Kategorie: / Książki / Dom / Dla Dzieci / Gry

e-zabawkowo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.96
opinie o e-zabawkowo.pl
5 / 5 2019-03-23

Bardzo sprawna realizacja mojego zamówienia. Polecam sklep potencjalnym klientom

5 / 5 2019-03-14

Polecam. Wszystko działa jak powinno.

5 / 5 2019-03-08

Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Zamowienie zrealizowane szybko, dostałam maila o wysyłce, produkt zgodny z zamowieniem.

5 / 5 2019-03-07

Fajny sklep z dużym wyborem zabawek. Dzień Dziecka był dla moich wnuków bardzo udany. Zamówienie złożone 30 maja doszło na czas :) Polecam.

5 / 5 2019-03-01

wszystko w jak najlepszym porzadku.polecam

5 / 5 2019-03-01

bardzo polecam :) zabawka wspaniała

5 / 5 2019-01-27

Super sklep. Polecam. Zabawki cudowne

5 / 5 2019-01-21

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2019-01-10

Prezent super. Dziewczymy bardzo zadowolone

5 / 5 2019-01-10

Wszystko sprawnie i szybko polecam.

2018-12-15

Wszystko prawidłowo

5 / 5 2018-12-09

Bardzo przyjazny sklep. Szybka wysyłka,super jakość,duży wybór.Gorąco polecam.

5 / 5 2018-11-25

Wszystko w porządku i szybko :)

5 / 5 2018-11-24

Polecam sklep. Szybka i sprawna obsługa. Towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2018-11-24

Szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-11-22

Zabawka ok, ale szybkość realizacji zamówienia - DRAMAT. Chronologicznie: 1. Zamówienie (nr 107283) opłacone we wtorek rano. Potwierdzone koło południa. Tego samego dnia po 22. otrzymałem potwierdzenie, że "Opłacone/W realizacji". 2. W środę dostaję sms, że mają awarię internetu i paczka zostanie wysłana w czwartek 3. W czwartek o 16. dostaję potwierdzenie, że paczka WYSŁANA. Myślę: super, w piątek będzie. 4. W piątek paczka nie przychodzi. Sprawdzam na stronie kuriera - została ODEBRANA dopiero w piątek o 14, a nie w CZWARTEK. .5. paczka przychodzi dopiero w poniedziałek. Żona około 10 razy próbowała się do nich dodzwonić w piątek - BEZ SKUTKU! Zatem, płacisz z samego rana. Dodatkowo płacisz za kuriera i zamiast mieć ją maksymalnie po 2 dniach, dostaje w 5. dzień roboczy. Problem w tym, że nie czekałem na meble, a na zabawkę dla małego dziecka. Wiecie co to znaczy mówić dziecku przez tydzień "może jutro?".

2018-11-21

Oczekiwania zostaly spelnione.Lala cudna.Sprawila coreczce wiele radosci.

5 / 5 2018-11-11

Szybko i sprawnie, rewelacyjny kontakt. Polecam

2018-11-10

dwa tygodnie czekam na przesyłkę. Nie odbierają telefonów. nie odpowiadają na pisemne skargi. Nie wiadomo, czy firma istnieje, Numer zamówienia: 119557

5 / 5 2018-11-07

Zabawki idealne. :) Dziękuję za miłą obsługę oraz szybko przesyłkę. Polecam.

5 / 5 2018-10-24

miła obsługa, paczka dostarczona w terminie, zabawki za każdym razem dobrze zabezpieczone, a synek zadowolony :) polecam

5 / 5 2018-10-17

Super sklep. Duży wybór i bardzo szybka przesyłka. Mój synek z zabawek bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-10-03

troche czekałem na paczkę ale dobrze zapakowana i dostraczona szybko

5 / 5 2018-09-24

Kolejny zakup i wszystko jak zawsze ok. Polecam

5 / 5 2018-09-20

Polecam. Zabawka ktora kupilam i ktora mi doręczono jest super:)

5 / 5 2018-09-20

super,super

5 / 5 2018-09-04

Wysoko poziom obsługi Polecam

5 / 5 2018-08-29

Po 9 dniach od zamówienia i od wpłaty dostałam maila z informacją, że moje zamówienie zostało anulowane (przesyłka już dawno powinna dotrzeć bo podobno dostawa do 3 dni). W wiadomości nie było nawet informacji o powodzie anulowania, żadnego przepraszam, ani jakiegokolwiek wyjaśnienia. Musiałam zadzwonić do sklepu żeby łaskawie dowiedzieć się o co chodzi- wystawili towar którego nie posiadają i zorientowali się po tym dopiero po 9 dniach. Kompletny brak profesjonalizmu. Dziecko zostało bez prezentu na urodziny.

5 / 5 2018-08-23

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-08-14

Porządne, dobrze wykonane zabawki, szybka realizacja. POLECAM!

5 / 5 2018-08-14

zabawka w 100% sprawna, bardzo ładna i estetycznie wykonana, dostawa bardzo szybka, polecam

5 / 5 2018-08-10

Bardzo sprawnie przygotowana ścieżka zakupu dla klienta, towar zapakowany bez zarzutu, bardzo szybka realizacja (1 dzień roboczy). Najlepsza cena w internecie! Polecam!

5 / 5 2018-08-10

Polecam

5 / 5 2018-07-26

Wszystko SUPER. Od momentu zamówienia do dostarczenia bardzo króciutki termin a zabawka wprost wspaniała. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-07-21

Polecam

5 / 5 2018-07-16

Polecam. Szybko, miło i przyjemnie.

5 / 5 2018-07-10

Bardzo dobry asortyment sklepu, który pozwolił na wyposażenie zarówno przedszkola jak i mojej własnej rodziny! Dobre ceny, rewelacyjny kontakt ze sklepem i profesjonalna pomoc w połączeniu z szybkim terminem realizacji zamówień pozwala mi ze spokojnym sumieniem wystawić najwyższą ocenę!

5 / 5 2018-07-07

Szybko ,sprawni i bez komplikacji,polecam

5 / 5 2018-06-11

Polecam:)

5 / 5 2018-05-22

Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko. Dobry kontakt mailowy ze Sklepem i szybkie odpowiedzi na moje pytania. Na bieżąco była podawana informacja o statusie realizacji zamówienia. Przesyłka śledzona wraz z podanym numerem do sprawdzania. Dziękuję.

5 / 5 2018-05-15

Wszystko poszlo bardzo sprawnie, jestem zadowolona i na pewno tutaj, jeszcze wroce :)

5 / 5 2018-03-15

Polecam, szybka i sprawna obsługa, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-03-11

Polecam

5 / 5 2018-03-07

Polecam sklep, ponieważ realizacja zamówienia przebiegła szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-03-07

Zakupione zabawki są naprawdę super :) Wszystko ładnie zapakowane oraz bardzo szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-02-11

zabawka fajniejsza niż opis i zdjęcie.dostawa już na 2 dzień.polecam

2018-02-07

Bardzo trudny kontakt z sklepem dodzwonienie się do sklepu i na infolinię graniczy z cudem:(

5 / 5 2018-02-03

Polecam gorąco. Szybko i sprawnie, miła obsługa.

2 / 5 2018-01-30

Niestety nie polecam a wręcz odradzam korzystanie z sklepu e- zabawkowo.pl. Nie dość, że nie zrealizowano mojego zamówienia to nie poinformowano mnie o tym, dopiero po moich dopytywanych okazało się, ze towaru który rzekomo był na stanie nie było w magazynie. To jeszcze byłoby do przyjęcia lecz w tej chwili nie mogę się doprosić zwrotu zapłaconych kosztów. Sprawa ciągnie się już ponad miesiąc! Kolejnym minusem jest fakt, ze paręnaście razy próbowałam się dodzwonić pod numer działu obsługi klienta, nigdy nikt nie podniósł słuchawki..

5 / 5 2018-01-26

Transakcja zrealizowana błyskawicznie, towar bez zastrzeżeń, polecam ten sklep

2018-01-09

Wózek potrzebny był na gwałt i sklep pomógł przyspieszyć realizację zamówienia za co serdecznie dziękuję. Takie podejście do klienta sprawia że przy kolejnych zakupach na pewno zajrzę na stronę sklepu.

5 / 5 2018-01-09

Kupiłam wózek dla lalki jest super, ale w niektórych miejscach był lakier zdarty, i budka źle się opuszcza, dla dziecka 1,5lat będzie to trudne.

5 / 5 2018-01-08

Polecam !!!!!! Wszystko zgodne z opisem ,szybka wysyłka .Jestem zadowolona i jest to jedyny sklep na internecie z zabawkami z którego będę korzystać !!

5 / 5 2018-01-02

Polecam szybko, sprawnie wszystko ok

5 / 5 2017-12-31

Super sklep z bardzo dużym wyborem zabawek. Sklep poleciła mi koleżanka, która już kilka razy w nim kupowała. Towar szybko wysłany a o jego wysyłce zostałam poinformowana mailem i smsem. Na pewno jeszcze tu zajrzę.

5 / 5 2017-12-29

Polecam

5 / 5 2017-12-25

Jestem stałym klientem. Zatem - solidny sprzedawca, wysokiej jakości zabawki, ekspresowa dostawa. Polecam !

5 / 5 2017-12-25

Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-11-30

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-27

Polecam zakupy- expresowa odpowiedź mailowa i wysyłka towaru

5 / 5 2017-11-23

Obsługa profesjonalna przesyłka ładnie zapakowana, szybka dostawa, serdecznie polecam

2017-11-22

Wszystko jak najbardziej Ok!

5 / 5 2017-11-01

Zabawki super. Przesyłka dotarła mega szybko:-)Ja i dzieciaki jesteśmy bardzo zadowoleni:-)Polecamy w 100%:-)

5 / 5 2017-10-30

Wszystko w najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem, godny polecenia. Szybka realizacja zamówienia. Serdecznie polecam :)

5 / 5 2017-10-30

Bardzo szybka dostawa, zabawka zgodna z opisem. Polecam

5 / 5 2017-10-29

Szybka dostawa , zabawki sliczne . Polecam goraco

5 / 5 2017-10-27

Godny polecenia. Duży i ciekawy wybór produktów. Bardzo szybka dostawa. Polecam każdemu

5 / 5 2017-10-10

SUPER OBSLUGA,,SZYBKA WYSYLKA ,TOWAR ZGODNNY Z OPISEM .POLECAM !

5 / 5 2017-09-29

Wszytko ok

5 / 5 2017-09-27

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-08-20

Mogę powiedzieć że nie spotkałam tak dobrze wyposażonego zabawkowego i nie tylko, sklepu internetowego . Produkty są wprost wspaniale kolorowe, interesujące i ogromnie cieszą i zaskakują moje wnuki. Polecam sklep każdemu kto tylko pragnie uszczęśliwić swoje dzieci lub wnuki.

2017-08-01

Produkt zgodny z opisem

5 / 5 2017-07-25

Jestem bardzo zadowolona z produktu który zamówiłam i przesyłka dotarła bardzo szybko:-)

5 / 5 2017-07-21

Szybka dostawa, zabawka zgodna z opisem - bardzo udany zakup. Polecam!

5 / 5 2017-07-08

Jestem bardzo zadowolona transakcja przebiegła sprawnie ,mam nadzieję ,że spodoba się osobie obdarowanej

2017-07-06

Transakcja przebiegła sprawnie, choć komunikacja nieco wolna.

5 / 5 2017-06-09

Super sklep, bardzo duży wybór produktów doskonalej jakości. Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim

5 / 5 2017-06-08

Super .jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2017-06-05

sprawna szybka obsługa !! polecam sklep !!

5 / 5 2017-05-19

przesyłka wysłana bardzo szybko starannie zapakowana dziękuję za piękny prezent dla dziecka na Mikołaja

5 / 5 2017-05-04

Super sklep, bardzo duży wybór produktów doskonalej jakości. Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim

5 / 5 2017-05-03

Wszystko OK. Polecam

5 / 5 2017-04-29

Polecam

5 / 5 2017-04-25

polecam

5 / 5 2017-04-12

Zabawka spełniła moje oczekiwania. Polecam

5 / 5 2017-04-09

Zakupiony towar był u mnie już po 2 dniach. Transakcja przebiegła szybko i bez żadnego problemu. Polecam!

2017-04-08

Realizacja zamówienia na bardzo wysokim poziomie, zarówno pod względem korespondencji jak również obsługi zamówienia - niespełna 2 dni!

5 / 5 2017-04-05

Zamówiłam gumowe klocki, zabawkę do kąpieli i gryzak, wszystkie zabawki polecam. Jakość obsługi klienta super

5 / 5 2017-04-04

Polecam, szybko i sprawnie

5 / 5 2017-03-28

Wszystko super i profesjonalnie polecam

Rzetelne opinie o e-zabawkowo.pl

e-zabawkowo.pl

Siedziba
Słupca

WWW
http://www.e-zabawkowo.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 698384042

Komórka
698 38 40 42

Infolinia
698 38 40 42

Logowanie