Kategorie: / Pozostałe

EBMiA.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.72
opinie o EBMiA.pl
1 / 5 2021-09-27

Złożyłem zamówienie niezwłocznie wpłaciłem pieniądze po czym przez miesiąc czasu byłem zwodzony co do wysłania zamówionych przedmiotów. W rozmowach telefonicznych towar raz był i nie wiedzą dlaczego nie został wysłany innym razem tego towaru nie mieli od dłuższego czasu. Generalnie porażka na maksa. Nie polecam nikomu tego sprzedawcy. Na odesłanie pieniędzy czekałem też z zadeklarowanych 48h trwało prawie tydzień. Czyli na półtorej miesiąca sobie kredytowali moimi pieniędzmi swoje działanie. Naprawdę trzeb mieć tupet żeby innych tak wykorzystywać. Zamiast przeprosić i od razu odesłać pieniądze a nie przez ponad miesiąc kogoś robić w bambuko i zapewniać że za chwilę wyślemy towar.

5 / 5 2019-03-25

Polecam bardzo wszystkimi.

5 / 5 2019-03-20

Wszystko jak zawsze ok.

4 / 5 2019-03-18

Nie pierwsze zakupy. Jak na razie wszystko ok.

4 / 5 2019-03-08

polecam

5 / 5 2019-03-01

Polecam

4 / 5 2019-02-24

Polecam ten sklep

5 / 5 2019-02-23

Wielokrotnie (kilkanaście razy) kupowałem i kupuje w tym sklepie i nigdy nie było i nie ma żadnych problemów.

5 / 5 2019-02-23

Pełny asortyment, szybka realizacja w dobrych cenach. Polecamy.

5 / 5 2019-02-23

Ok. Polecam

4 / 5 2019-02-23

pełny profesjonalizm.Polecam

4 / 5 2019-02-23

Dokonałem kilku zakupów zawsze szybko i profesjonalnie

5 / 5 2019-02-17

Była mała pomyłka w fakturze ale wszystko szybko i sprawnie zostało poprawione. Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2019-02-09

super!

5 / 5 2019-02-07

Transakcja prxebiegls pomyslnie

5 / 5 2019-02-02

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

4 / 5 2019-01-19

Polecam

5 / 5 2019-01-15

Wszystko jest ok

5 / 5 2019-01-08

Wszystko tak jak powinno być

5 / 5 2018-12-31

Polecam

5 / 5 2018-12-27

Polecam

5 / 5 2018-12-25

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-12-18

Ppppp

5 / 5 2018-12-17

Polecam zakupy na EBMiA

5 / 5 2018-12-10

po prostu super

5 / 5 2018-12-07

Super

5 / 5 2018-11-19

szybka i dobra obsługa,polecam wszystkim!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-10-31

Wszystko OK.

5 / 5 2018-10-17

Super!!!

4 / 5 2018-10-15

Bogaty magazyn, szybka dostawa ( przy większych ilościach drobne opóźnienia ) ale polecam.

5 / 5 2018-10-06

Polecam. Bardzo profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-10-04

Wszystko ok polecam

5 / 5 2018-09-26

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-09-23

nie znam firmy, która potrafi szybciej realizować zamówienia

5 / 5 2018-09-13

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-25

O.K.!

5 / 5 2018-08-16

Super po prostu super

4 / 5 2018-08-16

Obsługa wywiązuje się z oczekiwań klienta

3 / 5 2018-08-15

Polecam

5 / 5 2018-08-14

super

5 / 5 2018-08-11

super sklep i zakupy

5 / 5 2018-08-11

wszystko ok

5 / 5 2018-08-08

Elegancko, tak właśnie powinno być :)

5 / 5 2018-08-06

POLECAM PRODUKTY SĄ DOBREJ JAKOŚCI

5 / 5 2018-08-03

wszystko ok

5 / 5 2018-07-25

bardzo fajnie i szybko

5 / 5 2018-07-23

Zakupy w tym sklepie robię dość często i w zasadzie zawsze jest profesjonalnie , polecam

5 / 5 2018-07-08

Obsługa na najwyższym poziomie, partner godny polecenia.

1 / 5 2018-07-04

Brak towaru który zamówiłem. Brak możliwości jego sprowadzenia. Mam nadzieję, że szybko odzyskam pieniądze.

5 / 5 2018-07-04

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2018-06-25

polecam

5 / 5 2018-06-23

Polecam sklep

5 / 5 2018-06-20

WSZYSTKO O.K.

5 / 5 2018-06-17

Wszystko ok i szybko

4 / 5 2018-06-17

Polecam

5 / 5 2018-06-17

Dostawa zrealizowana w szybkim terminie, towar jak w opisie. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-06-16

Super obsługa; kontakt telefoniczny niczym nie zakłócony, fachowe doradztwo. Polecam.

5 / 5 2018-06-12

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Popełniłem pomyłkę przy zakupie i zgodzili się na korektę zamówienia.

5 / 5 2018-06-10

Towar zgodny z opisem. Firma podchodzi profesjonalnie do obsługi klienta. Polecam.

5 / 5 2018-06-09

Szybko, sprawnie, kontakt telefoniczny profesjonalny i pomocny. Polecam.

4 / 5 2018-06-08

Kupowałem wielokrotnie i jestem zadowolony.

4 / 5 2018-06-07

Firma OK

5 / 5 2018-06-07

Polecam.

5 / 5 2018-05-31

Transakcja zakończyła się pomyślnie

5 / 5 2018-05-31

Ok.Ok.

4 / 5 2018-05-25

JESTEM ZADOWOLONA

5 / 5 2018-05-18

profesjonalna obsługa, polecam

5 / 5 2018-05-15

Polecam!

5 / 5 2018-05-08

Szybko i profesjonalnie - polecam.

5 / 5 2018-05-07

Korzystam z usług sklepu od wielu lat, polecam.

5 / 5 2018-05-02

Super gorąco polecam

5 / 5 2018-05-01

Spoko

4 / 5 2018-04-25

POLECAM

2018-04-14

Miało trwać 24h a trwało 72h.

5 / 5 2018-04-05

Jest OK

5 / 5 2018-04-03

Sprawnie

4 / 5 2018-03-26

Wszystko ok Polecam

5 / 5 2018-03-23

Wszystko ok

2018-03-12

Obsługa na najwyższym poziomie, partner godny polecenia.

4 / 5 2018-03-11

Jest ok

5 / 5 2018-03-07

Polecam

5 / 5 2018-03-06

Szybko, sprawnie i tak za każdym razem. Dziękuję

4 / 5 2018-03-01

Polecam zakupy

5 / 5 2018-02-27

wszystko ok

5 / 5 2018-02-26

Sklep bardzo poważnie podchodzi do klienta. Zamówienie bardzo szybko zrealizowane i paczka bardzo solidnie zabezpieczona

5 / 5 2018-02-26

jestem zadowolony z jakości wysłanych części

5 / 5 2018-02-25

Polecam

4 / 5 2018-01-30

Polecam, duży wybór towarów

4 / 5 2018-01-29

Polecam.

5 / 5 2018-01-25

Wszystko jest!!!!

5 / 5 2018-01-20

Wszystko jest ok

4 / 5 2018-01-14

Towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-01-13

Profesjonalny sklep i obsługa

5 / 5 2017-12-29

Polecam w 100%!

4 / 5 2017-12-25

WSZYSTKO OK

5 / 5 2017-12-15

Wszystko perfekt!

5 / 5 2017-12-12

Polecam Transakcja bezproblemowa

5 / 5 2017-12-06

Dobrze

5 / 5 2017-11-23

Polecam

5 / 5 2017-11-22

Jak zawsze pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-11-20

profesjonalny sklep

4 / 5 2017-11-15

wszystko ok

5 / 5 2017-11-12

transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2017-11-08

Bardzo dobry sklep

4 / 5 2017-11-03

Mogłoby być szybciej

5 / 5 2017-11-02

OK. POLECAM

5 / 5 2017-11-01

Super

5 / 5 2017-10-29

Wszystko szybko sprawnie i bezproblemowo.

5 / 5 2017-10-24

Polecam

5 / 5 2017-10-23

ok polecam

5 / 5 2017-10-17

Polecam

4 / 5 2017-10-15

Wszystko OK

5 / 5 2017-10-13

Polecam

5 / 5 2017-10-11

transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2017-10-08

Towar zgodny z opisem. Firma podchodzi profesjonalnie do obsługi klienta. Polecam.

5 / 5 2017-10-05

Szybko i bez problemów

5 / 5 2017-09-28

Super

5 / 5 2017-09-26

Profesjonalne podejście do klienta. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-09-25

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-09-22

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-09-19

Polecam jak najbardziej.Elementy otrzymalem w stosunkowo szybkim czasie,mila obsluga.

4 / 5 2017-09-10

Towar zgodny z opisem i zamówieniem,troche długo trwalo dostarczenie

5 / 5 2017-09-09

OK, polecam

5 / 5 2017-09-01

Żadnych zastrzeżeń, polecam :)

5 / 5 2017-08-28

Wszystko OK

4 / 5 2017-08-23

Profesjonalna obsługa i szybka realizacja, pilecam

5 / 5 2017-08-20

.....

5 / 5 2017-08-20

ok, polecam

5 / 5 2017-08-19

Szybkie i bezproblemowe zrealizowanie zamówienia. Polecam

5 / 5 2017-08-15

Szybko, sprawnie, profesjoinalnie

5 / 5 2017-08-11

Profesjonalnie, szybko i bez problemów. Polecam

5 / 5 2017-08-09

polecam

4 / 5 2017-07-31

Polecam

5 / 5 2017-07-26

Szybko, prosto i bezboleśnie

5 / 5 2017-07-25

polecam

5 / 5 2017-07-21

Tranzakcja przebiegła prawidłowo.Polecam

4 / 5 2017-07-21

Polecam jak najbardziej zakupy w sklepie. Niestety firma kurierska FedEx popsuja dobre wrażenia z transakcji.

5 / 5 2017-07-05

super sklep i zakupy

5 / 5 2017-07-04

Jak elementy maszyn to tylko u nich.! dostawa OD TEJ FIRMY szybsza niż serwis PRODUCENTA MASZYNY. Wielki plus Pozdrawiam

5 / 5 2017-07-04

ok!!!

5 / 5 2017-07-01

Obsługa extra

5 / 5 2017-06-22

Wszystko super- jak zawsze.

5 / 5 2017-06-17

Polecam zakupy w sklepie

5 / 5 2017-06-15

Wszystko w porządku!

5 / 5 2017-06-11

Polecam

5 / 5 2017-06-10

Pełny profesjonalizm.Polecam

5 / 5 2017-06-05

Wszystko szybko i sprawnie

5 / 5 2017-06-01

Zaopatruję się w tym sklepie od ponad pół roku, nigdy nie miałem żadnego problemu. Od początku kontaktuję się tylko z jednym handlowcem który zna już dobrze moje potrzeby i produkty które razem dopasowujemy są na odpowiednio wysokim poziomie. Kupując w innych sklepach internetowych zdarzało się że produkt znacząco odbiegał od opisu tzn zamawiałem np SKF a dostawałem chińczyka. Tutaj nie ma takich sytuacji, czasem trzeba poczekać kilka dni ale jestem pewny że będę miał produkt którego oczekuję. Od kilku lat buduję maszyny i to pierwszy sklep z tak bogatą ofertą, ba... nawet jeśli czegoś nie mają na stronie to zawsze starają się to znaleźć. Nie robią problemu ze zwrotami. Przesyłki są zawsze bardzo solidnie zapakowane, towar zawsze dociera w nienagannym stanie. Sporo produktów posiadają na magazynie i po jednym telefonie paczka jest na drugi dzień dostarczona. Z panem Łukaszem M. zbudowałem już klika maszyn za kilkadziesiąt tysięcy złotych i współpraca znakomicie się układa. Z czystym sumieniem polecam sklep EBMIA każdemu kto chce być obsłużony na najwyższym poziomie z fachową pomocą produktami czołowych światowych producentów.

2017-05-30

Ok jest dobrze

5 / 5 2017-05-24

Szybko, sprawnie, profesjoinalnie

5 / 5 2017-05-23

Wszystko ok

4 / 5 2017-05-18

Super

4 / 5 2017-05-16

Jestem zadowolony z oferowanego asortymentu i szybkości realizacji

5 / 5 2017-05-07

Super polecam

5 / 5 2017-05-06

Detale zgodnie z moim zamowieniem.

5 / 5 2017-05-06

Wszystko zgodnie z zamówieniem, towar zapakowany bardzo dobrze, od zamówienia w 3 dni u mnie.

5 / 5 2017-05-03

Wszystko OK

1 / 5 2017-04-30

JESTEM ZADOWOLONA

4 / 5 2017-04-27

OK.OK.

5 / 5 2017-04-25

Profesjonalne podejście do klienta

5 / 5 2017-04-22

wszystko zgodnie z opisem

5 / 5 2017-04-21

Polecam!

4 / 5 2017-04-20

Może być

5 / 5 2017-04-14

Profesjonalnie!!!

5 / 5 2017-04-04

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-03-29

Szybka realizacja zamówienia, towar wysokiej jakości, gorąco polecam

Rzetelne opinie o EBMiA.pl

EBMiA.pl

Siedziba
Augustów

WWW
https://www.ebmia.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 730 35 35 35

Komórka
-

Infolinia
730 39 39 39

Logowanie