Kategorie: / Usługi

eKorekta24 Opinie Klientów

4.98/5.00 - ilość ocen: 57
opinie o eKorekta24
2019-09-11

Podczas obrony recenzenci zarzucili że praca jest pełna błędów mimo że zamówiłem korekcję w eKorekty24. Wprawdzie obroniłem się ale z nienajwyższą oceną. Obsługa klienta była w porządku ale szkoda że nie szła za tym dpowiednia jakość korekty więc trochę żałuję że nie wybrałem spośród innych firm korygujących które rozważałem:((

5 / 5 2019-03-24

Bardzo profesjonalne wykonanie usługi, wszystko zgodnie z ustaleniami, ekspresowy czas wykonania usługi i bardzo przystępna cena. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2019-02-22

Świetny kontakt, bardzo szybko i sprawnie wykonana usługa:)

5 / 5 2019-02-20

Dzień dobry! Gorąco polecam eKorektę24. Robią korektę w krótkich terminach, ale przy tym bardzo dobrze.Pan professor został zadowolony. Dziękuję.

5 / 5 2019-01-18

Nigdy nie piszę opinii, ale tym razem zrobię wyjątek. Jestem pod wrażeniem kompetencji, staranności i uprzejmości prezentowanej przez eKorekta24. Muszę nadmienić, że zależało mi na czasie, więc po wysłaniu na maila screenu wpłaty od razu przystąpiono do pracy, bez oczekiwania na otrzymanie mojego przelewu na konto. Praca licząca ok. 140 stron została edytowana w ciagu jednego dnia. Natomiast poprawki były nanoszone błyskawicznie (wynikały z moich niedopatrzeń, nie dotyczyły poprawności pracy pod kątem edytorskim). Polecam :)

5 / 5 2019-01-14

Bardzo dobry kontakt. Zlecenie zrealizowane bardzo szybko, a zależało mi na czasie. Wszystko idealnie. Polecam i na pewno skorzystam jeszcze raz.

5 / 5 2019-01-13

Bardzo udana współpraca, szybko i profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2018-12-22

Firma jest bardzo rzetelna, a jakość świadczonych usług na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-12-01

Korekty nie tylko są świetne, ale także często wzbogacone o pomocne komentarze wskazujące jak można alternatywnie uczynić tekst jeszcze lepszym. Wyróżniającym na tle innych znanych mi firm korektorskich jest fakt że przyjmują obsługę małych (ale częściej pojawiających się) tekstów. Bez obecnych w innych firmach opłat za otwarcie zleceń. Bez dopłat za "ekspresy" i oczekiwań w nieskończoność na rzeczy "standard" a potrzebne mi w miarę szybko. Co umożliwia mi bardzo płynną współpracę. Jakikolwiek potrzebny tekst - nawet drobny (np. odpowiedź na maila, bądź formularz) -> do eKorekta24 -> szybka odpowiedź -> i do klienta. Polecam każdemu.

5 / 5 2018-11-18

Witam; firma i jej właściciel Pan Łukasz, to pełni profesjonaliści. Nigdy nie spotkałem się z tak indywidualnym podejściem do klienta, takim poświęceniem mu czasu, czy elastycznością do złozonego problemu. Jestem bardzo wymagającą osobą i nie ukrywam, że postawiłem bardzo wysokie oczekiwania. Wcześniej korzystałem z usług czterech innych firm i myślałem, ze po raz kolejny sie zawiodę. Tymczasem rzetelność i sposób rozwiązania problemu przerosły oczekiwania. Zatem, gdyby ktoś chciał srormatować pracę, to tylko u Pana Łukasza.

5 / 5 2018-11-14

10/10. Błyskawiczny i miły kontakt. Usługa jak zwykle wykonana bardzo szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2018-10-24

Absolutnie i z pełnym przekonaniem rekomenduję usługi eKorekta24! W zakresie redakcji tekstów (w pełnym zakresie: merytorycznej i językowej, adiustacji, korekcie) współpracujemy z eKorekta24 już od kilkunastu miesięcy, niemal każdego dnia otrzymując tekstowe dowody zaangażowania i wzorcowego podejścia do wykonywanej pracy. Skrupulatna weryfikacja poprawności, krótkie terminy realizacji, duża samodzielność i niezmiennie bezbłędne redakcje – jednym słowem: profesjonalizm. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-10-17

Szybko, profesjonalnie i w przystępnej cenie... Czego więcej można oczekiwać od firmy :) Tak trzymać!

5 / 5 2018-10-12

Jestem bardzo zadowolona z jakości usług tej firmy oraz z osób, które w niej pracują. Szybka i profesjonalna pomoc w formatowaniu mojej pracy magisterskiej. Myślę, że jeszcze nie raz skorzystam z usług tej firmy. Bardzo dziękuję za pomoc. Kamila T.

5 / 5 2018-09-07

Profesjonalnie i rzetelnie wykonana usługa. Dokładny opis, czytelne i zrozumiałe wzajemne zobowiązania. Polecam bez żadnych wątpliwości.

5 / 5 2018-09-01

Właściwie nie mam się do czego przyczepić. Od samego początku kontakt z Panem Łukaszem stał na bardzo wysokim poziomie, podobnie jak usługa korekty mojej pracy która został wykonana. Fachowa robota. Polecam !!!

5 / 5 2018-08-20

szybko, profesjonalnie, dobry kontakt, ponowna poprawa bez dopłaty. Polecam!!!!!

5 / 5 2018-08-19

Bardzo szybka i profesjonalnie wykonana robota, do tego po przystępnej cenie. Polecam.

5 / 5 2018-08-16

Redakcja tekstu wykonana sprawnie i bardzo szybko.

5 / 5 2018-08-13

Szybko, rzetelnie i profesjonalnie. Wszystkie prośby zostały spełnione. Dokument dostarczony o czasie. Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-07-31

..

5 / 5 2018-06-28

Reagują bardzo szybko, pomagają bardzo profesjonalnie. Polecam wszystkim miłośnikom języka polskiego:)

5 / 5 2018-06-24

Bardzo jestem zadowolona z usług tej firmy. Bardzo milo i konkretnie.polecam.

5 / 5 2018-06-22

Przyjemny kontakt, praca wykonana na czas. Polecam :)

5 / 5 2018-06-17

Redaktorzy z serwisu eKorekta24 od kilku lat zajmują się redagowaniem wszystkich wydawanych przez nas eBooków. Co ważne, w ciągu tych lat współpracy poziom wykonywanych redakcji i korekt stale jest na wyśmienitym poziomie. W szczególności cenimy sobie bardzo sprawny kontakt, terminowość i przede wszystkim jakość pracy przy całkiem przystępnych cenach! Nie pozostaje nam nic innego, jak polecić usługi eKorekty24, licząc na to, że redaktorzy tego serwisu – mimo napływu nowych klientów – nadal będą mieli dla nas czas ;-)

5 / 5 2018-05-18

Jestem pod ogromny wrażeniem firmy i ludzi w niej pracujących. Szczerzę firmę wszystkim polecam. Mój tekst został starannie poprawiony, zwrócono mi uwagę na to co w tekście przeoczyłam. Dołożono wszelkich starań, aby tekst był spójną całością. Poza tym kontakt z Panem Łukaszem jest na najwyższym stopniu profesjonalizmu. Odpowiedzi dostaje szybko. w trosce o szybszą realizacji usługi dostałam konkretne instrukcje co i jak zrobić. Otrzymałam również na moją prośbę umowę drogą pocztową. Wszystko przebiegło wzorcowo. Polecam! :)

5 / 5 2018-05-06

Szybko, sprawnie i merytorycznie. Polecam.

4 / 5 2018-03-03

Bardzo dobra komunikacja, rzetelność, trafne uwagi redaktorów.

5 / 5 2018-02-22

Polecam akurat tę firmę, zero stresu w bieżących kontaktach, przyjazna obsługa ukierunkowana również do amatorów:) oraz rewelacyjnie krótkie terminy.

5 / 5 2018-02-19

Skorzystałem z usług Korektorów w ramach opcji porady. Odpowiedź otrzymałem błyskawicznie - konkretną, wyczerpującą, profesjonalną. W pełni zasłużone bdb, dziękuję.

5 / 5 2018-02-03

Jak pierwszy raz, ok. rok temu szukałem korekty i wysyłałem zapytania do firm, to tylko od ekorekta24 dostałem odpowiedź, że zajmą się moimi „pokręconymi” tekstami, i korzystam z tych usług do dziś :) Polecam, bo naprawdę warto.

5 / 5 2018-01-27

Współpraca z ekorekta to sama przyjemność, aż człowiekowi wraca wiara w solidnych podwykonawców i zwyczajne życzliwych ludzi. Mogę ich tylko polecać na prawo i lewo!

5 / 5 2018-01-19

Zdecydowanie polecam. Szybko, sprawnie, obsługa na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-01-16

Po raz kolejny przekonałem się, że eKorekta24 nigdy nie zostawia klienta w potrzebie. Serdeczenie dziękuję za świetną współpracę i oczywiście polecam firmę!

5 / 5 2018-01-14

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą e.korekta24. Mimo że potrzebowałam usługi pozastandardowej - nie było żadnego problemu. Udzielono mi szybko profesjonalnej, wyczerpującej, jasnej odpowiedzi, rozwiano wszystkie wątpliwości. Polecam tę firmę jako bardzo przyjazną i profesjonalną. Zamierzam korzystać z jej usług. Pozdrawiam cały zespół korekty24. Wiktoria Nowak

5 / 5 2018-01-10

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą eKorekra 24. Podejście do Klientów jest bardzo profesjonalne, terminy są zawsze dotrzymywane, mimo, że zazwyczaj (z naszego powodu) są mocno wyśrubowane. Dodatkowo nie mam żadnych zastrzeżeń co do poziomu cen i sposobu rozliczania - wszystko odbywa się bardzo skrupulatnie. Oby jak najwięcej tak działających firm. Pozdrawiam :)

5 / 5 2018-01-09

Super kontakt możliwość wielu korekt w krótkim czasie serdecznie dziękuję za współpracę i serdecznie polecam

5 / 5 2017-12-16

Profesjonalizm na najwyższym poziomie i szacunek do klienta - zdecydowanie będę korzystać z usług firmy i polecać ją wśród znajomych!

5 / 5 2017-12-13

Praca inżynierska była poprawiona bardzo szybko, kontakt z osobą poprawiącą przejrzysty i łatwy. Jestem zadowolony z naszej współpracy :)

5 / 5 2017-11-30

Mało kto przedziera się przez długie opinie, dlatego napiszę krótko: eKorekta24 to firma, która nie zostawia klienta w potrzebie nawet wtedy, gdy teoretycznie mogłaby to zrobić. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-11-27

Szybko, sprawnie i dokładnie czyli pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim! :)

5 / 5 2017-10-28

Już drugi raz korzystam z usług eKorekta24.pl (przy redakcji technicznej tekstu) - wcześniej przy pracy licencjackiej, teraz przy pracy magisterskiej. Praca jak zwykle skorygowana została błyskawicznie - w niecałe 2 dni. Świetny kontakt ze zleceniobiorcą. Tekst poprawiony zgodnie ze wszystkimi wytycznymi uczelni. Dodatkowo, dostałam uwagi, do pewnych niedociągnięć i przeoczeń w tekście, których sama nie zauważyłam. Troska o klienta na wysokim poziomie. Polecam !

5 / 5 2017-10-20

Serdecznie polecam

5 / 5 2017-09-29

Usługi korektorskie są bardzo solidne i szybkie, co w połączeniu z miłą i uprzejmą korespondencją daje bardzo pozytywne wrażenie.

5 / 5 2017-09-21

Jestem zadowolony z usługi. Tak trzymać!

5 / 5 2017-09-06

Już od pierwszego zetknięcia się z firmą byłem pod wrażeniem profesjonalnego kontaktu. Szybko dostałem odpowiedź na moje pytania, a nawet więcej. Miałem możliwość porównać różne opcje usługi i na tej podstawie wybrać tę, która mi bardziej odpowiadała. Ja akurat zamawiałem transkrypt audio (podcast). Dostałem świetnie zredagowany tekst, już po korekcie (taką opcję wybrałem) właściwie od razu nadający się do wrzucenia do szablonu i na bloga. Kiedy pojawiają się jakiekolwiek wątpliwości co do poszczególnych słów są one bardzo jasno oznaczone i łatwo jest poprawić. Z całego serca polecam ekorekta24!

5 / 5 2017-08-15

Jestem bardzo zadowolona z pracy firmy ekorekta24. Usługa została wykonana szybko i fachowo. Zanim zdecydowałam się na nią, otrzymałam szczegółowe informacje, które pozwoliły mi podjąć decyzję o współpracy. Polecam!

5 / 5 2017-08-14

Jestem bardzo zadowolona z korekty pracy magisterskiej. Nie mam umiejętności by dobrze pisać długie teksty, a po korekcie tekst wygląda przejrzyście i rzeczywiście jest idealnie poprawiony.

5 / 5 2017-08-08

Szybka, profesjonalna i bardzo fachowa pomoc. Polecam wszystkim i sam pewnie nieraz skorzystam.

5 / 5 2017-07-14

Zawsze profesjonale wykonanie usługi.

5 / 5 2017-07-06

Skorzystałem z bezpłatnych porad językowych i na swoje pytania otrzymałem bardzo rzetelne odpowiedzi. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-06-25

Chętnie dzielą się wiedzą dotyczącą redakcji tekstów i poprawności językowej – na firmowych stronach, fanpage'u, portalach społecznościowych. Zawsze można liczyć na ich rzetelne i wyważone opinie. Rozwiewają wątpliwości, miło odpowiadają na pytania, służą pomocą. Profesjonalizmem, otwartością i życzliwością zdecydowanie wyróżniają się na tle konkurencji. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-06-21

POLECAM! W pełni profesjonalne podejście. Na Pana Łukasza zawsze można liczyć

5 / 5 2017-05-29

Usługa została wykonana bardzo szybko i w sposób profesjonalny. Współpraca przebiegła w miłej oraz uprzejmej atmosferze. Jestem zadowolona i serdecznie polecam każdemu komu zależy na najwyższej jakości ale ma do dyspozycji krótkie terminy.

5 / 5 2017-04-21

Bardzo szybka, wyczerpująca, kompetentna i klarownie podana porada !!! Mogę polecić każdemu,kto ma wątpliwości,a takich w języku polskim jest bardzo dużo.

5 / 5 2017-04-11

Współpracę z Firmą eKorekta24.pl oceniam bardzo dobrze. Kontakt jest szybki, rzeczowy i jednocześnie uprzejmy. Terminy dotrzymywane bez zastrzeżeń. Jakość merytoryczna pracy spełnia moje oczekiwania w 100%. Redakcja została przeprowadzona nad wyraz rzetelnie, widać nie tylko sprawność fachową, ale też zaangażowanie. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-04-03

Wysoki poziom usługi, świetny kontakt i szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2017-03-28

Wszystko ok polecam

Rzetelne opinie o eKorekta24

eKorekta24

Siedziba
-

WWW
http://ekorekta24.pl

Email
[email protected]

Telefon
509575414

Komórka
509575414

Infolinia
-

Logowanie