Kategorie: / Dom

Efekt-lazienka.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 76
opinie o Efekt-lazienka.pl
2019-03-19

Zamówiłem wannę CERSANIT JOANNA 140x90 + obudowę do niej. Niestety, obudowa okazała się być o 15 cm za wysoka i o 5cm za długa. W efekcie wanna nie stoi na oryginalnych nóżkach tylko na podkładkach. O zwrocie nie było już mowy bo goniły nas terminy w banku. Ogólnie otrzymałem nie to co zamówiłem.

5 / 5 2019-03-13

Z ogromną przyjemnością wystawiam POZYTYWNY komentaż ! Transakcja wzorowa, bez jakichkolwiek zastrzeżeń! Towar na który wstępnie trzeba było czekać dwa tygodnie został do mnie dostarczony po czterech dniach od złożenia zamówienia! Życzę wszystkim tak świetnej współpracy! GORACO POLECAM

5 / 5 2019-03-06

Sprawna i szybka realizacja. Polecam sklep.

5 / 5 2019-03-05

Zakupiona kabina prysznicowa, brodzik i panel brodzika. To mój pierwszy zakup w tym sklepie i wszystko OK, polecam. Zanim dokonałam zakupu kontaktowałam się ze sklepem telefonicznie - bardzo dobry kontakt, miła obsługa. Szybka przesyłka, towar zapakowany oryginalnie przez producenta, dostawa na palecie, bardzo dobre zabezpieczenie.

5 / 5 2019-02-28

SUPER SKLEP! Kontakt, przesyłka, jakość towaru wszystko w najlepszym porządku. PEŁEN PROFESJONALIZM ! Polecam wszystkim zakupy w sklepie Efekt-łazienka.

5 / 5 2019-02-27

Bardzo dobry sklep internetowy. Towar otrzymałam błyskawicznie (w ciągu 2 dni od dokonania zapłaty). Był niezwykle starannie zabezpieczony przed ewentualną szkodą w czasie transportu. Na bieżąco byłam informowana o statusie zamówienia. Wszystko SUPER. Bardzo gorąco polecam zakupy w tym właśnie sklepie. Satysfakcja gwarantowana :)

5 / 5 2019-02-23

Solidny sklep, polecam wszystkim.

5 / 5 2019-02-22

Miła, sympatyczna obsługa, bezproblemowa zgoda na odbiór towaru \'za pobraniem\'. Towar zamówiony w piątek, a w poniedziałek przed południem był już dostarczony. Sam towar - bez zastrzeżeń, ceny mocno konkurencyjne. Polecam

2019-02-18

ciekawy asortyment, przyzwoite ceny, elastyczni w podejściu do klienta,

2019-02-03

Bardzo dobry sklep

Rzetelne opinie o Efekt-lazienka.pl

Efekt-lazienka.pl

Siedziba
Białystok

WWW
http://www.efekt-lazienka.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 85 7450 480

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie