Kategorie: / Artykuły Zoologiczne

Easypet.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Easypet.pl
5 / 5 2019-03-24

Profesjonalna,miła i szybka obsługa.Towar dotarł do mnie następnego dnia od zamówienia odpowiednio zabezpieczony i zapakowany.Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-03-12

Bradzo dobra, naprawdę polecam!

5 / 5 2019-03-05

szybka realizacja zamówienia polecam

2019-02-27

Wszystko przebiegło idealnie.

5 / 5 2019-02-25

Wysyłka za granicę super :) obroża antyszczekowa działa w 100% po pierwszym zadziałaniu moje pieski stały się spokojniejsze i wkoncu cisza :) bo jeden piesek szczeka dosłownie na wszystko a obroża naprawdę spełnia swoją rolę polecam

2019-02-23

Sklep oceniam pozytywnie Konsultowałem zakup tych drzwi z pracownikiem sklepu i jego opinia całkowicie potwierdziła wysoką jakość tych drzwi. Drzwi były należycie przygotowane do transportu i posiadały dokładną instrukcję montażu.

5 / 5 2019-02-20

Profesjonalnie, szybko, produkt zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2019-02-20

Pełen profesjonalizm w doradztwie i perfekcyjna obsługa zakupów.

5 / 5 2019-02-12

Szybka i profesjonalna obsługa, zdecydowanie polecam sklep Easypet.pl

5 / 5 2019-02-11

wyjątkowo, zwłaszcza jak na sprzedaż internetową, szybki, rzeczowy i bardzo miły - a nie sztywny czy formalny - kontakt ze sklepem! Polecam serdecznie zaopatrywanie się w Easypet

5 / 5 2019-02-08

pozytywna

5 / 5 2019-02-05

Sklep rzetelny,bardzo mila obsluga,z zakupionego towaru tez jestem zadowolona-polecam ten sklep.

2019-02-04

NIe mam jakichkolwiek uwag w zakresie komunikacji ze sklepem EasyPet oraz w zakresie realizacji zamówienia.

2019-02-01

ciekawy

5 / 5 2019-01-28

Duży wybór, szybka dostawa, dobra cena. Polecam.

5 / 5 2019-01-27

Wszystko sprawnie i szybko.

5 / 5 2019-01-26

Super kontakt i obsługa, polecam

2019-01-25

Bardzo dobra

5 / 5 2019-01-14

Super kontakt i obsługa, polecam

5 / 5 2019-01-13

Super to mało powiedziane. Wszystko szybko, sprawnie i przyjemnie. Żeby tak można było robić zakupy w każdym sklepie. Polecam wszystkim posiadaczom zwierzaczków.

2019-01-13

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i bezproblemowo.

5 / 5 2019-01-13

Szybko i sprawnie polecam

5 / 5 2019-01-10

Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej usługi. Polecam szelki easy walk.

5 / 5 2019-01-05

bardzo dobry sklep- pełen profesjonalizm i bardzo szybka dostawa. szczerze polecam- marek

2019-01-04

Godny polecenia

2018-12-31

Doskonała obsługa, dostawa błyskawiczna. Byłam mile zaskoczona telefonicznym doprecyzowaniem moich zamówień. Zrobiłam dopiero dwukrotnie zakupy dla mojego szczeniaka i będę pracować na kartę stałego klienta :)

5 / 5 2018-12-29

Sprawnie i profesjonalnie, szczegółowa informacja o statusie zamówienia.

5 / 5 2018-12-29

Sprawnie, profesjonalnie , bez zarzutu, polecam .

5 / 5 2018-12-16

Bardzo profesjonalnie przeprowadzona transakcja

5 / 5 2018-12-04

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie.Bardzo szybka wysyłka,na bieżąco informacje o stanie zamówienia,towar całkowicie zgodny z opisem i oczekiwaniami.Polecam ten sklep z wielką przyjemnością.

5 / 5 2018-12-03

Towar zgodny z zamówieniem. drzwiczki super.

5 / 5 2018-11-30

Bardzo miła obsługa. Towar zgodny z zamówieniem, dostarczony, zgodnie z umową - szybko. Pozdrawiam

2018-11-27

Bardzo dobra

5 / 5 2018-11-18

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-16

Wspłaniała obsługa! Gorąco polecam! I mój kot też!

5 / 5 2018-11-15

super sklep,szybka realizacja polecam!

5 / 5 2018-11-09

Szybko sprawnie profesjonalnie.

5 / 5 2018-11-06

Wszystko przebiegło pomyślnie. Jestem bardzo zadowolona i w przyszłości na pewno skorzystam jeszcze z usług tego sklepu.

2018-10-13

bardzo sprawna obsługa

2018-10-11

Bardzo miła ,sympatyczna obsługa .Z dużą cierpliwością odpowiadają na wszelkie pytania. Dostawa błyskawiczna, towar odpowiednio zabezpieczony i zapakowany. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-10-02

Bardzo dobry kontakt, miło, szybko i bezproblemowo! polecam

5 / 5 2018-10-01

profesjonalne podejście do klienta, mimo, że miałam duży kłopot z zamówionym towarem, pracownicy pomogli mi poświęcając wiele czasu i spokojnie wyjaśniając co i jak należy zrobić, aby wszystko poprawnie działało. ostatecznie, po konsultacjach wymieniłam towar na inny szybko, sprawnie i w miłej atmosferze. świetna komunikacja, duża troska o zadowolenie klienta, pomoc techniczna i poradnictwo. dziękuję i polecam, ap

5 / 5 2018-10-01

Jestem bardzo zadowolona. Szybka obsługa, pełen profesjonalizm Pana ze sklepu i kojec super!!! Polecam..

5 / 5 2018-09-27

Ekspresowa wysyłka, dostępność, łatwy kontakt, towar zgodny z opisem. Polecam

2018-09-25

Ekspresowa przesyłka, świetny kontakt

5 / 5 2018-09-18

Rewelacja! Super kontakt ze sprzedającym, błyskawiczna wysyłka. Towar dobrej jakości.

5 / 5 2018-09-16

Bardzo dobra, solidna firma. Miła i rzeczowa obsługa telefoniczna. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-09-06

super

5 / 5 2018-09-03

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka zgodnie z sprośbą. Pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam!!!

2018-08-29

Bardzo dobra

5 / 5 2018-08-26

Obsługa rewelacyjna! Po kilku minutach odpowiadają na maile :) Zorganizowali mi rzecz której na co dzień nie sprzedają!! Zapytali u producenta zamówili i mam! Dziękuję bardzo! Tak właśnie powinno wyglądać profesjonalne podejście do klienta! Niech wszyscy się od Was uczą ;) Polecam ze szczerego serca i z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-08-26

Super, polecam.

5 / 5 2018-08-23

Szybko, sprawnie i fachowo.

2018-08-22

Zamówienie zrealizowane telefonicznie, przesyłka wysłana jeszcze tego samego dnia, pełen sukces :)

2018-08-16

Ekspresowa dostawa. Zamówiony kojec Karlie - rewelacyjny!!!! Na pewno wrócę do tego sklepu. Dziękuję :-)

5 / 5 2018-08-15

Jak zwykle pełny profesjonalizm.

5 / 5 2018-08-11

Polecam Sklep Easypet.pl Bardzo dobra obsługa klienta pozdrawiam

5 / 5 2018-08-10

świetna, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-08-06

Wszystko szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2018-07-21

Niestety przyszła mi trudna rola składania reklamacji, więc muszę się wstrzymać z wystawieniem końcowej opinii. Składanie zamówień i szybkość przesyłek są na najwyższym poziomie.

2018-07-11

Wszystko przebieglo pomyslnie i sprawnie. W ciagu 3dni otrzymalam paczke, zabezpieczona przed uszkodzeniem.

2018-07-10

Świetny sklep z obsługą na wysokim poziomie!

5 / 5 2018-07-10

Profesjonalna szybka obsługa. Jak najbardziej polecam ten sklep.

5 / 5 2018-07-06

Bardzo polecam rzetelna fachowa i błyskawiczna obsługa

5 / 5 2018-07-03

Szybka wysyłka.

