Kategorie: / Komputery / RTV / AGD / Telefony / Ogród / Biuro / Dom / Dla Dzieci / Zegarki i biżuteria / Sport / Żywność

Elektryk.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 76
opinie o Elektryk.pl
5 / 5 2019-03-24

Szybko,sprawnie, bez problemów

5 / 5 2019-03-22

Szybko i sprawnie.Polecam!

5 / 5 2019-03-11

Bardzo szybka obsługa, polecam

5 / 5 2019-03-06

Bardzo szybko, towar bardzo dobrej jakości

5 / 5 2019-02-17

Polecam!

5 / 5 2019-02-14

Szybko i sprawnie. Pełen profesjonalizm. Polecam!!!

5 / 5 2019-02-14

zamówienie wydawało mi się duże, więc spytałem czy nie dorzucą jednej potrzebnej mi rzeczy gratis. Nic nie odpowiedzieli a w paczce znalazłem jakiś śmieciowy gadżet - jakby coś odpowiedzieli to bym to dorzucił do zamówienia. Poza tym towar super zabezpieczony, bez pomyłek, super szybko - polecam.

2019-02-13

Bardzo fajny sklep

5 / 5 2019-02-09

Tranzakcja przebiegła bardzo sprawnie.Polecam

5 / 5 2019-02-07

Naprawdę super sklep - jednego dnia zamówienie, drugiego dnia wysyłka , trzeciego dnia towar trzymałem w rękach. Gorąco polecam!

5 / 5 2019-01-26

Zamówione produkty zgodne z opisem, przesylka naprawde błyskawiczna. Bardzo polecam.

5 / 5 2019-01-24

Rewelacyjne ceny (wysłałam prośbę o wycenę swojego zamówienia do kilku sklepów internetowych i różnica była spora), szybka, pomocna obsługa. Polecam z czystym sumieniem.

2019-01-20

godny polecenia

5 / 5 2019-01-18

Bardzo polecam ten sklep. Kupiłem w nim kilka rozdzielnic. Po rozpakowaniu jednej z nich okazło się że jest uszkodzona (pęknięta) plastikowa podstawa listwy zaciskowej. Wystarczyło przesłać mailem zdjęcie a uszkodzony element dostałem przesyłką kurierską już następnego dnia. Super obsługa. Bardzo polecam

5 / 5 2019-01-06

Bardzo polecem, szybka i profesionalna wysyłka!

5 / 5 2018-12-27

super

2018-12-25

Godny polecenia

5 / 5 2018-12-16

POLECAM!! szybka wysyłka, super towar, bardzo miła i profesjonalna obsługa! bardzo dziękuję!

2018-12-14

Wszystko ok, zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-12-13

bardzo dobry sklep, polecam

2018-12-07

Wszystko w porządku i z prędkością światła.

5 / 5 2018-11-17

Towar bardzo dobrej jakości. Szybka wysyłka. Wszystko dobrze zapakowane. Wzorowo. Polecam

2018-11-14

Sklep dosc dobrze zaopatrzony. Ceny na poziomie hurtowym.

2018-11-06

W sklepie elektryk.pl zamówiłam gniazda ramki, klawisze, łączniki firmy Berker (Kwadrat), następnego dnia dostałam informację iż towar został skompletowany oraz wysłany i tak też było. Towar dotarł w komplecie w przeciągu 2 dni od daty zamówienia, dobrze zapakowany i zabezpieczony.

5 / 5 2018-11-05

polecam szybko, sprawnie i zgodnie z opisem

5 / 5 2018-10-31

Bardzo sprawny, szybko reaguje na reklamacje. Naprawdę polecam.

5 / 5 2018-10-26

Towar dla każdego bardziej i mniej wymagających. Polecam a ceny konkurencyjne, zamawiając przez internet można zaoszczędzić.

5 / 5 2018-10-07

Jeśli ktoś jest w trakcie budowy domu, to szczerze polecam ten sklep . Mają zarówno skrzynki jak i bezpieczniki w bardzo dobrych cenach (kupujcie Moellera). Kupiłem także wyłączniki BERKERA - napewno najlepsze ceny w Warszawie - wiem bo przed zakupem obdzwoniłem wszystkie hurtownie nie mówiąc o marketach - ten sklep jako jedyny ma tak szeroki wybór OD RĘKI większość serii BERKERA !!! Ogólnie duży POZYTYW !!!

5 / 5 2018-09-28

Sprawnie i szybko. To chyba najważniejsze.

2018-09-15

Zamówienie zrealizowane sprawnie i na czas. Cena atrakcyjna.

5 / 5 2018-09-11

Wszystko szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-09-08

zakupy udane, miły kontakt produkt zgodny z opisem ,polecam ten sklep.

2018-08-31

Wszystko ok!

5 / 5 2018-08-25

Zaskoczona jestem szybkością zamówienia- złozone rano, po południu już wysłane. Opinia- bardzo dobrze, polecam.

5 / 5 2018-08-23

Bardzo dobry kontakt i doradztwo. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-08-14

Bardzo dobry kontakt, profesjonalne podejście do klienta. Duży wybór produktów.

2018-08-08

Tak jak byc powinno - bylo

5 / 5 2018-07-31

bardzo szybkie zakupy

5 / 5 2018-07-08

Szybko, sprawnie, miła i fachowa obsługa telefoniczna.

5 / 5 2018-06-23

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-06-16

Szybko,sprawnie szczerze polecam ten sklep.

2018-06-16

Wszystko pozytywne

5 / 5 2018-06-11

Pozytywna

2018-06-10

Godny polecenia

5 / 5 2018-06-07

REWELACJA ! Natychmiastowa reakcja na zamówienie(piątek-noc), a przesyłka chyba w poniedziałek. Cichutko, bez zbędnych formalności, a bardzo skutecznie. Sądzę, że obsługa to ludzie profesjonalni, z poczuciem odpowiedzialności, a przede wszystkim " OTWARCI NA KLIENTA"!!! P O L E C A M !

5 / 5 2018-06-03

polecam ten sklep, fachowa pomoc przy dobrze asortymentu, szybka realizacja

5 / 5 2018-06-01

bardzo profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-05-29

polecam, b.dobry sklep

2018-05-25

Paczka przyszła po 6 dniach, dobrze zapakowana towar zgodny z zamówieniem ale w jednym włączniku było brak łapek do zamontowania w puszce i miałem kłopot

5 / 5 2018-05-23

Szybka obsługa, dostałem to co zamówiłem - rzetelny sprzedawca - polecam

5 / 5 2018-05-22

Bardzo profesjonalny sklep internetowy. Szybka realizacja zamówienia. Polecam!

2018-05-20

wszystko w jak najlepszym porządku!!!

5 / 5 2018-05-19

Polecam, wszystko szybko i sprawnie, a co najważniejsze towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-05-12

Spoko sklep, szybka realizacja, mają duże zapasy magazynowe.

5 / 5 2018-05-07

super obsługa

5 / 5 2018-05-03

MOJA OPINIA O SKLEPIE I JEJ PERSONELU JEDNA --- POPROSTU SUPER SUPER SUPER OD MOMENTU ZAMOWIENIA DO PRZESYKI WŁACZNIE !!!!! ZAMOWIONY TOWAR ELEGANCKO OPAKOWANY I W SUPER JAKOSCI

5 / 5 2018-04-26

Wszystko ok.

5 / 5 2018-04-24

wszystko Ok.

5 / 5 2018-04-24

Szybka wysyłka, atrakcyjne ceny, dobry kontakt.

5 / 5 2018-04-19

Szybko, sprawnie, sympatycznie!

5 / 5 2018-04-19

Swietny sklep, szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-03-16

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Jakość dostawy bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-03-04

super sklep POLECAM!!!!

5 / 5 2018-02-14

Świetna i profesjonalna obsługa oraz ekspresowa przesyłka.

5 / 5 2018-02-12

Uważam,że wasz sklep jest godny polecenia.Profesjonalizm,podejście do klienta,szybkość realizacji przesyłki...no cóż same plusy.Oby więcej takich sklepów internetowych;)

5 / 5 2018-02-08

szybka, fachowa, profesjonalna obsługa, możliwość odbioru osobistego w Warszawie

5 / 5 2018-02-03

Towar zgodny z opisem, dobra cena, szybka wysyłka. Polecam !!!

2018-01-26

Dobra.

5 / 5 2018-01-03

bardzo szybka i sprawna obsługa. polecam

2018-01-03

wszystko gra

2017-12-27

bardzo dobre ceny, oryginalny towar, rzetelne informacje, zakupy bez ryzyka

5 / 5 2017-12-25

sklep super, kompetentna obsługa

5 / 5 2017-11-14

Duży pozytyw. Pełen profesjonalizm. Dobry kontakt ze sklepem, szybka dostawa.

2017-11-13

Bardzo fachowa obsługa, dobre ceny

5 / 5 2017-11-13

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym połączony z fachową obsługą i szybką przesyłką stworzyły przyjemną atmosferę samej transakcji. Nie miałem jeszcze okazji podłączyć urządzeń i ich przetestować, ale wierzę, że spełnią swoją funkcję w 100%. Polecam!!!

2017-11-11

sprawny, ale nie spełnił mojej prośby zwiazanej z dostawą

5 / 5 2017-11-01

Polecam drugi raz zamawiałem na necie nie szukałem najtańsi.

5 / 5 2017-10-28

Sprawnie, szybko i profesjonalnie. Polecam sklep.

5 / 5 2017-10-25

Wszystko ok. Polecam!

5 / 5 2017-10-16

super.wszystko ok.POLECAM

5 / 5 2017-10-03

Sklep polecam. Przesylka doszla szybko, sprawnie i bez problemow. Skladalam również reklamacje w sprawie uszkodzonej zarowki - sklep natychmiast przyslal mi nowa.

5 / 5 2017-09-29

Gorąco polecam..Szybka przesyłka

5 / 5 2017-09-20

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia, konkurencyjne ceny

2017-09-13

godny polecenia

5 / 5 2017-09-10

polecam ten sklep

5 / 5 2017-09-10

Przyjemnie i profesjonalnie. Polecam.

2017-09-05

Wzorowa transakcja.

5 / 5 2017-09-05

Dobre ceny i szybka przesyłka. POLECAM

5 / 5 2017-09-03

bardzo dobre ceny, czytelny opis asortymentu, wysyłka na drugi dzień, czytelne zestawienie towaru na fakturze. Polecam będę korzystał.

5 / 5 2017-08-30

Super sklep

5 / 5 2017-08-07

sprawna i profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-07-19

Bez zarzutu, polecam!

2017-07-13

Jak zawsze rewelacja.

2017-06-27

Dobre ceny, dobre produkty, dobra obsługa,

5 / 5 2017-06-08

Błyskawiczna realizacja, bezproblemowy kontakt. Polecam!

5 / 5 2017-05-30

Szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem. serdecznie polecam

5 / 5 2017-05-20

Świetny sklep. Szeroki asortyment, zamówienie przyszło b. szybko.

2017-05-14

Transakcja przebiegła pomyślnie.

2017-05-12

B.dobry

2017-05-11

Transakcja wykonana terminowo i zgodnie z zamówieniem. Obsługo na wysokim poziomie.

5 / 5 2017-05-04

Bardzo sprawny i szybki sklep. To już mój drugi zakup.

5 / 5 2017-04-23

Polecam ten sklep bardzo szybka realizacja bez żadnych problemów. :)

Rzetelne opinie o Elektryk.pl

Elektryk.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://elektryk.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 22 615-82-78

Komórka
+48 508-066-779

Infolinia
-

Logowanie