Kategorie: / Książki

Ebookoo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Ebookoo.pl
5 / 5 2019-03-24

Bardzo szybka realizacja zamówienia.Same plusy tego sklepu. Polecam.

5 / 5 2019-03-23

Zamówiona książka, po dokonaniu wpłaty, była od razu dostępna. Mogłam pobrać ją na kilka urządzeń w różnych formatach (preferuję epub). Wszystko bez najmniejszych problemów. Polecam serdecznie

5 / 5 2019-03-15

Transakcja przebiegła szybko i w najlepszym porządku. Serdecznie polecam

5 / 5 2019-03-14

Polecam. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2019-02-23

Wszystko ok.

2019-02-12

Bardzo dobra.

5 / 5 2019-02-12

Super usługa - bardzo polecam!

5 / 5 2019-01-24

Pracownicy kompetentni, bardzo szybko odpowiadają na każde pytanie dotyczące produktu. Polecam.

5 / 5 2019-01-22

Jestem bardzo zadowolona z obsługi w sklepie e-bookoo.pl.Były co prawda problemy z otworzeniem e-booka z powodów technicznych, ale właściciel firmy(lub osoba z którą miałam kontakt) spisywał się w tej sytuacji bez zarzutu , tzn. automatycznie odpisywał na moje maile , nawet po godz.17.00(w kontaktach jest zaznaczone ,że wszelkie zgłoszenia przyjmowane są do 17.00), często sam wysyłał maila z zapytaniem czy sprawa została załatwiona; był praktycznie ze mną w stałym kontakcie, dopóki nie udało się usunąć awarii i odczytać e-booka.

2019-01-18

Jest okey.

5 / 5 2019-01-16

Wszystko super, polecam zakupy.

2019-01-10

przyjazny klientowi, dobry kontakt, sympatyczna i kompetentna konsultacja

5 / 5 2019-01-07

Polecam wszystkim, profesjonalizm

5 / 5 2018-12-22

Wszystko OK

2018-12-19

Transakcja przebiegła bez problemów, zamówiony e-book otrzymałam po kilku godzinach od wpłacenia

5 / 5 2018-12-19

Obsługa ponadprzeciętnie cierpliwa i uprzejma, chętna do spełnienia wszystkich oczekiwań klienta. Polecam

2018-12-19

Wszystko w najlepszym porządku. Szynko, tanio, konkretnie.

5 / 5 2018-12-14

Bardzo dobry sklep. Polecam!

2018-11-23

Bardzo rzetelny i uczciwy sprzedawca. Gorąco zachęcam do prowadzenia z Nim wymiany handlowej !

2018-11-16

Usługi wysokiej jakości

5 / 5 2018-11-13

Bardzo ok

2018-11-07

Bez problemów.

5 / 5 2018-11-04

dobry.polecam

5 / 5 2018-10-05

Szybko

5 / 5 2018-10-02

Super!

5 / 5 2018-09-24

Polecam

5 / 5 2018-09-23

Polecam.

5 / 5 2018-09-08

Polecam wszystkim sklep internetowy ebookoo.pl . Mój e-book został bardzo szybko dostarczony.

5 / 5 2018-08-30

ok

2018-08-16

wszystko w porządku, choć nie wysyłają automatycznie, trzeba troszkę poczekać. Niskie ceny

2018-07-19

nie ma błedu

2018-07-18

Solidnie i terminowo zrealizowane zamówienie.

5 / 5 2018-07-17

Kupiłem audiobook dla dziadka, jest zachwycony. Transakcja szybka łatwa i bezproblemowa

5 / 5 2018-07-12

Sklep jest super, miałem pewien problem techniczny ze ściągnięciem audiobooka (jak się okazało po stronie mojego komputera), po zgłoszeniu do sklepu kontak nastąpił w ciągu 20 minut! Sklep polecam!

5 / 5 2018-07-07

Odrobine skomplikowany proces platnosci, szybki download, wszystko OK

2018-07-05

Bardzo dobra

2018-07-01

duzy plus

5 / 5 2018-06-30

szybko i sprawnie

2018-06-20

Wszystko na najwyższym poziomie, błyskawiczna realizacja, świetny kontakt !

5 / 5 2018-06-16

Polecam w 100%

5 / 5 2018-06-14

Sklep działa szybko i sprawnie. Po dokonaniu zakupu trzeba było poczekać ok pół godziny, aż książka będzie gotowa do pobrania (w mojej bibliotece wcześniej widoczne były linki do pobrania, ale plik który z nich można było pobrać miał 0kb.

5 / 5 2018-06-11

Wszytko poszło bardzo sprawnie. Rano wpłata a wieczorem miałem już dostęp do audiobooka. Polecam.

5 / 5 2018-05-24

super

5 / 5 2018-05-13

Ogólnie OK. Niewielki minus to udostępnianie audiobooków następnego dnia po zakupie. Cena (bardzo konkurencyjna) to rekompensuje.

5 / 5 2018-05-08

Wszystko Ok

5 / 5 2018-05-03

Sklep ok, ale później przysyłają spam w postaci ciągłej informacji o wystawianiu opinii, tragedia.

2018-04-16

wszystko git

5 / 5 2018-04-07

Szybka i sprawna obsługa przez internet

2018-04-05

Korzystam z ebooków. Życzyłabym więcej tytułów i promocji.

5 / 5 2018-03-27

Szybka obsługa i dobry system mailowy.

5 / 5 2018-03-23

ok

5 / 5 2018-03-19

OK

5 / 5 2018-02-28

Wszystko działa sprawnie i szybko. Książka była dostępna moment to dokonaniu wpłaty.

2018-02-05

Wszystko ok! Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-01-29

Wszystko idealnie.Polecam

2018-01-20

Bardzo dobra jak narazie

5 / 5 2018-01-17

Transakcja przebiegła szybko i bez problemu. Bardzo atrakcyjna cena.

5 / 5 2017-12-14

Wszystko szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam!

5 / 5 2017-12-13

Jestem bardzo zadowolona, polecam.

5 / 5 2017-12-11

Super, szybko, niedrogo. Godny polecenia.

2017-12-04

Transakcja przebiegła pomyśnie polecam ten sklep internetowy

5 / 5 2017-11-30

Bez zastrzeżeń. Polecam.

2017-11-29

Spoko

5 / 5 2017-11-23

Wszystko OK.

5 / 5 2017-11-15

Działa sprawnie i szybko

5 / 5 2017-11-12

Bardzo fachowo, szybko i na temat. Przelew i zaraz ściągnoąłem audiobooka. Polecam

5 / 5 2017-11-02

Polecam, szybko i bez zbędnych komplikacji.

5 / 5 2017-10-17

Bardzo szybka i sprawna transakcja

2017-10-16

Gra i trąbi !

2017-10-12

Spoko

2017-09-20

Sklep bardzo dobry. Towar otrzymałem błyskawicznie, muszę tylko kupić czytnik e-booków, bo na komputerze plik jest niewidoczny. Pozdrawiam

5 / 5 2017-09-20

Szybka i sprawna obsluga. Plik Pdf w 5 minut.Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-09-08

Polecam!

5 / 5 2017-09-02

Bardzo dobra współpraca.Polecam!

2017-08-18

bardzo dobry sklep

5 / 5 2017-08-11

Obsługa profesjonalna. Żadnych minusów. Wszystko przemyślane dla sprawnej obsługi klienta. Płatność jak i przesył finalnego produktu bez zarzutu.

5 / 5 2017-08-04

Wszystko OK

2017-08-02

Przy zakupie szystko zgodnie z planem. Tylko zastanawia mnie czemu przy plikach elektronicznych (epub) nie mozna pobrac pliku juz w momencie potwierdzenia otrzymania wplaty?

2017-08-01

Zakupu dokonałem, ale troszkę upłynęło czasu zanim zorientowałem się, gdzie jest tekst w ePub . Niejasno podane, jak dla mnie.

5 / 5 2017-07-30

Miły kontakt ze sprzedającym, polecam.

2017-07-29

Nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2017-07-28

Polecam, bardzo przyjazny sklep, miła obsługa.

2017-07-28

Trudno mi opiniować z powodu nieporozumienia - z mojej winy oczywiście. Ja do czytania lubię mieć tekst wydrukowany, aby czytać poza komputerem i nie męczyć oczu na kiepskim sprzęcie, który posiadam. Ponieważ Wasz produkt temu nie odpowiada, więc moja pomyłka - moja strata. Nie będę już na to poświęcał czasu. przestało mnie to interesować. Dobrego dnia.

5 / 5 2017-07-21

Tanie ebooki, które po opłaceniu są błyskawicznie gotowe do pobrania, polecam :)

5 / 5 2017-06-07

polecam

2017-06-04

Godny polecenia sklep

5 / 5 2017-05-20

wszystko ok polecam

5 / 5 2017-05-06

Super! Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-04-24

Bardzo dobra oferta cenowa. Zamówiona przeze mnie książka niestety została wycofana z oferty, ale przez to mogłem zamówić droższą książkę bez konieczności dopłaty. Wystąpił też mały błąd przy pobieraniu plików, ale szybko rozwiązaliśmy problem z właściciel księgarni. Polecam!

5 / 5 2017-04-18

szybko, miło, profesjonalnie - czyli kozacko :) polecam

5 / 5 2017-04-08

super

2017-03-31

Cena ebook byla najnizsza. Jednak musialem czekac na weekend na mozliwosc jego pobrania. Dokonalem wplaty paypalem / karta. To powinno od razu uruchomic mozliwosc sciagniecia pliku.

5 / 5 2017-03-29

super fajny :)

Rzetelne opinie o Ebookoo.pl

Ebookoo.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.ebookoo.pl

Email
[email protected]

Telefon
508457669

Komórka
508457669

Infolinia
508457669

Logowanie