Kategorie: / Odzież i Obuwie / Erotyka

Elisea.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Elisea.pl
5 / 5 2019-03-15

Gorąco polecam. Błyskawiczna realizacja zamówienia.

2019-03-14

Godny polecenia

5 / 5 2019-03-09

Szybko, profesjonalnie, duży wybór.

2019-03-07

Sklep rewelacyjny :)))

5 / 5 2019-03-04

Polecam wszystkim ...jakosc super !

5 / 5 2019-02-25

Polecam szczerze ten sklep i napewno ponownie skorzystam z jego usług

2019-02-20

bardzo dobry kontakt, dostosowanie terminu wysyłki do potrzeby klienta

5 / 5 2019-02-19

ok

5 / 5 2019-02-14

szybka dostawa, polecam

5 / 5 2019-02-06

super

2019-01-24

sklep godny polecenia

2019-01-22

Fachowa obsługa

5 / 5 2019-01-21

Bardzo dobry sklep szybka wysyłka.

5 / 5 2019-01-15

super sklep ,bardzo szybka realizacja i info przez cały czas od zamówienia

5 / 5 2019-01-11

Ogromny wybór. Błyskawiczna wysyłka. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2019-01-09

Polecam!

5 / 5 2018-12-27

Miła i pomocna obsługa. Szybka realizacja zamówienia i oczywiście bardzo ładny towar:-)

2018-12-25

Sklep godny uwagi będę polecać

5 / 5 2018-12-21

Szybko i solidnie. Polecam

5 / 5 2018-12-17

OK

5 / 5 2018-12-13

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-12-12

Bardzo dobra jakość zamówionego towaru. Kontakt bardzo dobry, a dostawa ekspresowa. Z czystym sumieniem polecam.

5 / 5 2018-12-09

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-12-04

ok

2018-12-02

Expressssss !

5 / 5 2018-12-01

Rewelacja, szybko, dyskretnie, miło :)

5 / 5 2018-11-21

szybka realizacja, zgodna z zamówieniem, dobrze opakowane i darmowa przesyłka pocztą, dla mnie super

5 / 5 2018-11-20

polecam wszystko przebiegło szybko i sprawnie

2018-11-18

Jak dla mnie duży wybór w dobrych cenach.

5 / 5 2018-10-27

Wiele ciekawych produktów, szybka dostawa, anonimowość. Świetny wybór.

5 / 5 2018-10-23

dobry sklep i szybka wysyłka jestem zadowolony to tyle co mam do powiedzenia

2018-10-16

Bardzo dobry sklep

2018-10-11

Serdecznie polecam. Bardzo miła obsługa szypa odp na zadane pytania.Towar pierwsza klasa,znakomicie wykonany.

5 / 5 2018-10-05

Bardzo szybka realizacja zamówienia.

2018-10-02

Bardzo dobrze rozwiązany graficznie, przyjazny dla klienta. Sama obsługa bardzo dobra nie wymaga od klienta zaangażowania po dokonaniu wyboru i zakupie. wystarczy poczekać na listonosza.

2018-09-21

Godny polecenia.

5 / 5 2018-09-14

Wszystko jak należy. Polecam.

5 / 5 2018-09-10

szybka i wygodna dostawa

5 / 5 2018-09-07

Bardzo dobra i miła obsługa:) POLECAM:)

5 / 5 2018-08-26

Jestem zadowolona z tego sklepu, przesyłka została zrealizowana zgodnie z regulaminem.

5 / 5 2018-08-16

Szybko, sprawnie a najważniejsze doradza nam konsultant w razie potrzeby. Polecam.

5 / 5 2018-08-15

Szybka i darmowa dostawa przez Pocztę, dyskretna przesyłka, towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-08-14

Super oferta , dyskretna przesyłka ,kontakt z klientem na 5+

5 / 5 2018-08-13

Bardzo dobry kontakt , szybka wysyłka.

5 / 5 2018-08-06

szybko i łatwo robi się zakupy, wszystko w sklepie posegregowane w odpowiednie działy że łatwo można znaleźć to co się chce. Polecam, realizacja zamówienia na prawdę ekspresowa

5 / 5 2018-08-04

ok

2018-07-29

Dobra ,

2018-07-28

dobre oferty

5 / 5 2018-07-21

ok

5 / 5 2018-07-09

Realizacja błyskawiczna, kontakt z klientem pierwszorzędny: nie dodzwoniłam się raz do Pana z obsługi klienta telefon zwrotny był po 5 minutach. Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2018-07-06

Polecam wszystkim!!!Realizacja zamówienia wzorowa,towar rewelacyjny

5 / 5 2018-07-03

Wszystko odbyło się sprawnie i szybko.

2018-06-24

ok!

5 / 5 2018-06-23

Jestem bardzo zadowolony, towar dotarł szybko i taki jak powinien :-)

5 / 5 2018-06-19

Fachowa i szybka obsługa.

2018-06-19

godny polecenie sklep

5 / 5 2018-06-18

ok super produkty

5 / 5 2018-06-01

Szybka realizacja , przesyłka, polecam :)

5 / 5 2018-05-15

Polecam, wszystko szybko, sprawnie ,dyskretnie. Jeszcze wiele razy skorzystam z ich oferty.

5 / 5 2018-05-09

wszystko super

2018-05-06

bardzo dobry sklep, żadnych problemów

2018-05-02

Transakcja przebiegła bez problemu.

2018-04-28

Kupowanie w tym sklepie jest samą przyjemnością.

5 / 5 2018-04-27

szybko, sprawnie, miło i tanio

2018-04-24

Ładna strona internetowa sklepu, dobrze i zachęcająco zrobione fotografie

5 / 5 2018-04-11

bardzo sprawnie i szybko.

2018-04-06

Świetny sklep i dobre ceny.

2018-03-30

dużo towaru, zróżnicowana oferta

5 / 5 2018-03-30

Gorąco polecam

5 / 5 2018-03-15

Sklep funkcjonuje bardzo dobrze, przesyłka dyskretna i szybka.

2018-03-15

Bardzo Fajny :)

5 / 5 2018-03-04

polecam:):)

2018-03-03

sklep w sumie dobry

5 / 5 2018-02-28

Szybka,dyskretna dostawa -jestem zadowolona,polecam.

5 / 5 2018-02-24

super

5 / 5 2018-02-18

oby takich więcej to zakupy będziemy robili tylko za pomocą internetu. przesyłka pocztą za free. super polecam. żona zadowolona a to chyba najważniejsze.

5 / 5 2018-02-18

świetny sklep ,polecam

2018-02-17

pierwszy zakup i trudno o jednoznaczną opinię

5 / 5 2018-02-14

Gorąco polecam. Szybka obsługa wręcz exspresowa.

5 / 5 2018-01-29

Jestem bardzo zadowolony ,szybko, dyskretnie POLECAM

5 / 5 2018-01-29

Polecam

5 / 5 2018-01-12

Szybka realizacja zamówienia. Towar dobrze i dyskretnie zapakowany ;)

5 / 5 2018-01-07

Bardzo szybko i rzetelnie, przysłowiowa piątka !!!.

5 / 5 2018-01-07

Szybko,sprawnie, bez problemu! Polecam

2017-12-26

Przystępne ceny i duży wybór.

5 / 5 2017-12-22

Sklep dla osób,które nie dysponują czasem na zakupy i przymierzanie oraz dla osób, które cenią sobie dyskrecje i wygodę. Polecam w 100%

5 / 5 2017-12-16

TOWAR ZGODNY Z OPISEM,SZYBKA WYSYŁKA -POLECAM.

5 / 5 2017-12-13

Profesjonalnie i szybko

5 / 5 2017-12-04

Gorąco polecam :)

2017-12-03

blyskawicznie dostarczona przesylka.duzy wybor fajnej bielizny .

2017-11-24

wszystko bez problemu, w sumie o każdej porze mogłam zadzwonić jak miałam problem albo pytanie

5 / 5 2017-11-21

Towar przysłany na czas,produkt dobrej jakości, polecam

5 / 5 2017-11-16

jestem zadowolona z szybkiego czasu realizacji mojego zamówienia jak i krótkiego terminu dostarczenia.

5 / 5 2017-11-01

Bezproblemowo. Sprawnie. Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2017-11-01

Świetny kontakt, szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem

5 / 5 2017-10-29

Dobry kontakt, szybka przesyłka, ogólnie super, POLECAM!

2017-10-27

bezproblemowa dostawa, bardzo dobre traktowanie klienta ( informowanie o przesyłce) moja ocena jest bardzo dobra :)

5 / 5 2017-10-26

Jestem bardzo zadowolony z usług jakie świadczy sklep ;D

2017-10-24

Zakup odbył się sprawnie, czas dostawy mógł by być szybszy.

5 / 5 2017-10-23

szybka przesyłka, fajne rzeczy, polecam

5 / 5 2017-10-21

Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. 100% zadowolenia!!!

2017-10-02

bardzo dobry sklep

5 / 5 2017-09-27

Towar zgodny z opisem i zamówieniem. Wszystko przebiegło szybko, fachowo i co ważne sam produkt jak i koszty przesyłki (Pocztą Polską za DARMO) są tańsze niż u konkurencji. Zdecydowanie polecam ten sklep :)

5 / 5 2017-09-24

Super Sklep

5 / 5 2017-09-18

Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2017-09-12

Szybko, profesjonalnie ... nie mam uwag! Polecam.

2017-09-12

perfekcja w pełnym zakresie

2017-09-10

Godny polecenia i zaufania

5 / 5 2017-08-30

sklep ok.

5 / 5 2017-08-25

bardzo szybka realizacja zamówienia, szybka wysyłka i informacja na bieżąco! Polecam!

2017-08-21

Sklep godny polecenia ;)

5 / 5 2017-08-18

sklep jak najbardziej na TAK. Towar i dostawa - dokładnie tak jak w opisie. Gorąca polecam. Na pewno nie był to mój ostatni zakup w tym sklepie :)

2017-08-11

bardzo fajny

5 / 5 2017-08-08

Jestem bardzo zadowolona cóż więcej pisać . Polecam.

2017-07-31

Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania

5 / 5 2017-07-14

Szybka i sprawna obsługa. Artykuł dostarczony ekspresowo i w komplecie :)

2017-06-26

Świetna obsługa,na pytania dotyczące produktu dostawałam natychmiastową odpowiedz.

5 / 5 2017-06-21

Bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka i jakos towaru.

2017-06-20

transakcja przebiegła wyjątkowo dobrze

5 / 5 2017-06-18

Szybko i bez problemowo, polecam.

5 / 5 2017-06-17

Zamówienie dotarło bardzo szybko, sam proces zakupów nie nastręczał jakichkolwiek problemów, co prawda dostałem maila z informacją, że dostanę kolejnego z wiadomością o wysyłce towaru ale... szybciej dostałem towar :) Jestem bardzo zadowolony, zarówno z obsługi jak i produktów.

5 / 5 2017-06-17

ciekawe modele towaru,przystępne ceny,szybka obsługa i dostawa.

2017-06-14

Pełna rewelacja

5 / 5 2017-05-29

Polecam !

5 / 5 2017-05-25

Pierwszy raz w ciągu ostatnich lat spotkałam się z tak DOSKONAŁYM sklepem.Bogaty wybór towaru w dobrych cenach przyciąga uwagę. Dla mnie jeszcze ważniejsze jest to,że kontakt z właścicielami jest znakomity.Szybko uzyskałam odpowiedź na każde pytanie.Zostałam informowana na jakim etapie jest moja przesyłka i gdzie się znajduje.W Polsce wysyłka do tego za darmo. Za to -obecnie jestem za granicą - w expresowym tempie otrzymuje zakupione rzeczy i to jest najważniejsze i wyróznia ten sklep od innych. Polecam Wam!

5 / 5 2017-05-19

Szybka i sprawna transakcja, błyskawiczna odpowiedź na maila, miły kontakt.

5 / 5 2017-05-18

SKLEP SOLIDNY I SZYBKI.POLECAM.

5 / 5 2017-05-17

Jestem bardzo zadowolona, duzy wybór i świetne ceny. Wraz z zamówionym przeze mnie produktem przysłali również znizke na kolejny zakup!

5 / 5 2017-05-11

ok

5 / 5 2017-05-08

Towar dobrej jakości. Wszystko sprawnie, solidnie. Polecam. :)

2017-05-02

Bogata oferta, przystępne ceny, markowe produkty.

5 / 5 2017-04-23

Szybko i sprawnie - Polecam.

2017-04-13

fajny sklep i duży wybór produktów

5 / 5 2017-04-12

polecam i wysoko oceniam sklep

5 / 5 2017-04-10

Polecam, wszystko OK

2017-04-09

Duży wybór. Dobre ceny.

5 / 5 2017-04-09

Pozytywna! Przesyłka dotarła szybko, wszystko się zgadza,fakturka jest. Dostałam nawet kody rabatowe:) także-polecam!

5 / 5 2017-04-07

jest ok

2017-04-06

sklep warty zaufania

5 / 5 2017-04-05

Gorąco polecam wszystkim. Rewelacyjna, szybka obsługa.

Rzetelne opinie o Elisea.pl

Elisea.pl

Siedziba
Mstów

WWW
http://elisea.pl

Email
[email protected]

Telefon
510142778

Komórka
510142778

Infolinia
518 926 178

Logowanie