5 / 5 2018-07-02

OK

5 / 5 2018-06-29

W Sklepie EasyPet kupiłam platformę wibracyjną Vib4Fit 800. Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym ten sklep i oceniam go jako godny polecenia. Zakupiona platforma jest rewelacyjna, po prostu "mercedes" wśród platform, a obsługa sklepu bardzo miła i fachowa. Transakcja została zrealizowana w dwa dni od daty zamówienia. Przed złożeniem zamówienia udzielono mi odpowiedzi na wszystkie pytania i wyjaśniono wszelkie wątpliwości. Potwierdzam, że wszystkie informacje o tym produkcie potwierdziły się. Jest rewelacyjny. Dostawa przez kuriera Fedex przebiegła sprawnie. Towar otrzymałam w stanie nienaruszonym. Faktem jest, że był bardzo dobrze zapakowany. Namawiam osoby zainteresowane zakupem platformy wibracyjnej do wybrania właśnie tego modelu a dostępny jest jedynie w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-23

Szybko, sprawnie, bezproblemowo, Polecamy!

2018-06-22

Duży wybór produktów w niskiej cenie.

5 / 5 2018-06-22

Polecam. Zamawiałam w sklepie i paczka dotarła dużo szybciej niż się spodziewałam. Wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie, mimo okresu między świętami a Sylwestrem. Produkt jest dobrej jakości i w pełni zgadza się z opisem na stronie, który pomógł mi dokonać wyboru.

5 / 5 2018-06-19

Profesjonalna obsługa. Szybka i przyjemna dostawa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-16

Zakupy w tym sklepie to przyjemność, szybka wysyłka, polecam.

5 / 5 2018-06-12

Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam!

5 / 5 2018-06-12

Polecam

5 / 5 2018-06-10

Tak jak zawsze wszystko szybko,bez kłopotów,profesjonalnie. Kupiłam wcześniej niewidzialne ogrodzenie dla kotów,a wcześniej doinformowałam się na ten temat w easy pet. Polecam sklep i jak ktoś chce mieć sprawę kocich ucieczek poza ogrodzenie mieszkając w domku jednorodzinnym polecam również niewidzialne ogrodzenie. System się sprawdza w 100% i proszę nie wierzyć opiniom mówiącym że robi krzywdę futrzakom.TO NIEPRAWDA!!!!Jest całkowicie bezpieczny a koty szybko się uczą gdzie im wolno chodzić a gdzie nie.Gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2018-06-10

obsługa szybka i fachowa.

5 / 5 2018-06-09

Szybka wysyłka, dobry kontakt, szczerze polecam.

5 / 5 2018-06-05

Bardzo szybka dostawa bo od zamówienia na trzeci dzień. Produkt zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-06-05

polecam

5 / 5 2018-05-30

Polecam. Jedyna uwaga to taka że przy kwocie zamówienia można by dodać baterie, które kosztują 40 zł.

5 / 5 2018-05-27

Szybko,sprawnie,dobry kontakt.

5 / 5 2018-05-23

Chwale sobie bardzo zaangazowanie sprzedawcy gdy zadzwonilam do sklepu z prosba o pomoc w rozwiazaniu problemu z klapka Takze szybkosc zalatwienia zamowienia

5 / 5 2018-05-21

wszystko w porzadku, szybka i sprawna obsługa, towar jak w opisie!!!!

5 / 5 2018-05-08

Profesjonalne podejście, świetna i fachowa pomoc ze strony sprzedającego . Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu.

5 / 5 2018-05-04

Zakupy w tym sklepie to przyjemność, szybka wysyłka, polecam.

2018-04-27

rzetelny

5 / 5 2018-04-24

Sklep godny polecenia. Profesjonalna odpowiedz na zagadnienia. Towar zgodny z opisem. Rewelacyjnie skuteczny produkt.

5 / 5 2018-04-21

polecam! Bardzo dokładne informacje o sprzedawanym produkcie, pomoc w wyborze produktu i wielka cierpliwość w odpowiadaniu na całą mase pytan.

5 / 5 2018-04-19

Wszystko poszło bardzo sprawnie, towar doszedł kolejnego dnia roboczego po zamówieniu. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

2018-04-04

Bardzo pozytywna:)

5 / 5 2018-04-02

Sklep może i ok, ale zawiodłem się produktem. Jeśli inne są podobnej jakości jak produkt przez mnie kupiony, to nie wróże sukcesu.

5 / 5 2018-03-30

Solidna i rzetelna firma, towar super jakości, polecam serdecznie i zupełnie szczerze.

5 / 5 2018-03-27

Zakupy na wysokim poziomie, obsługa bardzo pomocna. Towar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-03-10

Brak zastrzeżeń, firmę gorąco polecam.

2018-03-06

Sklep z klasą, i bardzo miłą obsługą

5 / 5 2018-03-06

Rewelacja, szybko, sprawnie, bezproblemowo. Tylko te ceny... ale cóż to przecież dla naszych drogich zwierzątek!

5 / 5 2018-03-02

Z wielka przyjemnością piszę, że jesteście wspaniali. W waszym sklepie kupiłam elektryczne ogrodzenie dla kota. Kupiłam również trzy baterie. Wszystkie produkty otrzymałam w błyskawicznym tempie, wszystkie o które prosiłam, i wszystkie najwyższej jakości. Pierwsza bateria działała ok.10 miesięcy, drugą kot zgubił po trzech tygodniach od zakupu( ktoś z domowników źle włożył baterię). Całe ogrodzenie działa znakomicie. Kot bardzo szybko nauczył się reagować na sygnał dźwiękowy i nie zbliża się do samego ogrodzenia. Życzę Wam powodzenia i dziękuję za tak sprawną obsługę. Jolanta

2018-02-19

Sklep i kontakt w najlepszym porządku

2018-02-14

Bardzo przyjazny sklep działający na allegro i pod własna stroną internetową. Mega zadowolenie w obu przypadkach. pozdrawiam.

5 / 5 2018-02-10

super szybka dostawa, informacje przekazywane na bieżąco

5 / 5 2018-02-08

Bardzo szybko dostarczona przesyłka. Profesjonalne, wyczerpujące odpowiedzi na temat produktu. Bardzo dobra jakość świadczonych usług.

5 / 5 2018-02-07

Wszystko OK

5 / 5 2018-02-06

Bardzo solidny sprzedawca !! Polecam gorąco. Pełen profesjonalizm i ekspresowa wysyłka

2018-02-04

Rewelacja,dawno nie byłam tak perfekcyjnie obsłużona w żadnym sklepie internetowym. Nie dość,że ceny przyjemne dla portfela-towar był u mnie na prawdę raptem w jeden dzien. Zdecydowanie powtórzę tutaj zakupy,brawo!

5 / 5 2018-02-03

Wszystko przebiegało tak jak trzeba. Towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-02-01

Blyskawiczna realizacja i super obsługa :) Bardzo przydatne i cieszące oko były maile z informacjami o postępach mojego zamówienia. Byłam zawsze na bieżąco. Super! Dzięki wielkie!

5 / 5 2018-01-29

Godny polecenia. Szybka dostawa, przystępne ceny.

2018-01-26

Sklep na medal i wart polecenia.

5 / 5 2018-01-19

Jestem mega zadowolona z otrzymanego zamówienia. Sklep super. Obsługa prefesjonalna.

5 / 5 2018-01-12

Gorąco polecam

5 / 5 2018-01-10

jestem bardzo zadowolona z szybkiej, zgodnej z zamówieniem przesyłki. Firma na piątkę z plusem

5 / 5 2018-01-08

Przesyłka zrealizowana szybko i sprawnie. Produkt dokładnie odpowiada opisowi.

5 / 5 2018-01-06

Zamówienie zostało zrealizowane w trybie expressowym. Przesyłka doskonale zabezpieczona. Polecam z całą odpowiedzialnością. Jeszcze do nich zawitam (dostałam kod zniżkowy na kolejne zakupy). Pozdrawiam:)

5 / 5 2018-01-05

realizacja zamówienia bardzo szybka, niestety sam koszt dostawy bardzo wysoki.

5 / 5 2018-01-01

Wygodne zamówienie przez internet, możliwość natychmiastowej płatności wieloma sposobami, potwierdzenie zamówienia wysyłane przez sklep na maila zamawiającego. A przede wszystkim bardzo szybka realizacja zamówienia przez sklep. Dostawa w 24 godziny, zamówienie dotarło bez jakichkolwiek problemów, paczka bez żadnych uszkodzeń. Polecam

2017-12-26

Bardzo sprawna obsługa - zamówiony produkt otrzymałam następnego dnia po złożeniu zamówienia

5 / 5 2017-12-17

super sklep.polecam

2017-12-10

Bardzo dziękuję za błyskawiczną realizację zamówienia :)

2017-12-07

Niestety opis na stronie nie zawierał opisu szerokości zamówionego drapaka (Długość drapaka to około 49 cm.) i okazało się że jest bardzo wąski, przez co nie wiem czy kot będzie mógł go używać. Mam wrażenie, że nieprzypadkowo sporządzono taki opis wprowadzający w błąd.

5 / 5 2017-12-01

Szybka dostawa, towar zgodny z umową nie mam nić do zarzucenia. Mocna czwórka w pięcostopniowej skali.

5 / 5 2017-11-25

Ok

5 / 5 2017-11-22

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Transakcja przebiegła pomyślnie. To już kolejne moje zakupy w tym sklepie i po raz kolejny jestem zadowolona. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-11-22

Bogaty asortyment, także produktów trudno dostępnych w innych sklepach. Polecam!

5 / 5 2017-11-18

polecam - sprawnie, szybko a zamówiony towar zgodny z opisem

2017-11-16

Przebieg transakcji wzorcowy ! Serdecznie polecam sklep Easypet

5 / 5 2017-11-14

Wszystko sprawnie i szybko.

2017-11-10

bardzo dobra

5 / 5 2017-11-07

Polecam. Cierpliwi konsultanci spokojnie odpowiadali na wszystkie moje pytania, wyjaśniali wszelkie wątpliwości, sami nawiązywali kontakt. Przesyłka została dostarczona terminowo, w dobrym stanie.

5 / 5 2017-11-01

Szybka wysyłka, doskonały towar. Idealny kontakt ze Sprzedającym oraz Jego kompetencje. Gorąco polecam ten sklep wszystkim kupującym.

5 / 5 2017-10-25

Wszystko szybko sprawnie profesjonalnie, udzielają wszystkich odpowiedzi na pytania, doradzają. Naprawdę WARTO POLECAM

5 / 5 2017-10-24

Polecam

5 / 5 2017-10-23

Super. Polecam

5 / 5 2017-10-14

Bardzo dobry sklep.Sprzedawane rzeczy sa dobrej jakosci w rosadnej cenie. Polecam

5 / 5 2017-10-07

Bardzo szybka wysyłka, miła obsługa, a co najważniejsze, że elektryczna obroża anty- szczekowa działa bez zarzutu. Grzywacz chiński wył cały czas,kiedy nie było nikogo w domu, teraz jest cisza, a pies stonował. Polecam ten sklep, szczególnie po ostatnich przejściach z innymi sprzedawcami (towary przychodziły po 3 tygodniach i nie spełniały swoich funkcji)

2017-10-05

godny polecenia.;-)

5 / 5 2017-10-04

Bardzo profesjonalna, miła, rzetelna i sprawna obsługa. Idealne miejsce dla zakupów gadżetów dla Twojego pupila:)

2017-09-25

Wszystko bardzo dobrze

2017-09-20

SKLEP SPELNIL MOJE OCZEKIWANIA WART POLECENIA

5 / 5 2017-09-12

Ekspresowa wysyłka, dostępność, łatwy kontakt, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2017-09-08

KOSMICZNIE SZYBKA OBSŁUGA I WSPANIAŁE PRODUKTY DLA NASZYCH PUPILI!!!

5 / 5 2017-09-07

jak na razie zamawiałam tylko jedną rzecz, ale wszystko poszło gładko i bardzo szybko :)

5 / 5 2017-09-06

Wszystko w porządku, szybko i w doskonałym stanie. Polecam

2017-08-18

Od kilku lat jestem klientem sklepów easypet.pl i jak zawsze się nie zawiodłam. Mogę tu dla swoich psiaków dostać produkty, których nie znajduję nigdzie indziej.

5 / 5 2017-08-16

Szybka dostawa, miła obsługa. To moje kolejne zakupy w www.EasyPet.p. lPolecam.

5 / 5 2017-08-12

Profesjonalna obsługa, łatwy kontakt i szybka dostawa, bardzo polecam ! :)

5 / 5 2017-08-06

Super sklep. Wysyłka w dniu w którym dokonałem zakupu. Towar dotarł do mnie na drugi dzień. Wszystko zgodnie z opisem. Profesjonalnie i szybko. Polecam jak najbardziej!

2017-07-28

sprawna obsługa, ciekawy asortyment

2017-07-26

Transakcja przebiegla bardzo sprawnie

5 / 5 2017-07-24

Rewelacyjna, fachowa obsługa całej transakcji. Przesyłka błyskawiczna, a towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2017-07-11

Zamówiłem drzwiczki dla kota. Miła, fachowa obsługa, bardzo szybka dostawa. Z czystym sumieniem polecam!

2017-07-11

b.pozytywna

5 / 5 2017-06-29

profesjonalizm i bardzo szybka realizacja! Brawo!

5 / 5 2017-06-22

Super - obsługa i doradztwo.

5 / 5 2017-06-22

Wszystko sprawnie, szybko i tak jak chciałam :) ramka zapakowana bezpiecznie. Polecam!!

2017-06-22

Bardzo miły i fachowy kontakt, Towar w stanie idealnym, przesyłka zrealizowana ekspresowo. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-06-18

Profesjonalma obsługa,polecam

5 / 5 2017-06-13

Bardzo dobra jakość. Błyskawiczna dostawa, znakomita komunikacja z klientem dzięki informowaniu o każdym etapie realizacji zamówienia, możliwość szybkiego przelewu. Towar też dobrej jakości, bogaty asortyment-są produkty trudniejsze do znalezienia a potrzebne np. neutralizator zapachów kocich nieczystości. Polecam

5 / 5 2017-06-13

Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Produkt zgodny z zamówieniem Polecam

5 / 5 2017-06-09

szybko bezproblemowa ,polecam

5 / 5 2017-06-07

Profesjonalna, miła obsługa. Dobrze zapakowana i zabezpieczona przesyłka dotarła bardzo szybko. Sklep warty polecenia.

5 / 5 2017-05-29

Jestem bardzo zadowolona z produktów, są takie jak przedstawione na stronce. Dostawa szybka i solidna

5 / 5 2017-05-27

Polecam

5 / 5 2017-05-22

Szybka i profesjonalna obsługa , szybka przesyłka polecam sklep

2017-05-12

Perfekcyjnie. Rzeczy dla mojego psa będę zamawiać juz tylko tutaj. Zamówione we wtorek dostawa juz w środę. Idealnie.

5 / 5 2017-05-12

Sklep Dla-Psa.com.pl jest świetny - polecam wszystkim zakupy w tym sklepie. Personel przemily, kapitalnie doradza i pomaga w doborze - SUPER

5 / 5 2017-05-10

Super dostawca. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-05-08

Super sklep.

5 / 5 2017-05-02

Generalnie jestem bardzo zadowolony, szybka realizacja zamówienia, produkt w 100% zgodny z opisem.

5 / 5 2017-04-29

polecam

5 / 5 2017-04-23

WSZYSTKO W NAJLEPSZYM PORZĄDKU BŁYSKAWICZNA REALIZACJA ZAMÓWIENIA. To był kolejny udany zakup w easy pet. POLECAM

2017-04-15

1-szy zakup, na razie pozytywna

5 / 5 2017-04-12

super

2017-04-06

Błyskawiczna dostawa, bezpiecznie oapkowanie, gazetka reklamowa. Pełen pozytyw!

5 / 5 2017-04-03

Przesyłka dotarła do adresata (bezdomnych psów w hoteliku jednej z fundacji) bardzo szybko. Na zdjęciach na fb widzę, że zamówione produkty wyglądaja jak powinny, a pieski cieszą się z prezentu. Sklep nie zapomniał o dodaniu do paczki, zgodnie z moją prośbą, liściku z pozdrowieniami. Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-04-01

Bardzo szybka przesyłka. Dobry kontakt z kupującym.

Rzetelne opinie o Easypet.pl

Easypet.pl

Siedziba
Wyględy

WWW
http://www.easypet.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie