Kategorie: / AGD / Biuro / Dom / Dla Dzieci

Emako.pl Opinie Klientów

4.61/5.00 - ilość ocen: 277
opinie o Emako.pl
4 / 5 2019-03-22

Profesjonalnie, mogloby byc nieco szybciej.

5 / 5 2019-03-20

Można kupować w Emako

3 / 5 2019-03-17

Jeden element stojaka na wini uszkodzony. Przed zamówieniem bra było informacji o dostawach stojaków na wino w częściach . wymagały montażu. Przed montażem jes]den z elementów wymagał sklejenia. Produkt był nie pełnowartościowy.

3 / 5 2019-03-15

Przesyłka została zapakowana w taki sposób, że nie zmieściła się do paczkomatu, chociaż można było ją zapakować nieco inaczej - to był największy minus zamówienia.

4 / 5 2019-03-12

Polecam zakupy w tym sklepie, szybko, wygodnie i towar nie różni się od zdjęć na stronie

5 / 5 2019-03-12

Polecam

4 / 5 2019-03-09

jest ok

5 / 5 2019-03-09

Polecam .Wszystko zgodne z opisem super wysyłka i towar

3 / 5 2019-03-05

Jest oki

2019-03-02

Zbyt długi czas oczekiwania na zamówienie

5 / 5 2019-02-28

Polecam

5 / 5 2019-02-26

Jest ok.

5 / 5 2019-02-21

Warto polecić sklep.

5 / 5 2019-02-17

Dziękuję wszystko zgodnie z oczekiwaniami

4 / 5 2019-02-12

Polecam zakup

5 / 5 2019-02-10

Szybko i sprawnie

4 / 5 2019-02-08

Sklep jak najbardziej na tak..

4 / 5 2019-02-07

Polecam

5 / 5 2019-02-07

profesjonalnie i szybko

5 / 5 2019-02-04

Transakcja szybką i przyjemna. Polecam.

4 / 5 2019-02-04

Wszystko w porządku

4 / 5 2019-02-02

Obsługa profesjonalna.Polecam sklep.

4 / 5 2019-01-29

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-26

Polecam bo szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-01-25

Szybko i sprawnie

5 / 5 2019-01-20

Polecam.

5 / 5 2019-01-12

Wspaniałe

5 / 5 2019-01-12

Profesjonalna obsługa towar dobrej jakości szybka wysyłka

5 / 5 2019-01-11

Wiarygodny sprzedawca. Towar wysokiej jakości, zgodny z opisem, bez wad.

5 / 5 2019-01-11

Wysylka i kontakt szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2019-01-11

jest ok

3 / 5 2019-01-11

stół ma uszkodzoną nogę jest pęknięta

4 / 5 2019-01-10

wszystko ok

5 / 5 2019-01-07

Pełen profesjonalizm!!!!

5 / 5 2019-01-07

Polecam !!! Towar zgodny z opisem , wszystko przebiegło szybko i sprawnie !!!

2019-01-06

wszystko w porządku

5 / 5 2019-01-05

SPODZIEWANA JAKOSC I PRZYDATNOSC.

5 / 5 2019-01-02

Profesjonalnie .Polecam.

5 / 5 2019-01-01

Transakcja okazała się łatwa i satysfakcjonujaca. Polecam

5 / 5 2019-01-01

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-12-26

Super.

5 / 5 2018-12-23

SUPER OK!!!

5 / 5 2018-12-20

Polecam

4 / 5 2018-12-20

Polecam gdy towar przyszedł uszkodzony ma tych miast przysłano nowy

5 / 5 2018-12-18

Polecam !!!

4 / 5 2018-12-13

To nie pierwsze zakupy więc jestem zadowolony i na pewno polecę zakupione produkty

5 / 5 2018-12-07

Ocet i mydło takie jak się spodziewałam.... naturalne!. Super!!!

4 / 5 2018-12-06

Bardzo dobra obsługa

4 / 5 2018-12-05

nie mam zastrzeżeń

3 / 5 2018-12-04

jest OK

4 / 5 2018-12-03

Profesjonalnie

4 / 5 2018-12-03

polecam

5 / 5 2018-12-02

Wszystko ok, sprawnie, szybko

3 / 5 2018-11-28

Kontakt ze sklepem był tylko mailowy, próbowałam się dodzwonić, ale bez skutku. Towar przyszedł uszkodzony.

5 / 5 2018-11-25

Polecam innym

5 / 5 2018-11-24

Ok

5 / 5 2018-11-20

Polecam zakupy, wszystko sprawnie i szybko

5 / 5 2018-11-19

Wszystko przebiegło sprawnie

5 / 5 2018-11-18

Szybka obsługa i godna polecenia

4 / 5 2018-11-14

Polecam

5 / 5 2018-11-12

Wszystko super! Na pewno Bede zamawiać i polecać! Pozdrawiam

5 / 5 2018-11-11

Szybko, sprawnie, towar dobrej jakości.

5 / 5 2018-11-11

szybko sprawnie dobra jakość w 100 % polecam

5 / 5 2018-11-09

Wszystko profesjonalnie polecam

5 / 5 2018-10-29

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-10-27

Wspaniale

4 / 5 2018-10-24

Dobry towar, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-10-24

Gratuluję

4 / 5 2018-10-23

Towar zgodny z oczekiwaniem.

5 / 5 2018-10-22

Godne polecenia

4 / 5 2018-10-16

Fajnie, szybko. Bardzo ładny i w dobrym stanie produkt.

4 / 5 2018-10-12

Polecam.

5 / 5 2018-10-08

Polecam.

5 / 5 2018-10-08

Polecam

5 / 5 2018-10-05

Profesjonalna obsługa w każdym calu.

5 / 5 2018-10-03

Ramki ktore zamowilam maja widoczne wgniecenia.Ale tak po za tym ok.

5 / 5 2018-10-02

Piekny stolek,podnozek.Szoda ,ze ma cztery nogi zgodnie ze zdjeciem a nie trzy tak jak w opisie przedmiotu.Ale to juz szczegól.Generalnie polecam

4 / 5 2018-09-30

Towar zgodnie z zamówieniem, dobra jakość

4 / 5 2018-09-30

Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2018-09-29

W porządku

5 / 5 2018-09-28

Polecam. Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-09-26

Szybko, miło, solidnie. Polecam zakupy

5 / 5 2018-09-25

bardzo szybka usługa, towar zgodny z oczekiwanym

5 / 5 2018-09-24

Zakup na medal!!! Wysyłka na medal!!! Tak trzymać!!!

5 / 5 2018-09-21

Szybka obsługa i godna polecenia

5 / 5 2018-09-17

Super!

5 / 5 2018-09-16

Polecam ten sklep!

5 / 5 2018-09-09

szybka wysyłka, dobrze zapakowana, polecam

4 / 5 2018-09-08

Oki, wszystko jest przydatne

3 / 5 2018-09-07

Zamówienie nr:798829 data zamówienia: 2019-03-11 09:07:10 Status: Wysłane - Objaśnienia dotyczące stanu zamówienia: "Objaśnienia dotyczące stanu zamówienia - Informujemy, że Twoje zamówienie zostało (komentarz ukazał się 11-03-2019) już wysłane. Przesyłka dotrze do Ciebie w ciągu kilku dni, czas transportu zależy od wybranej przez Ciebie firmy przewozowej." Czekam, czekam, a przesyłki nie ma i już została decyzja podjęta o rezygnacji z zamówienia. Dnia 13-03-2019 o godz. 15:11 jest e-mail z informacją, że przesyłka została wysłana. No cóż, kurier DPD przesyłkę dostarczył w tempie expresowym, sami Państwo przyznacie po zapoznaniu się z podaną historią: Data Godzina Opis Oddział 2019-03-14 10:13:40 Przesyłka doręczona Odbiorca: (?) SDE 2019-03-14 07:51:27 Wysłano powiadomienie SDE 2019-03-14 06:33:17 Wydanie przesyłki do doręczenia SDE 2019-03-14 03:59:29 Przyjęcie przesyłki w oddziale DPD SDE 2019-03-13 16:03:57 Przyjęcie przesyłki w oddziale DPD WRO 2019-03-13 15:47:41 Przesyłka odebrana przez Kuriera 2019-03-11 15:08:19 Zarejestrowano dane przesyłki, przesyłka jeszcze nienadana Zatem fakty są takie, że towar był kompletowany dopiero po złożeniu zamówienia. Nie było by w tym nic "niesmacznego" gdyby nie ukrywano faktu przez zamawiającego. Firmę kurierską DPD, którą doświadczam często cenię i już od dłuższego czasu jest ona na bardzo wysokim poziomie swoich usług.

5 / 5 2018-09-04

Szybko, sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-09-02

Super

5 / 5 2018-09-01

Może i bym poleciła ale zainteresowaniem klijetek jest wtesy jak zrezygnuje z zamówienia a tak to ok

5 / 5 2018-09-01

Polecam

5 / 5 2018-08-31

polecam :)

5 / 5 2018-08-14

profesjonalna obsługa, polecam

4 / 5 2018-08-14

Ok. Produkt super.

5 / 5 2018-08-13

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam. Korzystam już nie pierwszy raz.

5 / 5 2018-08-12

Transakcja wykonana sprawnie i szybko jestem zadowolona

5 / 5 2018-08-09

Super sklep!

5 / 5 2018-08-07

Polecam tą firmę

5 / 5 2018-08-03

Bardzo szybka dostawa, bardzo dobry kontakt. Polecam sklep.

2 / 5 2018-07-31

Nie jestem zadowolona z zakupu zamówiłam ramkę na zdjęcia niestety była cała wygieta i do tego rama od ramki ma pęknięcia nie polecam jak taki towar jest wysyłany klientowi powinien być najpierw staranie obejrzany a wtedy wysyłany

5 / 5 2018-07-30

Polecam

5 / 5 2018-07-25

Polecam zakupy w tym sklepie , szybka przesyłka

4 / 5 2018-07-18

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-07-15

Kolory nie odzwierciedlają produktu, są przerobione. Reszta ok

4 / 5 2018-07-14

Transakcja przeprowadzona profesjonalnie , szybko i bezpiecznie.

5 / 5 2018-07-12

Szybka dostawa,towar taki,jak na zdjęciu.Bardzo dobry sklep.

4 / 5 2018-07-09

Polecam

5 / 5 2018-07-04

Na stronie ostatnia sztuka towaru więc trochę się bałam, bo wiadomo jak to jest z końcówkami, ale produkt bez zastrzeżeń, przesyłka szybka, na pewno to moje nie ostatnie zakupy w sklepie.

5 / 5 2018-07-04

Super firma

5 / 5 2018-07-03

Wszystko w porządku, polecam

4 / 5 2018-07-01

Bez zastrzezeń dziękuję i polecam. Towary dobrej jakości i zgodne z opisem Dobrze zapakowane, zabezpieczone przed zniszczeniem

5 / 5 2018-06-29

Pienski piekne !

5 / 5 2018-06-28

SUPER SKLEP

4 / 5 2018-06-20

Towar zgodny z opisem i dobrze zapakowany. Szybka wydyłka. Polecam

3 / 5 2018-06-11

mnnnnnkn

4 / 5 2018-06-09

Szybka profesjonalna ibsługa

4 / 5 2018-06-08

Polecam

5 / 5 2018-06-08

Transakcja bezproblemowa, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-06-07

Bardzo solidny sprzedawca . Polecam

5 / 5 2018-06-03

Polecam zakupy w tym sklepie! Na pewno z szybkiej realizacji zamówienia

5 / 5 2018-06-03

Wszystko przebiegało bez zarzutów

5 / 5 2018-06-02

Profesjonalne

5 / 5 2018-05-29

Bardzo szybka obsługa. Gorąco polecam.

4 / 5 2018-05-26

Profesjonalnie

5 / 5 2018-05-25

Wszystko ok

1 / 5 2018-05-21

Przesyłka dotarła po 6 dniach.

5 / 5 2018-05-19

Polecam zakupy w tym sklepie. Towar zgodny z opisem.

4 / 5 2018-05-18

Polecam

5 / 5 2018-05-14

Stolik jest cudowny.

5 / 5 2018-05-13

Sprawnie i szybko

5 / 5 2018-05-11

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie

3 / 5 2018-05-06

Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Szafka RTV niestety nie była zbyt dobrze zabezpieczona na czas transportu i dojechała do mnie z uszkodzeniami. Poza tym w opisie była informacja, że szafka jest wykonana z drewna, a faktycznie była z niskiej jakości płyty wiórowej, sklejki i elementów MDF - dość kiepska jakość biorąc pod uwagę cenę prawie 500 zł. Ale sklep stanął na wysokości zadania - po przesłaniu przeze mnie zdjęć szafki, po kilku godzinach otrzymałam odpowiedź z rozwiązaniem- od razu zlecono przelew zwrotny za 100% wartości szafki (pieniądze dotarły tego samego dnia!) bez konieczności odsyłania produktu. Byłam naprawdę pod wrażeniem rozwiązania problemu! Każdemu mogą się przytrafić wtopy i pomyłki, ale nie każdy sklep w taki sposób traktuje takie sprawy. Brawo!

4 / 5 2018-05-02

Towar super. taki jak na zdjęciach. Przyssawki jak na razie trzymają i wyglądają super.

5 / 5 2018-05-01

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-04-27

SZYBKO I SPRAWNIE, TOWAR ODPOWIADA OPISOWI, JESTEM BARDZO ZDOWOLONA

5 / 5 2018-04-24

Szybo, sprawnie, towar świetnej jakości! Polecam!!!!

5 / 5 2018-04-21

Polecam w 100%, super sie prezentuje a tak niewiele kosztuje ;) jakość obsługi na 6 towar na 6+

5 / 5 2018-04-15

Wszystko super

5 / 5 2018-04-14

Polecam

5 / 5 2018-04-13

polecam

5 / 5 2018-04-12

Szybko, sprawnie

5 / 5 2018-04-05

Towar odpowiada opisowi

5 / 5 2018-04-02

Porządna firma, zamówienie dotarło w terminie. Polecam!!!

5 / 5 2018-03-30

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-03-30

Wszystko przebiegło sprawnie Artykuły ok Jakość odpowiada cenie

5 / 5 2018-03-21

super........

5 / 5 2018-03-19

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-03-19

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-03-18

Wszystko ok. Polecam jak najbardziej zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-09

polecam

4 / 5 2018-03-08

Dość szybko, towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2018-03-05

wszystko w porządku, szybka wysyłka i przedmiot dobrze zapakowany

5 / 5 2018-03-02

......

5 / 5 2018-03-01

ok super

5 / 5 2018-03-01

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-02-25

Suoer

5 / 5 2018-02-17

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-02-17

Bardzo solidny sklep, szybka wysyłka oraz informacja o statusie zamówienia. Polecam

4 / 5 2018-02-10

Jestem zadowolona z przebiegu transakcji.Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-02-05

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-02-01

Szybko,sprawnie,

5 / 5 2018-01-31

Profesjonalna obsługa. Polecam sklep.

4 / 5 2018-01-30

Dobra firma Polecam

4 / 5 2018-01-28

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-01-27

Transakcja była szybka i przyjemna

5 / 5 2018-01-19

Zdecydowanie POLECAM !!!

4 / 5 2018-01-17

Jak najbardziej na tak ! W 100% wszystko zrealizowane w stosunku do oczekiwań Polecam .

5 / 5 2018-01-07

suuuper!

5 / 5 2018-01-04

wszystko w porządku

4 / 5 2017-12-29

Polecam

5 / 5 2017-12-25

Jestem bardzo zadowolony z realizacji zamówienia.

2017-12-17

Tyle plastiku użyte do ochronienia małego pojemnika na chleb! Kilka metrów plastiku! Wstyd na 21 wiek.

4 / 5 2017-12-17

Wszystko ok. Metalowa półka na kółkach porządnie wykonana, ładna. Zamówienie realizowane o kilka dni dłużej niż było podane w informacji na stronie.

5 / 5 2017-12-15

Wszystko na tak

5 / 5 2017-12-13

Sprawnie i bez zarzutów. Szybka realizacja zamówienia i dobry kontakt ze sprzedającym.

5 / 5 2017-12-13

Wszystko szybko i sprawnie

5 / 5 2017-12-12

Profeska

4 / 5 2017-12-12

Produkty dobre jakościowo w przyzwoitych cenach duży wybór.

5 / 5 2017-12-07

Super!

3 / 5 2017-12-07

Obsługa ok,troszkę ZA długo czekania na realizację

4 / 5 2017-12-03

Profesjonalna obsługa.Jak najbardziej polecilbym znajomym.Szybko i żadnych problemów.

5 / 5 2017-12-02

Okej.

5 / 5 2017-11-29

Profesjonalna obsługa...super

5 / 5 2017-11-26

Profesjonalna obsługa, wysyłka zgodna z zamówieniem

5 / 5 2017-11-26

bardzo bardzo dobra

5 / 5 2017-11-26

Super!!

5 / 5 2017-11-24

Wszystko bardzo dobrze. Polecam

5 / 5 2017-11-24

Wszystko sprawnie, szybko.Polecam

5 / 5 2017-11-20

Profesjonalna obsługa i polecam

5 / 5 2017-11-20

Profesjonalna obsługa, super podejście so Klienta. Transakcja na wysokim poziomie. Asortyment klasa :)

5 / 5 2017-11-19

Profesjonalna obsługa, wysyłka zgodna z zamówieniem

5 / 5 2017-11-16

Wszystko super

5 / 5 2017-11-13

Polecam.

2017-11-09

deska ktora zamowiłam przyszla niezapakowana kompletnie i obita w jednym miejscu.

5 / 5 2017-11-07

Towar zgodny z opisem. Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń. Polecam gorąco.

5 / 5 2017-11-02

Polecam wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2017-10-29

Produkty i sama przesyłka są dobrej jakości. Transakcja przebiegła sprawnie.

Rzetelne opinie o Emako.pl

Emako.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://emako.pl

Email
[email protected]

Telefon
71 710 46 01

Komórka
-

Infolinia
71 710 46 01

Logowanie