Kategorie: / Pozostałe

Elektryczny.com Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Elektryczny.com
2019-03-12

Sklep godny polecenia. Miłą i otwarta na klienta obsługa.

5 / 5 2018-12-02

sprawna i szybka obsługa

2018-10-25

Zakupy udane w sklepie elektryczny.com

2018-10-23

Godny polecenia. Lampy, które zamówiliśmy są piekne. Dostarczone zostały bez żadnych uszkodzeń.

5 / 5 2018-09-21

Tranzakcja przebiegła bezproblemowo, szybka wysyłka, profesjonalna pomoc w zakupach. Zdecydowanie polecam

2018-09-12

Niby dobre opinie lecz mam zastrzeżenia: 1. Żyrandol przyszedł dość późno i to po telefonicznym upomnieniu się o towar 2. Towar częściowo niezgodny z opisem gdyż wysokość żyrandola łącznie z łańcuchem podwieszającym ledwie 120cm zamiast 150cm w opisie. Na drugi raz zastanowię się czy kupować u tego sprzedawcy.

2018-06-27

sklep w porządku , uzyskałam wszystkie potrzebne informacje telefonicznie które pomogły mi podjąć decyzje

5 / 5 2018-05-13

Polecam naprawdę warto

5 / 5 2018-04-08

Polecam zwłaszcza ich rozwiązania sufitowe. Dyskretne, modne, mocne lampki proste w montażu. Fachowe, uczciwe doradztwo.

5 / 5 2018-02-28

Warunki transakcji zostały precyzyjnie ustalone i konsekwentnie zrealizowane. Jestem zadowolona. Polecam Sprzedawcę !

5 / 5 2018-01-06

Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, łatwy kontakt ze sprzedawcą. Sklep z pewnością godny polecenia!

2018-01-04

W żadnym innym sklepie nie spotkałam się z tak zaskakująco pozytywną obsługą reklamacji. Właściwie to sklep załatwił wszystko za mnie. Ja już właściwie zrezygnowałam z reklamacji, ponieważ zdawałam sobie sprawę, że nie dopilnowałam odpowiedniego zgłoszenia do sklepu. A mimo to sklep wszystko uwzględnił i dostałam pełnowartościowy towar. Bardzo się cieszę i na pewno skorzystam z usług sklepu przy kolenej okazji.

5 / 5 2017-12-26

Wszystkim bardzo polecam zakupy w tym sklepie, produkt zgodny z opisem , dobry kontakt z obsługą i szybki czas realizacji. :))))))

5 / 5 2017-07-29

polecam zakupy w tym sklepie, kupiłam gniazdka i włączniki metalowe są super praktycznie nie wymagają żadnego mycia a są bardzo eleganckie, towar super zabezpieczony, dostawa zgodnie z umową

2017-05-01

Sklep sprawnie zrealizował moje zamówienie w deklarowanym terminie. Dostawa zgodnie z informacją na stronie była darmowa, poprzez firmę kurierską z wyraźnym oznaczeniem 'Ostrożnie szkło'. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana, towar dobrze zabezpieczony. Zamówione lampy na pierwszy rzut oka wyglądają w porządku, czy wszystko jest sprawne i kompletne, dowiem się za 2tyg, ponieważ wtedy je zamontuję. Póki co mogę śmiało polecić ten sklep.

Rzetelne opinie o Elektryczny.com

Elektryczny.com

Siedziba
Góra

WWW
http://www.elektryczny.com

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie