Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Elnino-parfum.pl Opinie Klientów

4.84/5.00 - ilość ocen: 262
opinie o Elnino-parfum.pl
4 / 5 2022-01-23

Ogromny asortyment, bardzo dobre ceny. Ale liche promocje i kosmetyki bywają przeterminowane. Co do perfum nie mam zastrzeżeń - kupuje je tu od ok. 5 lat. I to często.

5 / 5 2019-03-22

Wszystko ok, transakcja przebiegła szybko i pomyślnie, duży plus

5 / 5 2019-03-19

wszystko ok

4 / 5 2019-03-18

Nn huinb

5 / 5 2019-03-18

Po raz wtóry korzystałam z zakupów w ELNINO i z pewnością nie po raz ostatni. Dobra jakość produktów, niskie ceny i szybka obsługa.

5 / 5 2019-03-14

Profesjonalna obsluga , szybka wysylka i dobre ceny;)

5 / 5 2019-03-14

Profesjonalna obsługa i zapachy też najlepszego gatunku, a co najważniejsze oryginalne

5 / 5 2019-03-13

Profesjonalna obsluga. Produkty godne polecenia

5 / 5 2019-03-12

Bardz dobra

5 / 5 2019-03-12

polecam

5 / 5 2019-03-11

Wszystko super

4 / 5 2019-03-11

Wszystko ok polecam

5 / 5 2019-03-07

Polecam

5 / 5 2019-03-05

Jak zawsze . Pełna profeska .

5 / 5 2019-03-01

Bardzo dobry sklep. Polecam.

4 / 5 2019-03-01

Polecam

4 / 5 2019-02-28

zadowolony

5 / 5 2019-02-27

jestem zadowolona, że znowu posiadam moje ulubione perfumy

4 / 5 2019-02-22

Niestety perfumy nie wyglądają na oryginalne, sądzę, że to podróby. Świadczą o tym: jakość wykonania zarówno samych pojemników, klej wychodzący spod połączeń szkło - plastik, druk na pojemnikach wytarty, luźna folia ochronna do opakowań, porysowane opakowania. Intensywność i trwałość zapachu dużo niższa niż oryginalnych perfum, zakupionych w sklepie wolnocłowym. Sklep ma niższe ceny od oryginałów i stąd duża liczba zadowolonych klientów, ktorzy sami się oszukują, że kupili oryginał za bezcen. Ja już nie kupię. Nie ma sensu też do nich pisać, bo przecież nikt się nie przyzna, że co najmniej częściowo handluje lewizną.

5 / 5 2019-02-21

Transakcja na najwyższym poziomie.Mega szybka wysyłka.Towar w 100 % zgodny z opisem.Atrakcyjne ceny.

5 / 5 2019-02-18

Dziękuję i do następnego razu :)...

5 / 5 2019-02-18

wszystko ok

5 / 5 2019-02-10

Bardzo dobrze zrealizowane zamówienie

5 / 5 2019-01-28

wszystko dobrze. bezproblemowo

5 / 5 2019-01-27

Wszystko

4 / 5 2019-01-26

Towar zgodny z opisem polecam!

5 / 5 2019-01-26

Profesjonalnie

5 / 5 2019-01-26

Wszystko super ale nie mogę zrozumieć jak można marnować tyle papieru (tektury) na opakowanie i tak już dużego opakowania oryginalnego. Pomyślcie trochę o środowisku o naturze, po co produkować tyle mieci.

5 / 5 2019-01-21

Polecam

5 / 5 2019-01-18

Przesyłka bardzo szybka, towar oryginalny, polecam bardzo.

5 / 5 2019-01-13

Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-01-04

Super. Polecam

5 / 5 2018-12-26

Szybko i sprawnie, zapach perfum taki jak ma byc :)

5 / 5 2018-12-22

Wszystko

4 / 5 2018-12-17

Zamówienie szło o jeden dzień dłużej niż w podanej informacje ale warto było czekac

5 / 5 2018-12-08

Bardzo szybko i sprawnie. Polecam!

5 / 5 2018-12-08

Cena konkurencyjna, szybka przesyłka.

5 / 5 2018-12-04

Super obsługa

5 / 5 2018-12-04

Zadawokona 100%

5 / 5 2018-11-24

Polecam kazdemu

5 / 5 2018-11-16

110% polecam

5 / 5 2018-11-13

SUPER

4 / 5 2018-11-12

Zamówienie szło o jeden dzień dłużej niż w podanej informacje ale warto było czekac

4 / 5 2018-11-12

zadowolony

5 / 5 2018-11-11

Polecam sklep. Perfumy oryginalne i w świetnej cenie.

5 / 5 2018-11-09

Szybki i sprawnie bez ceregieli, polecam

5 / 5 2018-11-07

Wszystko ok, polecam!!!!

5 / 5 2018-11-01

Profesjonalna obsluga. Expresowa przesylka. Polecam

5 / 5 2018-10-27

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-10-26

Jestem zadowolony z transakcji

4 / 5 2018-10-18

Polecam zakupy. I jestem bardzo zadowolony z zakupu.

4 / 5 2018-10-16

Polecam zakupy w tym serwisie

4 / 5 2018-10-15

Polecam

5 / 5 2018-10-13

wszytko ok :)

5 / 5 2018-10-11

Przesyłka bardzo szybka, towar oryginalny, polecam bardzo.

5 / 5 2018-10-09

wsystko ok

5 / 5 2018-10-04

Towar zakupiony odpowiada zamówionemu,

5 / 5 2018-10-02

Wszystko zgodnie z zamówieniem, szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-09-29

Jestem bardzo zadowolona z zamówionych produktów oraz realizacji zamówienia. Polecam :)

5 / 5 2018-09-29

Bardzo profesjonalnie! Polecam

5 / 5 2018-09-29

Zamawiałem już kolejny raz w tym sklepie i polecam.

5 / 5 2018-09-28

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka, serdecznie polecam

5 / 5 2018-09-27

Wszystko OK polecam

5 / 5 2018-09-27

Fajnie

5 / 5 2018-09-23

Polecam sklep internetowy.

5 / 5 2018-09-21

Bardzo profesjonalnie! Polecam

5 / 5 2018-09-19

Pelen profesjonalizm. Polecam.

5 / 5 2018-09-17

Gorąco polecam

5 / 5 2018-09-17

Wszystko bardzo dobrze.

4 / 5 2018-09-15

Wszystko ok.

4 / 5 2018-09-13

Szybka dostawa

5 / 5 2018-09-13

Transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2018-09-11

Szybko,sprawnie,konkretnie i na temat.Tak jak lubię :)

4 / 5 2018-09-10

Wszystko na 5 oprócz czasu oczekiania na przesyłkę.

5 / 5 2018-09-05

Profesjonalnie !

5 / 5 2018-09-03

Jestem zadowoloa z pezeprowadzonej transakcji

5 / 5 2018-09-01

Kolejny udany zakup.

5 / 5 2018-08-27

Zamawiałem już kolejny raz w tym sklepie i polecam.

5 / 5 2018-08-22

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka, serdecznie polecam

4 / 5 2018-08-21

Ogolnie ok.

5 / 5 2018-08-14

wszystko gicik

4 / 5 2018-08-14

wszystko oki

5 / 5 2018-08-14

Заказываю здесь 3 раз, очень довольна, буду заказывать ещё. Рекомендую

5 / 5 2018-08-13

jestem zadowolona

5 / 5 2018-08-11

Polecam

5 / 5 2018-08-08

Polecam sklep profesjonalne szybko i tanio!

5 / 5 2018-08-04

Jak zawsze . Pełna profeska .

5 / 5 2018-08-01

Wszystko bez zarzutu.

5 / 5 2018-07-31

Super. Polecam

5 / 5 2018-07-30

jestem bardzo zadowolony sklep ok,napewno jeszcze nie raz powtórzę zakupy,,polecam wszystkim ,jednakże szkoda że nie wysyłają darmowych próbek,ale ogólnie jestem zadowolony pozdr,

5 / 5 2018-07-29

Rewelacyjne ceny i jakosc

5 / 5 2018-07-28

Bardzo polecam

5 / 5 2018-07-25

Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2018-07-24

Wszystko super !!! Polecam

5 / 5 2018-07-22

100% ok

5 / 5 2018-07-20

Profesjonalnie, szybko. Firma sprzedaje taniej w uszkodzonym pudełku, uszkodzenie jest jednak prawie niezauważalne. Satysfakconujace.

5 / 5 2018-07-18

Szybko,sprawnie,konkretnie i na temat.Tak jak lubię :)

5 / 5 2018-07-15

wszystko w jak najlepszym porzadku. perfumy ok i blyskawiczna wysylka

5 / 5 2018-07-03

Wszystko super. Produkt zamówiony w niedzielę wysłano już w poniedziałek. Przesyłka zgodna z zamówieniem i dobrze zapakowana.

4 / 5 2018-06-29

Nn huinb

5 / 5 2018-06-23

Towar zakupiony odpowiada zamówionemu,

5 / 5 2018-06-20

wsystko ok

5 / 5 2018-06-20

Ok.

5 / 5 2018-06-15

Edyta

5 / 5 2018-06-13

Profesjonalna obsługa towar oryginalny polecam

5 / 5 2018-06-12

Polecam

5 / 5 2018-06-04

Profesjonalnie, szybko. Firma sprzedaje taniej w uszkodzonym pudełku, uszkodzenie jest jednak prawie niezauważalne. Satysfakconujace.

5 / 5 2018-05-31

wszystko OK.

5 / 5 2018-05-30

110% polecam

5 / 5 2018-05-27

szybko i przyjemnie

5 / 5 2018-05-27

Jestem zadowolona z zakupów

5 / 5 2018-05-26

Super sklep, duży wybór, szybko i tanio.

5 / 5 2018-05-24

Wszystko ok. Mega szybka dostawa. POLECAM!!!

5 / 5 2018-05-23

Pelen profesjonalizm. Polecam.

5 / 5 2018-05-22

Jak zawsze dobre ceny i szybka obsługa. Polecam

5 / 5 2018-05-22

Wszystko ok! Tylko zapach perfum niestety nie trafiony

4 / 5 2018-05-21

Wszystko na 5 oprócz czasu oczekiania na przesyłkę.

5 / 5 2018-05-20

Jak zawsze dobre ceny i szybka obsługa. Polecam

5 / 5 2018-05-19

Jakość obsługi i dobra cena produktow to to co wyróżnia ten sklep spośród innych.

5 / 5 2018-05-17

polecam gorąco

5 / 5 2018-05-12

Wszystko w porządku i mi pasuje, choć przesyłka mogła by być za free :p

5 / 5 2018-05-12

Polecam

4 / 5 2018-05-11

Przede wszystkim najważniejsze - towar zgodny z zamówieniem, zapach taki jak w perfumerii, żadna podróba itp. Zamówiłem tester i nie żałuję - otrzymałem z oryginalnym korkiem, cena sporo niższa a opakowanie i tak idzie w kubeł. Zapakowane w bezpieczny sposób, dostarczone z lekkim opóźnieniem i tu prośba do sklepu - nie piszcie, że paczka została wysłana, skoro nie ma jej w systemie a informacja o nadaniu pojawia się następnego dnia i dopiero wtedy rusza w podróż. Spodziewałem się jej w piątek a dojechała w poniedziałek. Poza tym wszystko bez zastrzeżeń, polecam sklep znajomym i zamierzam robić w nim zakupy w przyszłości, choćby ze względu na niższe niż u konkurencji ceny.

5 / 5 2018-05-08

Polecam gorąco

5 / 5 2018-04-26

Wszystko OK polecam

5 / 5 2018-04-26

Szybka wysyłka z pełną informacją o etapach zamówienia. Produkt zamówiony bardzo dobrze zabezpieczony.

5 / 5 2018-04-17

Polecam.

5 / 5 2018-04-16

Bardzo duży wybór, bardzo szybka realizacja zamówienia. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-04-15

Zadowolona

5 / 5 2018-04-15

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko przebiegło szybko i zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-04-13

Wszystko w porządku! Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-04-11

Perfumy piekne

5 / 5 2018-04-11

Polecam.

5 / 5 2018-04-02

Wszystko super

4 / 5 2018-04-02

Bardzo polecam .Świetne ceny. Bardzo dobry kontakt ze sklepem

4 / 5 2018-03-31

Kupuję w Elnino od lat. Generalnie jestem zawsze zadowolona. Ostatnie dwa razy długo czekałam na przesyłkę ale myślę, że wina leży po stronie dostawcy. Niestety od dłuższego czasu nie ma w sprzedaży moich ulubionych perfum. Dlatego też jestem zmuszona rozpocząć poszukiwania w konkurencyjnych perfumeriach.

5 / 5 2018-03-29

Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-03-26

Szybka i profesjonalna Obsługa,świetne pakowanie,bizantyjski wręcz wybór towarów.Kupuję tam już trzeci raz.Polecam

5 / 5 2018-03-26

Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-03-07

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2018-03-06

Szybka i sprawna obsługa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-02-28

Wszystko w porządku, dobrze zapakowana przesyłka, szybka realizacja, dobre ceny. Polecam :)

5 / 5 2018-02-25

Bardzo polecam

5 / 5 2018-02-24

Super produkt i perfumeria. Polecam.

5 / 5 2018-02-23

Wszystko ok.

5 / 5 2018-02-22

Polecam

5 / 5 2018-02-22

Sklep godny polecenia!!!

4 / 5 2018-02-14

Polecam

5 / 5 2018-02-12

Profesjonalnie !

4 / 5 2018-02-09

czy na pewno produkty są origonalne

5 / 5 2018-02-06

Wszystko super. Produkt zamówiony w niedzielę wysłano już w poniedziałek. Przesyłka zgodna z zamówieniem i dobrze zapakowana.

5 / 5 2018-02-06

Wszystko w porządku i mi pasuje, choć przesyłka mogła by być za free :p

4 / 5 2018-02-04

Super sklep.

5 / 5 2018-02-04

Rewelacja.Moje nowe odkrycie

5 / 5 2018-02-03

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam

4 / 5 2018-02-02

Polecam zakupy w tym serwisie

5 / 5 2018-01-31

Bardzo dobrze zrealizowane zamówienie

5 / 5 2018-01-28

wszystko w jak najlepszym porzadku. perfumy ok i blyskawiczna wysylka

5 / 5 2018-01-20

Profesjonalna obsługa klienta i szybka dostawa

5 / 5 2018-01-17

Polecam

5 / 5 2018-01-16

Polecam sklep profesjonalne szybko i tanio!

5 / 5 2018-01-16

Polecam. Skorzystam na pewno ponownie

5 / 5 2018-01-15

Zadowolona

5 / 5 2018-01-14

POLECAM!

5 / 5 2018-01-14

Szybka i przyjemna transakcja, polecam

4 / 5 2018-01-13

Polecam

5 / 5 2018-01-10

Jest ok

5 / 5 2018-01-09

Super

5 / 5 2018-01-09

Super

5 / 5 2018-01-08

Wszystko w porządku, dobrze zapakowana przesyłka, szybka realizacja, dobre ceny. Polecam :)

5 / 5 2018-01-08

Profesjonalna obsluga , szybka wysylka i dobre ceny;)

5 / 5 2018-01-05

Profesjonalna obsługa i błyskawiczna realizacja

5 / 5 2018-01-05

jestem bardzo zadowolony sklep ok,napewno jeszcze nie raz powtórzę zakupy,,polecam wszystkim ,jednakże szkoda że nie wysyłają darmowych próbek,ale ogólnie jestem zadowolony pozdr,

5 / 5 2018-01-02

suuper

5 / 5 2017-12-30

Wszystko bardzo dobrze.

4 / 5 2017-12-24

Wszystko w porządku,polecam!

5 / 5 2017-12-15

Super sklep polecam gorąco

5 / 5 2017-12-14

Przesyłka dotarło bardzo szybko. Zawartość zgodna z zamówieniem. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-12-13

Jest ok.

4 / 5 2017-12-13

Bez zarzutu, L'Aimant to ulubione perfumy mojej mamy, z dostawą wszystko było ok., zgodnie z oczekiwaniami i produkt też, gdybyście jeszcze mieli perfumy Coty'ego o nazwie Masumi, to byłoby doskonale, pozdrawiam Grażyna

4 / 5 2017-12-11

Transakcja udana

5 / 5 2017-12-02

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia, ceny perfum

5 / 5 2017-11-29

Bardzo konkurencyjne ceny. Obsługa klienta na najwyższym poziomie.

5 / 5 2017-11-21

Profesjonalna obsługa, szybko i sprawnie. Na pewno polecę znajomym

5 / 5 2017-11-16

Sprawna obsług, szybka dostawa. Polecam

4 / 5 2017-11-16

Paczkę przywieziono po 10 dniach od zamówienia?

5 / 5 2017-11-12

Polecam

5 / 5 2017-11-09

Bezproblemowa transakcja. Polecam.

5 / 5 2017-11-09

Rewelacyjne ceny i jakosc

5 / 5 2017-11-06

Transakcja na najwyższym poziomie.Mega szybka wysyłka.Towar w 100 % zgodny z opisem.Atrakcyjne ceny.

5 / 5 2017-10-22

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-10-19

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-10-16

Jak zawsze dobre ceny i szybka obsługa. Polecam

5 / 5 2017-10-16

polecam

5 / 5 2017-10-14

Jestem zadowolona

5 / 5 2017-10-12

profesjonalna obsługa ,polecam ten sklep

5 / 5 2017-10-06

Szybka dostawa, częste informacje o stanie przesyłki, fajne zapachy perfum. Polecam

5 / 5 2017-10-02

Bezapelacyjnie SUPER wszystko! Dziękuję,pozdrawiam,do zakupów kolejnych wkrótce! :-)

5 / 5 2017-09-28

Wszystko bez zarzutu.

5 / 5 2017-09-16

Dobry sklep korzystam od lat

Rzetelne opinie o Elnino-parfum.pl

Elnino-parfum.pl

Siedziba
Nova Paka Czechy

WWW
https://www.elnino-parfum.pl/

Email
[email protected]

Telefon
22 204 37 56

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie