Kategorie: / Handel / Medycyna / Transport i logistyka / Usługi

EMKA SPÓŁKA AKCYJNA Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 6
opinie o EMKA SPÓŁKA AKCYJNA
5 / 5 2018-09-28

Specjalistyczny Szpital im. dr A.Sokołowskiego z siedzibą 58-309 Wałbrzych ul. Gr A.Sokołowskiego 4 współpracuje z firmą EMKA Handel-Usługi Krzysztof Rdest od dnia 01-05-2008 r. do dnia 30-04-2012 r. Wartość umowy brutto wynosi 1 965 590,00 szacunkowa ilość odebranych odpadów 22 900kg/miesięcznie. W czasie trwania umowy usługa polegająca na odbiorze i termicznej utylizacji odpadów medycznych jest wykonywana w sposób należyty z zachowaniem obowiązujących standartów. Z pełną odpowiedzialnością polecam firmę: EMKA HANDEL-USŁUGI KRZYSZTOF RDEST jako profesjonalnego i rzetelnego partnera.

5 / 5 2018-07-08

Na podstawie dotychczasowych doświadczeń we współpracy z firmą "EMKA SPÓŁKA AKCYJNA" możemy zaświadczyć o wysokiej klasie wdrażanych produktów oraz profesjonalizmie jej pracowników.

5 / 5 2018-05-20

Na podstawie dotychczasowych doświadczeń we współpracy z firmą "EMKA SPÓŁKA AKCYJNA" możemy zaświadczyć o wysokiej klasie wdrażanych produktów oraz profesjonalizmie jej pracowników.

2018-03-27

Firma EMKA Handel-Usługi Krzysztof Rdest dała się poznać jako rzetelny, wiarygodny i solidny partner. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy usługi EMKA Handel-Usługi Krzysztof Rdest jako firmy spełniającej najwyższe standardy jakości w zakresie świadczonych usług.

5 / 5 2018-03-15

Firma "EMKA SPÓŁKA AKCYJNA" wykazała się dobrą organizacją i profesjonalizmem załogi i jest godną polecenia przy realizacji kolejnych zleceń jako wiarygodny partner.

5 / 5 2018-01-20

Polecam. Profesjonalna firma, miła obsługa.

5 / 5 2017-05-03

Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Kozienicach współpracuje z firmą EMKA Handel-Usługi Krzysztof Rdest w zakresie dzierżawy spalarni odpadów medycznych od dnia 31-03-2007 do dnia 01-04-2010 w ramach pierwszej umowy oraz od dnia 26-05-2010 do 26-05-2019 r w ramach obecnie funkcjonującej umowy. Dotychczas firma wywiązuje się z podjętych zobowiązań, wykonuje usługi z należytą starannością i zachowaniem obowiązujących standardów.Firma do wszelkich działań podchodzi profesjonalnie i starannie. Polecamy firmę EMKA Handel-Usługi Krzysztof Rdest jako stabilnego, godnego zaufania partnera.

Rzetelne opinie o EMKA SPÓŁKA AKCYJNA

EMKA SPÓŁKA AKCYJNA

Siedziba
Żyrardów

WWW
http://www.ekoemka.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
+4846858-09-25

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie