Kategorie: / Pozostałe

Ebart.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.95
opinie o Ebart.pl
5 / 5 2019-03-25

Pełen profesjonalizm, super kontakt ze sprzedającym, dobrze opakowany sprzęt

2019-03-24

Sprzęt właśnie prztestowałem i jest w porządku. Sposób zapakowania i poziom obsługi klienta oki. Byłoby całkiem nieźle tylko troszeczkę musiałem poczekać, no ale wybaczam :-)

5 / 5 2019-03-24

Super ,szybko ,solidnie ,z taką firmą można handlować . Polecam !

5 / 5 2019-03-19

Pierwszy raz kupowałem w tym sklepie, dlatego dałem tylko 9. Jestem bardzo zadowolony z obsługi oraz przebiegu zakupów. Polecam !

5 / 5 2019-03-17

polecam sklep towar zgodny z opisem czas realizacji rewelacja

2019-03-15

Obsługa jak również system powiadamiania o dostawie bardzo dobry. Po odbiorze wygląda, że wszystko powinno być dobrze.

5 / 5 2019-03-11

Pierwszy raz kupowałem w tym sklepie, jestem bardzo zadowolony z obsługi oraz przebiegu zakupów.Towar bardzo dobrze zapakowany.Polecam !

5 / 5 2019-03-11

Bardzo profesjonalna firma.Super kontakt z kupującym.Błyskawiczna wysyłka.Bardzo,bardzo POLECAM!!!!!

2019-03-02

Bardzo przyjemna i miła rozmowa na gg, w której zostały wyjaśnione wszystkie, nawet te najmniejsze wątpliwości. Wszystkie uzgodnienia zostały w 100% zrealizowane, cóż można dodać , chyba tylko tyle, aby każdy sklep miał taką życzliwą obsługę....

2019-02-25

Bez zastrzeżeń. Czas realizacji trochę zbyt długi, ale zostałem ostrzeżony przez sklep o tym fakcie i możliwości odstąpienia od zamówienia. Dodatkowo zmieszczono się w czasie podanym w mailu zwrotnym.

5 / 5 2019-02-22

Błyskawiczne potwierdzenie zamówienia, zakup dostarczony w zapowiedzianym dniu, korzystna cena. Polecam

5 / 5 2019-02-21

Świetny kontakt, profesjonalna obsługa, expresowa wysyłka, po odbiorze sprzęt bez zarzutu. Polecam w 100%

5 / 5 2019-02-10

Polecam w 100%

5 / 5 2019-01-31

wszystko OK, tak jak powinno być, bardzo profesjonalnie, polecam.

5 / 5 2019-01-31

Ceny b.dobre, szybka dostawa, zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2019-01-17

Szybka i rzeczowa obsługa, łącznie z dostawą. Wszystko odbyło się tak jak sobie życzyłem. Żadnych zgrzytów ani niedomówień. Gorąco polecam:)

2019-01-04

Informacja o oferowanym produkcie beznadziejna. Specyfikacja towaru w ofercie sklepu niezgodna z realizacją. Ale to podobno zgodne z ich regulaminem sprzedaży. Czyli kupowanie w ciemno. Tako nowa odmiana ruletki. Jedyna pozytywna reakcja to ewentualny odbiór niezgodnego towaru na koszt sklepu.

5 / 5 2018-12-17

Super!Pełny profesjonalizm. Polecam gorąco

5 / 5 2018-11-30

Polecam z całego serca! Zamówiony towar dostarczony na drugi dzień, zgodny z opisem.

5 / 5 2018-11-18

dobra komunikacja, szybka dostawa, polecam

5 / 5 2018-11-13

Super szybka obsługa,super szybka dostawa i w ogóle wszystko super. Jestem zaskoczony taką fachowością. Serdecznie wszystkim polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-13

Polecam

5 / 5 2018-11-08

bez zastrzeżeń, szybkie odpowiedzi mailowe, przejrzysty opis płatności i dostaw. Kupowałem z przelewem na konto. Towar otrzymałem 2 dnia od potwierdzenia przez sklep wpłaty.

