Kategorie: / Telefony

Electro-store.sklep.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.09
opinie o Electro-store.sklep.pl
5 / 5 2019-03-24

Polecam

5 / 5 2019-03-23

Polecam

4 / 5 2019-02-13

Polecam

1 / 5 2019-02-05

Towar otrzymałem szybko. Miły upominek od firmy.

1 / 5 2019-01-31

Unikać szerokim łukiem, nie zrobcie tego samego błedu co ja i nie zignorujcie tych negatywnych komentarzy. Sprzęt nie jest nowy. Telefon włożony w folię bez oryginalnych naklejek, do tego dołączone nieoryginalne akcesoria, a wszystko włożone w pudełko na którym próżno szukać numeru IMEI. Popatrzcie na styl w jaki odpisuje sprzedawca- cwaniak, który do niczego się nie przyzna. Do mnie mial pretensje ze pol dnia probowalem sie do niego dodzwonic. Wyslalem mu zdjecie ze ta NIEORYGINALNA ladowarka nawet nie pasuje do telefonu, jaką dostałem odpowiedź, że sprzedawca ma 14 dni na rozpatrzenie reklamacji (pytanie co tu rozpatrywać widzac zdjecie ladowarki ktora ma wejscie typu mini usb i telefonu z wejściem typu C), ale skoro sprzedawca ma kasę na koncie to gdzie mu sie spieszy????. Nawet jeżeli trafi się Wam dobry sprzęt i zgodny z opisem to poczytajcie co sie dzieje jak coś się zepsuje... Proszę Pana polecam otworzyć budkę z kebabem, bo serwując taki sprzęt i mając takie podejście do klienta i kulturę osobistą szkoda szarpać sobie i komuś nerwy.

4 / 5 2019-01-30

Polecam.

5 / 5 2019-01-04

Polecam

5 / 5 2019-01-04

Super polecam

3 / 5 2019-01-04

Nie można się dodzwonić do biura obsługi ( okolo 60 prób). Tydzień czekać na przesyłkę kurierską to zdecydowanie za długo! Reszta ok.

4 / 5 2018-12-22

Polecam

4 / 5 2018-12-15

Wszystko ok. Co prawda towar otrzymalem po tygodniu,ale byla informacja o realizacji 5 dni roboczych. Telefon nowy i sprawny.

5 / 5 2018-12-03

Polecam

5 / 5 2018-12-01

Towar zgodny z opisem szybką dostawa polecam

5 / 5 2018-11-11

Profesjonalna obsługa klienta

5 / 5 2018-10-29

Super

4 / 5 2018-10-10

Sklep bardzo rzetelny i profesjonalny. Polecam wszystkim

4 / 5 2018-10-03

Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem (Apple iPhone 7).

1 / 5 2018-09-23

Nie polecam. Faktura bez Vatu !!!!!!!!!!!! Czas oczekiwania na telefon prawie 2 tygodnie a miało być 2-3 dni. Data zakupu i data przelewu wstawiona na fakturze VAT MARŻA jak im wygodnie. Odradzam............

1 / 5 2018-09-16

UWAGA!! Kupiłem telefon, który po miesiącu został zablokowany z powodu niespłacanych rat. Wysłałem urządzenie w celu reklamacji, po trzech tygodniach otrzymałem kolejny telefon "pozbawiony wad" bez karty gwarancyjnej i faktury, który odesłałem ze względu na brak dokumentacji. Wysłałem maila w którym napisałem ze telefon przyjmę wraz z dokumentami, nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Minął miesiąc od dostarczenie telefonu do sprzedawcy, nie otrzymałem ani telefonu, ani pieniędzy. Zerowy kontakt telefoniczny. NIE POLECAM!!!

5 / 5 2018-09-10

Dobra

5 / 5 2018-08-24

Wszystko w porządku, polecam!

4 / 5 2018-08-24

Wszystko ok. Jestem zadowolona :)

5 / 5 2018-08-17

Obsługa profesjonalna, szybko i sprawnie. 100% zgodności, 0% uwag.

1 / 5 2018-08-13

Sklep naciągaczy i "Januszy" polskiego biznesu. Nie polecam. Faktura bez Vatu . Telefon okazał sie droższy niż w innych sklepach o ten właśnie VAT. Ponadto zakupiony 22.02.2018 dotarł do paczkomaty 05.03.2018 a więc o wiele dłużej niż deklarowane 3 dni.

5 / 5 2018-08-08

Brak uwag

1 / 5 2018-08-07

Zdecydowanie trzymać się od nich z daleka. Oszuści i złodzieje!!!! Syn kupił od nich telefon 31.12.2017r, przyszedł po ok 3 tygodniach, na początku lutego br został zablokowany przez operatora sieci plus. Po zaniesieniu do autoryzowanego serwisu samsunga okazało się że sieć zablokowała telefon z powodu zaprzestania spłacania rat. Odesłaliśmy telefon do sklepu jako reklamację. Po trwających 2 miesiące przepychankach napisali że wysyłają nowy telefon. Oczywiście wysyłali go tydzień dopiero kategoryczne żądanie podania nr listu przewozowego spowodowało faktyczne wysłanie telefonu po tygodniu od pierwszej informacji o wysyłce. Telefon przyszedł 26.04.2018 po rozpakowaniu paczki okazało się że znowu nie jest nowy, są zerwane plomby a po uruchomieniu telefonu wyświetla się następujący komunikat: Telefon został zablokowany z powodu niespłaconych rat. Jeżeli nie dostaniemy zwrotu pieniędzy 2 maja zgłaszam sprawę na policję bo to jest ewidentna kradzież. Piszę to w imieniu syna który jest pełnoletni ale jest studentem i to są moje ciężko zapracowane pieniądze.

1 / 5 2018-07-29

Wszystko super. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-07-24

Wszystko ok polecam

5 / 5 2018-07-12

Wszystko super, jestem zadowolony z obsługi sklepu i czasu wysyłki, polecam!

5 / 5 2018-07-11

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-07-06

Polecam

4 / 5 2018-06-21

Jak najbardziej polecam ten sklep!

3 / 5 2018-06-19

Towar pierwsza klasa. Jedynje można popracować na czasem dostawy.

5 / 5 2018-06-18

Super9

5 / 5 2018-05-25

Wszystko przebiegło poprawnie. Towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-05-19

ok ok ok

4 / 5 2018-05-12

Warto

5 / 5 2018-05-07

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-04-28

Wszystko super, jestem bardzo zadowolona, produkt był następnego dnia u mnie, polecam!

3 / 5 2018-04-11

Nie można się dodzwonić do biura obsługi ( okolo 60 prób). Tydzień czekać na przesyłkę kurierską to zdecydowanie za długo! Reszta ok.

5 / 5 2018-04-09

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-03-30

Ogólnie sklep nie jest zły, ale jest kilka mankamentów, po pierwsze nigdzie na stronie nie ma informacji, że towary pochodzą od operatorów sieci komórkowych z wgranym brandem, telefon do sklepu w ogóle nie funkcjonuje, jest sygnał, ale nikt nie odbiera i zawsze otrzymuje się szablonową informację "Nasi konsultanci są zajęci". Kontakt mailowy jest lepszy, ale też trzeba długo czekać na odpowiedź. Szybkość realizacji zamówienia też jest bardzo długa, czas od momentu przelania pieniędzy do otrzymania telefonu to 6 dni. Nie mniej jestem zadowolony z zakupu, ale rada do sprzedawcy - proszę bardziej informować klientów o sprzedawanych produktach.

5 / 5 2018-03-24

Nicee

4 / 5 2018-03-13

Rzetelny sklep

4 / 5 2018-03-10

wszystko jak najbardziej na tak i sam produkt i kontakt ze sprzedawcą. Jedynie na minus oceniam czas realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-03-10

Wszystko w porządku

4 / 5 2018-03-08

Profesjonalna obsługa, wysoka klasa Sprzedawcy. Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-03-07

Polecam

2018-03-05

Telefon niezgodny z opisem, na stronie sklepu jest wpis, że mają oryginalne opakowania ze zgodnym numerem imei, mi trafił się inny numer. Kontakt jest tragiczny, co prawda na maile odpisują ale właściciel jest arogancki, odniosłam wrażenie że klient dla niego nie jest ważny tylko opinia. Jedyny plus tego, że pieniądze otrzymałam w terminie, co prawda ostatniego 14 dnia ale są.

4 / 5 2018-02-27

Wysyłka lekko opóźniona lecz zawartość paczki jak najbardziej w porzadku, warto było poczekać. Polecam

1 / 5 2018-02-08

Super polecam

5 / 5 2018-01-21

Super

5 / 5 2018-01-16

Super polecam w 100%

5 / 5 2018-01-14

Super! Polecam!

5 / 5 2017-11-27

Zgodnie z umową, w terminie, towar jakościowo ok

5 / 5 2017-11-22

Transakcja przebiegła pomyślnie. Pomimo zaistniałej komplikacji z gwarancją na kupiony telefon, obsługa sklepu dołożyła wszelkich starań aby wyjaśnić tą sprawę. Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-11-13

Kupiłem okazyjnie Smartfona. Czekałem 6 dni na wysyłkę tak jak deklarował sprzedawca. Dłuższy czas oczekiwania ale cena ze sporym rabatem

5 / 5 2017-11-01

Pełen profesjonalizm polecam wszystkim

1 / 5 2017-10-23

Towar niezgodny z opisem. Miał być nowy. Opakowanie otwierane, uszkodzone bez numerów i naklejek producenckich, zaklejone naklejkami własnymi. Telefon przeznaczony do obrotu w krajach skandynawskich. Kontakt ze sklepem wyłącznie mailowy. Arogancja to najlżejsze słowo jakie pozwala opisać poziom korespondencji. Telefon z łaski został przyjęty jako reklamacja. Kolejny wysłany bez uzgodnień ze mną pod adres, którego nie wskazałam. Następna przesyłka mimo wskazania poprawnego adresu również została nadana na błędy adres. W tej chwili oczekują, że zapłacę za kolejną przesyłkę w przeciwnym razie będą mnie obciążać 10zł za każdy dzień przechowywania sprzętu. Nie spotkałam się ze sprzedawcą o tak niskim poziomie obsługi. Serdecznie nie polecam. Doradzam trzymać się z daleka.

4 / 5 2017-10-19

Myślę, że okej - cena była bardzo dobra.

5 / 5 2017-10-09

Profesjonalna obsługa, wysoka klasa Sprzedawcy. Jak najbardziej polecam

4 / 5 2017-10-08

Jak dla mnie trochę mało informacji od sprzedającego, po napisaniu maila szybka odpowiedź. Czy polecił bym sklep? myślę że jak najbardziej.

5 / 5 2017-10-06

Polecam

3 / 5 2017-09-29

Unikać szerokim łukiem, nie zrobcie tego samego błedu co ja i nie zignorujcie tych negatywnych komentarzy. Sprzęt nie jest nowy. Telefon włożony w folię bez oryginalnych naklejek, do tego dołączone nieoryginalne akcesoria, a wszystko włożone w pudełko na którym próżno szukać numeru IMEI. Popatrzcie na styl w jaki odpisuje sprzedawca- cwaniak, który do niczego się nie przyzna. Do mnie mial pretensje ze pol dnia probowalem sie do niego dodzwonic. Wyslalem mu zdjecie ze ta NIEORYGINALNA ladowarka nawet nie pasuje do telefonu, jaką dostałem odpowiedź, że sprzedawca ma 14 dni na rozpatrzenie reklamacji (pytanie co tu rozpatrywać widzac zdjecie ladowarki ktora ma wejscie typu mini usb i telefonu z wejściem typu C), ale skoro sprzedawca ma kasę na koncie to gdzie mu sie spieszy????. Nawet jeżeli trafi się Wam dobry sprzęt i zgodny z opisem to poczytajcie co sie dzieje jak coś się zepsuje... Proszę Pana polecam otworzyć budkę z kebabem, bo serwując taki sprzęt i mając takie podejście do klienta i kulturę osobistą szkoda szarpać sobie i komuś nerwy.

5 / 5 2017-09-28

Polecam

5 / 5 2017-09-27

Ok ok. Ok

2 / 5 2017-08-30

Zamówiłem telefon samsung s8, nigdzie nie było informacji, iż jest to telefon używany z wgranym softem plusa. Brak informacji, że wystawiana jest faktura vat marza, tylko informacja, że wystawiamy fakture. Kupując NOWY telefon spodziewałem się fakturki vat. Celowe wprowadzanie w błąd. Szybka odpowiedz na maile. Sklep juz po 3 dniach zwrócił pieniądze za aparat, szkoda tylko, że kosztowało mnie to 30,00 zł kiedy to zostałem oszukany(2 x przesyłka po mojej stronie). Ogólnie nie polecam.

1 / 5 2017-08-15

Nie polecam tego sklepu. Kupiłem u nich telefon 19 sierpnia (niedziela). Dostałem informację, że telefon powinien zostać wysłany w ciągu 4 dni roboczych. 22 sierpnia napisałem maila z pytaniem na kiedy mogę się spodziewać telefonu. W odpowiedzi dostałem informację, że powinni wysłać go 23 sierpnia i dojdzie do mnie 24 sierpnia. Następnego dnia wysłałem maila z pytaniem, czy telefon został już wysłany. Dostałem odpowiedź, że niestety wyślą go dopiero w poniedziałek 27 sierpnia. W poniedziałek nie dostałem żadnej informacji o wysyłce telefonu, więc znowu napisałem maila żeby się upewnić, czy towar zostanie wysłany. Otrzymałem odpowiedź, że telefon zostanie wysłany i we wtorek u mnie będzie. Do końca dnia niestety nie przyszła żadna informacja potwierdzająca wysyłkę. We wtorek 28 sierpnia nie doczekałem się kuriera, a więc znowu wysłałem maila z pytaniem o wysyłkę telefonu. Nie doczekałem się żadnej odpowiedzi. Dzwoniłem również na numer kontaktowy podany na stronie sklepu, nikt nie odbierał. Dzisiaj lekko zdenerwowany całą sytuacją, napisałem maila, że rezygnuje z zakupu telefonu. Pracownik sklepu w miarę szybko odpowiedział, że na moje życzenie anulują zamówienie. Przez podejście sklepu zmarnowałem tylko mój czas. Mogłem kupić przecież telefon gdzieś indziej i już od dawna z niego korzystać. Najlepsze moim zdaniem jest to, że jak kupowałem telefon, to kosztował on 777 zł (Sony Xperia XA1). Teraz na stronie widnieje cena 847 zł. Najwyraźniej nie chcieli sprzedać mi telefonu po starej cenie i tylko czekali aż sam zrezygnuje z zamówienia. Podejście sklepu do mnie jako do klienta było po prostu żałosne. Odradzam wszystkim kupowania czegokolwiek u nich.

1 / 5 2017-08-09

Nie polecam sklepu zaówiłem telefon samsung galaxy s8 telefon dostepny na stronie otrzymalem potwierdzenie zamowienia... po czym otrzymuje maila w nocy iz telefon jest nie dostepny i nie wysla... dziegi bogu wybralem opcje za pobranien inaczej pewnie by 2 tygodnie oddawali kase! Osoba odpisujac w sklepie totalny cham i prostak!

5 / 5 2017-08-04

Dobra

4 / 5 2017-07-23

Zamówiłam w tym sklepie Samsunga Galaxy A5 2017. Są tu świetne ceny,co jest bardzo dużym plusem tego sklepu. Ponad to towar został świetnie zapakowany co dało bezpieczny transport. Niestety dużym minusem jest czas oczekiwania na nadanie przesyłki. Termin orientacyjny to 3 dni,w moim przypadku niestety wydłuzyl się do okola tygodnia,natomiast kiedy już paczka została wysłana to kurier był u mnie na drugi dzień :) Jednak jeśli komus nie zależy na czasie,to warto czekać. Telefon jest świetnej jakości,a sklep się wywiązał. Polecam!

4 / 5 2017-07-20

Towar otrzymałem szybko. Miły upominek od firmy.

5 / 5 2017-07-19

Polecam

5 / 5 2017-07-11

Polecam zakupy

4 / 5 2017-06-30

Sklep spełnił moje oczekiwania, towar zgodny z opisem. Mogliby jednak nieco popracować nad czasem realizacji, mógłby być on nieco lepszy. Jednak uważam, że warto było trochę zaczekać dla dobrej ceny.

5 / 5 2017-06-28

Fantastyczny sprzedający-szczerze polecam- idealny kontakt i obsługa na najwyższym poziomie !

5 / 5 2017-06-23

Polecam

5 / 5 2017-06-22

Jest git

3 / 5 2017-06-20

Towar zgodny z opisem . Telefon w zaplombowanym pudełku tylko realizacja zamówienia mogła by być szybsza ale cena rekompensuje ten czas, 3 dni robocze

5 / 5 2017-06-11

Wszystko super. Jak najbardziej polecam.

4 / 5 2017-06-09

Jestem zadowolona z zakupów. Co prawda sprzedający powinien popracować nad czasem realizacji zamówień, jednak sam towar nie budzi żadnych zastrzeżeń, końcowo jestem z niego zadowolona, a to najważniejsze.

5 / 5 2017-05-28

Profesjonalna usluga

5 / 5 2017-05-19

Jestem zadowolona

4 / 5 2017-05-12

Wszystko okej, ale dostawa mogłaby być trochę szybsza, poza tym jednak polecam.

1 / 5 2017-05-11

Towar pierwsza klasa. Jedynje można popracować na czasem dostawy.

5 / 5 2017-05-11

Super. Szybko i przyjemnie.polecam

4 / 5 2017-04-29

Warto było czekać

5 / 5 2017-04-28

Bardzo polecam robienie zakupów w tym sklepie

5 / 5 2017-04-26

Przyznaję że naczytałem się złego i byłem pełen obaw co do przebiegu reklamacji. Nie miałem racji i to też już w koreapondencji napisałem. Czas musi upłynąć ale na brak komunikacji nie narzekam. Na sposób załatwienia mojej reklamacji też nie mogę narzekać bo był książkowy. Pozdrawiam Pana Dariusza.

5 / 5 2017-04-22

Podsumowanie

4 / 5 2017-04-21

Towar zakupiony na Allegro niezgodny z opisem. Użytkownik wprowadza w błąd

5 / 5 2017-04-01

SUPER OBSŁUGA DOSTAWA BŁYSKAWICZNA SUPER

5 / 5 2017-03-31

Polecam

4 / 5 2017-03-29

POLECAM. Produkt zgodny z opisem, miła obsługa, przesyłka dobrze zabezpieczona na czas transportu. Wszystko super, tylko czas wysyłki mógłby być krótszy.

Rzetelne opinie o Electro-store.sklep.pl

Electro-store.sklep.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://electro-store.sklep.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie