Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Biuro / Dom / Dla Dzieci / Gry / Film i Muzyka / Pozostałe

Elecomp.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Elecomp.com.pl
5 / 5 2019-02-16

ok

2019-02-14

Wszystko tak jak być powinno.

5 / 5 2019-02-12

WSZYSTKO OK

5 / 5 2019-02-07

Transakcja pomyślna. Polecam.

5 / 5 2019-02-03

Wszystko ok

2019-01-26

Błyskawiczna wysyłka, dołączona gwarancja na zakupione płyty. Firma godna polecenia

5 / 5 2019-01-18

Wszystko w porządku, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam

2019-01-18

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-12-03

POLECAM

5 / 5 2018-12-01

Polecam!

5 / 5 2018-11-26

wszystko super

5 / 5 2018-11-23

Wszystko ok, bardzo dobra współpraca

2018-11-09

wszystko jak najbardziej w porzadku.Tak trymac

2018-10-24

Ok.

5 / 5 2018-10-22

wszystko jak najbardziej ok

2018-10-16

dobry sklep

5 / 5 2018-10-14

wszystko w porządku szybka dostawa.Polecam

5 / 5 2018-10-03

Wszystko OK.

2018-09-27

pozytyw

5 / 5 2018-09-21

Wszystko jak należy , miła profesjonalna obsługa polecam sprzedającego

5 / 5 2018-09-14

Bardzo szybko, rzeczowo, konkretnie i na medal! Polecam

5 / 5 2018-08-20

Wszystko ok, szybko i tanio

2018-08-14

o.k.

5 / 5 2018-08-12

Wszystko ok. Polecam.

2018-08-02

Transakcja przebiegła pozytywnie

5 / 5 2018-07-31

Szybko, tanio i profesjonalnie

5 / 5 2018-07-29

Transakcja przebiegła OK.

5 / 5 2018-07-17

super sklep polecam

5 / 5 2018-07-04

Szybka wysyłka, rozsądne ceny, dobry towar. POLECAM

5 / 5 2018-06-29

Szybko i sprawnie - POLECAM

5 / 5 2018-06-21

Dobry kontakt, miła obsługa, szybkość realizacji błyskawiczna.

5 / 5 2018-06-16

Super

5 / 5 2018-06-04

polecam

5 / 5 2018-05-31

Wszystko jak najbardziej OK

2018-05-27

Zakup w tym sklepie gwarantuje różnorodność w odcieniach żarówek z tej samej partii.... Śmieszne przestaje to być wtedy, gdy są one do jednego żyrandola.... Na odpowiedź w sprawie reklamacji chyba szans nie mam, więc wystawiam swoją opinię.

5 / 5 2018-05-27

Szybka dostawa. Profesjonalna obsługa. Pozdrawiam

5 / 5 2018-05-23

OK

2018-05-17

OK!

5 / 5 2018-05-15

polecam sklep solidne podejscie do klienta

5 / 5 2018-05-04

Polecam wszystkim kupującym.

5 / 5 2018-04-17

Polecam zakupy. Transakcja przebiegła pomyślnie.

2018-04-09

Sklep godny polecenia innym kupującym, duża różnorodność podzespołów oraz części zamiennych. Zdecydowanie polecam !!!

2018-04-04

Opinia pozytywna

5 / 5 2018-04-01

Wszystko super szybko i sprawnie, prełen profesjonalizm. Absolutnie żadnych zastrzeżeń. Polecam ogromnie.

5 / 5 2018-03-30

Polecam sklep za sprawność, rzetelność, szybkość dostawy. Ciesze się że jako pierwszy mogę wystawić komentarz, zaufałem i nie zawiodłem się gorąco polecam.

2018-03-15

NIe wiedzą co sprzedają. Deklarują zwrot sprzętu, po czym cisza i ignorowanie Klienta. Poziom żenujący.

5 / 5 2018-02-28

Zakup zrealizowany szybko i sprawnie. Zapomnieli o fakturze do procka - niby miałą być w pudełku a nie było, Pan zapomniał dosłać, w końcu po dwóch przypomnieniach dosłał. Generalnie polecam bo cena dobra, obsługa - mimo drobiazgu z fakturą - uprzejma :)

5 / 5 2018-02-27

Bardzo dobry sklep - polecam

5 / 5 2018-02-22

polecam wszystkim zainteresowanym, dużo ofert w niskiej cenie, polecam

5 / 5 2018-02-22

Przedmiot zamówienia zgodny z opisem. Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-02-04

Polecam wszystkim ten sklep. Obsługa i jakość towarów wszystko na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-01-24

Bardzo dobry sklep Szybka realizacja zamówienia Wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2018-01-24

Pełen profesjonalizm, polecam.

2018-01-13

Swietna obsluga klienta. Dobry kontakt i radzenie sobie z niecodziennymi sytuacjami.

5 / 5 2018-01-08

Bezproblemowy kontakt ze sprzedawcą, polecam

5 / 5 2017-12-12

Firma, której można śmiało zaufać - polecam!

5 / 5 2017-12-10

Polecam w 100 % Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-11-28

Polecam. Towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-11-18

Wszystko superka, polecam:):):)

5 / 5 2017-11-16

Wszystko OK

2017-11-11

Dobry.

5 / 5 2017-10-28

Szbko, profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2017-10-22

Transakcja wzorowa. Polecam

5 / 5 2017-10-19

bardzo dobry sklep polecam

2017-10-17

Godny polecenia! Pozdrawiam!

5 / 5 2017-10-16

Super sklepik.

2017-10-12

BArdzo dobry kontakt

2017-10-11

Sklep godny polecenia dla każdego. Błyskawiczna wysyłka, atrakcyjne ceny i rozsądne koszty wysyłki.

2017-09-24

znakomita solidna firma

2017-09-22

Bardzo dobry sklep, duży wybór produktów.

5 / 5 2017-09-14

OK

5 / 5 2017-09-11

Transakcja wzorowa. Polecam.

2017-09-08

Ok.

5 / 5 2017-09-05

Realizacja zamówienia bezproblemowa. Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka.

5 / 5 2017-09-02

Wszystko ok. Szybka wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem.

2017-08-22

Wszystko ok!

5 / 5 2017-08-19

Polecam tego dostawcę

5 / 5 2017-08-19

POLECAM!!!

5 / 5 2017-08-16

Polecam!

5 / 5 2017-08-14

Szybka wysyłka, super produkt.Polecam

2017-07-27

Realizacja zamówienia bezproblemowa. Towar zgodny z zamówieniem

2017-07-17

opis zgodny z produktem.

2017-06-29

Nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2017-06-18

Szybko sprawnie towar 100% pewny i sprawny

5 / 5 2017-06-16

OK

5 / 5 2017-06-08

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2017-06-03

Bardzo szybkie i dobre zakupy!

5 / 5 2017-06-02

Transakcja przebiegła bezproblemowo i bardzo szybko. Towar zgodny z opisem. Polecam sprzedawcę.

5 / 5 2017-05-29

sklep .b dobry -polecam

2017-05-27

OK!

5 / 5 2017-05-25

Bardzo sprawna i szybka obsługa, towar zgodny z opisem, jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie.

5 / 5 2017-05-12

Szybko i bez problemowo.Polecam

2017-05-09

sklep bardzo dobry, dobry kontakt z klientem, błyskawiczna realizacja zakupu. Towar zgodny z opisem i bezpiecznie zapakowany do transportu :)

5 / 5 2017-05-03

100% pozytyw. Nic dodać, nic ująć. polecam

5 / 5 2017-05-01

Polecam

5 / 5 2017-04-08

Solidny sprzedawca. Polecam

Rzetelne opinie o Elecomp.com.pl

Elecomp.com.pl

Siedziba
Tarnów

WWW
http://www.elecomp.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
146243151

Komórka
-

Infolinia
146243151

Logowanie