Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne

e-zikoapteka.pl Opinie Klientów

4.78/5.00 - ilość ocen: 240
opinie o e-zikoapteka.pl
5 / 5 2019-03-25

Pierwszy zakup w tej aptece i na pewno nie ostatni. Dobra cena, szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2019-03-23

Otrzymałam przesyłkę błyskawicznie. Sms z nr tel. do kuriera. Jestem bardzo zadowolona, polecam.

5 / 5 2019-03-20

Szybka dostawa, dobre ceny, wszystko zgodne z opisem - polecam!

5 / 5 2019-03-17

Szybka wysyłka. Towar zgodny

5 / 5 2019-03-16

Szybko i sprawnie. Polecam gorąco,!

5 / 5 2019-03-16

miód malina

5 / 5 2019-03-15

Polecam zakupy, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2019-03-13

Polecam innym

5 / 5 2019-03-10

Transakcja przebiegła bardzo szybko. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2019-03-08

apteka godna zaufania

5 / 5 2019-03-07

Wszystko profesjonalnie. Szybka dostawa. Spakowane bardzo bezpiecznie. W paczce oczywiscie paragon. Bede korzystac w przyszlosci.

4 / 5 2019-03-06

Jestem zadowolona z zakupu w tej aptece.

5 / 5 2019-03-03

profesjonalna obsługa ,szybko -polecam sklep

5 / 5 2019-03-03

zadowolona

5 / 5 2019-03-01

Wszystko ok zgodne z opisem Polecam

5 / 5 2019-02-28

Profesjonalna obsługa, szybko, sprawnie i bez problemów. Polecam!

5 / 5 2019-02-25

Szybka obsluga i dostawa,przystepna cena i wygodna strona sklepu.Goraco polecam.

5 / 5 2019-02-24

Cała transakcja przebiegła szybko i profesjonalnie. Produkt zgodny z oposem. Jestem zadowolona.

5 / 5 2019-02-24

Wszystko perfekcyjne

5 / 5 2019-02-21

szybka realizacja, dobra cena, polecam i sama jestem stałą klientką

5 / 5 2019-02-15

Wszystko było ok!

4 / 5 2019-02-15

bez uwag

5 / 5 2019-02-10

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie .

5 / 5 2019-02-10

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-02-10

Super

5 / 5 2019-02-07

Bardzo sprawnie i szybko. Wszystko bez zarzutów.

5 / 5 2019-02-07

profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-02-06

Jest super apteka,kilka razy już zamawiałem ,polecam wszystkim

5 / 5 2019-02-02

Wszystko szybko i sprawnie

5 / 5 2019-02-01

Polecam.

5 / 5 2019-01-24

na piatke

5 / 5 2019-01-23

Jestem bardzo zadowolona szybka i miła obsługa.

5 / 5 2019-01-21

polecam super

5 / 5 2019-01-16

Polecam zakupy w ziko aptece

5 / 5 2019-01-16

Bardzo dobre

5 / 5 2019-01-16

Polecam ! Obsługa super, asortyment dostępny. Zrezygnowalam z zakupu stacjonarnego ponieważ brakowało jednego produktu turaj było wszystko. Osobiście wolałabym aby próg darmowej dostawy był trochę niższy ale i tak jestem zadowolona

5 / 5 2019-01-11

Wszystko ok

5 / 5 2019-01-10

Super

5 / 5 2019-01-05

Szybka, sprawna obsluga

5 / 5 2019-01-05

Wspaniała obsługa, szybka realizacja, nic dodać , nic yjąć, polecam!!!

5 / 5 2019-01-04

ok ok ...

5 / 5 2019-01-03

Wszystko ok.

5 / 5 2018-12-29

super

5 / 5 2018-12-26

Wszystko ok.

5 / 5 2018-12-23

Fantastyczne okazje i promocje :) wszystko przebiega sprawnie i szybko ;) dziękuje :)

5 / 5 2018-12-23

Jest bard zo dobra apteka

5 / 5 2018-12-22

Szybko o sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-12-22

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-12-05

szybko, sprawnie i w atrakcyjnej cenie

5 / 5 2018-12-02

wszystko ok

5 / 5 2018-11-28

Wszystko super!

4 / 5 2018-11-28

Atrakcyjna cena

4 / 5 2018-11-19

Szybko i profesjonalnie.Polecam

5 / 5 2018-11-15

Polecam! wszystko sprawnie, szybko, bezproblemowo.

4 / 5 2018-11-12

Szkoda, że nie można płacić kartą przy odbiorze. Cała reszta bezpropblemowa

5 / 5 2018-11-10

super sprzedawca, przesyłka darmowa tak trzymać

5 / 5 2018-11-08

Super

5 / 5 2018-11-07

wszystko ok polecam sklep bardzo miła obsługa pozdrawiam

5 / 5 2018-11-03

Szybko i sprawnie, biorąc pod uwagę czas kompletowania zamówienia, który zajął jedynie 1 dzień, czego nie można powiedzieć o niektórych konkurencyjnych aptekach. Jestem zadowolona, jeśli poziom realizacji zamówień utrzyma się, chętnie częściej będę kupować w aptece.

5 / 5 2018-11-01

super Sprzedawca !

5 / 5 2018-10-30

Profesjonalna obsluga.Polecam

5 / 5 2018-10-28

Szybko przygotowane zamówienia i gotowe do odbioru. Na pewno będę korzystać z tej wygodnej formy zakupu.

5 / 5 2018-10-26

Szybka, sprawna obsluga

5 / 5 2018-10-26

Jak najbardziej polecam, szybko i tanio

5 / 5 2018-10-24

JESTEM ZADOWOLONA

5 / 5 2018-10-24

Polecam

5 / 5 2018-10-23

Super, szybko, bez żadnych problemów.

5 / 5 2018-10-22

Polecam zakupy

5 / 5 2018-10-19

bardzo dobrze

5 / 5 2018-10-16

Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-10-07

Super

4 / 5 2018-10-06

wszystko ok.

5 / 5 2018-10-05

Profesjonalna obsługa, towar przyszedł cały i szybko. Polecam

4 / 5 2018-10-01

Transakcja przebiegła pozytywnie

5 / 5 2018-09-27

Wszystko w porządku.

4 / 5 2018-09-27

polecam

5 / 5 2018-09-26

To był pierwszy zakup w sklepie internetowym Ziko, ale jestem stałym klientem sklepu stacjonarnego. Polecam - bogaty asortyment, dobre ceny.

5 / 5 2018-09-24

Wszystko okey.Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-09-20

Szybka wysyłka, konkurencyjne ceny. Polecam

4 / 5 2018-09-20

Wszystko zgodne.

5 / 5 2018-09-19

Bardzo szybka wysyłka, polecam w 100%

5 / 5 2018-09-18

Elegancko

5 / 5 2018-09-18

POLECAM!

5 / 5 2018-09-15

Szybka realizacja, towar dobrze zapakowany,

5 / 5 2018-09-14

Szybko i sprawnie. Polecam gorąco,!

5 / 5 2018-09-12

szybka i solidna obsługa.polecam

5 / 5 2018-09-03

Szybko i bardzo fachowi

5 / 5 2018-08-27

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja. Polecam.

5 / 5 2018-08-26

Wszystko nawet na 6.

5 / 5 2018-08-25

Poprawnie

5 / 5 2018-08-22

Ceny bardzo dobre, błyskawiczna dostawa i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-08-21

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam sprzedającego

5 / 5 2018-08-21

Super !!! bardzo szybko

5 / 5 2018-08-16

Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa. Jak najbardziej polecam

4 / 5 2018-08-13

ok jestem zadowolona

5 / 5 2018-08-04

Polecam z czystym sumieniem

5 / 5 2018-08-04

Zakupy godne polecenia

5 / 5 2018-07-23

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, polecam wszystkim klientom

5 / 5 2018-07-17

Jestem zadowolona z zakupów

5 / 5 2018-07-15

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-06

Polecam. Wszystko super

5 / 5 2018-07-06

zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie, polecam wszystkim sklep

5 / 5 2018-07-05

wszystko ok

5 / 5 2018-07-03

Wszystko sprawnie

5 / 5 2018-06-28

Polecam zakupy w Zico

5 / 5 2018-06-23

jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-06-22

Wszystko szybko i sprawnie na drugi dzien mialem juz produkt wszystko bylo w porządku i ładnie spakowane

5 / 5 2018-06-18

Wszystko sprawnie.Próbki o które prosiłam ,otrzymałam.Super.

5 / 5 2018-06-08

Wszystko było super

5 / 5 2018-06-08

Bardzo dobra oferta. Szybka realizacja i b. Miłe Panie w aptece - odbierałam osobiście. Dziękuje.

5 / 5 2018-05-30

Super

4 / 5 2018-05-25

Dwa razy je_dzilem po paczkę Przyszedł e-mail że paczka do odbioru a Pani w aptece twierdziła że nie ma i musiałem jechać na drugi dzień raz jeszcze

4 / 5 2018-05-24

szybko, sprawnie, gorąco polecam

5 / 5 2018-05-14

Jestem super zadowolona z zakupów w aptece ziko

5 / 5 2018-05-11

polecam, szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-05-10

Polecam zakupy! Wszystko Ok

4 / 5 2018-05-03

NISKA CENA PRODUKTÓW

5 / 5 2018-04-29

Szybko sprawnie i zawsze najlepsza cena

5 / 5 2018-04-25

Szybko,sprawnie

5 / 5 2018-04-23

Jestem zadowolona z zakupu i ceny artykułów. Polecam zakupy w aptece.

5 / 5 2018-04-22

Polecam

5 / 5 2018-04-20

Szybka dostawa ☺

5 / 5 2018-04-18

Moja opinja jest na piątk3.

5 / 5 2018-04-15

-profesjonalna usługa

4 / 5 2018-04-12

Transakcja ok. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-04-11

Sprawnie wysłana paczka na drugi dzień od zamówienia dotarła. POLECAM SERDECZNIE

5 / 5 2018-04-07

OCENA WYSOCE POZYTYWNA - POLECAM

5 / 5 2018-04-07

Jestem bardzo zadowalona,bede polecac znajomym

5 / 5 2018-04-07

Wszystko OK,bardzo POLECAM!!!

5 / 5 2018-03-31

Polecam

4 / 5 2018-03-29

Dług czas realizacji.

3 / 5 2018-03-26

polecam

5 / 5 2018-03-24

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-03-21

błyskawiczna dostawa polecam

4 / 5 2018-03-20

Jestem zadowolona z zakupów, jedyny minus to zgniecione opakowania wszystkich produktów oprócz leków (które były zabezpieczone folią bąbelkową). Co najdziwniejsze zgniecione opakowania jednostkowe zapakowane były w pudełko nienoszace śladów jakiegokolwiek uszkodzenia. Produkty same w sobie nieuszkodzone, stąd pozytywna opinia i brak reklamacji.

5 / 5 2018-03-20

Profesjonalna obsługa polecam ..

5 / 5 2018-03-17

Bardzo sprawnie i szybko. Wszystko bez zarzutów.

4 / 5 2018-03-12

dobra obsługa

5 / 5 2018-03-09

polecam

5 / 5 2018-03-09

Profesjonalna obsługa.

4 / 5 2018-02-27

Jestem bardzo zadowolona ze zakupu

5 / 5 2018-02-27

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-02-26

super

5 / 5 2018-02-21

Realizacja zamówienia przesunela się ze względu na braki towaru. Pani skontaktowała się ze mną telefonicznie i przedstawiła możliwości rozwiązania problemu. Część paczki nadeszła w terminie z miłym upominkiem, resztę doslano możliwie najszybciej na koszt apteki. Zostawiając kolejnego zadowolonego klienta.

5 / 5 2018-02-14

Szybko i Tanio. Polecam

5 / 5 2018-02-14

profesjonalna obsługa!! towar zgodny z zamówieniem !! Pozytyw!!

5 / 5 2018-02-14

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2018-02-12

Polecam wszystkim zakupy w ziko. Zakupione preparaty mają długą datę przydatności do spożycia, były świetnie zapakowane, kontakt mailowy z apteką na każdym etapie zamówienia.

5 / 5 2018-02-11

Wszystko przebiegło sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Bardzo dobry kontakt. dot. zamówienia.

4 / 5 2018-02-09

Pierwszy raz zamawiałam w Ziko - ocena pozytywna.

3 / 5 2018-02-08

Wiarygodnosc ok, zbyt dlugie oczekiwanie na zamowiony towar.

5 / 5 2018-02-07

Super apteka i szybka przesyłka

5 / 5 2018-01-29

Wszystko super!

5 / 5 2018-01-29

dziękuję, jestem bardzo zadowolonа

5 / 5 2018-01-26

Polecam zakupy .Sprawnie i szybko.

5 / 5 2018-01-24

Mega polecam - super ceny i sprawna realizacja

4 / 5 2018-01-21

Profesjonalne

5 / 5 2018-01-20

Polecam !

5 / 5 2018-01-01

Dobra

5 / 5 2017-12-28

Bardzo szybko otrzymałam zamówienie. Profesjonalnie 100% Polecam! :-)

5 / 5 2017-12-24

wszystko ok ,polecam sprzedawcę

5 / 5 2017-12-19

Produkt dostarczony na czas, dobrze opakowany, w stanie nienaruszonym Jestem zadowolona z realizacji zamówieniam.

5 / 5 2017-12-18

Sprawnie i szybko.

4 / 5 2017-12-12

wszystko ok

4 / 5 2017-12-11

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-12-09

Zadowolona

4 / 5 2017-12-08

Polecam

4 / 5 2017-12-07

Szybko,sprawnie

5 / 5 2017-12-04

Szybko i tanio. Polecam

5 / 5 2017-12-03

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie .

5 / 5 2017-12-03

Wszystko ok.

5 / 5 2017-12-03

Polecam

5 / 5 2017-11-29

Wszystko super

5 / 5 2017-11-26

Szybko przygotowane zamówienia i gotowe do odbioru. Na pewno będę korzystać z tej wygodnej formy zakupu.

5 / 5 2017-11-23

Wszystko w porządku

5 / 5 2017-11-20

Wszystko było super

5 / 5 2017-11-20

Profesjonalna obsługa, transakcja szybka i przyjemna. Ja z pewnością jeszcze skorzystam. Polecam i dziękuję!!

4 / 5 2017-11-16

Jest OK. Szkoda sieć nie oferuje odbioru zamówień w większej ilości swoich aptek.

4 / 5 2017-11-14

Jestem bardzo zadowolona ze zakupu

5 / 5 2017-11-10

Polecam !

5 / 5 2017-11-07

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-10-30

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-10-28

Profesjonalna obsługa klienta szybko zrealizowane zamówienie

4 / 5 2017-10-27

Dużo taniej niż w zwykłej aptece

5 / 5 2017-10-25

Wszystko ok

5 / 5 2017-10-24

jestem bardzo zadowolona

3 / 5 2017-10-20

Przyjemnością dla mnie osobiście jest taka solidna współpraca. Pozdrawiam i życzę sukcesów.

1 / 5 2017-10-20

Jestem zadowolona z zakupów

4 / 5 2017-10-19

Polecam zakupy w tym sklepie, obsługa profesjonalna, możliwość osobistego odbioru, szybka realizacja zamówienia.

4 / 5 2017-10-17

Wszystko ok! Polecam

5 / 5 2017-10-13

Jak zawsze wysoki poziom:)POLECAM i dziękuje

5 / 5 2017-10-08

Polecam super apteka zamówienie szybko zawsze na czas.

5 / 5 2017-10-06

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-10-03

Zakupy przebiegły sprawnie.

5 / 5 2017-09-30

świetny produkt

5 / 5 2017-09-20

bardzo dobra

3 / 5 2017-09-19

Opakowanie trzeba uwaga

4 / 5 2017-09-18

Super

5 / 5 2017-09-18

super Sprzedawca !

5 / 5 2017-09-15

Polecam.

Rzetelne opinie o e-zikoapteka.pl

e-zikoapteka.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.e-zikoapteka.pl

Email
[email protected]

Telefon
126 420 022

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie