Kategorie: / Budownictwo / Usługi

El-star-pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.09
opinie o El-star-pl
1 / 5 2022-10-24

Nie polecam tego "specjalisty" Jarek Subdysiak 513236461 EL-STAR 513 236 461. Na początku dużo obiecane jak to bedzie wspaniale. Problemy podczas prac i niedotrzymywanie terminów. Po robocie naciaganie, że na inną kkwote sie umawialiśmy, przy zgłoszeniu złego wykonania i kopnieczności naprawy, brak kontaku, zablokowanie numeru i arogancja Pana Jarka. Nie poleceam z całego serca

1 / 5 2022-10-24

Nie polecam tego "specjalisty" Jarek Subdysiak 513236461 EL-STAR 513 236 461. Na początku dużo obiecane jak to bedzie wspaniale. Problemy podczas prac i niedotrzymywanie terminów. Po robocie naciaganie, że na inną kkwote sie umawialiśmy, przy zgłoszeniu złego wykonania i kopnieczności naprawy, brak kontaku, zablokowanie numeru i arogancja Pana Jarka. Nie poleceam z całego serca

5 / 5 2022-10-24

Nie polecam tego "specjalisty" Jarek Subdysiak 513236461 EL-STAR 513 236 461. Na początku dużo obiecane jak to bedzie wspaniale. Problemy podczas prac i niedotrzymywanie terminów. Po robocie naciaganie, że na inną kkwote sie umawialiśmy, przy zgłoszeniu złego wykonania i kopnieczności naprawy, brak kontaku, zablokowanie numeru i arogancja Pana Jarka. Nie poleceam z całego serca

1 / 5 2022-03-04

Kompletna porażka, nie polecam. Całkowicie zgadzam się z opiniami negatywnymi, jest dokładnie tak jak opisują. Początkowo sprawia wrażenie, że zna się na rzeczy i jest ok, ale potem okazuje się, że wiele rzeczy jest wykonanych niedbale, są problemy z elektryką. Nie odbiera telefonów, olewa zupełnie klienta.

1 / 5 2021-12-14

Czytając opinie w internecie już na etapie umowy chcieliśmy się zabezpieczyć, czyli po pierwsze od razu przyjście też na biały montaż + sprawdzenie poprawności instalacji przez innego elektryka. A po trzecie płatności, żeby zaliczek nie było, tylko etapy 40/60 %, a zabezpieczenie ze strony wykonawcy, że nie daje odbioru elektryki bez zapłaty (tam nie doszliśmy do zapisu umowy nawet, więc nie będę wnikał jak to prawnie mogłoby dokładnie wyglądać). W każdym razie Pan wykonawca najpierw się zgodził, po czym zaczął nie odbierać telefonu ze strony żony, po czym odebrał telefon z innego numeru, mojego i jawnie przyznał się, ż nie odbiera od żony "bo nie ma czasu" potrzebuję jeszcze z dzień. Oczywiście później już nie oddzwonił, ani nic nie podesłał (chodzi o draft umowy) na maila... NIE POLECAM - kombinator szukający frajera, jak ktoś chcę się zabezpieczyć prawnie to ucieka gdzie pieprz rośnie... Szuka naiwnych ludzi....

5 / 5 2021-10-07

Pan Jarek Subdysiak firma El-Star. Godna polecenia);-);-) Super..

1 / 5 2021-01-15

NIE POLECAM firmy Pana Jarka (El-Star) !!! Pan Jarek nie dotrzymał terminów, nie odbiera telefonów, oszukał mnie, iż załatwił sprawę montażu kabla (po czym po powrocie na budowę okazało się, że tego nie zrobił), krzywo zamontowane puszki, kilka punktów elektrycznych nie ma prądu. Przy tym Pan Jarek jest bezczelny i arogancki. Finalnie nie skończył swojej pracy i przestał odbierać telefony. Korekta gwiazdek !!!!

5 / 5 2021-01-15

NIE POLECAM firmy Pana Jarka (El-Star) !!! Pan Jarek nie dotrzymał terminów, nie odbiera telefonów, oszukał mnie, iż załatwił sprawę montażu kabla (po czym po powrocie na budowę okazało się, że tego nie zrobił), krzywo zamontowane puszki, kilka punktów elektrycznych nie ma prądu. Przy tym Pan Jarek jest bezczelny i arogancki. Finalnie nie skończył swojej pracy i przestał odbierać telefony.

1 / 5 2020-12-13

Pierwszy kontakt z Panem bezproblemowy: miły, zaangażowany i frontem do klienta. Cenowo wydawał się rozsądny. Szkoda tylko że taki poziom usługi nie dotrwał do końca. Kable polożene (tu wszystko super extra), ale gdy przyszło do podłączeń po tynkowaniu kontakt się urywa, nie odbiera telefonów, a przy zwonieniu z nowych nie znanych mu numerów odzew po drugim dzwonku. Ile razy umawiał się na wizyte, aby pomoc w rozszyfrowaniu połączeń nie zliczę. Oczywiście ani razu nie pojawił się. Wydane kupe pieniędzy na innych elektryków, którzy doprowadzili sprawę do ładu. Zdecydowanie nie polecam. Nie dajcie zwieść sie pierwszemu wrażeniu.

1 / 5 2020-10-18

El-Star Jarosław Subdysiak to ekipa złożona z młodych chłopaków, nietuzinkowa i można powiedzieć, że niewypalona zawodowo. Jarosław oferuje też bardzo przystępne ceny czym ... przyciąga klientów. No ale niestety, Pan Jarosław Subdysiak nie dotrzymuje słowa i warunków umowy. To PRAWDA, że ucieka z budowy przed zakończeniem całości instalacji i dalej kontakt z nim to FARSA, żart, po prostu wszystko ignoruje. Jest to osoba, która ma wiedzę i umiejętności ale także wyuczoną już bezczelność, wyrachowanie i chamstwo. Wierzy w swoje nieocenione siły, przecenia możliwości, bardzo często opowiada "bajki" klientom co może pomóc, zrobić i ulepszyć. Na początku jest niby ładnie, potem przychodzi rzeczywistość i Pan Jarosław okazuje się pozbawionym odpowiedzialności megalomanem, fantastą, świrem, który po prostu manipuluje ludźmi. Umiejętności może i na plus, ale cała reszta ... niestety tylko Panu Jarkowi może pomóc dobry specjalista - Psychiatra.

5 / 5 2020-10-18

El-Star Jarosław Subdysiak to ekipa złożona z młodych chłopaków, nietuzinkowa i można powiedzieć, że niewypalona zawodowo. Jarosław oferuje też bardzo przystępne ceny czym ... przyciąga klientów. No ale niestety, Pan Jarosław Subdysiak nie dotrzymuje słowa i warunków umowy. To PRAWDA, że ucieka z budowy przed zakończeniem całości instalacji i dalej kontakt z nim to FARSA, żart, po prostu wszystko ignoruje. Jest to osoba, która ma wiedzę i umiejętności ale także wyuczoną już bezczelność, wyrachowanie i chamstwo. Wierzy w swoje nieocenione siły, przecenia możliwości, bardzo często opowiada "bajki" klientom co może pomóc, zrobić i ulepszyć. Na początku jest niby ładnie, potem przychodzi rzeczywistość i Pan Jarosław okazuje się pozbawionym odpowiedzialności megalomanem, fantastą, świrem, który po prostu manipuluje ludźmi. Umiejętności może i na plus, ale cała reszta ... niestety tylko Panu Jarkowi może pomóc dobry specjalista - Psychiatra.

1 / 5 2019-08-30

Pierwsza zasada robienia interesów z tym panem: ani złotówki do czasu zakończenia i odebrania wszystkich umówionych prac. W przeciwnym wypadku będziecie zwodzeni, ignorowani i robieni w jajo z nieskończoną pracą.

5 / 5 2019-03-08

Chciałabym podzielić się swoją opinią na temat Pana Jarosława Subdysiak. Pan Jarosław w pierwszym kontakcie sprawia wrażenie osoby szczerej i uczciwej. Po ustaleniu zakresu prac sukcesywnie pobiera za nie wynagrodzenie,. Początkowo prace wykonuje rzetelnie i szybko. JEDNAK>>> W momencie odbioru przez Kierownika Budowy i ustaleniu poprawek, Pan Jarosław traci grunt i przestaje wywiązywać się z umowy. Nie kończy rozpoczętej pracy, zwodzi , obiecuje ale tak naprawdę nigdy nie skończy. Ponadto nie wystawia faktur za wykonaną usługę. Dokumentację instalacji elektrycznej i hydraulicznej pozostawia sobie nie mogę doprosić się o nią pomimo wpłaty całości wynagrodzenia. Piszę aby ustrzec Państwa przed działaniem tej firmy.

5 / 5 2019-02-15

Dobry, uczciwy i solidny fachowiec, godny polecenia. Zna się na swoim fachu, potrafi doradzić tak aby spełnić indywidualne potrzeby klienta i jego domu. Gorąco polecam :)

5 / 5 2019-02-14

Gorąco polecam pana Jarka. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Do tej pory myślałem że położenie instalacji elektrycznej w domu trwa wieki bo są to kilometry przewodów miliony spinek i mnóstwo ale to mnóstwo pracy. i Tak też w z tą różnicą że młodzi ludzie których zatrudnia pan Jarek i sam pan Jarek bardzo poważnie podchodzą do swojej pracy i całą instalację położyli w ciągu dwóch dni byłem w szoku że można to zrobić w tak krótkim czasie. Oprócz szybko i dokładnie wykonanej instalacji pan Jarek świetnie nam doradził nie byliśmy sami w podejmowaniu decyzji dotyczących ulokowania gniazd i włączników oraz punktów świetlnych. Co do ceny to pan Jarek był bezkonkurencyjny moją inwestycję wyceniało kilku elektryków i pan Jarek był nie tylko najtańszy ale również najbardziej konkretny Bardzo miło pracuje się z takimi ludźmi jak pan Jarek. Zatem Polecam wszystkim szukających elektryka z fantazją odpowiednią wiedzą i świetnymi narzędziami które bardzo przyspieszają pracę chłopaków od pana Jarka.

5 / 5 2019-02-06

Uczciwie mogę polecić Jarosława, i powiedzieć że facet naprawdę zna sie na rzeczy. Instalacje miałem robioną w 2012 roku i moja wizja różniła sie sporo od tego jak wykonała go El-star, sporo nowoczesnych rozwiązań o których nie miałem pojęcia jak również estetyka wykonanej pracy zrobiła na mnie duże wrażenie. Od tamtej pory śmiało polecam tego wykonawcę. Pozdr

5 / 5 2019-02-06

Bardzo polecam rzetelna firma z dużym doświadczeniem w 100 % spełniła nasze oczekiwania. Profesjonalnie, solidnie i terminowo. Ze strony Pana Jarka wiele przydatnych rad i podpowiedzi gdzie umieścić włączniki czy gniazdka aby ułatwić późniejsze uzytkowanie. Współpraca przebiegła pomyslnie.

5 / 5 2019-01-23

Szybko i starannie. Pan przedstawił nam wszystkie możliwe rozwiązania, cierpliwie wysłuchiwał coraz to nowszych pomysłów i koniec końców rzetelnie wykonał zleconą pracę. Jeden z nielicznych podwykonawców podczas budowy domu, co do którego nie było zastrzeżeń. Serdecznie polecam.

2019-01-05

Pierwszy raz spotykam się z takim niskim poziomem usługi za którą zapłaciłem. Pan Jarosław okazał się osobą nieodpowiedzialną, konfliktową do tego mało kontaktową. Nie ukończył pracy za którą pobrał pieniądze już na samym początku współpracy, teraz ciężko jest się doprosić o ukończenie instalacji.Hydraulika w wykonaniu Pana Jarosława w finale zalała mieszkanie.Sprawa znajdzie swój finał w sądzie!!!

2018-11-18

Współpraca z panem Jarkiem przebiegła pomyślnie. Obyło się bez większych problemów. Pan Jarek dba o dobry kontakt z klientem i stara się o dobrą atmosferę współpracy. Cena za usługę niewygórowana.

5 / 5 2018-11-17

Super fachowiec.W prawie 200m2 domu wszystko zrobione rztelnie, z logiką, a nawet z poziomicą co sie rzadko zdarza. Do tego w terminie i bardzo szybko. Nie ma tez problemu z ewentualnymi pytaniami i pomoca bo wszystko jest w stanie precyzyjnie wyjasnic przez telefon lub przyjechac i zerknac. Polecam

5 / 5 2018-11-10

Po pierwsze bardzo dobry fachowiec z dużym zasobem wiedzy. Po drugie bardzo dużo udzielonych wskazówek, jeszcze więcej pomysłów. Dziękuję Panu Jarosławowi za bardzo dobrą współpracę i szybką realizację zlecenia. Z czystym sumieniem polecę go dalej.

5 / 5 2018-10-26

Pan Jarosław kładł instalacje elektryczną w nowo wybudowanym domu. Na wiele rzeczy nie zwróciliśmy z mężem uwagi a Pan Jarosław podpowiadał nam gdzie i jakie zrobić kontakty - było to dla nas nie ukrywam duża pomoc gdyż teraz widzimy, że rzeczywiście miał racje. Praca zrobiona bardzo dobrze, szybko oraz doradztwo super. Polecam z czystym sumieniem firmę El-Star gdyż firma jest terminowa, uczciwa i za rozsądną cenę !!!

5 / 5 2018-10-12

Firma EL- STAR wykonywala u nas instalacje elektryczną, sieciową, tv i alarmową w 2012r, Pan Jarosław wykonal instalacje bardzo starannie i z nalezytą dokladnoscią, jest BARDZO pracowity, sluzył fachową radą, bardzo dobrze nam sie współpracowało, gorąco polecamy jego uslugi.

5 / 5 2018-09-19

Pan Jarosław zakładał u mnie instalację w 2012 roku, w nowo budowanym budynku. Niedawno ponownie korzystałem z Jego usług ponownie, przy instalacji płyty indukcyjnej i drobnych podłączeniach ogrodowych. Jestem wyjątkowo zadowolony z obsługi, postanowiłem więc wystawić trochę "zaległą" opinię. Budowę domu nadzorowałem sam, zero wiedzy i doświadczenia. Pan Jarek okazał się strzałem w dziesiątkę, ponieważ obszedł z nami cały dom i po kolei wytłumaczył, co i gdzie warto zrobić. Zdziwiło mnie, że Pan Jarek nie podlicza wszystkich punktów, jak inni, tylko po prostu dokłada gniazdka czy punkty świetlne kierując się doświadczeniem. I faktycznie, po kilku latach okazało się, że wiele podłączeń, które wcześniej okazały się zbędne, teraz bardzo ułatwia codzienne życie. Polecam zaufać temu doświadczonemu elektrykowi, zwłaszcza, jeśli ktoś buduje dom po raz pierwszy i tak jak nam, brakuje mu ostatecznej wizji całości. Polecam też wykonać tynki od razu po instalacji, żeby szybko przykryć kable, które trochę kosztują, Pan Jarek zdaje się ma również w tym temacie coś do powiedzenia - słyszałem, że robi również tynki. Pozdrawiam.

2018-09-13

ELSTAR Jarosław Subdysiak jest firmą niedotrzymującą warunków umowy. Wynagrodzenie brane było po zakończeniu każdego dnia pracy ale satysfakcjonujące mnie zakończenie robót w moim przypadku nigdy nie miało miejsca. Pan Subdysiak zostawił mnie z rozgrzebaną, niedokończoną instalacją. W wielu obwodach nie było prądu, inne na skutek niesymetrycznego obciążenia faz funkcjonowały nieprawidłowo. Głowna rozdzielnica również nie została zainstalowana. Pan Subdysiak jako wykonawca instalacji elektrycznej nie przekazał mi także dokumentów niezbędnych do zmiany taryfy i odbioru w budynku. Przez przeszło 4 miesiące od dnia zakończenia robót wykonałem niezliczoną liczbę telefonów do Pana Subdysiaka prosząc go o dokończenie robót. Najpierw obiecywał a potem przestał odbierać telefony. Byłem zmuszony wziąć innego elektryka aby dokończył to za co Pan Subdysiak wział pieniądze - koszt 2000 zł. Sprawa jest dla mnie tym bardziej bolesna że w przeszłości przez okres 5 lat byliśmy z Panem Subdysiakiem sąsiadami z jednej wsi.

5 / 5 2018-07-15

Ja również bardzo polecam firmę El-Star. Pan Jarosław wykonał u nas instalacje elektryczną oraz hydrauliczna w 2014 roku - wszystko działa idealnie. Bardzo fachowa robota, dobra komunikacja i szybki czas realizacji za uczciwe pieniądze. Jeśli poszukują Państwo nie tylko sprawnego wykonawcy ale również dobrego, uczciwego doradcy to ja polecam z czystym sumieniem. Pozdrawiam

3 / 5 2018-07-12

Jarosław Subdysiak to oszust, Nie korzystajcie z jego usług. Instalację hydrauliczną wycenia 2 x drożej, nie dotrzymuje terminów, szantażuje. Pomimo wpłaconej kwoty za wykonaną pracę nie kończy jej. ZDECYDOWANIE ODRADZAM KONTAK Z TYM PANEM. OSZUKAŁ MNIE.

2018-07-09

Pan Jarek jest dobrym fachowcem. Wykonuje swoją pracę z należytą dbałością. Zrealizowana przez niego instalacja działa bez problemów. Niestety Pan Jarek nie jest w stanie rzetelnie skończyć pracy. Pojawia się i znika w sobie tylko znanym czasie. Normą u niego jest nieodbieranie telefonów. Nigdy nie oddzwania, ani nie odpisuje na SMSy. U Pana Jarka normą jest, że na ewentualnie poprawki czeka się miesiącami. Resumując, pomimo iż uważam Pana Jarka za człowieka, który zna się na swoim fachu, to nikomu planującemu inwestycję nie życzę fachowca, który jest całkowicie nieprzewidywalny.

5 / 5 2018-07-09

Młody aczkolwiek bardzo pracowity i dokładny fachowiec.Instalacje położone w roku 2010 precyzyjnie zgodnie ze sztuką.Pan Jarek posiada doskonałą pamięć fotograficzną co ułatwia serwisowanie instalacji.Bardzo uczciwy i terminowy fachowiec (najlepszy z całej naszej prowadzonej budowy ;)).Gorąco polecam.

3 / 5 2018-07-04

Pan Jarosław Subdysiak po omówieniu szczegółów prac chętnie i szybko je realizuje, jednak po zakończonej pracy w jego mniemaniu i w chwili odbioru prac przez Kierownika budowy Pan Jarosław nie chce dokonywać poprawek i zmian zleconych i zauważonych przez Kierownika budowy. Jarosław Subdysiak chętnie podejmuje wyzwanie niestety jak przychodzi do wystawienia faktury to nie można Pana Jarosława znaleźć, nie odbiera telefonu, umawia się na dokonanie zmian i poprawek ale nie dotrzymuje słowa. Proszę uważać na tą firmę, Zdecydowanie odradzam kontakt

5 / 5 2018-07-01

Firma EL-STAR wykonywala w moim domu instalacje elektryczna, RTV, okablowanie sieciowe i przylacze od licznika do domu. Prace byly wykonywane bez przestojow, w dobrym tempie, wiec zostaly ukonczone w umowionym terminie. Jakosc pracy oceniam wysoko. Nie mialem rowniez problemow z komunikacja z panem Jarkiem ani w trakcie wykonywania prac, ani potem, gdy mialem dodatkowe pytania. Stosunek ceny do jakosci uslug byl zadowalajacy, Jesli mialbym jeszcze raz budowac dom, to nie szukalbym innej ekipy do robot elektrycznych. Z pewnoscia byla to jedna z lepszych ekip na mojej budowie, wiec smialo polecam kolejnym inwestorom.

5 / 5 2018-06-11

Pan Jarek wykonywał u nas w domu instalację elektryczną oraz przyłącze. Czujnie obserwowałem jego pracę. Wykonał ją zręcznie i dokładnie. Muszę także przyznać, że cierpliwie znosił, jak i odpowiadał na moje liczne "niefachowe pytania" . Reasumując jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi p. Jarka. Można powiedzieć, że otrzymaliśmy wysoką jakość za przystępną cenę. Polecamy jego usługi.

3 / 5 2018-06-06

Ktoś kto szuka fachowej pomocy i uczciwego wykonawcy nie powinien korzystać z usług tej firmy. Jarosław Subdysiak nie wywiązuje się z umowy, nie kończy rozpoczętej pracy. Kategorycznie odradzam kontakt z tym typem

5 / 5 2018-05-01

Z pełnym przekonaniem mogę polecić firmę El-star. Wysokie kwalifikacje za rozsądne pieniądze ! Miła i uczciwa osoba. Próbowałam zbudować prowizorkę budowlaną i zaproponowane ceny usługi u innych "fachowców" powaliły mnie z nóg. p. Jarek podszedł do mojej sprawy z pełnym profesjonalizmem i skrzynka jest już w użyciu :) Polecam !!!

5 / 5 2018-04-26

Firma została znaleziona przez nas w internecie. Chodziło o interwencję związaną z awarią elektryczną. Reakcja (w sobotę rano) była bardzo szybka, naprawa fachowa i za umiarkowaną cenę. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-04-17

Nasza firma Panu Jarosławowi często zleca prace związane z instalacjami elektrycznymi na budynkach, już od pierwszego kontaktu dał się poznać jako profesjonalna i solidna "firma", która zrealizuje powierzone mu zadanie w sposób rzetelny i fachowy. Wszystkie prace związane z całą elektryką od A do Z zostają wykonane z należytą starannością i fachowością, zgodnie z obowiązującymi normami. Polecam w 100%.

5 / 5 2018-03-09

Właśnie dobiegły końca prace w zakresie wykonania instalacji elektrycznej i hydraulicznej w naszym domu. Pan Jarek jest młodą osobą ale jak na swój wiek doświadczoną i konkretną. Z pracy pana Jarka jesteśmy bardzo zadowoleni ponieważ wszystkie prace zostały wykonane starannie  z dbałością o szczegóły i pomocą fachowca co do rozmieszczenia włączników, paneli sterowania urządzeń znajdujących się w domu oraz gniazd tak by było to jak najbardziej funkcjonalne oraz nie zaburzało przewidzianych walorów estetycznych budynku. Pan Jarek i jego pracownicy to zgrana młoda ekipa z pozytywnym nastawieniem i eleganckim poczuciem humoru,  dla której nie ma rzeczy niemożliwych. Polecam  firmę El-Star za uczciwość do inwestora i profesjonalne wykonywanie swoich obowiązków. Miłym zaskoczeniem był nienaganny porządek po skończonej pracy.

5 / 5 2018-02-20

Firmę chwalę za rzetelne i solidne wykonywanie swojej pracy a przede wszystkim za fachowość, właściciel z dużym doświadczeniem, potrafi doradzić, punktualny i słowny. Współpraca z ta firma to czysta przyjemność. Jak najbardziej polecam!!!

5 / 5 2018-02-11

Warto chwalić dobrych fachowców, którzy profesjonalnie, sumiennie i tanio wykonują swoją pracę. Pan Jarosław do nich należy! Z wielką pasją i dokładnością podchodzi do swojej pracy. Zachwyciły mnie równiutko ułożone przewody elektryczne i praktyczne podpowiedzi, które po zastosowaniu sprawiły, ze nie mamy najmniejszych problemów z elektryką w domu. Serdecznie zachęcam!

5 / 5 2017-12-21

Szybko i solidnie. POLECAM.

5 / 5 2017-11-04

Firma godna polecenia, wszystko zrobione elegancko tak jak chcieliśmy:) termin pracy dotrzymany szybko i na temat..ekipa pozostawiła porządek na budowie.. Metry tynku wyliczone bez ściemy, brak niespodzianek przy finałowym rozliczeniu.

5 / 5 2017-11-01

Dziś pracę na mojej inwestycji zakończył wykonawca Pan Jarosław. Jestem wpełni usatysfakcjonowny wykonana przez niego usługą. To czym mnie urzekł to : profesjonalizm , otwartość na różnego radzaju pomysły i sugestie niedoświadczonego inwestora. Jego wieloletnie dośwaidczenie zawodowe spowodowało iż w bardzo łatwy i logiczny sposów wpłynął na funkcjonalne rozmieszczenie instalacji elektrycznej w moim domu. Jest to osoba młoda, kreatywna, chętna do pracy , nie widząca w niczym problemu. Całość roboty wykonana w 3 dni, ilość punktów około 270, instalacja zakończona i wykonana w całości. Polecam wszystkim kto ceni młodych ludzi, a nie zmanierowanych starych wyjadaczy , którzy we wszystkim widzą problem a rozwiązaniem jest jak zwylke wyższa cena. Cena za całość jest dla mnie największym pozytywnym zaskoczeniem. Pan Jarek układa kable od laserów poziomychi pionowych - pełna dokumentacja fotograficzna instalacji , zapraszam chętnych do obejrzenia u mnie inwestycji i jego pracy. Gorąco polecam EL-STAR - Pana Jarosława

3 / 5 2017-10-27

El-Star Jarosław Subdysiak jest firmą, która zwodzi, oszukuje i nie dotrzymuje warunków umowy. Jarosław Subdysiak przecenia swoje możliwości czasowe i techniczne. Proszę uważać na kontakt z tą firmą bo pierwsze wrażenie robi dobre i chyba właściciel poznał wiele technik manipulacji bo dobrze mu idzie owijanie sobie inwestora wokół palca. Główne wady to: - brak kontaktu w końcowej fazie robót - brak możliwości uzyskania faktury za wykonaną usługę, - firma nie dokonuje poprawek - za wszelką cenę chce wyciągnąć całość wynagrodzenia przed dokonaniem poprawek, - brak zaufania do inwestora - permanentna manipulacji ODRADZAM I PISZĘ KU PRZESTRODZE

5 / 5 2017-10-13

Budowałem dom i potrzebowałem elektryka który wykona mi kompleksowo instalację elektryczną. Pana Jarka polecił mi kolega i jestem bardzo zadowolony. Wszystkie prace przebiegły szybko i fachowo. Pan Jarek doradził w wielu kwestiach których nie byłem pewny a po wykonaniu usługi załatwił wszystkie formalności. Instalacja śmiga sprawnie. Nawet po 2 latach potrzebowałem podłączy kilka gniazdek dodatkowych i innych światełek ledowych więc zadzwoniłem do Jarka i nie było problemu. Fachman godny polecenia z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-09-25

Polecam wszystkim firmę EL STAR, szybko, dokładnie, starannie wykonana instalacja elektryczna w naszym domu, spokojnie mogę polecić każdemu

5 / 5 2017-09-05

Firma El-Star bardzo szybko podjęła się wykonania instalacji elektrycznej. Prace przebiegały w umówionym terminie. Z wykonanej usługi jestem bardzo zadowolony. Polecam kolejnym inwestorom.

5 / 5 2017-06-26

Firma El-Star Jarosław Subdysiak wykonywała u nas instalacje elektryczne szybko ,dokładnie i rzetelnie .Pan Jarek jest mistrzem w tym co robi bo wykonanie było precyzyjne :)Polecam Pana Jarka z czystym sumieniem :)

5 / 5 2017-06-16

Jak najbardziej polecam firmę El-Star Jarosław Subdysiak.Firma bardzo solidna w pełni profesjonalne podejście do klienta i wykonywanych prac,rzetelne i bardzo szybkie wykonanie zleconych robót. Polecam

3 / 5 2017-05-30

Pan Subdysiak z wielką gracją i tupetem uciekł z budowy, zostawiając mnie z nie skończoną hydrauliką za którą wziął pieniądze, nie skończoną elektryką ( przyłącze które miało być w cenie), nie skończoną elewacją. Poszukajcie sobie zdecydowanie innej firmy ODRADZAM

Rzetelne opinie o El-star-pl

El-star-pl

Siedziba
-

WWW
http://www.el-star.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie