Kategorie: / Pozostałe

Easymar.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.94
opinie o Easymar.pl
5 / 5 2019-03-20

Bardzo porządna firma! Wszystko super,szybki kontakt, bardzo miła obsługa i bardzo szybka wysyłka!

5 / 5 2019-03-20

W pełni profesjonalny kontrahent, świetny towar, sprawna i rzetelna transakcja. Godny polecenia innym

2019-03-20

Sklep jak sklep. Jeśli chcecie odnieść sukces na rynku to dajcie komuś zarobić i zróbcie porządną stronę www. takie coś to za darmo można ściągnąć. Taka nadzgana grafika, male literki jaskrawe kolory to wszystko jest błędem to ma być czytelne i przyjazne oku.

5 / 5 2019-03-14

Pewnie, szybko i przyjemnie a do tego tanio. Cóż więcej chcieć. Gorąco polecam.

5 / 5 2019-03-05

wszystko w jak najlepszym porzadku . polecam Sklep

5 / 5 2019-02-10

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą, za każdym razem błyskawiczna realizacja. Kontakt i bardzo szczegółowa informacja o statusie zamówienia. Gdy nie mogłem nigdzie dostać poszukiwanego modelu tunera dla nich nie było problemem ściągnięcie go dla mnie w kilka dni.

5 / 5 2019-02-04

Z prawdziwą przyjemnością wystawiam pozytywny komentarz tej Pani. Idealna, wzorowa, szybka i bezproblemowa transakcja!!! Czas realizacji zamówienia, to absolutny REKORD ŚWIATA - poniżej 24 godz. paczka w domu!!! DZIĘKUJĘ!!!

5 / 5 2019-01-25

Sprzedawca polecenia wart i to wcale nie jest żart! Świetny kontrahent - to się czuje bo szybko transakcje finalizuje! Z pewnością więc mam rację - z nim udane są transakcje! U niego kupujcie, jemu sprzedawajcie,żadnych obaw nie miewajcie:)

5 / 5 2019-01-18

Szybko i sprawnie. Towar dotarł na miejsce. Polecam sklep.

5 / 5 2019-01-14

Kiedyś, gdy będę już staruszkiem, zasiądę przy kominku, otworzę butelkę z koniakiem i opowiem wnukom o transakcji z tą osobą! To Lśniący Diament wśród sprzedawców! SUPER KONTAKT, SUPER SZYBKA DOSTAWA POLECAM !!!!!

2 / 5 2018-12-05

Koszmar najpierw pan powiedział że felgi maja osadzenie śrub stożkowe przysłał i były kulkowe , felgi koszmar powichrowane krawędzie i odpryśnięty lakier, zadzwoniłem to pani powiedziała że oddzwonią czekałem 4 godziny, drugi telefon pan co chwila specjalnie sie rozłączał i nie oddzwaniał - sprzedają buble koszmar nie polecam

5 / 5 2018-11-27

Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką ,zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami "Kajko i Kokosz" BARDZO pozytywnie

2018-11-22

Ludzie poprostu znaja sie na produktach, maja świetny towar w ofercie i wiedzą jak handlowac z ludźmi, a w dzisiejszych czasach to sie naprawde ceni.

5 / 5 2018-11-18

Najwyższa Izba kontroli donosi, że ten Obywatel o medal się prosi! Uczciwy, rzetelny, charakter ze stali, transakcje dokończy choć byś mu dom spalił! Polecam go z serca, polecam z kieszeni, jak z nim nie zatańczysz to go nie docenisz.

5 / 5 2018-11-17

Najlepszy sklep z akcesoriami RTV z jakim miałem do tej pory do czynienia. Na początku bałem się o jakość kabli za tak niską cenę... nie potrzebnie! Kable są super jakości - mam porównanie z tymi za 200-300zł. Przesyłka następnego dnia po zakupie była już u mnie - miłe zaskoczenie. POLECAM wszystkim

5 / 5 2018-10-19

Wysoka jakość, ekspresowa wysyłka. Wszystko bardzo starannie zapakowane - nie miało szansy się uszkodzić. Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem. Do tego wszystkiego duże dbanie o komfort klienta, czy paczka dotarła itd. Gorąco polecam zakupy tutaj :)

5 / 5 2018-10-10

Niewiele mogę powiedzieć o sklepie, ale kontakt z obsługą klienta uważam za bardzo dobry. Zostałem poinformowany o sposobie nadania przesyłki jak również o terminie wysłania. Można było mniej więcej przewidzieć czas dostarczenia przesyłki. Jak najbardziej polecam sklep.

5 / 5 2018-10-10

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-09-29

Jestem bardzo zadowolony z zakupów u "EASYMAR".Bardzo kulturalny i miły kontakt ze sprzedawcą (pełen monitoring statusu zamówienia).Przesyłka błyskawiczna po umiarkowanej cenie.Zakupione przedmioty są wysokiej jakości jednak wcale tak dużo w sumie nie zapłaciłem - konkurencyjność. Na wszystkie zakupione produkty otrzymałem gwarancję minimum 24 miesiące. Każdemu polecam zakupy u "EASYMAR"

5 / 5 2018-09-17

EASY-MAR to wzorcowy przykład relacji sprzedajacy-kupujacy.Tak powinno być zawsze.towar zgadza się w 100% godny polecenia,dobry kontakt,szybka wysyłka....ogólnie szybko,sprawnie,idealnie!!!!!pozdrawiam.

5 / 5 2018-09-14

Szczegółowy opis z podaniem wymiarów i dobre jakościowo zdjęcia zachęcają do kupna. Szybka obsługa i błyskawiczna dostawa szczególnie z uwagi na okres świąteczny zasługują na uznanie. Gdyby ten sam towar był w innych sklepach nawet po niższej cenie - wybrałbym EASYMAR.

5 / 5 2018-09-08

Dobra obsługa,szybki kontakt. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-09-08

Easy-Mar-SUPER TOWAR-w super cenie

2018-08-31

Bardzo ładny sklep z dobrą obsługą. Można spokojnie usiąść, napić się kawy i porozmawiać. Pełne zaangażowanie obsługi, bardzo miła i luźna atmosfera pozwala spokojnie robić interesy. Pozdrawiam serdecznie!

5 / 5 2018-08-05

Sklep EASYMAR jest wiele wart! Kupisz u nich wiele rzeczy, Ich obsługa bardzo cieszy. Wszystko szybko i konkretnie, nic dodać, nic ująć - po prostu świetnie.

5 / 5 2018-07-28

Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami "Kajko i Kokosz" Po prostu BARDZO POZYTYWNIE! Polecam sklep:)

5 / 5 2018-06-22

dzięki bardzo szybko załatwiona dostawa

5 / 5 2018-06-20

Szybko, tanio i w miłej atmosferze. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-17

Witam! Ten sklep jest po prostu zniewalający!!! Najlepszy, w jakim kiedykolwiek robiłam zakupy.Znajdują się w nim bardzo przydatne rzeczy, a do tego takie tanie! Wiele razy polecałam go już moim znajomym.Oni także byli bardzo zadowoleni. Gratuluję pomysłodawcom tego sklepu.To naprawdę świetny, korzystny i potrzebny dla ludzi obiekt handlowy!!! Polecam gorąco!!!

2018-05-22

totalne dno!!! uwaga na ten sklep !!! zamiasta oryginalnej ładowarki dostałem chiński bubel!!! przed zakupem pytalem jeszcze w sklepie czy to na pewno oryginalna ladowarka sony w opakowaniu fabrycznym - sprzedajacy oczywiscie potwierdzil, ze tak jest, a po tygodniu otrzymalem jakies chinskie dziadostwo zawiniete w foliowy worek!!!! UWAGA NA TEN SKLEP !!! TOWAR OCZYWISCIE ODESLE I CZEKAM NA ZWROT KOSZTOW NA TO COS CO DOSTALEM + KOSZTY WYSYŁKI !!!!

5 / 5 2018-05-16

rewelacja, super kontakt szyba wysyłka polecam

5 / 5 2018-05-11

Gorąco polecam zakupy w sklepie Easy-Mar. Transakcja na najwyższym poziomie, ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem - pierwszej jakości, błyskawiczna komunikacja emailowa a+++

5 / 5 2018-04-11

Szybka przesyłka. Przewód dobrej jakości

5 / 5 2018-03-27

Wyznaję zasadę, że aby otrzymać, najpierw trzeba coś od siebie dać. Nie zawsze jest tu mowa o pieniądzach; wielokrotnie chodzi o dobre słowo, pomoc czy poświęcony czas. W czasach rozkwitu e-handlu wielu sprzedawców zapomina, że relacja z klientem na płaszczyźnie cyberprzestrzeni jest równie bezpośrednia, jak w trakcie sprzedaży face-to-face. Dobry opis produktu jest różnoznaczny z jego miłą ekspozycją na wystawie. Konieczna jest tu uczciwość i obiektywizm, który nie zniekształci informacji nt. towaru. Wreszcie realizacja samego zamówienia. Częste księgowanie zapłaty za towar, odpowiednie pakowanie, szybka i sprawna wysyłka. Do tego wszystkiego swojego klienta trzeba informować, gdzie jest i co dzieje się z zamówionym przez niego towarem. Sprzedawca w tej niezwykłej sytuacji oczami kupującego :) To wręcz przewodnik, od którego wymaga się cierpliwości, odpowiedniego zasobu informacji oraz zaangażowania w realizację "naszej sprawy". Ten bardzo krótki czas współpracy z "Easy-Mar" nie pozostawił mi wątpliwością, że firmę tą budują ludzie, którzy dużo dają od siebie. Obsługa jest przecież równie ważna jak cena i jakość towaru, gdyż składa się na ostateczne wrażenie podczas współpracy. Ta zaś ułożyła się nam bardzo dobrze :) Pozdrawiam i polecam

5 / 5 2018-03-20

Profesjonalne podejście, towar zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka - tylko kupować !!!

5 / 5 2018-03-14

Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do zawierania transakcji za pośrednictwem Allegro. Takiej współpracy życzę wszystkim użytkownikom gwarantując udane zakończenie aukcji z zadowoleniem dla obu stron !!! GORĄCO POLECAM !!! Pozdrawiam gosiaczekm24

5 / 5 2018-03-05

Witam Osobiście uważam ze obsługa jest przemiła i wyrozumiała , bardzo szybka realizacja zamówienia oraz bardzo dobre podejście do klienta. Pozdrawiam

5 / 5 2018-03-03

Kontrahent rzeczowy i rzetelny. Transakcje przeprowadzone szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-03-03

Doskonale zaopatrzony,jesli czegos nie ma sprowadzaja natychmiast,jestem zadowolony ze znalazlem taki sklep.Polecam.

5 / 5 2018-02-22

Tanio i szybko -i o to chodzi!

5 / 5 2018-02-13

Co tu dużo mówić - bardzo szybka realizacja, sprawdzenie dostępności towaru od ręki przez telefon, dobrze zapakowana paczka i podbita gwarancja producenta w razie kłopotów. Jak dla mnie wzorowa obsługa klienta internetowego. Polecam

5 / 5 2018-02-03

Towar zakupiony w w/w sklepie jest towarem z najwyższej półki. Jakość dźwięku jest wspaniała. Produkt trwały. Bardzo wygodny kontakt z firmą. Produkt wysłany błyszkawicznie. Bardzo dobrze zabezpieczony, nie było możliwości jakiegokolwiek uszkodzenia. Polecam ten sklep z Czystym sumieniem. :)

5 / 5 2018-01-29

Bardzo dobry kontakt,świetna obsługa,konkurencyjne ceny,polecam

2018-01-15

Witam, Kilka dni temu nabyłem w tym sklepie kilka przedmiotów. Towar otrzymałem po 2 dniach solidnie zapakowany i bardzo dobrej jakości. Cena przesyłki też była zadowalająca :) Z czystym sumieniem mogę polecić Wam ten sklep.

5 / 5 2017-12-20

Towar zgodny z zamówieniem. Przesyłka zapakowana profesjonalnie . Czas dostawy- Poczta Polska-3 dni. Polecam

5 / 5 2017-12-11

SAME SUPERLATYWY towar bardzo dobrej jakości wysyłka natychmiastowa SZCZERZE POLECAM

2017-12-09

Bardzo dobry kontakt - zdecydowanie POLECAM !

5 / 5 2017-10-31

Wspaniałe i profesjonalne podejście do zawierania transakcji. Bardzo dobry kontakt i wysoka kultura sprzedającego. EASY-MAR jest uczciwym, solidnym sprzedawcą.Współpraca z takim partnerem w interesach to czysta przyjemność!!! Same plusy.

5 / 5 2017-10-25

super i szybko troszke przesylka drogawa

2017-09-02

Sklep w którym chciałoby się kupować zawsze. Bardzo konkurencyjne ceny, wyśmienity kontakt, rzetelność - a to charakteryzuje tylko nielicznych, a przesyłka niczym francuski TGV. Wszystko to razem wzięte daje minimum 100% zadowolenia i satysfakcji.

5 / 5 2017-08-25

Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami. Po prostu BARDZO POZYTYWNIE!!! :"

5 / 5 2017-08-07

Miła obsługa, szybko,sprawnie - polecam wszystkim.

2017-08-07

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-07-26

Bardzo dobry sklep. Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa. Niskie koszty wysyłki. Szukałem konkretnego i taniego sklepu i taki znalazłem. Polecam każdemu i pozdrawiam.

5 / 5 2017-07-05

Polecam jak najbardziej,Szybka obsluga,mily kontakt i tania wysylka.Placi sie za sama wysylke.Nie tak jak inni robia i koszt wyslki naliczaja z kosmosu.Produkt pierwsza klasa.Polecam ten sklep na 100%.Fachowo podchodza do klienta.Pozdrawiam ;)

5 / 5 2017-04-11

Bardzo fajnie się czujemy, Gdy w Easy-Mar kupujemy. Szybko towar dostarczają, A i ceny, niskie mają.

Rzetelne opinie o Easymar.pl

Easymar.pl

Siedziba
Kalety

WWW
http://www.easymar.pl

Email
[email protected]

Telefon
34-3430144

Komórka
500697313

Infolinia
-

Logowanie