5 / 5 2018-11-06

Polecam sklep i produkty.

5 / 5 2018-10-30

To moje pierwsze zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i życzliwości obsługi. Czuje się, że satysfakcja klienta jest na tu pierwszym miejscu. Wszystko odbywa się szybko, sprawnie i pewnie. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-10-28

Towar ladnie zapakowany, przesyłka bardzo szybka,wszystko zgodne z opisem!

5 / 5 2018-10-25

Zamówiłem w tym sklepie frezarkę oraz walizkę na szlifierkę oscylacyjną. Na każdym etapie realizacji zamówień miło było mi spotkać się z szybkością działania, profesjonalizem i miłą obsługą. Polecam zakupy!!!!!

5 / 5 2018-10-11

Idealny. Zamówienie dotarło następnego dnia. Niska cena, towar OK.

5 / 5 2018-10-11

Zamówiłem Towary w 3 różnych sklepach. Z eBart.pl otrzymałem go najszybciej. Był starannie zapakowany a wszystkie informacje o zamówieniu i jego statusie zostały wysłane mi na maila. Dodam jeszcze ze towar mam juz u siebie a o towarze z 2 pozostałych sklepów nic mi jeszcze nie wiadomo pomimo iż jeden ze sklepów jest z mojej miejscowości :) Jeszcze raz gorąco polecam!

5 / 5 2018-09-29

Kolejne udane zakupy. Bardzo dobry kontakt mailowy: szybki, profesjonalny i życzliwy. Poza tym można zamawiać towary z asortymentu sklepu, których nie ma na stronie (bez zbytniego wydłużania czasu realizacji). Towar opakowany tak, że żadne przeciwności go nie naruszą. Polecam sklep.

5 / 5 2018-09-27

Towar zgodny z zamówieniem,dostarczony na czas. Polecam!

5 / 5 2018-09-20

bardzo szybka i profesjonalna obsługa, kontrahent godny polecenia

5 / 5 2018-09-16

Super to za mało. Błyskawiczna realizacja zamówienia, pełna informacja o statusie zamówienia, fachowe doradztwo. Same superlatywy. Takiej jakości i rzetelności życzyłbym sobie na każdym kroku! DZIĘKUJĘ!

2018-09-15

opinia bardzo dobra

5 / 5 2018-09-11

Miła obsługa, szybka solidnie zapakowana przesyłka. Wszystkie towary były nowe fabrycznie zapakowane. Polecam.

5 / 5 2018-09-04

Sprzęt naprawdę godny polecenia jak również sklep. Szybka i rzetelna obsługa oraz naprawdę dobre ceny.Polecam wszystkim

2018-09-04

Rewelacja!:) Towar idealny, błyskawiczna realizacja zamówienia... Jestem pełen podziwu. Jeżeli zakupy to tylko na www.ebart.pl

5 / 5 2018-08-25

Bardzo pozytywna

5 / 5 2018-08-14

Szybka obsługa, rzetelna informacja. Składam właśnie następne zamówienie.

2018-08-13

Rewelacyjna obsługa. Towar otrzymałem następnego dnia po wykonaniu przelewu. Szlifierka dokładnie taka jak w opisie. Inne sklepy powinny się uczyć od tego sprzedawcy

5 / 5 2018-08-12

Przesyłka zgodna z opisem. Bardzo szybka realizacja. POLECAM ! -------------------------------- Jedyna moja uwaga dotyczy opakowania przesyłki: powinno być ono owinięte nieprzeźroczystą folią.

2018-08-05

Kontakt mailowy błyskawiczny, transakcja, wysyłka przebiegły bez problemów.

5 / 5 2018-08-03

Polecam sklep , fachowe obsługa, szybkość dostawy błyskawiczna SUPER SKLEP!

5 / 5 2018-07-23

Fachowa obsługa, szybka realizacja zamówienia. Polecam!!!

