Kategorie: / Komputery i Internet / Telekomunikacja / Usługi

EASYCALL.PL S.A. Opinie Klientów

4.46/5.00 - ilość ocen: 13
opinie o EASYCALL.PL S.A.
2019-03-25

Fatalna obsługa klienta, odpowiedzi z obsługi klienta pobieżne i nacechowane agresją wobec klienta, o dzwonieniu wolę w ogóle nie opowiadać - ZGROZA - ledwie skrywane zniecierpliwienie (właściwie nie skrywane) że klient zawraca głowę zamiast płacić i siedzieć cicho, a chęci pomocy brak...

2 / 5 2019-02-20

Witam! Nasza firma chciała podpisać umowę partnerską z tą firma obsługa była po Naszej stronie i po rozmowie z Właścicielem udało się podpisać po tygodniu 3 osoby straciły pracę a właściciel po miesiącu zmienił zdanie i rozwiązał z nami umowę tym stracił klientów ponad 5000 ludzi używających w Naszej firmie VOIPA, numery które nam przyznali rozdaliśmy Naszym klientom i co po miesiącu musieliśmy znów rozdać stare numer koszty reklam i innych spraw z nowymi numerami już pomija bo są większę niż kapitał tej firemki..... NIE POLECAM ZASTANÓWCIE SIĘ JEST WIELE INNYCH FIRM KTÓRE NAPRAWDĘ OFERUJĄ USŁUGI NA WYSOKIM POZIOMIE W POLSCE.....

2019-02-13

Korzystam z telefonii stacjonarnej Easycall pod marką Ekotel. Od 10.2012 operator nalicza opłaty za połączenia niewykonane. Uwzględnił niby reklamację i napisał, że przy kolejnej fakturze zostanie uwzględniona bonifikata. Pomimo wystawienia kolejnych już 3 faktur bonifikaty nie widać. Operator nadal nalicza opłaty za niewykonane połączenia (nie odebrane) a ostatnio twierdzi nawet, że zostały one odebrane.

2019-02-09

Przyzwoity operator. Dobra jakość połączenia, niskie stawki.

2019-02-03

Czas dostawy faktycznie nie jest ekspresowy, ale korzystają z firmy PAF, około tygodnia. Dostaje się niby skonfigurowane urządzenie tylko że hasło jest zmienione. Jak więc ktoś potrzebuje zmienić domyślne ustawienia to trzeba prosić o udostępnienie hasła. Pomoc techniczna faktycznie mało uprzejma. Szans na dodzwonienie się na infolinię też nie ma. Czyli obsługa jak w TP tylko że faktycznie dużo taniej.

5 / 5 2018-12-10

Na początku listopada rozpoczeliśmy współprace z firmą EasyCall. Polecamy!

2018-11-20

Rewelacyjny operator VOIP - stawki w porządku, apka czytelna i łatwa w obsłudze.

2018-11-14

Warto wypróbować na bramce jakiejś, np linksys, czy jakieś podobnej, sporo to daje. Aplikacja działa, chociaż na starym telefonie sie lekko wieszała, ale to raczej wina telefonu. Ogólnie VoiP przyzwoity.

2018-11-05

Obsługa godna polecenia!

2018-10-14

Dzwonię za grosze i to mi się podoba.

2018-09-04

niewiarygodna,oszukali mnie,bardzo zakłamana firma.

2018-08-12

A dla mnie w porządku, do znajomych emigrantów tanio się dzwoni

2018-08-06

Jest spoko

2018-06-14

dobra oferta dla emigrantów, do rozmów z rodziną.

2018-05-24

Przyznam, że aplikacja rzeczywiście bardzo zwiększyła możliwości dla klienta. Chociaż ja lubię jakieś okresowe promocje, tego mogłoby być troszkę więcej. Chociaż za aplikację brawa.

2018-05-24

Bardzo dobra jakość rozmów w porównaniu do konkurencji.

2018-05-24

Spoko operator

5 / 5 2018-05-03

Polecam współpracę z firmą. Realizacja projektu szkoleniowego dla firmy easyCALL.pl S.A. przebiegała bardzo sprawnie. Dobrze zaplanowane działania przyniosły oczekiwany skutek, a praca z zespołem easyCall była przyjemnością. Z poważaniem, Katarzyna Manios

5 / 5 2018-04-09

Pozytywna

2018-04-04

Na bramce voip jakość na 5, ceny dość dobre, nawet jak na voip. obsuga klienta standardowa.

5 / 5 2018-03-30

Porządna, rzetelna firma - profesjonalnie świadczą usługę voip

2018-03-27

Za ceny za granice ogromny plus. Ceny w kraju okej. i nie trzebaa stanjonarnego telefonu jux placic.

2018-03-17

Oferta jest dobra, zależy od pakietu. Dzwonienie ogólnie wychodzi tanio. Kontakt raczej dobry, chociaż czasem ( rzadko ) trzeba trochę poczekać na połączenie.

2018-03-05

Generalnie bez zastrzeżeń. Obsluga mogła by być odrobinę lepsza tylko.

2018-01-13

Od samego poczatku jestem w easy callu. W sumie jak działa dobrze to po co zmieniac?

2018-01-12

Jak na razie korzystam od pół roku i nie mam zastrzeżeń.

2017-12-18

Jest nieźle.

2017-12-09

Jak ktoś ma dość użerania się z tepsa, to warto spróbować, ceny konkurencyjne i jakość też jest okej. Należy się też plus za dostępność aplikacji na telefon.

5 / 5 2017-11-07

Jestem klientem tej firmy od kilku lat, rozmowy po Polsce ok, niestety rozmowy na telefony komórkowe w Niemczech o bardzo słabej jakości, często rozmówcy nie słyszą się, trzeba po kilka razy powtarzać to samo zdanie aby się zrozumieć więc niska cena połączeń nie rekompensuje ich jakości. Problem z połączeniami do Niemiec kilka razy zgłaszany do Biura Obsługi, niestety do chwili obecnej nic nie zrobiono aby poprawić jakość. Na chwile obecną połączenia tego typu jestem zmuszony wykonywać prze konkurencyjne firmy. Jeśli komuś zależy na połączeniach komórkowych do Niemiec proponuje raczej poszukać innej firmy.

2017-10-28

korzystam już 1,5 roku z ich usług, wcześniej też z innych operatorów. Na razie Easy call jest najlepszy, apka łatwa w obsłudze.

5 / 5 2017-10-20

Wszystko ok

2017-10-10

Dobra aplikacja na komórke, ogolnie przyzwoity VoiP

5 / 5 2017-09-19

Rewelacyjne VOIP. Polecam :)

2017-09-04

Największa zaleta to bez wątpienia ceny, ceny i jeszcze raz ceny.

5 / 5 2017-08-27

Polecam jak najbardziej. Poza tym jak ktoś się interesuje, to mają świetne wyniki sprzedaży za ten rok.

5 / 5 2017-08-18

Kupiłem bramkę i jestem bardzo zadowolony - zarówno z samego urządzenia jak i usługi - jestem pod wrażeniem, że można tak tanio dzwonić ze zwykłego telefonu. Pewnym mankamentem był czas dostawy, jednak jak się okazało wina leżała po stronie poczty.

2017-08-15

U nas a wydziale mozna pod wifi sie podpiac i wtedy zawsze z easycall dzwonie, dają radę.

1 / 5 2017-07-08

Bez przsady z tymi negatywnymi komentarzami. Ja korzystałem przez jakiś czas i mi się to opłaciło, a to jest najważniejsze.

5 / 5 2017-06-29

Korzystam z ich oferty dla dirm ( prowadzę działalność w niemczech ) i jestem zadowolony, narazie spisują się bez zarzutu.

2017-06-05

Co do cen, rzeczywiście dość przyzwoite, obsługa klienta może być. Generalnie, z braką VoiP jest okej.

2017-05-25

Wszystko w najlepszym porządku. Po analizie konkurencji stwierdziłem, że dalej będę korzystał z usług Easycall, opinie w internecie ta firma ma najlepsza podobnie jak jakość świadczenia usługi jest na należytym poziomie.

2017-05-25

Spełnia moje wymagania

5 / 5 2017-05-07

Korzystałem z usług, będę korzystał w przyszłości i polecam

2017-04-16

Jestem klientem biznesowym, już od paru miesięcy i powiem, że oferta opłacalna, zwłaszcza po optymalizacji kosztów i wyborze dobrego pakietu. Operatorzy gsm są nie konkurencyjni w tym przypadku, zwłaszcza, gdy na siłę trzeba spłacać u nich telefony.

Rzetelne opinie o EASYCALL.PL S.A.

EASYCALL.PL S.A.

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.easycall.pl

Email
[email protected]

Telefon
+4822427 88 00

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie