Kategorie:

e-zdrowyprzedszkolak.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o e-zdrowyprzedszkolak.pl
2019-02-24

Przesyłka dotarła do mnie po paru dniach, co na przesyłkę kurierską jest dość długim czasem oczekiwania. Zamówiłam po pare sztuk danego produktu, a dotarły do mnie po jednej sztuce. Kontakt telefoniczny niemożliwy, nikt nie odebrał i nie oddzwonił.

5 / 5 2019-01-20

Dobre ekoligczne produkty. Polecam

5 / 5 2018-02-15

Polecam sklep zdecydowanie.Mają jedne z najniższych albo może nawet najniższe ceny produktów .Wszystko świetnie zapakowane ,przesyłka dotarła szybcięj niż się spodziewałem.Widać że sklep stawia na jakość obsługi.

5 / 5 2018-02-08

Sklep warty polecenia! Szybko, miło i wygodnie.

2017-12-10

Terminowa wysyłka, towar w 100 % zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-11-06

profesjonalnie, wygodnie i w dobrej cenie:) Sklep, który naprawdę spełnia oczekiwania wymagających klientów.

5 / 5 2017-07-26

Rewelacyjne produkty w przystępnej cenie. Szybka przesyłka. Polecam

2017-06-24

Serdecznie polecam sklep. Bardzo życzliwa obsługa, dobre zdrowe produkty. Chętnie będę wracać do tego e-sklepu. ;)

2017-05-07

Sklep który łączy misję edukacyjną ze sprzedażą zdrowej ekologocznej żywności oraz zabawek i kosmetyków

Rzetelne opinie o e-zdrowyprzedszkolak.pl

e-zdrowyprzedszkolak.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://e-zdrowyprzedszkolak.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie