Kategorie: / Pozostałe

e-zegarek.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.64
opinie o e-zegarek.pl
5 / 5 2019-03-10

Towar zgodny z opisem, wszystko poszło sprawnie i dobrze, miła obsługa , dobra zniżka , profesjonalnie, jak najbardziej polecam.

5 / 5 2019-03-01

Perfekcyjna transakcja. Zaraz po zakupie telefon z potwierdzeniem. Zegarek dotarł do mnie w niecałe 24h! Dobrze zapakowany i zabezpieczony. Polecam

5 / 5 2019-01-09

Bardzo szybka i sprawna transakcja. Zamówienie złożone w niedzielę, towar otrzymałem we wtorek. Zegarek dobrze zapakowany, paragon, wypisana karta gwarancyjna. Wszystko tak, jak być powinno.

5 / 5 2018-12-25

Polecam zakupy w e- zegarek . Profesjonalnie, sympatycznie. Szybka realizacja. Udany zakup.Dla osób z Warszawy możliwość osobistego odbioru co skaraca czas i daje możliwość obejrzenia zegarka przed zakupem( najczęściej okazuje się zę jest fajniejszy niż w opisie)

5 / 5 2018-12-06

Duży pozytyw. Profesjonalizm w każdym calu. Przemiła obsługa. Zegarek zamówiłam w poniedziałek, a już we wtorek kurier dostarczył do mnie przepięknie zapakowany produkt w firmowym pudełku z podziękowaniem za transakcję. Oby więcej takich uczciwych sprzedawców.

5 / 5 2018-11-25

Dostałem co chciałem, szybko i skutecznie. Niski koszt przesyłki i zegarek właściwie dostarczony w jeden dzień. Wszystko się zgadza. Ciężko mi było się zdecydować na model, bo w sklepie mają taki wybór, więc pewnie po następnej wypłacie znowu zdecyduję się na jakiś gadżecik.

5 / 5 2018-10-25

POLECAM! Miła Pani kompetentnie odpowiedziała na wszystkie moje pytania (a było ich sporo:)) Dokonałam zakupu.Zegarek otrzymałam bardzo szybko- bezpiecznie zapakowany z dowodem sprzedaży i listem z podziękowaniem za transakcję. To się nazywa dbałość o Klienta. Na pewno jeszcze raz dokonam zakupu w tym sklepie.

3 / 5 2018-04-17

ODRADZAM ! SPRZEDAJĄ USZKODZONE ZEGARKI I NIE PRZYJMUJĄ ZWROTÓW !

2 / 5 2018-03-13

Nie polecam tego sklepu. Zamówiłam zegarek na prezent i okazał się zepsuty. Kosztowało mnie to wiele nerwów i rozczarowań osoby którą chciałam obdarować. Zwrócono mi wprawdzie pieniądze po ok tygodniu od dokonania zwrotu. Dodatkowo pani ze sklepu zamiast przyznać się do oczywistego niedbalstwa sklepu który widocznie nie sprawdził towaru przed wysłaniem, próbowała mi wmówić ze zegarek działa. Całe szczęście konsument ma zawsze prawo zwrotu zakupionego towaru. Poniosłam tylko koszt przesyłki zwrotnej ok. 60 zł. no i pozostało mi bardzo niemiłe wspomnienie po rozmowie z panią ze sklepu. Cóż traktują tam klienta jak śmiecia.

5 / 5 2017-12-22

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Ekspresowa wysyłka towaru. Zegarek w 100% zgodny z opisem i dokładnie zabezpieczony podczas transportu

5 / 5 2017-10-29

Bezproblemowa transakcja, szybko i profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2017-10-20

Naprawdę polecam, bardzo miły kontakt telefoniczny pomimo późnej godziny (ok. 20). W następny dzień od przelewu zegarek był już u mnie :) Pełen profesjonalizm!

5 / 5 2017-08-23

Profesjonalizm w każdym calu, polecam serdecznie ten sklep.

5 / 5 2017-06-02

Profesjonalizm w pełnym zakresie tego słowa. Bardzo miła obsługa, pomogą, doradzą. A w przypadku napotkanego problemu wraz z szefową p. Anną zrobią wszystko, aby klient wyszedł ze sklepu usatysfakcjonowany. Ogromny Pozytyw. Dziękuję za transakcję MK5020 27.02.2015

2017-06-01

Udało mi się bez problemu znaleźć idealny prezent dla męża. Tyle czasu łaziłam po sklepach. kompletnie bez sensu. Wystarczy wejść na e-zegarki.pl i można zgłupieć od wzorów, modeli i kombinacji kolorystycznych.

Rzetelne opinie o e-zegarek.pl

e-zegarek.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie