Kategorie: / Odzież i Obuwie / Pozostałe

Edoti.com Opinie Klientów

4.79/5.00 - ilość ocen: 234
opinie o Edoti.com
1 / 5 2022-02-24

Towar uszkodzony , masakra .

5 / 5 2022-02-24

Do tej pory robiłem wiele zakupów w tym sklepie ale juz drugi zakup i towar okazuje się wadliwy , mało tego ,że wadliwy to po prostu uszkodzony . Jedna kurtka posiadała przecięcie na długości 1 cm a druga którą dziś otrzymałem posiada rozcięcie na dlugości ponad 10 cm . Nie ma możliwości aby osoba pakująca paczkę nie zauważyła takiej wady towaru . To był mój ostatni zakup w tym sklepie .

1 / 5 2022-01-15

Zakupiłem w tej firmie między innymi szare koszulki z krótkim rękawem. Istotny dla mnie był materiał z jakiego towar jest zrobiony. Zgodnie z opisem na stronie powinny to być koszulki wykonane w 100% z bawełny. W rzeczywistości część z nich była wykonana w 80%ach z bawełny a w 20%ach z wiskozy. Nie przyszło mi do głowy że towar może być niezgodny z opisem i wyprałem koszulki tak jakby były z bawełny (koszulki się oczywiście skurczyły do tego stopnia że nie mogłem już z nich korzystać). Zgłosiłem reklamację prosząc o przyznanie rabatu w wysokości równej opłacie za te koszulki (to było około 30 zł). Reklamacja została uznana, przy składaniu kolejnego zamówienia miałem powołać się na reklamację i otrzymałem zapewnienie że kwota zamówienia zostanie pomniejszona - odpowiedź na reklamację nie zawierała żadnych dodatkowych zastrzeżeń. Złożyłem nowe zamówienie, poprosiłem o wprowadzenie rabatu i wtedy nagle dowiedziałem się o dodatkowych warunkach jakie muszę spełnić by taki rabat otrzymać. Początkowo dostałem informację, że muszę zapłacić za choćby jeden z zamawianych towarów (w rzeczywistości po rabacie opłaciłbym koszty przesyłki i część opłaty za jeden z zamawianych towarów). Gdy zakwestionowałem ten wymóg dowiedziałem się że nie tylko muszę opłacić jeden z towarów ale jeszcze łączna kwota zamówienia musi być większa niż 70 zł. Podsumowując: - otrzymałem towar niezgodny z opisem na stronie - w praktyce odmówiono mi rabatu wcześniej przyznanego w ramach reklamacji.

5 / 5 2019-03-19

Profesjonalna obsługa,towar zgodny z opisem.Polecam

5 / 5 2019-03-18

super

4 / 5 2019-03-17

Pełen profesjonalizm obsługi klient.Polecam.

5 / 5 2019-03-13

Obsługa godna polecenia.

5 / 5 2019-03-13

Kolejny raz jestem w 100% zadowolona na pewno jeszcze tu wrócę

5 / 5 2019-03-11

Wszystko profesjonalnie. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2019-02-26

ok ok ok

5 / 5 2019-02-25

Wszystko w jak najlepszym porządku ekspresowa dostawa towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2019-02-23

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-23

Super szybko polecam znajomym przesyłka zabezpieczona rozmiary Ok super

5 / 5 2019-02-19

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-12

Polecam -100% profesjonalizmu- towar ok-bardzo dobry kontakt- ekspresowa przesyłka

5 / 5 2019-02-09

Profesjonalna obsługa, wszystko bardzo sprawnie,dobra jakość towaru w rewelacyjnej cenie.Polecam w 100%

5 / 5 2019-02-07

JEST bardzo dobra

5 / 5 2019-02-04

Super sprawa

5 / 5 2019-01-28

Sklep internetowy super polecam wszystkim!!!

5 / 5 2019-01-26

polecam

4 / 5 2019-01-26

Zamówione rzeczy zgodne z opisem, dobra jakość w dobrej cenie, polecam.

5 / 5 2019-01-25

Super

5 / 5 2019-01-22

super

5 / 5 2019-01-22

super

5 / 5 2019-01-21

Polecam

5 / 5 2019-01-17

Szybka dostawa towar zgodny z zamowieniem

5 / 5 2019-01-11

dobra

5 / 5 2019-01-10

Produkty dobrej jakości, kontakt ze sklepem super. Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2019-01-06

Wszystko zgodnie z umową.

5 / 5 2019-01-05

Polecam

5 / 5 2019-01-03

Super polecam

5 / 5 2018-12-23

super

5 / 5 2018-12-23

Bardzo szybka wysyłka, towar ok

5 / 5 2018-12-22

Super

4 / 5 2018-12-21

Super

5 / 5 2018-12-06

Profesjonalna Obsługa, szybka przesyłka. Polecam

5 / 5 2018-12-03

Bez uwag

5 / 5 2018-11-26

Wszystko sprawnie i dobrze działa :D

5 / 5 2018-11-23

Super

5 / 5 2018-11-21

Super wszystko przebiegło szybko i sprawnie szybką wysyłka produkty zgodne z opisem

4 / 5 2018-11-17

Mały wybór w dużych rozmiarach. Poza tym opinia jak najbardziej pozytywna

5 / 5 2018-11-10

Super

5 / 5 2018-11-08

super

4 / 5 2018-11-07

Wszystko zgodne z opisem

3 / 5 2018-11-05

Przy składaniu zamówienia dodałam wiadomość do sprzedającego czy mógłby opóźnić wysłanie przesyłki. Cóż... Nie otrzymałam odpowiedzi za to następnego dnia dostałam głupiego maila jak to cała obsługa stała na głowie aby właśnie tego dnia wysłać mi paczkę. Cóż.. Oczekiwalam jakiejkolwiek wiadomości od sprzedającego z odpowiedzią czy moje zamówienie da się wysłać nie w kolejnym dniu roboczym a 2-3 dni później. Wystarczyła prosta odpowiedź. Tak albo nie. Po co w takim razie umieszczać rubrykę: wiadomość do sprzedającego skoro i tak ona jest ignorowana?

5 / 5 2018-10-27

Profesjonalne obsługa. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-21

Przesyłka wręcz ekspresowa, kurtka zgodna z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-10-16

Wszystko w porządku. Polecam.

5 / 5 2018-10-16

wpozo

5 / 5 2018-10-15

Wszystko w jak najlepszym porzadku

5 / 5 2018-10-15

Polecam

5 / 5 2018-10-06

Szybka wysyłka i całkiem dobra jakość ubrań

5 / 5 2018-09-28

oky wszystko jak należy

4 / 5 2018-09-27

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-27

Super sklep

5 / 5 2018-09-21

wszystko zgodnie z zamówieniem, szybka dostawa :)

5 / 5 2018-09-17

Polecam

5 / 5 2018-09-14

Bardzo dobry sklep internetowy.

5 / 5 2018-09-14

Bardzo dobry towar i szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-09-05

gorąco polecam

5 / 5 2018-09-02

Szybka transakcja, produkt w 100% zgodny z opisem i zdjęciami. Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-08-29

Profesjonalna obsługa,polecam ten sklep

4 / 5 2018-08-25

Super !!!

3 / 5 2018-08-24

Jestem zadowolony oby tak dalej.

5 / 5 2018-08-22

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-08-20

Bardzo szybka przesyłka, towar bez zarzutu, jak w ofercie. Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-08-14

Przesyłka dotarła szybko.POLECAM.

4 / 5 2018-07-25

Tanio i dobrze

5 / 5 2018-07-22

Super szybka przesyłka, jakość ubrań również bardzo dobra. Polecam w 100%

5 / 5 2018-07-19

szybka i sprawna realizacja

5 / 5 2018-07-12

WSZYTSKO ZGODNE Z OPISEM.POLECAM

5 / 5 2018-07-10

Najlepsza obsługa. Juz 3 raz zamawiam z tego sklepu i za każdym razem jestem w 100% zadowolony. Cały czas polecam go znajomym. Sklep tani, jak na cenę ciuchow sa w bardzo dobrej jakości, szybka płatność, szybka obsługa, szybka wysylka. 100% zadowolenia

5 / 5 2018-07-09

Polecam 100 %

4 / 5 2018-07-08

Nie wszystkie produkty spełniły moje oczekiwania, ale ogólnie w porządku. Polecam.

5 / 5 2018-07-08

Szybko tanio i solidnie

5 / 5 2018-07-01

Polecam

5 / 5 2018-06-30

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-06-24

oki toki bis

4 / 5 2018-06-23

super

5 / 5 2018-06-20

Wszystko profesjonalnie. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-06-18

transakcja ok

5 / 5 2018-06-17

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie wszystko przebiegło pomyślnie i super

4 / 5 2018-06-15

Jedyny malutki minus, to wysłanie przesyłki na trzeci dzień od otrzymania wpłaty. Wszystko inne zgodne z opisem w przyjaznej atmosferze :) Polecam i pozdrawiam.

5 / 5 2018-06-14

szybka i sprawna realizacja

5 / 5 2018-06-14

Super

4 / 5 2018-06-14

W tej cenie można znaleźć coś lepszego. Jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia.

5 / 5 2018-06-02

Polecam. Warto

5 / 5 2018-05-29

Podana rozmiarowka jest dobra.Jakość tkanin też dobra.

5 / 5 2018-05-24

Super

5 / 5 2018-05-18

W sumie wszystko ok. Mogę jedynie doczepić się do tego że na zdjęciu marynarka była w kratę, a w rzeczywistości jest w paski. Taki mały drobiazg, który i tak nie zmienia mojej oceny 5*.

5 / 5 2018-05-17

Super wszystko zgodne z opisem przesyłka też szybką polecam

5 / 5 2018-05-17

Rozmiar wybrany z tabeli pasuje idealnie.

5 / 5 2018-05-15

Polecam

5 / 5 2018-05-15

Polecam

5 / 5 2018-05-14

Super szybka transakcja

5 / 5 2018-05-12

Rewelacyjna transakcja,

5 / 5 2018-05-07

Ok super spoko spoko

5 / 5 2018-05-04

Super sklep, polecam :)

5 / 5 2018-05-03

Profesjonalna obsługa,szybka dostawa natomiast zamówiłem kurtkę i 3 koszulki.Kurtka OK ale koszulki do wyrzucenia po pierwszym praniu w 40°C nadruki się sprały!!!

5 / 5 2018-05-01

XXXXXOK

5 / 5 2018-04-29

super obsluga jestem zadowolona

4 / 5 2018-04-28

Bdb bdb

5 / 5 2018-04-25

profesjonalna obsługa szybko i na temat

5 / 5 2018-04-23

Profesjonalna obsługa.Polecam.

5 / 5 2018-04-23

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-04-22

Super marynarka, cena rewelacyjna ;) Polecam ten sklep

5 / 5 2018-04-21

Jestem bardzo zadowolona z szybkości realizacji zamówienia jak i z jakości otrzymanego towaru.

5 / 5 2018-04-21

super

5 / 5 2018-04-20

Miłe zakupy, szybka i sprawna dostawa. Polecam

5 / 5 2018-04-08

Towar zgodny z opisem wszystkie wymiary zgadzają się z tabela jakość też dobra śmiało mogę polecić znajomym

5 / 5 2018-04-08

Wszystko ok,szybko

5 / 5 2018-04-06

wszystko sprawnie , polecam

5 / 5 2018-04-06

Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Polecam !!

5 / 5 2018-04-04

Zamowiona kurtka przysła przex czasrm i jest swietna ;) polecam

5 / 5 2018-04-02

Bardzo dobra obsługa

5 / 5 2018-04-02

Polecam

4 / 5 2018-04-02

Szybko i zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-04-01

Transakcja błyskawiczna.

4 / 5 2018-03-29

Super sprawa

4 / 5 2018-03-26

Jest ok

4 / 5 2018-03-21

Polecam

4 / 5 2018-03-15

Super odzież w niskich cenach. POLECAM!

5 / 5 2018-03-11

OK. Polecam

5 / 5 2018-03-06

Najlepsza obsługa. Juz 3 raz zamawiam z tego sklepu i za każdym razem jestem w 100% zadowolony. Cały czas polecam go znajomym. Sklep tani, jak na cenę ciuchow sa w bardzo dobrej jakości, szybka płatność, szybka obsługa, szybka wysylka. 100% zadowolenia

5 / 5 2018-03-05

Profesjonalna obsługa. Wszystko zgodne z opisem. Jak najbardziej polecam każdemu zakupy w tym sklepie

4 / 5 2018-02-23

Jest ok

5 / 5 2018-02-19

Polecam !!

4 / 5 2018-02-13

Profesionala firma, której bym polecił każdemu zakupu u was

5 / 5 2018-02-13

Gorąco polecam

5 / 5 2018-02-09

Szybka realizacja zamowienia. Super jakościowo. Polecam

5 / 5 2018-02-09

Bardzo dobry sklep internetowy.

5 / 5 2018-02-07

Tanizna

5 / 5 2018-02-05

Polecam!

5 / 5 2018-02-03

Super jakość.

5 / 5 2018-01-23

Super polecam

5 / 5 2018-01-23

Jestem zadowolony

5 / 5 2018-01-23

Jesteś zadowolona

4 / 5 2018-01-22

Generalnie obsługa ok, ale zapakować marynarkę w paczkę wielkości 30x30cm to sztuka, to nic że teraz trzeba ja dać do wyprasowania abym mógł ją nosić ale generalnie obsługa na 5.

5 / 5 2018-01-16

Super

4 / 5 2018-01-14

Szybko i zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-01-09

Wszystko oki

5 / 5 2018-01-03

Polecam zakupy w Edoti

5 / 5 2018-01-02

Polecam!!!!

5 / 5 2018-01-01

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-12-28

jak najbardziej polecam

4 / 5 2017-12-24

Jestem zaskoczony szybkością realizacji

5 / 5 2017-12-21

Wszystko ok.

5 / 5 2017-12-15

Paczka super spakowana, przesyłka bardzo szybko wysłana i odebrana

5 / 5 2017-12-14

polecam

5 / 5 2017-12-10

PROFESIONALNA OBSLUGA POLECAM!!!

5 / 5 2017-12-07

Super

5 / 5 2017-12-04

Super

5 / 5 2017-11-25

Wszystko na najwyższym poziomie!

5 / 5 2017-11-24

POLECAM !!! :)

5 / 5 2017-11-23

Sklep internetowy super polecam wszystkim!!!

4 / 5 2017-11-22

Super !!!

4 / 5 2017-11-15

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-11-15

Sklep ok

4 / 5 2017-11-05

Polecam

5 / 5 2017-11-03

wszystko sprawnie , polecam

5 / 5 2017-11-02

Polecam

5 / 5 2017-10-24

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-10-24

Jest OK

4 / 5 2017-10-18

Pełen profesjonalizm obsługi klient.Polecam.

5 / 5 2017-10-17

Wszystko super.

5 / 5 2017-10-17

Profesjonalna obsługa, polecam

5 / 5 2017-10-16

Polecam!!!

5 / 5 2017-10-09

Profesjonalna obsługa. Sklep polecam z czystym sumieniem. Przesyłka doszła szybko

5 / 5 2017-09-19

Jestem zadowolona z usług, towar zgodny prawie zamówieniem,miała być kieszonka wewnętrzna w kurtce ,nie było,kolor zgadza się,podoba mi się i szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-09-12

Godne polecenia produkty,niska cena

5 / 5 2017-09-10

polecam sklep EDOTI,

5 / 5 2017-09-08

Polecam.

5 / 5 2017-09-07

Zdecydowanie profesjonalna obsługa. Zakupy szybko do mnie dotarły. Wysoka jakość produktów, świetnie się je nosi. Polecam w 100% :)

5 / 5 2017-09-04

Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Polecam !!

5 / 5 2017-09-03

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-09-01

Coś pięknego, jestem zachwycony !

5 / 5 2017-08-31

super obsługa,polecam wszystkim

5 / 5 2017-08-31

Wszystko

5 / 5 2017-08-28

Szybka transakcja, produkt w 100% zgodny z opisem i zdjęciami. Serdecznie polecam!

5 / 5 2017-08-28

Polecam

4 / 5 2017-08-26

Wszystko ok

5 / 5 2017-08-23

Polecam sklep, dobra jakość jak za tak bardzo niską cenę.

5 / 5 2017-08-22

Profesjonalne obsługa. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-15

Polecam

5 / 5 2017-08-13

Transakcja szybka i przyjemna choć zaskoczenie ogromne gdy koszula przyszła firmy Ombre a z tej firmy niestety XL na narzeczonego jest za Mała, Ale ogólnie bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-08-12

Polecam

5 / 5 2017-08-07

W sumie wszystko ok. Mogę jedynie doczepić się do tego że na zdjęciu marynarka była w kratę, a w rzeczywistości jest w paski. Taki mały drobiazg, który i tak nie zmienia mojej oceny 5*.

5 / 5 2017-07-30

Super

5 / 5 2017-07-27

wszystko super ale rozmiary strasznie zaniżone rozmiar XXL pasował na osobo noszącą rozmiar L

5 / 5 2017-07-20

Polecam zakupy, szybko sprawnie . Identycznosc towaru jak na zdjęciach, dobre gatunkowo .

5 / 5 2017-07-20

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-07-19

BARDZO DOBRA FIRMA . POLECAM !

4 / 5 2017-07-16

Szybka wysyłka tanio ale jaka cena taka jakość ... bluza sie zmechacila po pierwszym praniu... byla tania i piekna jedno pranie i w kulkach cala

5 / 5 2017-07-15

Polecam

4 / 5 2017-07-14

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-07-13

Jestem bardzo zadowolony

4 / 5 2017-07-12

Generalnie obsługa ok, ale zapakować marynarkę w paczkę wielkości 30x30cm to sztuka, to nic że teraz trzeba ja dać do wyprasowania abym mógł ją nosić ale generalnie obsługa na 5.

3 / 5 2017-07-07

Zaniżona rozmiarówka

4 / 5 2017-07-05

Wszystko OK.

5 / 5 2017-07-04

Super, polecam gorąco!!!

Rzetelne opinie o Edoti.com

Edoti.com

Siedziba
Białystok

WWW
http://edoti.com

Email
[email protected]

Telefon
221220284

Komórka
-

Infolinia
221220284

Logowanie