5 / 5 2018-07-17

Jestem bardzo zadowolona z zakupu, obsługi, przesyłki i kontaktu

2018-07-14

Kolejny zakup... Transakcja bezproblemowa, przesyłka błyskawiczna, niektóre ceny o połowę niższe niż u konkurencji.

5 / 5 2018-07-13

POLECAM. Bardzo fajny sklep, wszystko odbylo sie sprawnie i szybko, bardzo dobry kontakt przez email, dostawa przesylki blyskawiczna.

5 / 5 2018-07-06

No zamówiłem i to co chciałem dostałem . Jeśli chodzi o opinie to z mojej strony napisze OK. Kurna to pakowanie mnie dobija kurcze ofoliowane, że bez dobrego tapeciaka to nic z tego, ale i dobrze bo nic tam niezginie i wogule jak sie rozpoczyna rozpruwanie strecza to tak rosną emocje że ...... i no OK

2018-06-24

Sprzęt właśnie prztestowałem i jest w porządku. Sposób zapakowania i poziom obsługi klienta oki. Byłoby całkiem nieźle tylko troszeczkę musiałem poczekać, no ale wybaczam :-)

5 / 5 2018-06-18

BARDZO SOLIDNA FIRMA. PRZESYŁKA BARDZO DOBRZE ZAPAKOWANA. POLECAM

5 / 5 2018-06-09

Potwierdzam opinie innych użytkowników: bardzo miła obsługa i pełna informacja na każdym etapie realizacji zamówienia. POLECAM!

2018-06-05

Towar zapakowony b.dobrze - w transporcie nieuszkodzony. Towar zgodny z opisem. Kontakt telefoniczny fachowy i miły. Przesyłka przyszła na drugi dzień.

5 / 5 2018-06-05

OBY SKLEPÓW Z TAKIM POZIOMEM OBSŁUGI JAK NAJWIĘCEJ.CO TU DUŻO MÓWIĆ-PEŁEN PROFESJONALIZM.GORĄCO POLECAM.

2018-06-02

Kontakt pierwsza klasa. Wysyłka Ekspresowa. Sprzęt w oryginalnym opakowaniu z polską instrukcją i gwarancją.

2018-05-18

Mogę śmiało polecić ten sklep. Znalazłem na nim najtańszą ofertę pilarki BOSCH, znakomity kontakt i towar bez zarzutów.

5 / 5 2018-05-13

Sklep bardzo przyjazny klientom. Szybki kontakt mailowy. Fachowa pomoc podczas zamówienia. Życzliwe podejście. Szeroki zakres towarów w bardzo atrakcyjnych cenach. Po kilku zakupach w tym sklepie mogę go śmiało polecić.

5 / 5 2018-05-06

Bardzo miła obsługa, fachowa pomoc i szybka realizacja zlecenia zgodnego z zamówieniem.

5 / 5 2018-05-05

gorąco polecam 100% fachowości wykonywaniu swoich zadań gorąco polecam.

2018-05-03

Bardzo porządny sklep.

2018-04-14

Bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie Świetna informacja co dzieje się z przesyłką. Nie trzeba się rejestrować i pamiętać entego hasła by robić zakupy i podejrzeć zamówienie

5 / 5 2018-04-04

Realizacja zamowienia bardzo szybka i sprawna.Pomimo mylnie zamowionego produktu nie było zadnego problemu z zamiana,nastapiło to barzdzo szybko.Bardzo Polecam!

5 / 5 2018-03-31

Przystepne ceny, dobra obsluga, szybka wysylka. Polecam

5 / 5 2018-03-14

Szybka realizacja zamówienia. OK !

5 / 5 2018-02-18

Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Bieżąca informacja o poszczególnych etapach. Polecam.

5 / 5 2018-02-06

Naprawdę polecam przyszłym kupującym. Towar w dobrych cenach, nadzwyczajnie szybko dostarczony. Kolejne zakupy również w sklepie ebart.pl

5 / 5 2018-01-23

Polecam sklep. Zrobiłem w nim kolejne udane zakupy. Profesjonalna i szybka jak zawsze obsługa. Przystępne ceny.

5 / 5 2018-01-18

Pełen profesjonalizm!!!!!

5 / 5 2018-01-15

Wszystko naprawdę super, towar zgodny z opisem (mąż zachwycony wkrętarką), a dostawa szybka i fachowa. Sedecznie polecam.

5 / 5 2018-01-06

Zamówiłem wiertarke i wyrzynarke Boscha. Okazało się ze nie ma wybranego modelu wyrzynarki w tej chwili (czas oczekiwania jakiś tydzień). Pan Rafał z obsługi, szybko zaproponował inny model z dodatkowym wyposażeniem w tej samej klasie cenowej. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i szybkości działania. Serdecznie polecam i gratuluje takiej załogi.

5 / 5 2017-12-29

świetna obsługa, błyskawiczna wysyłka i wszystko w terminie, który został podany w pierwszym mailu po złożeniu zamówienia. Nawet wliczając koszty przesyłki cena wciąż poniżej poziomu w sklepach stacjonarnych. Duży plus. Na pewno nie ostatnie moje zakupy w tym sklepie. Polecam!

5 / 5 2017-12-28

Idealna komunikacja, szybka wysyłka, a to wszystko w przedświątecznym szale zakupowym. Do tego rewelacyjne ceny. Zaoszczędziłam ok 200 zł i sporo czasu :)

5 / 5 2017-12-17

Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność,szybka fachowa obsługa i expresowa dostawa !!!

5 / 5 2017-12-10

Solidna obsługa i szybka dostawa-polecam

5 / 5 2017-12-07

Super

5 / 5 2017-12-03

polecam sklep towar zgodny z opisem czas realizacji rewelacja

5 / 5 2017-12-02

Miły kontakt, starania Sprzedawcy o towar trudno dostępny; rzetelna informacja o etapach realizacji zamówienia, szybka dostawa - w preferowanym przedziale czasowym; polecam ten Sklep :)

5 / 5 2017-12-02

Profesjonalna obsługa i sprawna wysyłka, porządnie zapakowana.

5 / 5 2017-12-02

Polecam sklep! Świetna i miła obsługa: b. szybko odpowiadają na maile. Zamówiłem towar (Dremel DSM20) w południe, a już następnego dnia kurier dostarczył paczkę. Towar oczywiście zgodny z opisem. Następne zakupy planuje także w tym sklepie. Jeszcze raz polecam.

5 / 5 2017-11-28

Sklep jeden z solidniejszych na rynku, rzetelna informacja, dotrzymują słowa - polecam!

2017-11-21

wszystko tak jak oczekiwalem czyli gucio,a szlifiera warto ja miec

5 / 5 2017-11-17

Szybki zakup, błyskawiczna wysyłka - w czwartek kupiłem w sobote miałem u siebie. Towar w 100% zgodny z opisem - POLECAM

2017-11-12

ok.

5 / 5 2017-11-12

Gorąco polecam ten sklep, ponieważ jest bardzo dobry i tani, produkty w błyskawiczny sposób docierają do odbiorcy!

5 / 5 2017-10-25

Naprawdę świetny sklep.Wspaniały kontakt,szybka realizacja zamówienia,bardzo dobre zabezpieczenie przesyłki no i co ważne tańsze produkty niż w innych sklepach-co skrupulatnie sprawdzałem.Dziękuję i pozdrawiam!!!

2017-10-21

Jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie!

5 / 5 2017-10-19

Polecam sklep - obsługa szybka, sprawna. bez żadnych problemów.

5 / 5 2017-10-07

Bardzo dobra komunikacja ze sklepem, pełna informacja o produkcie i zamówieniu. Szybka wysyłka, zgodnie z informacją, towar b. dobrze zapakowany.

5 / 5 2017-10-02

Zakup - Szlifierka taśmowa BOSCH PBS 75AE Genialna obsługa, fachowe doradztwo i błyskawiczna przesyłka - tak można podsumować zakupy w EBART.pl. Dziękuję, pozdrawiam i oczywiście polecam :)

5 / 5 2017-08-22

Szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie. Rzetelna i pełna informacja sprzedawcy o asortymencie sprzedawanych narzędzi.

5 / 5 2017-08-18

szybko i sprawnie, dobry towar w dobrej cenie, obsługa przyjazna i kompetentna - jak dla mnie - niemal wzorowo - jedyne czego bym się "czepiał" to brak płatności karta - jedynie przelew lub za zaliczeniem

1 / 5 2017-06-19

Bosch GCO 2000. Towar nie zgodny z opisem, w momencie rozpakowana w zestawie brakowało jednej tarczy, oczywiście na stronie sklepu dodatkowa tarcza zachęcała do zakupu, PEŁEN NIEPROFESJONALIZM. - człowiek z obsługi poinformował mnie, że jak mi sie nie podoba mogę oddać towar - NA KOSZT KUPUJĄCEGO...to jakaś paranoja....skoro popełnili błąd w opise, który zachęcał mnie do kupna, powinni być skrupulatni wysyłając mi tą tarczę ...a tu jedno wielkie ODWRACANI KOTA OGONEM. NIE POLECAM

5 / 5 2017-06-09

sprzęt zgodny z opisem i porządnie zapakowany. Szybka wysyłka!

2017-05-31

Bardzo miła i sprawna obsługa. Przed złożeniem zamówienia uzyskałem telefonicznie wyczerpującą informację na temat kupowanego sprzętu oraz możliwego terminu dostawy. Na bieżąco byłem informowany mailowo o realizacji zamówienia i numerze listu przewozowego. Przesyłka została dostarczona w niespełna 24 godziny od momentu przekazania jej firmie kurierskiej przez sprzedawcę. Koszt firmy kurierskiej nie jest wygórowany. Sprzęt był staranie opakowany, zabezpieczony przed uszkodzeniem. Zdecydowanie polecam ten sklep. WZOROWY!

5 / 5 2017-05-29

Znakomity Sprzedający. Profesjonalna transakcja. Towar w 100% zgodny z opisem (SKIL Odkurzacz ogrodowy / dmuchawa 0790 AA) - spełnił pokładane w nim oczekiwania. Polecam!

2017-05-25

Nie panują nad asortymentem. Informują o dostępności towaru a sprawdzają dostępność dopiero w momencie zamówienia. Wolna komunikacja. Nie czują się odpowiedzialni za informacje zamieszczane na ich stronie internetowej.

5 / 5 2017-05-21

Pełen profesjonalizm, szybko, sprawnie i tanio. Szczerze polecam ten sklep.

5 / 5 2017-05-10

Szybko,profesjonalnie,zgodnie z oczekiwaniami. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Z pełnym przekonaniem polecam.

5 / 5 2017-05-09

wszystko ok polecam serdecznie!!!

2017-05-03

Zdecydowanie polecam wszystkim

5 / 5 2017-04-24

szybko i sprawnie poszło zamówienie a jeszcze szybciej dostałem przesyle i była bardzo dobrze zapakowana

5 / 5 2017-04-18

Profesjonalizm na najwyższym poziomie !!!

5 / 5 2017-04-11

tak powinien wyglądać handel.profesjonalnie,szybko,tanio.

5 / 5 2017-04-09

Transakcja przeprowadzona wzorowo.Towar ok , wysyłka ekspresowa.Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-04-09

Bardzo szybka przesyłka, towar zgodny z opisem - Gorąco Polecam . Pozdrawiam.

5 / 5 2017-04-09

Wymarzone zakupy! Szybko, sprawnie, stosunkowo tanio. POLECAM!

Rzetelne opinie o Ebart.pl

Ebart.pl

Siedziba
Białystok

WWW
http://www.ebart.pl

Email
[email protected]

Telefon
(085) 6539 531

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie