Kategorie: / Odzież i Obuwie

Ememe.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.72
opinie o Ememe.pl
3 / 5 2019-03-23

Okazuje się, że nie jestem jedyną osobą, która miała problem z tym sklepem w okresie przedświątecznym. Sklep oszukuje swoich klientów, nie umieszczając na swojej stronie ani w opisie koszulek, ani w koszyku informacji, że zamówienia dokonane po 13 grudnia nie zostaną wysłane - tę informację przekazują dopiero po opłaceniu zamówienia! Kiedy zwróciłam uwagę obsłudze na to, że brakuje tej informacji, próbowano przekonać mnie, że ją przeoczyłam. Poprosiłam więc o screenshot z komunikatem, na którym widnieje, że czas realizacji zamówienia to 72 godziny. Pieniądze zostały zwrócone, ale na Facebookowym fanpage'u zostałam zablokowana, a mój komentarz usunięty - zachowanie godne szkoły podstawowej! Na stronie wciąż nie ma żadnego ostrzeżenia, dlatego też zdecydowanie odradzam sklep każdemu, kto chce tam zrobić zakupy.

5 / 5 2019-03-20

Szybka wysyłka, koszulki dobrej jakości, polecam. To już chyba 10ta koszulka zakupiona w tym sklepie.

0 / 5 2019-03-06

Czekałem na dostarczenie mojego zamówienia przez cały miesiąc. Gdyby firma traktowała mnie poważnie, miała by proponować rabat albo bonus w przypadku takich opóźnień. Po trzech tygodniach oczekiwania otrzymałem maila, który nieco mnie zirytował - zdawało się, że mój termin nie ma dla firmy żadnego znaczenia. Mogę zrozumieć, że firma może mieć dużo zamówień w okresie urlopowym, ale moim zdaniem wymówki powinny mieć swoje granice. Co więcej, jeśli firma ma kilkutygodniowe opóźnienia, dlaczego nadal oferuje 20% rabatu na nowe zamówienia? To nieuczciwe wobec klienta. Sklep mógłby również testować jakość nadruku na różnych kolorach koszulek, ponieważ niektóre wychodzą niewyraźnie i blado. Chociaż jest opcja reklamacji, obawiam się, że z powodu tak niskiej jakości obsługi, nie byłbym w stanie otrzymać zwrotu ani koszulki, która mi odpowiada.

5 / 5 2019-02-10

szybka obsługa , dobry kontakt ale do jakości koszulek wiele do życzenia ,

5 / 5 2019-02-02

Wszystko profesjonalnie. Świetnie wykonane koszulki i szybka dostawa. Zdecydowanie polecam!

2019-01-16

Asortyment jest rewelacyjny. Bonusy przy zamowieniach powyzej pewnej kwoty sa bardzo milym dodatkiem tak samo znizki

5 / 5 2019-01-15

Pracownicy obsługi Klienta byli bardzo uprzejmi i przyjemni. Niestety, musiałam poczekać nieco dłużej na koszulki, jednak zostałam o tym od razu poinformowana. Jednakże, wysoka jakość koszulek oraz świetny nadruk zrekompensowały to w pełni. Zdecydowanie polecam, ponieważ naprawdę warto!

5 / 5 2019-01-15

Można polecić tę firmę, ponieważ obsługa klienta jest bardzo sympatyczna. Chociaż musiałam trochę dłużej czekać na koszulki, zostałam od razu poinformowana o tym. Jednak jakość koszulek i świetne nadruki rekompensują wszystko. Naprawdę warto skorzystać z ich usług!

5 / 5 2019-01-10

Szybka dostawa, dobrze spakowany towar, informacje o realizacji zamówienia na bieżąco.

5 / 5 2019-01-08

Mimo okresu letniego szybko zrealizowano moje zamówienie, koszulki sa super!

5 / 5 2019-01-06

Strona internetowa posiada świetne wzory, lecz niestety sklep nie jest w żaden sposób komunikatywny - nie odbiera telefonów ani nie odpowiada na maile. Dostawa trwa bardzo długo, a nawet dwukrotnie musiałem prosić o zwrot pieniędzy i zrezygnować z zamówienia, ponieważ czekałem ponad miesiąc na dostawę koszulek. Nie otrzymałem żadnej informacji o postępie realizacji zamówienia, a mimo moich próśb o rezygnację, koszulki zostały dostarczone do mnie. Jakość koszulek jest tylko średnia, materiał jest cienki i nadruki nie są wyraźne - po praniu mogą nawet zniknąć. Dodatkowo, sklep zgłaszał mi pretensje, że jako klient oczekuję zbyt wiele. Co do odzyskania pieniędzy - jest to jedyny pozytywny aspekt całego doświadczenia związane z tym sklepem.

5 / 5 2018-12-20

Ok

5 / 5 2018-12-03

Wszystko sprawnie, polecam

5 / 5 2018-11-26

Pełen profesionalizm. Koszulki wysokiej jakości. Bardzo szybka tealizacja zamówienia

2018-11-12

Produkt dobrej jakości i cenie

2018-11-05

Kupiłam u nich t-shirt dla męża. Teraz kupię więcej bo już wiem że mają je świetne i z wyższej półki.

5 / 5 2018-11-05

Transakcja przeszła szybko i pomyślnie, nie mam zastrzeżeń. Koszulki świetne!

0 / 5 2018-10-09

Na stronie internetowej koszulki prezentują się świetnie, jednak nie zgadzam się, że druk na nich jest okropny. Chociaż nie jest idealnie pokrywający, to dzięki temu dobrze wtapia się w kolor koszulki. Jednakże, mam pewne wątpliwości co do jakości samej koszulki. Otrzymałem paczkę dopiero wczoraj i obecnie testuję produkt, ale na razie wydaje mi się, że koszulka jest miękka w dotyku, ale cienka i jakość szwów nie jest zadowalająca. Ciężko mi powiedzieć, jak długo wytrzyma. Najważniejsza kwestia, to że obsługa klienta jest totalną porażką! To nie do zaakceptowania, że tak słabo funkcjonuje. Doceniam oryginalne wzory, których nie można znaleźć nigdzie indziej, ale jeśli firma nie poprawi swojej obsługi klienta, to nie widzę dla niej przyszłości. Kontakt mailowy jest nieskuteczny, a brak jakiejkolwiek informacji odnośnie opóźnień w dostawie stanowi problem. Firmy powinny usuwać z swoich stron informacje na temat czasu realizacji zamówienia jeśli nie są w stanie ich dotrzymać. Dzwonienie do klientów jest obowiązkiem, a brak jakiegokolwiek rekompensaty za obsługę klienta jest nie do zaakceptowania. Wydaje się, że firma skupia się tylko na sprzedaży, ale ja wolę zrobić zakupy na platformie "ali" gdzie wszystko jest dostarczane na czas.

5 / 5 2018-09-29

Polecam! Dostawa na czas, koszulki jakościowo bez zarzutu.

5 / 5 2018-09-25

Wygodne zakupy, intuicyjna obsługa. Polecam!

0 / 5 2018-09-24

Od dwóch tygodni oczekuję na dostarczenie przesyłki, która zawiera 3 koszulki i kilka podkładek. Zamówienie opłacone zostało zrealizowane za ponad 100 złotych. Na początku trzech dni nie pojawiła się żadna informacja na temat jego statusu. Dopiero po weekendzie dostałem informację o opóźnieniu oraz podaną datę 23.08 na wysyłkę. 25.08 wysłałem e-maila pytając, czy paczka w ogóle zostanie wysłana. Niestety, nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, ale paczka ostatecznie została nadana i czekam teraz na jej odbiór w poniedziałek.

2018-09-24

Koszulki bardzo wysokiej jakości, druk świetny a cena przyzwoita

5 / 5 2018-09-09

Sklep rzetelny, szybka realizacja, produkt dobrej jakości. Polecam.

0 / 5 2018-08-31

Dostawa została wykonana niezwykle szybko (chociaż strona informowała, że przed świętami paczka może nie dotrzeć), a ja otrzymałem ją nawet przed wigilią! Produkt był zgodny z opisem i wyraźnie dobrej jakości.

0 / 5 2018-08-31

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, nawet pomimo informacji na stronie, że przed świętami może być problem z dostarczeniem przesyłki. Ostatecznie otrzymałam ją jeszcze przed wigilią! Produkt był zgodny z opisem i okazał się być wysokiej jakości.

5 / 5 2018-08-27

Szybko i profesjonalnie. Koszulki są ekstra!

5 / 5 2018-08-23

Super sklep !! Koszulki doskonałej jakości !!

2018-08-21

Wszystko zgodne z opisem na stronie.

5 / 5 2018-08-18

polecam

2018-08-15

Świetny sklep! Błyskawiczna wysyłka i idealna obsługa. Wspaniałe projekty koszulek!

5 / 5 2018-08-08

pozytywna

2018-07-26

Wszystko w porządku!

5 / 5 2018-07-26

towar zgodny z opisem ...polecam

2 / 5 2018-07-18

Mimo licznych krytycznych opinii na temat sklepu, zdecydowałam się na złożenie zamówienia. Niestety, koszulki, które kupiłam 13 czerwca, dotarły dopiero 11 lipca. Kontakt ze sprzedającym był zerowy i otrzymałam tylko automatyczne wiadomości. Sprzedawca kłamał, że koszulki zostaną wysłane 25 czerwca, ale nie otrzymałam na to żadnej odpowiedzi. Niestety, koszulki, które miały być prezentem, nie dotarły na czas. Otwierając dzisiaj paczkę, zauważyłam, że druk koszulek nie odpowiada temu, co zamówiłam. Na zdjęciach nadruki były kolorowe, a moje są czarno-białe, co niszczy efekt wzoru. Nie chcę ich odsyłać, bo już straciłam miesiąc. Nie polecam tego sklepu!

5 / 5 2018-07-13

polecam, dobre jakościowo koszulki,

0 / 5 2018-07-04

Już od października nie mogę się powstrzymać od z niecierpliwości zamiany produktu na bardziej pojemny. Niestety, nie odebrali mojej zwracanej przesyłki, nie odbierają telefonów, nie odpowiadają na wiadomości e-mail ani na wiadomości przez messenger. Odwiedziłam ich siedzibę w Gdyni na ulicy Poziomkowej, jednak nikt nie otworzył drzwi. Przed zamówieniem czegoś od nich powinniśmy zastanowić się, czy warto.

2 / 5 2018-06-21

Czekam na moje zamówienie od ponad tygodnia i nadal nie otrzymałem żadnej informacji na temat jego statusu. Kontakt z obsługą klienta jest całkowicie bezużyteczny, ponieważ nikt nie odpowiada na moje maile. Zdecydowanie nie polecam tego sklepu, zalecam unikanie go.

2 / 5 2018-06-21

Czekałam na moje zamówienie już od ponad tygodnia, ale niestety bezskutecznie. Kontakt z obsługą klienta jest kompletnie bezużyteczny, ponieważ nikt nie odpowiada na moje maile. Zdecydowanie nie polecam tego sklepu, lepiej go unikać.

0 / 5 2018-06-12

Wiem, że było dużo zamówień i takie oczekiwanie przez miesiąc na cztery koszulki mi nie przeszkadzało. Ale kiedy okazało się, że jedna z nich jest zupełnie inna niż zamówiłem, podejrzewam, że została wybrana przez jakiegoś magicznego krasnala, to już mamy problem. Postanawiam zrezygnować z zakupów w tym sklepie. Jest wiele innych miejsc, gdzie można kupić koszulki z nadrukiem i otrzymuje się dokładnie to, co się zamawia.

2018-06-10

Byłskawiczna dostawa produktu, sam produkt także świetny i bardzo dobrej jakości, dodatkowo zawarta krótka notka o jego konserwacji, ogólnie polecam.

5 / 5 2018-06-04

Koszuleczki mega! Profesjonalna obsługa, i sprawna realizacja.

0 / 5 2018-05-26

Byłbym chętny do wystawienia oceny przesyłce, lecz niestety nie dotarła do mnie. Właśnie minął dokładnie miesiąc od momentu złożenia zamówienia i zapłacenia za nie, a po kilku dniach otrzymałem wiadomość, że realizacja zostanie przedłużona o 2-4 dni. Jednakże, upłynął już cały miesiąc, a nadal nie otrzymałem żadnej informacji. Dodatkowo, nie otrzymałem żadnej odpowiedzi na moje maile. W związku z tym, nie polecam tej usługi.

5 / 5 2018-05-08

Szybka realizacja zamówienia. Dobry kontakt ze sklepem oraz z samym kurierem. Na napisany mail odpisują szybko i sprawnie. Polecam ten sklep. :)

5 / 5 2018-04-27

Ten sklep jest świetny. Wysyłka jest bardzo szybka, a co najważniejsze, nie ma problemów z wymianą towaru. W okresie świątecznym mieliśmy także przedłużony czas na zwrot lub wymianę. Dzięki temu udało mi się naprawić błąd z nietrafionym prezentem. Artykuły, takie jak koszulki i nadruki, są wykonane na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-04-27

Ten sklep jest niesamowity. Zamówienia są wysyłane błyskawicznie, a jeśli coś jest nie tak z produktem, nie ma problemu z wymianą. Szczególnie podczas świąt mogę liczyć na przedłużony czas na zwrot lub wymianę. Dzięki temu udało mi się uratować nietrafiony prezent. Jakość koszulek i nadruków jest naprawdę na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-04-22

Polecam ten sklep. Bardzo dobry kontakt (wiadomości mailowe). Odpowiedź przyszła na drugi dzień. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-04-19

Zakład handlowy bierze pod uwagę opinię klienta. Koszulki są wysokiej jakości, a także dostaliśmy przesyłkę bardzo szybko, pomimo zmiany lokalizacji sklepu. Wymiana rozmiaru została również przeprowadzona szybko. Dodatkowo, wzory są oryginalne. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-04-19

Klient jest ważny dla sklepu. Koszulki są wysokiej jakości, a paczka dotarła do nas bardzo szybko, pomimo, że sklep przeniósł się w inne miejsce. Wymiana rozmiaru została również załatwiona bardzo szybko. Dodatkowo, wzory są oryginalne. Bez wątpienia, polecam ten sklep!

2018-03-25

wszystko w najlepszym porządku!

2018-03-11

Koszulki są boskie!!! DZIĘKI!!!

2 / 5 2018-03-08

Wpłaciłam pieniądze, ale nie otrzymałam zamówienia. Czekam na nie już od dwóch tygodni. Nikt nie odpowiada na moje maile, nikt nie odbiera moich telefonów, a zostałam zablokowana na Facebooku. Gorąco odradzam tego sprzedawcę!

0 / 5 2018-03-04

To naprawdę niedopuszczalne - złożyłam zamówienie prawdopodobnie 22 kwietnia, a mamy już 14 maja i wciąż nie otrzymałam towaru, chociaż zapłaciłam za niego z góry. Po upływie dwóch tygodni od złożenia zamówienia postanowiłam skontaktować się z przedstawicielami sklepu, ponieważ nikt nie informował mnie o postępach w realizacji zamówienia. Otrzymałam przeprosiny i zapewnienie, że towar zostanie wysłany najpóźniej następnego dnia. Jednak już kolejny tydzień minął, a ja wciąż nie otrzymałam przesyłki ani żadnej informacji na temat jej statusu. Przysłanie kolejnego e-maila również nie przyniosło żadnego efektu - nikt nawet nie raczył odpowiedzieć mi na moje zapytanie. To zdecydowanie niepoważne traktowanie klienta.

0 / 5 2018-02-27

Nigdy nie doświadczyłam tak fatalnej obsługi klienta w swoim życiu. Czekałam na dostawę przez dwa tygodnie i mimo wielu zapytań dotyczących mojego zamówienia, otrzymałam tylko jedną odpowiedź, w której przepraszano za opóźnienia. Teraz odesłałam koszulkę do wymiany na większy rozmiar i panuje całkowita cisza. Koszulki nie ma, tradycyjnie nikt mi nie odpowiada.

2018-02-25

Od trzech tygodni nie ma kontaktu ani paczki. Podejrzewam zwykłe wyłudzenie.

5 / 5 2018-02-21

Super sklep, Szybka obsluga. Polecam !

2018-02-09

Wszystko bardzo dobrze i sprawnie. Duży wybór, wszystkie rozmiary. Towar przyszedł w 48 godzin.

2018-02-07

Koszulki bardzo dobre jakościowe, cena była okazyjna a nadruk bardzo dobry.

2018-01-03

Świetny sklep z najciekawszą ofertą koszulek jaką dotychczas widziałem

5 / 5 2018-01-02

Świetny sklep, jakość koszulek rewelacyjna i ogromny wybór nadruków. Polecam!

5 / 5 2017-12-01

Doceniam, kiedy klienci są traktowani z szacunkiem i profesjonalizmem. Dzisiaj otrzymałem telefon od przemiłej Pani, która poinformowała mnie o niedostępności pewnych produktów w magazynie. Mam na myśli koszulki o numerze 180, które są doskonałej jakości, a nadruk również jest świetny. Szczerze polecam!

5 / 5 2017-12-01

Doceniam wysokiej jakości obsługę klienta oraz sposób, w jaki się do mnie odnosi. Ostatnio otrzymałem telefon od bardzo przyjemnej pani, informującej mnie o niedoborach na magazynie. Chodziło o koszulki, których jakość była na naprawdę wysokim poziomie, a nadruk również był świetny. Z całego serca polecam je wszystkim!

5 / 5 2017-11-29

Na stronie petarda znajdują się wzory. Wszystkie zdjęcia są dokładnym odwzorowaniem produktu. Druk jest wykonany w bardzo wysokiej jakości, tak jak koszulki. Skontaktowanie się drogą mailową nie sprawia żadnych problemów, więc gorąco polecam wszystkim, ponieważ jest to naprawdę wartościowe.

5 / 5 2017-11-29

Na stronie petarda znajdują się wzory. Zdjęcia są w 100% wiarygodne i odzwierciedlają dokładnie oferowany towar. Druk jest wykonany z wyjątkowo wysoką jakością, podobnie jak koszulki. Kontakt mailowy jest łatwy i bez problemów, dlatego polecam go wszystkim, ponieważ jest naprawdę warto skorzystać z tej usługi.

5 / 5 2017-11-26

Lekka obsuwa, ale dali radę. Super koszuleczki! Polecam

1 / 5 2017-11-23

Obsługa klienta jest bardzo zła. Od 8 dni moje zamówienie jest w trakcie realizacji, ale nic więcej się nie dzieje. Pracownicy nie odpowiadają na wiadomości, a telefon jest nieudostępniony, ponieważ tylko skrzynka odbiera połączenia. Na Facebooku zaczęli korzystać z bota, który pisze za nich. Brak jakiegokolwiek kontaktu. Niestety, kupiłem koszulkę jako prezent, więc obawiam się, że nie zdążę jej odebrać na czas. W ogóle nie wiem, czy kiedykolwiek ją dostanę. Z pewnością miałbym ją szybciej, gdybym zamówił z Chin.

5 / 5 2017-11-08

Zakupy były udane, koszulki są świetne i było wiele opcji do wyboru. Paczkę otrzymałem szybko, a sama jakość koszulek jest doskonała - wykonane z czystej bawełny i mają bardzo intensywne i żywe kolory. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-10-31

Super koszulki!!!!! Nie mam powodów by wystawić inną ocenę.

5 / 5 2017-10-30

Genialna obsługa super wzory koszulek mega szybka wysyłka i przystępne ceny. 5/5

2017-10-27

Wszystko w jak najlepszym porządku!!

5 / 5 2017-10-21

Szybka realizacja zamówienia połączona ze świetnym kontaktem telefonicznym. Rozmiarówka zgodna z opisem i wysokiej jakości materiał.

0 / 5 2017-10-20

Jakiś czas temu zakupiłam trzy koszulki. Paczkę dostarczył kurier w ciągu dwóch dni. Nadruki na koszulkach są naprawdę intensywnych kolorów, a same koszulki leżą świetnie. Na pewno niedługo znów tu zawitam i zamówię jeszcze kilka, ponieważ sklep oferuje ogromny wybór i trudno podjąć decyzję :)

5 / 5 2017-10-17

Polecam zakupy w tym sklepie :)

5 / 5 2017-10-13

Wszystko ok,szybka wysyłka,towar zgodny z opisem.Polecam jak najbardziej :)

5 / 5 2017-10-03

Paczka dotarła bardzo szybko, a koszulki same w sobie są naprawdę doskonałe. Jesteśmy bardzo zadowoleni, na pewno we wrześniu wrócimy i zamówimy coś dla mojego ukochanego. Mają ogromną ilość wzorów i naprawdę dużo do wyboru.

5 / 5 2017-10-03

Przesyłka dotarła bardzo szybko, a koszulki same w sobie są naprawdę doskonałe. Jestem ogromnie zadowolona i na pewno ponownie skorzystam z tego sklepu, aby zamówić coś dla mojego ukochanego partnera. Maja szeroki wybór wzorów, więc jest w czym wybierać.

5 / 5 2017-09-22

Bardzo szybka wysyłka, towar jak w opisie. Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam

5 / 5 2017-09-18

Bardzo fajny sklep, polecam

5 / 5 2017-08-15

Kupowanie było łatwe i udane, koszulki dotarły bardzo szybko. Nadruki na nich są świetne i jestem zadowolony z jakości. Jedna z koszulek była dla mojej dziewczyny, a była bardzo pozytywnie zaskoczona koszulką z motywem małego księcia. Gorąco polecam wszystkim!

5 / 5 2017-08-15

Zakupy przebiegły bez żadnych problemów, a koszulki dotarły bardzo szybko. Jakość nadruków jest świetna i jestem z tego powodu zadowolony. Jeden z tych t-shirtów był dla mojej dziewczyny, która była mile zaskoczona koszulką z motywem małego księcia. Polecam to wszystkim!

5 / 5 2017-08-14

Polecam

5 / 5 2017-08-13

Zamówione koszulki dotarły w obiecanym czasie, rozmiary się zgadzają, b ładne, polecam

2017-07-22

Wszystko bardzo dobrze, rzetelna obsługa, łatwy kontakt.

5 / 5 2017-07-17

Koszulki są bardzo dobrze wykonane, biorąc pod uwagę ich cenę. Jestem zadowolona z jakości materiału, ale wyjmowanie ich jest trudne. Niestety, z powodu mojej delikatności, skaleczyłam się w palec. Bardzo smutne ;(

5 / 5 2017-07-17

Koszulki są naprawdę dobrze wykonane jak na swoją cenę. Jestem zadowolona z jakości, ale niestety wyjęcie koszulek jest bardzo trudne. Z powodu mojej niezdarności skaleczyłam się w palec. Bardzo przykro mi z tego powodu ;(

2017-07-16

Bardzo długi czas oczekiwania, nadruk na T-shircie niewyraźny, jakby wyblakły - zupełnie inny niż na zdjęciu.

5 / 5 2017-06-26

Wszystko jest w najszczęśliwszym porządku. Pomimo tego, że wybrałem niewłaściwy rozmiar, udało mi się wymienić koszulkę bez żadnych problemów i musiałem czekać tylko 3 dni na nową. Gorąco polecam, jest ogromny wybór wzorów :)

5 / 5 2017-06-26

Wszystko jest w porządku. Pomimo tego, że wybrałem zły rozmiar, wymiana koszulki odbyła się sprawnie i musiałem czekać tylko 3 dni na nową. Gorąco polecam, mają ogromny wybór wzorów.

5 / 5 2017-06-26

Koszulki wysokiej jakości, podobają się mi i całej rodzinie dla której zamówiłam. Szybko dostarczono.

2017-06-24

Jest spoko ^^ Mają fajne wzory c:

2017-06-16

Sklep naprawdę dobry . Rzeczy zakupione w nim są godne polecenia

2017-06-04

Wszystko w najlepszym porządku.

2017-05-31

Beznadzieja. Zamówienie złożone 27.12, do dziś nie zrealizowane i zero info.

2017-05-26

Pomimo okresu przedświątecznego, zamówienie dotarło na czas :-)

2017-05-16

Koszulki z ememe.pl spełniły moje oczekiwania, z resztą tak samo jak zorganizowana obsługa klienta

5 / 5 2017-05-07

Koszulka była na prezent, który bardzo się spodobał. A pomysł na zapuszkowanie koszulki w BIGOS po prostu czad! Polecam:)

2017-04-29

Produkty zadowalające.

2017-04-26

Bardzo porządna firma, potrafią zrealizować wszystkie sugestie klienta.

5 / 5 2017-04-24

Koszulki otrzymałam w ciągu 3 dni od zakupu. Mnóstwo wzorów do wyboru i świetna jakość koszulek. Polecam!

5 / 5 2017-04-13

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Miłą niespodzianką było otrzymanie paczki jeszcze przed Świętami. Polecam zakupy w tym sklepie.

2017-04-08

Towar wysokiej jakości, nadruki świetne. Cena adekwatna a obsługa klienta stanęła na wysokości zadania.

5 / 5 2017-04-01

Sprawna transakcja, świtne koszulki, polecam!!!

Rzetelne opinie o Ememe.pl

Ememe.pl

Siedziba
-

WWW
http://ememe.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie