Kategorie: / Zdrowie I Uroda

e-zapachy.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 2.30
opinie o e-zapachy.pl
1 / 5 2019-03-13

NIE KUPUJCIE W TYM SKLEPIE OD 28.05.2009 NIE OTRZYMAŁAM PRZESYŁKI SPRAWĘ ODDAJĘ NA POLICJĘ

1 / 5 2019-01-19

Zamowinie zlozylam 28 kwietnia, perfum nie dostalam, pieniedzy tez nie,mimo, ze napisalm 2 maile z rzadaniem zwrotu pieniedzy, to nie nastapiło. Sprawe kieruje na Policje. Dziwi mnie natomiast fakt, ze wlasciciel tak traktuje ludzi juz od paru miesiecy i strona internetowa istnieje w dalszym ciagu.

5 / 5 2018-12-03

Perfumy na kwotę 303zł zamówiłam 13 maja. 29.05 zostały wysłane, a 01.06 przyszła paczka. Jestem bardzo zadowolona, bo udało mi się kupić ulubione perfumy w korzystnej cenie. W związku z tym polecam ten sklep.

2 / 5 2018-10-30

Zastanawiam się czemu witryna sklepu wciąż działa. Nie polecam.Zlecenie złożone 23.05.2009, wysłane 24.06.2009, odebrałem 25.06.2009 i zamiast AZZARO CHROME 200 ml dostałem 100ml, a Pan P.S. twierdzi iż była to podmianka. Jeżeli wyśle pocztą do sprzedawcy by uznał reklamacje to zostanę z niczym, ani perfum ani zwrotu i szukaj wiatru w polu. Telefony do firmy nie działają. Lakoniczne, bezsensowne i nielogiczne odpowiedzi na maile. Brak możliwości konfrontacji,. NIE KUPUJCIE.

2018-08-24

Gdzie są moje perfumy lub zwrot gotówki ? Data zamówienia: 24 maj 2009 Wartość zamówienia: 114.00 zł Adres dostawy Dawid ... Łódź, Polska Sposób wysyłki Stawka wg tabeli (Poczta Polska) Produkty 1 x Davidoff Silver Shadow Woda toaletowa 100 ml 104.00 zł Informacje o płatności Sposób zapłaty Przelew bankowy Stawka wg tabeli (Poczta Polska): 10.00 zł Podsuma: 104.00 zł Razem: 114.00 zł Historia zamówienia 24.05.2009 Przyjęte I co dalej ?? Ile jeszcze czekać ?

5 / 5 2018-08-12

Zamówienie złożone 24 kwietnia - przesyłka dotarła 1 czerwca. Kontakt ze Sprzedawcą słaby. Perfumy w porządku. Polecam osobom cierpliwym i o mocnych nerwach.

2018-04-22

Witam. Wysłałem pieniądze w kwocie prawie 400zł w dniu 11.05.2009r. Zależało mi na tym aby do dnia 26.05 otrzymać perfumy. Nie poczytałem w internecie, że sklep nie działa tak jak powinien i tym sposobem nie otrzymałem ani perfum ani kasy. Czekam jeszcze realizacji terminów aby rozpocząć odzyskiwanie długu i nie tylko. Polski sąd jest dla znawców i smakoszy- ja do nich należę. Będzie duży problem. Dlatego osobom o słabych nerwach- nie kupujcie w e- zapachy. Pozdrawiam

1 / 5 2018-01-12

Nie przeczytałem wcześniej opinii o sklepie i to był mój błąd. 17 maja złożyłem zamówienie, miał to być prezent na Dzień Matki. Zamówionych perfum nie otrzymałem . Mimo wielokrotnych prób kontaktu z właścicielem , nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Teraz pozostaje mi już tylko zawiadomić policję.Pozdrawiam i mam nadzieję,że nikt już tam nic nie zmówi

2017-12-18

to sobie poczekacie. Ja zamówienie złożyłem w październiku 2008 i do tej pory nic... na obietnicach się kończy. od tamtej pory raz mi odpisał na e-meila. Porażka. Sklep miał problemy, ma problemy i zawsze będzie je miał. Nie dajcie się nabrać. Zgłosiłem sprawę na polcję.

1 / 5 2017-11-23

Wszyscy którzy nie dostali towaru - idźcie prosto na Policję - tylko wtedy jest jakakolwiek szansa na odzyskanie straconej kasy. Postępowanie w przedmiotowej sprawie (przeciwko Luxury and Beauty) jest prowadzone przez KP Warszawa Wesoła za numerem RSD 68-09, nadzorowane przez Prokuraturę Rejonową Warszawa Praga Południe nr sprawy 5Ds.87/09/7 - podajcie te namiary lokalnej Policji aby sprawnie przesłała to do Warszawy. Mimo niedawnego obiecującego e-maila o nr konta do zwrotu (łaskawie, po ponad 2 miesiącach od zapłaty) zwrotu pieniędzy brak (o realizacji zamówienia już nawet nie śnię) - to jest tylko gra na zwłokę!

1 / 5 2017-11-07

1lipca zamówiłam hugo boss nie mam towaru ani pieniędzy, brak kontaktu do firmy zgłaszam sprawe na policje resztą zajmie się mój adwokat NIE KUPUJCIE W TYM SKLEPIE a zaoszczędzicie sobie nerwów i straconych pieniędzy

2017-09-25

22 czerwca 2009 roku złożyłam zamówienie na perfumy, 6 lipca otrzymałam e- maile z prośbą o aktualizację zamówienia z powodu awarii systemu, co też uczyniłam w swej naiwno ści! Telefony do sklepu nie odpowiadają, na maile również nikt nie kwapi się odpisać. Pieniądze przepadły, a sklep to kpina i złodziejstwo! Zgłaszam sprawę na pilicję!

2017-07-17

Właściciel sklepu odpowiadał na moje maile do dnia otrzymania przelewu. Od tego dnia nie odpowiada na maile, perfum nie wysłał (pomimo, że przed otrzymaniem przelewu twierdził, że ma je na stanie) i nie zwrócił mi pieniędzy pomimo moich kilkukrotnych wezwań. Przeciwko właścicielowi od co najmniej 6 miesięcy toczy się śledztwo. Fakt, że ten sklep nadal funkcjonuje w Internecie to skandal. Nie dajcie sie Państwo nabrać!

5 / 5 2017-06-06

Szybka realizacja i wysyłka towaru /cztery dni od zamówienia otrzymałem wodę perfumowaną ,,mirackl".Przesyłka ekstra zapakowana.Kupię następnym razem pod warunkiam,że recenzje się poprawią.Osobiście ja nie mam żadnych zastreżeń.

1 / 5 2017-05-09

7 czerwca zamówiłam perfumy, do dnia dzisiejszego, mimo wielokrotnych maili z zapytaniami, nie otrzymałam ani perfum, ani pieniędzy, ani odpowiedzi... Totalna porażka. Zgłaszam sprawę na Policję.

Rzetelne opinie o e-zapachy.pl

e-zapachy.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.e-zapachy.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie