Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne

Ecopharm.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Ecopharm.pl
5 / 5 2019-03-22

Apteka godna polecenia, szybko, tanio i bezproblemowo.

2019-02-22

Realizacja zamówienia i wysyłka - błyskawiczne. Mógłby być trochę większy wybór...

5 / 5 2018-10-29

niskie ceny, przejrzysta strona, szybka dostawa

5 / 5 2018-10-03

Bardzo mila obsluga, wszystko zalatwione szybko, sprawnie i profesjonalnie. polecam.

5 / 5 2018-09-25

Szybko i sprawnie, czyli tak jak być powinno :) Zdecydowanie polecam

2018-09-15

Ok.

5 / 5 2018-07-30

Tanio , szybko , sprawnie , bezproblemowo. Sklep godny polecenia.

2018-06-22

sprawna dostawa,skuteczny przy nadmiernie napiętych mięśniach,zwiększa efekt cieplny

5 / 5 2018-06-05

Szybka wysylka, bardzo dobra promocja Avene

2018-05-21

bardzo dobra

2018-04-22

bardzo długo się czeka na towar. Ceny..nie szczególnie konkurencyjne,raczej normalne,dużo produktów droższych.

5 / 5 2018-04-09

Zamówienie zrealizowane szybko,starannie,towar jak najbardziej nowy, oryginalny. Polecam zamawianie produktów w tej aptece.

5 / 5 2018-03-30

bardzo fajny sklep - mają bardzo bogata ofertę produktów i szybko realizują zamówienia

0 / 5 2018-02-23

Po dostarczeniu zamówionego towaru do domu minął już tydzień. Nie jest to stan, który można uznać za całkowicie zły, jednak mogło być znacznie lepiej. Ceny produktów w promocji są naprawdę świetne, ale niestety obsługa klienta pozostawia wiele do życzenia, co sprawia, że nie mam ochoty na dalsze zakupy w tym miejscu.

0 / 5 2018-02-23

Towar, który otrzymałem w domu tydzień po złożeniu zamówienia, nie jest całkiem zły, ale mogłoby być lepiej. Ceny w promocji są naprawdę świetne, jednak obsługa klienta jest tak beznadziejna, że nie mam ochoty tam więcej robić zakupów.

5 / 5 2018-01-31

Szybka realizacja oraz fachowe doradzenie

5 / 5 2018-01-20

polecam tego sprzedawcę

5 / 5 2017-12-13

Przesyłka szybka, dobrze zabezpieczona, a leki zgodnie z opisem...

2017-10-19

Wszystko w jak najlepszym porządeczku :)

5 / 5 2017-10-01

Profesjonalizm, niezawodność, szybka realizacja zamówień, towar zgodny z opisem i co najważniejsze- niskie ceny :) Gorąco polecam!!!

Rzetelne opinie o Ecopharm.pl

Ecopharm.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.ecopharm.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48126375019

Komórka
+48600062333

Infolinia
-

Logowanie