Kategorie: / Pozostałe

Ebiurowe.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.77
opinie o Ebiurowe.pl
5 / 5 2019-02-21

Sklep działa bardzo sprawnie, przesyłka w rewelacyjnym tempie.

5 / 5 2018-10-15

bardzo rzetelny sprzedawca, szybko udzielający odpowiedzi na pytania. Zamówienie zrealizowane zostało błyskawicznie. Również pomoc techniczna na wysokim poziomie. Polecam!

5 / 5 2018-09-25

Zamawiałem kilka tanich niszczarek Wallnera. Wzorowy poziom obsługi, cały czas informacja o stanie zamówienia. Sprzęt był u mnie w 4 dni. POLECAM w 100%!

5 / 5 2018-08-17

Towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka, żadnych przeciwwskazań. Polecam.

5 / 5 2018-05-29

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, błyskawiczny kontakt telefoniczny po złożeniu zamówienia, świetna cena, towar bez zarzutu. Sklep jak najbardziej godny polecenia.

5 / 5 2018-02-18

Zamówienie wykonane na czas, bez komplikacji i bez problemów. Dobry kontakt ze strony sprzedawcy. Polecam, pozdrawiam.

5 / 5 2018-02-11

Kupiłem sporo materiałów do bindowania i laminowania. Rewelacyjny poziom obsługi i ekspresowa wysyłka kurierem już w dniu złożenia zamówienia. POLECAM!

5 / 5 2018-02-09

Godna podziwu dbałość o zadowolenie klienta. Polecam z czystym sumieniem w 100%.

5 / 5 2018-02-04

Sklep naprawdę godny polecenia. Bardzo dobry kontakt, szybka i profesjonalna realizacja zamówień. Polecam w 100 %.

4 / 5 2018-01-03

Bardzo profesjonalna obsługa, zamówiłem gilotynę, na którą niestety musiałem czekać ponad tydzień ze względu na brak towaru u dostawcy, ale sprzedawca na bieżąco informował mnie telefonicznie i mailowo jak wygląda sytuacja z zamówieniem. Miło i przyjemnie. Mała wpadka, ale rewelacyjny poziom obsługi i profesjonalizm, na pewno po raz kolejny zrobię tam zakupy. Gilotyna RC sprawuje się świetnie.

5 / 5 2017-11-27

Sklep godzien polecenia - miły , kompetentny kontakt, błyskawiczna wysyłka, no i gilotynka MIÓD!

5 / 5 2017-07-11

Sklep w 100% godny polecenia!!!! B. dobry kontakt (praktycznie od chwili złożenia zamówienia). W środę zamówiłem bindownicę Wallner, a w czwartek była już u mnie w biurze. Bez opłat za wysyłkę!!! A do tego bindownica działa jak marzenie. Serdecznie polecam.

3 / 5 2017-05-27

towar baardzo niskiej jakości. bardzo długi czas oczekiwania .zdecydowanie nie polecam.

Rzetelne opinie o Ebiurowe.pl

Ebiurowe.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://ebiurowe.pl

Email
[email protected]

Telefon
0 501 150 607

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie