Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Biuro / Dom / Zegarki i biżuteria / Gry / Film i Muzyka

Eltkom.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.86
opinie o Eltkom.pl
1 / 5 2019-03-17

Zawsze staram się unikać oceniania sklepów po zakupach, chyba że moja opinia może pomóc innym i jest negatywna. Jednak w tym konkretnym przypadku chciałbym ocenić sklep pozytywnie, ponieważ transakcja została zrealizowana niezwykle szybko. Zamówiłem towar i już po 24 godzinach miałem go w domu.

1 / 5 2019-03-17

Zazwyczaj nie wystawiam opinii o sklepach po zakupach, chyba że jest to negatywna ocena w celu ostrzeżenia innych. Jednak tym razem chciałbym pozytywnie ocenić ten sklep za bardzo szybką realizację mojego zamówienia - w ciągu 24 godzin od złożenia zamówienia miałem już towar w domu.

2019-03-15

wszystko idealnie!

2019-03-11

Partner godny polecenia.

5 / 5 2019-03-02

Szczerze polecam zakupy w tym sklepie. Skorzystałem po raz pierwszy i nie zawiodłem się. Wszystko zostało załatwione szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-03-01

Bardzo szybka wysyłka, towar odpowiednio zapakowany. Polecam!

5 / 5 2019-02-26

polecam

5 / 5 2019-02-24

Sklep super i transakcja super - do polecenia !

5 / 5 2019-02-20

Ten sklep jest niesamowity. Komunikacja z klientem jest doskonała. Szybko dostosowali się do moich życzeń i wysłali paczkę bardzo szybko. Dostaliśmy również telefon informujący o wysyłce paczki. Kupiony towar był idealnie zabezpieczony. Ten sklep i jego obsługę zasługują na same pochwały. Gorąco polecam zakupy w tym miejscu.

5 / 5 2019-02-20

bardzo dobrze zorganizowana obsługa klienta, szybki czas realizacji zamówień.

5 / 5 2019-02-19

zamówienie dostarczone bardzo szybko.Sprzęt fotograficzny odpowiednio zabezpieczony podczas trnsportu.Niska cena zakupu w porównaniu z innymi sklepami.Super!

5 / 5 2019-02-16

profesjonalnie i sprawnie

5 / 5 2019-02-08

Bardzo dobry sklep. Miła i fachowa obsługa . Polecam .

5 / 5 2019-02-05

Dobry sklep. Szybki kontakt, odpowiedzi mailowe oraz realizacja. Produkt zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2019-01-31

Wszystko OK.

5 / 5 2019-01-21

Wszystko extra, cena, termin, dostawa, kontakt:)Pełen profesjonalizm!!

5 / 5 2019-01-13

Polecam. Bardzo szybka wysyłka !

5 / 5 2019-01-09

Bardzo dobry kontakt bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-01-03

Szybko i sprawnie. Bardzo mile zaskoczony na drugi dzień zamówiony towar miałem w domu.

5 / 5 2019-01-03

bardzo szybka obsługa i dostawa, polecam ten sklep

5 / 5 2019-01-02

Szybko,tanio i solidnie. Nie mam żadnych zastrzeżeń do produktu, jak i sklepu. Gorąco polecam

5 / 5 2019-01-01

Polecam przesyłka dotarła bez zastrzeżeń dobry kontakt z sprzedającym tanio szybko polecam !!!! :-)

5 / 5 2018-12-29

standard. wszystko ok.

5 / 5 2018-12-22

Polecam w 100%. Szybka odpowiedź na zapytanie mailowe, a potem ekspresowa realizacja zamówienia.

2018-12-21

Bardzo dobra

5 / 5 2018-12-20

szybko, sprawnie ,sklep godny zaufania

5 / 5 2018-12-14

Jestem b. zadowolony z obsługi ,szybka realizacja ,b.dobry kontakt.Gorąco polecam.

5 / 5 2018-12-12

Szybko, sprawnie, solidnie. Polecam!!!

5 / 5 2018-12-04

Jestem bardzo zadowolona. Do aparatu który kupiłam w korzystnej cenie dodano darmową wysyłkę i kartę do aparatu 8gb super cena i szybka dostawa

0 / 5 2018-11-26

Wszystko jest bardzo dobrze. Jednak czasami zdarza się, że przesyłka opóźnia się nieznacznie, ale teraz rozumiem, że zazwyczaj jest to wina firmy dostawczej (InPost nie działa najlepiej w mojej okolicy).

0 / 5 2018-11-26

Wszystko jest doskonale. Jednak, tak jak to bywa czasem, przesyłka nieco się opóźnia, ale teraz rozumiem, że zazwyczaj jest to spowodowane przez niekompetencję firmy dostawczej (inpost słabo funkcjonuje w mojej okolicy).

5 / 5 2018-11-25

Sklep wywiązał się z zadania znakomicie. Super szybka wysyłka, świetny kontakt ze sklepem jak i z kurierem. Polecam gorąco!!

5 / 5 2018-11-12

Szybka reakcja na zamówienie, szybka wysyłka. Dobry kontakt ze strony sklepu mailowy) oraz kuriera (telefoniczny). Bez zarzutu.

2018-11-03

Tak sprzedaje normalny sklep (internetowy).

5 / 5 2018-10-29

Dowar dorarł bardzo szybko. Bardzo dobry kontant z biurem obsługi.

2018-10-19

Solidny sprzedawca. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-10-19

Bardzo dobra, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-10-14

Sklep godny polecenia,przesyłka w bardzo dobrym stanie,szybka realizacja,dobra komunikacja. Jestem zadowolona:))

5 / 5 2018-10-14

Bardzo dobra komunikacja, szybka wysyłka

5 / 5 2018-10-09

Świetna obsługa i kontakt z klientem, szybka wysyłka - dobrze zapakowana. Bez zarzutu - polecam.

5 / 5 2018-10-02

Sklep działa szybko i sprawnie, informując klienta na każdym etapie zamówienia - od otrzymania zamówienia przez potwierdzenie dostępności towaru w sklepie, aż po wysłanie towaru z podaniem numeru przesyłki kurierskiej.

5 / 5 2018-10-02

Sklep działa sprawnie i szybko, bez żadnych nieprzewidzianych sytuacji. Na każdym etapie zamówienia otrzymasz od nas maila, począwszy od potwierdzenia złożenia zamówienia, przez informację o dostępności towaru w naszym sklepie, aż do wysłania paczki wraz z numerem przesyłki kurierskiej.

2018-09-28

Dobra obsluga zgodna z zamowieniem i o czasie

5 / 5 2018-09-10

Profesjonalnie, szybko, dokładnie to co zamawiałem. Dobrze zapakowane. Ciągły kontakt. Szczerze polecam

2018-09-02

Sklep naprawdę godny polecenia w 100%

5 / 5 2018-08-28

Aparat Olympus TG 310 - Błyskawiczna realizacja zamówienia (piątek-poniedziałek), towar zgodny z opisem, wszystko w największym porządku, polecam sklep!

5 / 5 2018-08-27

Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń. Szybko i pewnie. Towar w komplecie plus ustalony gratis.

5 / 5 2018-08-24

Transakcja szybka i sprawna. Towar świetny i w konkurencyjnej cenie. Miły i rzeczowy kontakt. Cóż więcej-polecam!!!

5 / 5 2018-08-21

Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Doskonały kontakt ze sprzedającym, kompetentnie i miło. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-08-21

Miły, rzeczowy kontakt, polecam !

5 / 5 2018-08-18

Bardzo dobry kontakt zarówno mailowy jak i gadu-gadu. Konkurencyjne ceny i szybka realizacja zgodnie z przesłanymi informacjami.

2018-08-13

Nie mam najmniejszych uwag, cała transakcja przebiegła perfekcyjnie.

5 / 5 2018-08-06

Pełny profesjonalizm .Super szybka dostawa.Polecam

5 / 5 2018-08-03

Polecam, szybka i profesjonalna obsługa!

1 / 5 2018-07-28

Dowiedziałem się o braku dostępności towaru dopiero po tym, gdy musiałem skontaktować się ze sklepem, ponieważ nie otrzymałem od nich informacji dotyczącej złożonego przeze mnie zamówienia. Po interwencji telefonicznej, sklep przeprosił za sytuację i zaproponował dodatkowe gratisy, ale nie mogłem czekać, więc zdecydowałem się anulować zamówienie. Poza tą sytuacją, nie mam żadnych uwag do sklepu.

5 / 5 2018-07-20

Bardzo szybka realizacja i świetny kontakt telefoniczny, przystępna cena

5 / 5 2018-07-18

FOCHOWA OBSŁUGA I DORADA SPRZĘTU SZYBKA WYSYŁKA

5 / 5 2018-07-10

wszystko ok towar zgony z opisem polacam

5 / 5 2018-07-09

Szybka wysyłka i atrakcyjne ceny. Polecam!

5 / 5 2018-07-03

Szybko, sprawnie, w dobrej cenie. Polecam.

2018-06-22

godny polenia.

5 / 5 2018-06-18

Bardzo szybka realizacja zakupu. Polecam.

5 / 5 2018-06-18

genialne zakupy. Polecam

0 / 5 2018-06-17

Otrzymałem produkt, który został lekko uszkodzony (najprawdopodobniej fabrycznie, ponieważ nie było żadnych śladów uszkodzenia podczas transportu). Po przeprowadzeniu rozmowy ze sprzedawcą i odesłaniu uszkodzonego elementu, zamiast niego otrzymałem nową, bezproblemową część.

0 / 5 2018-06-17

Otrzymałem produkt, który został drobno uszkodzony (prawdopodobnie już w czasie produkcji, ponieważ nie było żadnych oznak uszkodzeń w czasie transportu). Po rozmowie z sprzedawcą i odesłaniu uszkodzonego elementu, otrzymałem nową część w pełni sprawna.

5 / 5 2018-06-13

szybko i solidnie

5 / 5 2018-06-06

ŚWIETNY KONTAKT ZE SKLEPEM BŁYSKAWICZNA WYSYŁKA BARDZO MIŁA OBSŁUGA.POLECAM

5 / 5 2018-06-02

Polecam

0 / 5 2018-05-13

Aparat fotograficzny jest zgodny z opisem, nie mam żadnych zastrzeżeń w tej kwestii. Jednak kontakt z klientem jest bardzo słaby, otrzymuję tylko krótkie odpowiedzi typu "tak", "nie", "jutro" lub w ogóle brakuje informacji. Nie ma również kontaktu telefonicznego ani numeru telefonu w stopce e-maila. Z powodu opóźnienia w wysyłce aparatu obiecano mi dołączenie gratisowego pokrowca, jednak oczywiście go nie otrzymałem. Niestety, cała sytuacja wywołała u mnie nieprzyjemne uczucia.

2018-05-09

bardzo udany zakup, sprawna przesylka bez kosmicznych kosztow

5 / 5 2018-05-09

Sklep godny polecenia, towar zgodny z opisem a wysyła błyskawiczna polecam!!!

5 / 5 2018-05-03

Udane zakupy. Gorąco polecam tego sprzedawcę.

2018-05-02

Transakcja przeprowadzona sprawnie i bezproblemowo

2018-04-29

pozytywnie

5 / 5 2018-04-27

Wszystko jest w doskonałym porządku, a nawet jeszcze lepiej! Po powiadomieniu sklepu o naszej potrzebie szybkiej dostawy, zmieniliśmy sposób wysyłki na kuriera bez żadnych dodatkowych opłat! Sprzęt jest naprawdę świetny - wszystko jest nowe i działa bez zarzutu.

5 / 5 2018-04-27

Wszystko jest w doskonałym stanie, a nawet lepiej! Kiedy powiedzieliśmy sklepowi, że zależy nam na szybkiej dostawie, bez dodatkowych opłat zmienili dostawcę na kuriera! Sprzęt jest najwyższej jakości, wszystko jest nowe i działa prawidłowo.

5 / 5 2018-04-23

Bardzo szybka wysylka, towar zgodny z opisem,mily kontakt. Polecam zdecydowanie!!!!!!

5 / 5 2018-04-21

Bardzo dobry sklep, miła i fachowa obsługa, produkty jak w opisie. Polecam :)

5 / 5 2018-04-11

Pozytywne bardzo szybkie załatwienie zakupu.

5 / 5 2018-04-11

Profesjonalna i uprzejma obsługa, bardzo szybka realizacja zamówienia. Ze wszech miar godny polecenia.

5 / 5 2018-04-11

Bardzo gorąco polecam ten sklep satysfakcja gwarantowana w 100%.Oby jak najwięcej takich sprzedających

2018-04-07

Tablet solidnie opakowany dotarl na drugi dzien po zlozeniu zamowienia. Polecem wszystkim.

5 / 5 2018-04-01

Bezzwłoczna realizacja zamówionego produktu - polecam sklep.

5 / 5 2018-03-26

polecam wszystkim

5 / 5 2018-03-24

Szybka realizacja od zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-03-13

Towar zgodny z opisem, ekspresowa realizacja zamówienia. POLECAM!

5 / 5 2018-03-07

Chciałbym polecić ten sklep, ponieważ wszystko jest zgodne z opisem, przesyłka była szybka, a kontakt bardzo dobry. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do działania sklepu, a Aparat Nikon d5100 wygląda doskonale.

5 / 5 2018-03-07

Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. Wszystko odbyło się zgodnie z opisem - produkt jest taki, jak oczekiwałem. Przesyłka była bardzo szybka, co jest dodatkowym plusem. Miałem również bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu, co warto docenić. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do funkcjonowania sklepu - wszystko działa jak powinno. Aparat Nikon d5100 prezentuje się rewelacyjnie - jestem zachwycony jego wyglądem.

5 / 5 2018-03-01

Polecam, tylko tam kupuję

5 / 5 2018-02-27

Bardzo miła obsługa, pomoc przy zamawianiu towaru. Szyba realizacja zamówienia, oraz szybka wysyłka. Czego chcieć więcej?

5 / 5 2018-02-24

Bardzo dobry sklep, szybko tanio polecam :)

0 / 5 2018-02-23

Po raz pierwszy robiłam tu zakupy i jestem pod ogromnym wrażeniem tego sklepu. Nigdy wcześniej nie otrzymałam tak starannie zapakowanego towaru - to absolutnie niesamowite! Ponadto, towar dotarł do mnie bardzo szybko. Dlatego też, z całego serca przyznaję najwyższą ocenę.

0 / 5 2018-02-23

Byłam tutaj po raz pierwszy i niezwykle doceniam ten sklep. Nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak perfekcyjnie zapakowanym produktem - jestem naprawdę zachwycona! Co więcej, towar dotarł do mnie w ekspresowym tempie. Zdecydowanie przyznaję najwyższą ocenę.

2018-02-21

sklep godny polecenia! sprzedają w myśl zasady:)małą łyżeczką też można się najeść, czyli na pewno się u nich nie przepłaca.

5 / 5 2018-02-20

100% profesjonalizmu. Super ceny!!! Błyskawicznie zrealizowane zamówienie. Paczka zabezpieczona wzorowo. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-18

Super sklep.Profesjonalne podejście do sprzedaży. Polecam.

2018-02-13

Wszystko pięknie!

2018-02-13

Wielki pozytyw! nic więcej.

5 / 5 2018-02-07

wszystko profesjonalnie bez problemów, bardzo jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2018-02-04

100% pozytyw! Polecam!

5 / 5 2018-02-02

pozytywna

5 / 5 2018-02-02

wszystko bez zarzutu!POLECAM!

5 / 5 2018-01-30

To już drugi raz, kiedy robię zakupy w tym sklepie. Wystarczy wiedzieć, czego się chce, a towar otrzymujemy szybko i bez żadnych opóźnień. Towar jest również dobrze zabezpieczony, a informacje o statusie realizacji zamówienia są dla mnie wystarczające. Jestem w stanie polecić zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-30

To już drugi raz, kiedy kupuję w tym sklepie. Jeżeli wiemy czego dokładnie chcemy, towar dostajemy szybko, bez żadnych opóźnień. Produkt jest dobrze zabezpieczony, a informacje dotyczące postępu zamówienia są dla mnie wystarczające. Ja osobiście polecam robienie zakupów w tym sklepie.

2018-01-18

wszystko w porzadku

5 / 5 2018-01-13

Szybko i sprawnie. Przesyłka - bajka! Zabezpieczone w 2 kartony, 2 folie i doskonały kurier, który doniósł to szkło jak szkło (obiektyw Nikkor 55-200) ;)

5 / 5 2018-01-10

polecam zakupy w tym sklepie znajomym

5 / 5 2018-01-05

szybka i rzetelna realizacja mojego zamówienia . POLECAM

0 / 5 2018-01-03

Chciałbym pochwalić sklep Eltkom za szczere i zasłużone odzwierciedlenie ich usług. Nie tylko otrzymałem zakupiony towar w ciągu 2 dni, ale także pracownicy sklepu zademonstrowali ogromne zaangażowanie w udzielaniu mi pomocy, przeznaczając swój czas i pieniądze na przesyłkę dodatkowych materiałów. Doceniam ich starania i chętnie wystawiam pozytywny komentarz, a w przyszłości ponownie wybiorę sklep Eltkom jako swoje pierwsze miejsce zakupów. Serdecznie pozdrawiam.

5 / 5 2017-12-22

profesjonalna obsługa. polecam

5 / 5 2017-12-06

Niskie ceny , szybko, bez problemów

5 / 5 2017-11-27

Dobra i szybka obsługa.

5 / 5 2017-11-25

Polecam, towar zgodny z opisem, dobra cena

5 / 5 2017-11-24

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-22

Bez zarzutu. Polecam.

0 / 5 2017-11-21

To już kolejny raz, gdy kupuję w Eltkom, nie tylko przez internet, i z wielką przyjemnością stwierdzam, że kontakt, szybkość realizacji zamówienia, wiedza i znajomość sprzedawanych produktów są miłą niespodzianką. Proszę nadal tak trzymać! Jedyną sugestią jest poszerzenie możliwości płatności, zwłaszcza o akceptację kart płatniczych, a nie tylko przelewów. Pozdrawiam.

2017-11-16

zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-11-12

Ten sklep jest naprawdę profesjonalny, a kontakt przez mail z obsługą klienta przebiegał świetnie. Towar, który otrzymałem, był zgodny z tym, co zostało opisane. Co więcej, cena była bardzo przystępna i mogę powiedzieć, że naprawdę kupiłem go tanio. Przesyłka była odpowiednio zabezpieczona, aby uniknąć jakichkolwiek uszkodzeń w trakcie transportu. Zdecydowanie polecam ten sklep i na pewno skorzystam z jego usług w przyszłości. Chcę także podkreślić duży pozytyw za profesjonalizm oraz miłą obsługę. Serdecznie dziękuję!

2017-11-09

Świetny kontakt, firma pierwsza klasa.

5 / 5 2017-11-06

Wszystko bezproblemowo! Bardzo szybka przesyłka, bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam z czystym sumieniem ;) Udanych zakupów ;)

5 / 5 2017-10-29

Bez zastrzeżeń. Polecam

5 / 5 2017-10-27

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony! Zamówiłem produkty w niedzielę, a już we wtorek rano dostałem je dostarczone. Dodatkowo, były one starannie zapakowane i zabezpieczone. Gorąco polecam tę firmę i pozdrawiam.

5 / 5 2017-10-24

Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-10-22

Sklep ok .Polecam.

5 / 5 2017-10-21

Szybko i sprawnie. Bez zastrzeżeń.

2 / 5 2017-10-20

Nie mogę polecić tej usługi, ponieważ złożyłem zamówienie na ekspresową wysyłkę, która miała być nadana w poniedziałek, a do piątku nie otrzymałem zamówionego produktu. Jest niemożliwe skontaktowanie się ze sklepem, nie odbierają telefonów.

2 / 5 2017-10-20

Nie mogę zarekomendować tego z miejsca. Złożyłem zamówienie na ekspresową dostawę, która miała być wysłana w poniedziałek, ale do piątku nadal nie otrzymałem produktu. Próbuje się skontaktować ze sklepem, ale nie odpowiadają na telefony.

5 / 5 2017-10-20

dobre ceny, szybka przesyłka, polecam

2017-10-18

WSZYSTKO BARDZO POZYTYWNIE

5 / 5 2017-10-17

bardzo dobra i szybka obsługa

2017-10-16

Sklep godny polecenia. Zakupiłam w nim nikona d 300s a dla mnie to nie mały wydatek.Przesyłka pzryszła na 3 dzień idealnie opakowana.

5 / 5 2017-10-07

szybka dostawa, towar dobrze spakowany

5 / 5 2017-10-06

super obsluga ,towar pierwsza klasa ,POLECAM

5 / 5 2017-09-28

Bardzo udane zakupy! Sprawna, szybka i miła obsługa. Gorąco polecam:)

0 / 5 2017-09-22

Czekałem na paczkę przez 2,5 tygodnia, ale na szczęście dostałem gratisy. Jednak jedynym powodem do poczucia oszukania jest to, że sklep obiecał mi, że kamerka będzie produkcji japońskiej, a otrzymałem chińską. Teraz sprawdzam tę kamerkę.

0 / 5 2017-09-22

Czekałem na dostawę towaru przez 2,5 tygodnia, ale w zamian otrzymałem dodatkowe darmowe przedmioty. Jednak jedyną sprawą, w której czuję się oszukany, jest to, że sklep zapewniał mnie, że otrzymam japońską kamerkę, a dostałem chińską. W tej chwili sprawdzam funkcjonowanie kamery.

2017-09-22

Błyskawiczna wysyłka, bardzo dobrze zapakowany towar.

5 / 5 2017-09-14

Bardzo sprawna i szybka obsługa. Chętnie skorzystam w przyszłosci.

2017-09-10

Błyskawiczna realizacja. Pełne zadowolenie!. Wesołych Świąt!!!

5 / 5 2017-09-09

Rewelacyjna wsółpraca, błyskawiczna wysyłka bez zbędnych formalności i pytań. Polecam serdecznie

5 / 5 2017-09-07

Informacja o każdym etapie wykonania zamówienia jest bardzo zadowalająca, towar jest zgodny z opisem, a przede wszystkim przesyłka została dostarczona bardzo szybko - gorąco rekomenduję wszystkim.

2017-09-07

Bardzo dobra

5 / 5 2017-09-06

Kolejne zakupy i ponownie pełna satysfakcja. Polecam.

2017-09-05

w porządku

5 / 5 2017-09-03

Szybko, profesjonalnie, dobry kontakt i miła obsługa. Z przyjemnością polecam kupującym

5 / 5 2017-08-20

Jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości produktu jak również z obsługi klienta świadczonej przez sklep eltkom

2017-08-18

Wszystko zgodnie z opisem, przesyłka ekspresowa i bardzo dobrze zabezpieczona, rewelacyjna cena. Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep!

5 / 5 2017-08-13

Wszystko tak jak w zamówieniu. Super sklep, bardzo polecam.

2017-08-09

Bogaty asortyment, dobre ceny, znakomita obsługa i kontakt - to cechy liderów. Ten sklep zasługuje na takie miano.

5 / 5 2017-08-05

Szybka konkretna obsługa godna polecenia. Towar odpowiednio zabezpieczony. Na prawdę warto. Gorąco polecam

5 / 5 2017-07-23

Obsługa była niezwykle przyjemna, doskonale utrzymaliśmy kontakt ze sprzedającym. Mimo pomyłki w dostawie, za którą nie ponosiły winy sprzedawaniego, bardzo się postarali, abyśmy otrzymali właściwy towar i dokonali wymiany na ich koszt, bez żadnych problemów. Jestem bardzo wdzięczny i gorąco polecam dokonywanie zakupów w tym sklepie! Doskonale, niech tak dalej!

5 / 5 2017-07-07

Atrakcyjna cena, szybka wysyłka, dobry kontakt - polecam.

5 / 5 2017-07-01

szybko,tanio i solidnie. Nie mam żadnych zastrzeżeń do produktu, jak i sklepu. Gorąco polecam

5 / 5 2017-07-01

Sklep OK! Szybka wysyłka-towar zgodny z zamówieniem.

0 / 5 2017-06-27

Nie ma problemu, jednak nie zalecam tego sklepu nikomu, ponieważ korzystają z usług Inpostu do wysyłki paczek. W rezultacie otrzymałam swoją paczkę dopiero po prawie tygodniu, mimo że zazwyczaj z innymi kurierami paczki przychodzą już następnego dnia. Rozumiem, że to nie jest wina sklepu, ale to nadal zostawia nieprzyjemne wrażenie, zwłaszcza gdy zamówienie jest prezentem. Powinna być możliwość wyboru innego dostawcy.

5 / 5 2017-06-25

Bardzo dobry sklep. Towar błyskawicznie wysłany i zapakowany z dużą precyzją aby przesyłka się nie zniszczyła. Na prawdę bardzo polecam sklep!!!

5 / 5 2017-06-18

Szybko i sprawnie - polecam!

5 / 5 2017-06-17

Wszystko ok. Dobry kontakt ze sprzedającym, obsługa klienta na bardzo dobrym poziomie, szybka wysyłka. Polecam :)

5 / 5 2017-06-09

ok

5 / 5 2017-06-01

Szybka dostawa. Sprzęt taki jak na opisie. Jestem bardzo zadowolona. Zapakowany profesjonalnie.

2017-05-19

godny polecenia

5 / 5 2017-05-18

Sprzedawca jest bardzo dobrym, uczciwym i godnym zaufania. Nie mam żadnych zastrzeżeń, ponieważ zakupiłem obiektyw w najkorzystniejszej cenie na rynku. Zamówiłem go w piątek po południu, a już w poniedziałek otrzymałem paczkę. Obiektyw został starannie i stabilnie zapakowany, aby nie uległ uszkodzeniom podczas transportu. Całkowicie śmiało polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2017-05-15

Błyskawiczna przesyłka, produkt zapakowany bezpiecznie do transportu! Polecam!

5 / 5 2017-05-10

Rewelacja. polecam

5 / 5 2017-05-09

Szybko i sprawnie, polecam.

5 / 5 2017-05-05

Na czas, zgodność towaru z opisem, bardzo miła obsługa :) Polecam gorąco i pozdrawiam ;) Anka

5 / 5 2017-04-29

Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam zakupy w Eltkom.

5 / 5 2017-04-27

NIC DODAĆ NIC UJĄĆ. POLECAM Z CAŁĄ STANOWCZOŚCIĄ

5 / 5 2017-04-26

Opinia bardzo pozytywna. Sprzęt super, szybka przesyłka, wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-04-23

Wszystko sprawnie, szybko i solidnie, polecam.

5 / 5 2017-04-22

super kontakt, towar zgodny z opisem, gorąco polecam!!!! Agnieszka

0 / 5 2017-04-18

Ponieważ jechałem w podróż, pracownicy sklepu byli bardzo pomocni i wysłali mi zamówienie tego samego dnia. Przesyłka dotarła do mnie w wyznaczonym czasie, czyli w ciągu 24 godzin, a tak naprawdę tylko 16 godzin. Była ona bardzo starannie zapakowana, co dobrze chroniło zawartość. Otrzymałem aparat, którego zamówiłem, w pełni sprawny i bez żadnych uszkodzeń. Bez wątpienia mogę polecić ten sklep z czystym sumieniem.

2017-04-12

Bardzo fajny sklep z dobrym kontaktem w czasie konsultacji "na telefon".

2017-04-11

Dobre ceny, średnia prędkość realizacji i kontakt z Klientem.

5 / 5 2017-04-08

Super sklep, szybka dostawa-polecam.

Rzetelne opinie o Eltkom.pl

Eltkom.pl

Siedziba
Kęty

WWW
https://www.eltkom.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 33 476 13 69

Komórka
+48 577 588 701

Infolinia
-

Logowanie