Kategorie: / Komputery / Foto / Telefony / Zdrowie I Uroda / Książki / Dla Dzieci / Gry / Film i Muzyka

Empik.com Opinie Klientów

4.68/5.00 - ilość ocen: 238
opinie o Empik.com
2 / 5 2022-03-07

Oferta spora, ale ceny wysokie. Z artykułów typu kosmetyki czy perfumy mają na stronie rzeczy, ktorych nie maja fizycznie. Przyjmują zamówienia i płatności, po czym następnego dnia je anulują. A produkty nadal pozostają na stronie, mimo, że nie mogą ich sprzedać bo ich nie mają.

5 / 5 2020-03-04

ceny nie są za niskie, ale za to jest dużo dostępnych tytułów

5 / 5 2019-11-06

polecam

4 / 5 2019-03-19

Wszystko bardzo dobrze, polecam.

5 / 5 2019-03-17

Super

5 / 5 2019-03-16

Jak zwykle profesjonalnie :)

5 / 5 2019-03-13

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2019-03-11

Wszystko elegancko :)

5 / 5 2019-03-09

Wszystko od początku do końca bez zarzutu. Polecam

4 / 5 2019-03-06

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2019-02-26

Super obsługa, szybka realizacja zamówienia, polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-02-24

Wszystko ok Polecam

5 / 5 2019-02-22

Jestem bardzo zadowolona z tej formy zakupu.

5 / 5 2019-02-22

Wszystko w należytym porządku. Serdecznie polecam :)

5 / 5 2019-02-21

Polecam Zakupy szybkie, wygodne i bardzo udane.

5 / 5 2019-02-19

Polecam

4 / 5 2019-02-17

Godne polecenia innym .

5 / 5 2019-02-17

Wszystko na piątkę. Polecam.

4 / 5 2019-02-17

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-16

Polecam

5 / 5 2019-02-16

Zamówienie, dostawa, odbiór. Błyskawicznie. Pozdrawiam, Jarek.

5 / 5 2019-02-09

polecam

5 / 5 2019-02-09

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, cena znacznie niższa niż w sklepie stacjonarnym, bardzo miła obsługa. Polecam :)

5 / 5 2019-02-05

super! polecam!

5 / 5 2019-02-04

szybka i sprawna obsługa zamówienia.

5 / 5 2019-01-30

Wszystko dobrze! 10/10 Polecam!

5 / 5 2019-01-29

Pięknie, szczelnie zapakowane bez żadnego naruszenia zawartości.

5 / 5 2019-01-29

Zamówiłam książkę, paczuszka przyszła do wybranego sklepu już na drugi dzień. Zapakowana ładnie, porządnie. Książka w stanie idealnym trafiła do mnie. Pani przy kasie bardzo miła i uprzejma. CH HIT Nowy Dwór Mazowiecki

5 / 5 2019-01-28

Bardzo jestem zadowolona z szybkiej i rzetelnej realizacji zamówienia.

5 / 5 2019-01-18

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Informacji o statusie zamówienia aż za dużo.

5 / 5 2019-01-15

Polecam! Wszystko zostało ogarnięte szybko i sprawnie :)

5 / 5 2019-01-13

Wszystko na piątkę. Polecam.

5 / 5 2019-01-08

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-05

Wszystko dobrze! 10/10 Polecam!

5 / 5 2019-01-04

Bardzo sprawne, szybkie dostarczenie produktu z powiadomieniami stanie realizacji. Dziękuję i polecam.

5 / 5 2019-01-04

Wszystko w porządku. Polecam. Szybko przyszła paczka, książka profesjonalnie zapakowana

4 / 5 2019-01-03

Transakcja przebiegła szybko, obsługa przy odbiorze rewelacyjna, niestety przesyłka okazała się być uszkodzona (źle zabezpieczona), płyta miała zgniecione pudełko, na szczęście zawartość nie uległa uszkodzeniu. Dobrze, że towar nie był przeznaczony na prezent, bo byłby kłopot.

5 / 5 2019-01-02

polecam

5 / 5 2018-12-27

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Bezpłatny odbiór przesyłki w najbliższym sklepie. Polecam!

5 / 5 2018-12-24

Szybko, towar był w idealnym stanie

5 / 5 2018-12-24

transakcja błyskawiczna. Wszystko o.k.

5 / 5 2018-12-23

Od kiedy korzystam z aplikacji empik.com jestem z niej bardzo zadowolony. Aplikacja pozwala na szybki zakup w kozystnych cenach i pełna satysfakcję. Polecam kazdeka.

5 / 5 2018-12-18

Obsługa jak zawsze profesjonalnie, przesyłka szybko, z dobrą jakością zamówionego towaru. Dziękuję :)

4 / 5 2018-12-16

Proste zamawianie i profesjonalne podejście do klienta

5 / 5 2018-12-16

Produkt zgodny z opisem, szybka realizacja zamowienia. Polecam

5 / 5 2018-12-15

Bardzo miła obsługa. Paczka dotarła na czas bez uszkodzeń

5 / 5 2018-12-12

Wszystko przebieglo sprawnie, cena produktu bardzo przystepna. Polecam

5 / 5 2018-12-04

Polecam zakupy w tym sklepie.

3 / 5 2018-12-01

Wszystko w porządku poza tym, że płyta którą zamówiłam, była w rozwalonym pudełku.

5 / 5 2018-11-30

Przesyłka dotarła bardzo szybko do salonu. Obsługa w salonie bardzo miła. Polecam ten sklep

2018-11-23

Towar uszkodzony, paczka cała. Zapakowali uszkodzony towar i wysłali.

5 / 5 2018-11-23

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-11-19

Bardzo dobra obsługa, polecam

4 / 5 2018-11-16

Jestem zadowolona z jakości usługi podany czas realizacji został dotrzymany, a odbiór książki przebiegł bez problemu.

5 / 5 2018-11-07

Wszystko szybko, bez problemów. Polecam.

5 / 5 2018-10-29

Szybko, towar zapakowany prawidłowo, bardzo zadowolona z obsługi i jakości.

1 / 5 2018-10-17

Obiecywanaa wysyłka w 48 godzin....przedłużyło się do 8 dni. Zamówienie źle skompletowane - otrzymałem inny produkt niż był na zdjęciu. Obsługa klienta wielce niepomocna: proszę sobie jechać do sklepu i złożyć reklamację. Cóż, moja opinia o tej firmie zgodna z wcześniejszymi doświadczeniami czyli....odradzam zakupy!

4 / 5 2018-10-12

Empik jaki jest - każdy widzi

5 / 5 2018-10-07

Zamówienie jak zawsze zrealizowane zostało bez zarzutów:)

5 / 5 2018-10-04

Szybka przesyłka, towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2018-10-03

Wszystko elegancko dzięki !

5 / 5 2018-09-29

Przesyłka dotarła bardzo szybko .Produkt zgodny z opisem.Polecam Solidna Firma

5 / 5 2018-09-11

Szybki zakup na stronie empik. Bez kosztów wysyłki. Odbiór w sklepie w odpowiedniej dla mnie porze. Może osobne okienko w sklepie do odbiorów by się przydało bo trochę w kolejce straciłem czasu.

5 / 5 2018-09-04

Wszystko jak trzeba, szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-09-01

Sprawna, efektywna usługa. na pewno skorzystam wkrótce. Polecam

5 / 5 2018-08-29

Szybko, sprawnie i bez żadnych uchybień. Polecam.

5 / 5 2018-08-28

Jestem zadowolony z obsługi oraz szybkiego załatwienia zamówienia.

4 / 5 2018-08-22

Godne polecenia innym .

5 / 5 2018-08-13

Jest super

5 / 5 2018-08-11

Jak zwykle bez zastrzezen.Polecam.

4 / 5 2018-08-10

Dzień dobry, Przesyłka dotarła bardzo szybko z czego jestem bardzo zadowolona. Rozczarowało mnie jednak opakowanie, ponieważ staram się dbać o środowisko i nie przemyślałem tego, że paczka będzie opakowania folią. Przyznaję, że prawdopodobnie dlatego książka, którą zamówiłam dotarła w idealnym stanie, ale może rozważyliby państwo zmianę opakowania na bardziej przyjazne dla oceanów? Pozdrawiam

3 / 5 2018-08-08

Uważam, że 4 dni robocze na realizację zamówienia z pozycji oznaczonych "wysyłamy w 24h" z odbiorem w salonie , w dużym mieście to stanowczo za długo.

5 / 5 2018-08-04

kolejne moje zamówienie w empiku, zakupy przebiegają sprawnie, bez żadnych problemów, polecam

5 / 5 2018-08-02

Bardzo szybka realizacja

1 / 5 2018-07-31

Nie polecam zakupów w sieci Empik. Po zakupie okazało się że Smartwatch zawyża puls w trakcie treningu ruchowego. Odesłałem produkt do sieci Empik w ramach reklamacji. Po 3 tygodniach Empik odesłał mi dokładnie ten sam wadliwy mój zegarek twierdząc że jest on sprawny mimo że wcześniej otrzymałem na piśmie że reklamacja została uznana. Gwarancja w Empiku nie istnieje.

5 / 5 2018-07-27

Świetny sklep i jeszcze lepsza obsług. Po raz kolejny się nie zawiodłem.

5 / 5 2018-07-26

Zamówienie przebiegło bez problemu.Przesyłka zapakowana schludnie bez przetarć i uszkodzeń.Obsługa klienta również bardzo sprawna.Polecam znajomym i na pewno wrócę jeszcze nie raz po zakupy.

5 / 5 2018-07-24

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Mega plus za możliwość przedłużenia terminu odbioru paczki.

5 / 5 2018-07-22

Wszystko szybko i sprawnie, paczka w stanie idealnym

5 / 5 2018-07-17

Obsługa bardzo miła, na bardzo wysokim poziomie, zamówienie zostało zrealizowane naprawdę bardzo szybko, stan przesyłki był idealny, bez żadnych wad, polecam :)

5 / 5 2018-07-14

zamówienie, jak zawsze przyszło szybko, porządnie zapakowane

5 / 5 2018-07-09

Polecam zakupy,profesjonalna obsługa .

4 / 5 2018-07-08

bezproblemowo i sprawnie, z rzetelnymi powiadomieniami o statusie sprawy

5 / 5 2018-07-08

Wszystko jak należy,polecam po raz kolejny

5 / 5 2018-07-07

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, przesyłka dobrze zapakowana, dotarła do mnie bez uszkodzeń.

3 / 5 2018-07-07

szybko, bezproblemowo, dobry deal

5 / 5 2018-07-06

Świetna i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-07-01

Super szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-06-30

Wszystko elegancko :)

5 / 5 2018-06-28

Z czystym sumieniem polecam. Szybka przesyłka. Produkty zgodne z opisem, przesyłka zapakowana starannie. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-06-26

Zamówiłam przez stronę Empiku oryginalne markowe perfumy w rewelacyjnej cenie (tańsze o jakieś 60 zł niż w innych sklepach). Termin realizacji był na 13-14.03 ale napisałam do obsługi klienta ze zależy mi bardzo aby przesyłka dotarła najpóźniej 12.03 ponieważ to prezent na urodziny które są właśnie tego dnia i faktycznie pracownicy zadziałali gdyż już 11.03 odebrałam przesyłkę w wybranym przez siebie punkcie :) jestem bardzo zadowolona i w 100% polecam zakupy przez internet w Empiku

5 / 5 2018-06-21

Zawsze sprawnie,szybko,super kontakt ze sklepem,polecam.

5 / 5 2018-06-21

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie. Ogromny wybór. Transakcja szybka i przyjemna.

5 / 5 2018-06-17

Wszystko szybko i sprawnie

5 / 5 2018-06-13

Jest OK!

5 / 5 2018-06-12

Szybka i łatwa transakcja, produkty bardzo dobrej jakości

5 / 5 2018-06-09

wszystko ok

5 / 5 2018-06-08

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-06-06

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-06-03

Obsługa bardzo miła, na bardzo wysokim poziomie, zamówienie zostało zrealizowane naprawdę bardzo szybko, stan przesyłki był idealny, bez żadnych wad, polecam :)

5 / 5 2018-06-03

Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-05-22

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-19

Szybki zakup na stronie empik. Bez kosztów wysyłki. Odbiór w sklepie w odpowiedniej dla mnie porze. Może osobne okienko w sklepie do odbiorów by się przydało bo trochę w kolejce straciłem czasu.

2018-05-16

Płyta analogowa , zbyt długi czas oczekiwania, niestety, do zwrotu z powodu wadliwie fabrycznie tłoczonej etykiety wraz z otworem. Szkoda, że nikt z osób odpowiedzialnych za towar nie sprawdza jego jakości przed wysyłką tym bardziej, że płyta nie była ofoliowana w sposób nieprzystępny do sprawdzenia.

4 / 5 2018-05-16

Uwielbiam Empik za różnorodność produktów, naprawdę świetne promocję i szybką dostawę. Ostatnio trafiłam na promocję z okazji Dnia Kobiet i za dwie książki zapłaciłam 75 zł zamiast 100 zł, do tego darmowa dostawa do wybranego punktu. Jakość zapakowania bez żadnego zarzutu.. natomiast nie dałam 5 gwiazdek w tej kategorii, ponieważ nie ma odpowiedniej do ocenienia, a nie wiedziałam do czego można to zaliczyć.. wszystko byłoby pięknie gdyby nie to, że książki przyszły w dosyć złym stanie, co bardzo mnie zawiodło. Nie składałam reklamacji, ponieważ gonił mnie czas i szybko musiałam jej mieć, jednak nie spotkałam się z tym w punktach stacjonarnych. Jedna książka miała powyginane rogi, jakby ktoś już wcześniej wertował ją jak szalony, natomiast druga na okładce oraz przez ok. 20 stron ma dwie dziurki, które wyglądają identycznie jak po spinaczu. Nie wiem czy Empik wciska najgorsze egzemplarze przy wysyłce czy to tylko przypadek, ale niestety nie zamówię już chyba drugi raz książki przez internet, na pewno nie w tym sklepie. Bardzo szkoda.

4 / 5 2018-05-09

długo czekałem aż zamówienie będzie do odbioru ale jestem zadowolony z towaru

5 / 5 2018-05-09

super! polecam!

5 / 5 2018-05-07

Od kiedy korzystam z aplikacji empik.com jestem z niej bardzo zadowolony. Aplikacja pozwala na szybki zakup w kozystnych cenach i pełna satysfakcję. Polecam kazdeka.

5 / 5 2018-05-04

Zamówienie jak zawsze zrealizowane zostało bez zarzutów:)

5 / 5 2018-05-03

Szybko, sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-04-30

Super obsługa, szybka realizacja zamówienia, polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-04-29

Wszystko szybko i profesjonalnie. W dobrym stanie, ładnie zapakowane. A i wybór pod gust wnuka bardzo dobry!

5 / 5 2018-04-28

Wszystko szybko i sprawnie, b.dobra obsługa, produkt najwyższej jakości .Polecam.

5 / 5 2018-04-27

Profesjonalna obsluga super asortyment

4 / 5 2018-04-26

Dzień dobry, Przesyłka dotarła bardzo szybko z czego jestem bardzo zadowolona. Rozczarowało mnie jednak opakowanie, ponieważ staram się dbać o środowisko i nie przemyślałem tego, że paczka będzie opakowania folią. Przyznaję, że prawdopodobnie dlatego książka, którą zamówiłam dotarła w idealnym stanie, ale może rozważyliby państwo zmianę opakowania na bardziej przyjazne dla oceanów? Pozdrawiam

5 / 5 2018-04-22

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie polecam

5 / 5 2018-04-15

Szybko, sprawnie i bez żadnych uchybień. Polecam.

5 / 5 2018-04-13

szybko, bezproblemowo, dobry deal

5 / 5 2018-04-07

Epmik jak zawsze - nie zawiódł

5 / 5 2018-04-03

POLECAM!!!!

5 / 5 2018-03-23

Szybka przesyłka

5 / 5 2018-03-23

Bardzo szybka wysyłka, paczka drugiego dnia od zamówienia była gotowa do odbioru w wybranym punkcie Empik!

1 / 5 2018-03-20

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, przesyłka dobrze zapakowana, dotarła do mnie bez uszkodzeń.

5 / 5 2018-03-16

Jest super

4 / 5 2018-03-16

Polecam, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-03-15

Szybko slrawspr i bezproblemowo polecam

4 / 5 2018-03-10

Wszystko bardzo dobrze, polecam.

5 / 5 2018-03-03

100% satysfakcji. POLECAM !!!

5 / 5 2018-02-23

OK, jestem bardzo zadowolony.

4 / 5 2018-02-22

Mimo reklam, że empik wysyła produkty w ciągu 24 godzin, tym razem zajęło to 6 dni.

5 / 5 2018-02-22

Przesyłka szybko zrealizowana. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-02-16

Paczka dotarła bez problemu - cała, dobrze zabezpieczona, bez większych problemów, bardzo szybka realizacja zamówienia, jestem bardzo zadowolona, do tego cena nieporównywalnie niższa od innych sklepów, już wiem ile to naprawdę jest warte.

5 / 5 2018-02-10

Wiele rzeczy zamawiam w Empiku,bo nigdy się nie zawiodłem na obsłudze i na zamawianych produktach.Polecam

5 / 5 2018-02-05

Udane zakupy. Polecam!

5 / 5 2018-02-03

Profesjonalna obsluga, szybka dostawa, wszystko na zloty medal

5 / 5 2018-02-02

Profesjonalna obsługa zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z terminem. Polecam ten sklep

3 / 5 2018-02-02

Uwaga na zamówienia płyt winylowych przez EMPiK. To juz kolejne zamówienie, gdzie docierają do mnie płyty, które po wypakowaniu wyglądają lub są uszkodzone FABRYCZNIE. I nie to jest problemem, bo produkcja płyt to przecież maszyna. To sie może zdarzyć. Rzecz w tym, że wlasnie te płyty są pakowane RĘCZNIE przez dostawcę (to widać), bo opakowanie jest łatwo otwieralne, jest po prostu inne niż fabrycznie foliowana płyta - te uszkodzone są foliowane w kopercie. Ktoś to widać wkłada to kopert, czyli ma wgląd w płyty. To jest NIEDOPUSZCZALNE, aby tak pakowano i dostarczano płyty. To tak, jak by ktoś celowo wkładał nowe uszkodzone płyty (w różnym stopniu zresztą - niektóre mocno, inne nieznacznie, ale uszkodzone). I nie dotyczy to płyt foliowanych fabrycznie, czyli ewidentnie gdzieś tu EMPIK stracił kontrolę.

4 / 5 2018-02-01

Empik jaki jest - każdy widzi

5 / 5 2018-01-18

Szybko slrawspr i bezproblemowo polecam

5 / 5 2018-01-18

Jak zwykle : szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-01-16

transakcja błyskawiczna. Wszystko o.k.

4 / 5 2018-01-11

polecam

5 / 5 2018-01-08

Jak zwykle : szybko i profesjonalnie

4 / 5 2018-01-06

Super

4 / 5 2018-01-06

Super

5 / 5 2018-01-06

Wszystko na 100%

5 / 5 2018-01-05

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-01-05

Szybka realizacja zamówienia, przesyłka dobrze zapakowana, miła obsługa.

5 / 5 2018-01-05

100% zadowolenia!

5 / 5 2018-01-05

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-12-29

Szybka dostawa,jestem zadowolona.

5 / 5 2017-12-26

Wszystko elegancko dzięki !

3 / 5 2017-12-25

Na dostawę miałem od początku czekać aż tydzień , jednak datę dostawy dzień przed poprzednim terminem przesunięto tydzień do przodu. Produkt jednak dotarł w idealnym stanie.

5 / 5 2017-12-24

Zgodne z planem dostarczenie przesyłki do sklepu.

3 / 5 2017-12-23

Kupiona i przesłana mi książka WŁADCY POLSKI HISTORIA NA NOWO OPOWIEDZIANA była odwrotnie złożona w drukarni.W ten sposób musiałem dwukrotnie odwiedzić salon EMPiKu. Raz, żeby przesyłkę odebrać i drugi raz - żeby zwrócić. Kuriozalnym jest to,że nie mogłem na miejscu jej wymienić na wolną od wad, stojącą na najbliższej półce. Ilość nalepek na tylnej okładce książki wskazywała, że książka ta była wielokrotnie oglądana i przekładana i prawdopodobnie ktoś sobie ubzdurał, że kupującemu w drodze wysyłkowej nie będzie chciało się jej odsyłać.

5 / 5 2017-12-20

To już któraś z kolei transakcja z empikiem. Polecam taką formę ( zamówienie,oplata, odbiór osobisty) każdemu. Gdyby nie ceny produktów - zapewne byłbym częściej lub chętnie popadłbym w nałog lub trwałe uzależnienie. Pozdrawiam PGr.

5 / 5 2017-12-18

Wszystko super, jak zwykle. Kupuję od paru lat i nigdy nie zawiedli. Dostawa, obsługa i towar super. Polecam!!!

2017-12-16

Do zamówienia przekonała mnie tylko i wyłącznie informacja, że: "Produkt jest dostępny w salonie. Duża ilość w salonie". Okazało się, że na książkę muszę czekać klika dni - wiedząc, to przez zrealizowaniem zamówienia, książkę kupiłbym na pewno w tańszym serwisie. Próbowałem zwrócić uwagę, że informacja odnośnie dostępności wprowadza ludzi w błąd. Niestety Pan Konsultant Mateusz K. poinformował mnie, że "najlepszym sposobem będzie zakup książki bezpośrednio w salonie w dniu premiery". Dodam jedynie, że w takim wypadku cena, to 39,99zł. Na 95% serwisów cena waha się pomiędzy 25-30zł. Piękna zachęta do robienia zakupów w Empiku! :D Książka ostatecznie doszła, słabo zapakowana jedynie w karton, ale na szczęście bez uszkodzeń.

5 / 5 2017-12-16

Najlepsza jest sama kadra sklepu! Bardzo serdecznie polecam.

5 / 5 2017-12-13

Polecam

5 / 5 2017-12-11

polecam

5 / 5 2017-12-10

Epmik jak zawsze - nie zawiódł

5 / 5 2017-12-10

Przesyłka dotarła bardzo szybko, obsługa rewelacyjna. Polecam!

5 / 5 2017-12-07

Sklep z dużą klasą! Szybka, sprawna i profesjonalna obsługa. Przesyłka zapakowana praktycznie, ekonomicznie i z troską o ekologię. Oczywiście,że polecam!

3 / 5 2017-11-20

Na dostawę miałem od początku czekać aż tydzień , jednak datę dostawy dzień przed poprzednim terminem przesunięto tydzień do przodu. Produkt jednak dotarł w idealnym stanie.

5 / 5 2017-11-19

Wszystko na 5 gwiazdek. Gorąco polecam zakupy w EMPIK.COM

5 / 5 2017-11-16

Polecam zakupy,profesjonalna obsługa .

5 / 5 2017-11-15

Przesyła w rekordowym czasie 2dni i można odebrac. Pościel śliczna,żywe kolory, synek przeszcześliwy.

5 / 5 2017-11-13

co tu duzo pisac,rewelacja!

4 / 5 2017-11-12

Wszystko OK oprócz tego,że zamawiałem książkę w oprawie twardej a otrzymałem w miękkiej. Ale już nie reklamowałem bo zależy mi na książce a nie na okładkach. Pewien niedosyt pozostał, bo przecież płaciłem za twardą oprawę -ciekaw jestem jaka jest różnica w cenie. Mimo to polecam EMPIK.

5 / 5 2017-11-06

Bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie, duży wybór, zwykle taniej niż w sklepie stacjonarnym, darmowa i szybka dostawa do sklepu.

5 / 5 2017-11-04

Profesjonalna obsluga super asortyment

4 / 5 2017-11-01

Obsługa jak najbardziej profesjonalna, polecam. Transakcja szybka i przyjemna.

5 / 5 2017-10-29

Pięknie, szczelnie zapakowane bez żadnego naruszenia zawartości.

5 / 5 2017-10-27

Profesjonalna obsługa zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z terminem. Polecam ten sklep

5 / 5 2017-10-23

dziękuję jestem zadowolona

5 / 5 2017-10-22

Szybka przesyłka

5 / 5 2017-10-21

Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2017-10-20

co tu duzo pisac,rewelacja!

5 / 5 2017-10-19

Polecam.

5 / 5 2017-10-18

Wszystko super polecam serdecznie

5 / 5 2017-10-11

Miła i sympatyczna obsługa, polecam

5 / 5 2017-10-06

Strona bardzo przejrzysta, łatwo znaleźć to czego się szuka, wysyłka szybka, dobrze zapakowana :)

5 / 5 2017-10-05

Udane zakupy. Polecam!

3 / 5 2017-10-05

Kupując książki znajdujące się na półce w sklepie, i zamawiając je do tego punktu, liczyłem że zwyczajnie pominę konieczność zbierania ich z regałów, stania w kolejce, szukania za pieniędzmi, w efekcie byłem zmuszony czekać na nie 6 dni, szkoda że przy składaniu zamówienia nie znalazłem żadnego ostrzeżenia - gdyby nie to że przesyłkę przedpłaciłem, anulowałbym ją i sam zdjąłbym je z półek. Sporym szokiem było też znalezienie na czarnej okładce jaskraworóżowej naklejki "tylko w empiku", niby z użyciem nożyka w parę chwil usunąć się ją udało, i po użyciu nawilżanej ściereczki ślady po kleju zeszły - ale niesmak pozostał.

5 / 5 2017-10-03

Zamówienie dotarło szybko i bez problemu

5 / 5 2017-10-02

Zestaw "TROPICIELE" doszedł w jeden dzien roboczy, byłam na bieżąco informowana o statusie przesyłki, solidnie opakowane, zawartość bez zatrzeżeń. BĘDZIEMY Z SYNEM TROPIĆ, NICZYM RUTKOWSKI ;)

5 / 5 2017-09-26

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-09-21

Wszystko szybko i profesjonalnie. W dobrym stanie, ładnie zapakowane. A i wybór pod gust wnuka bardzo dobry!

5 / 5 2017-09-16

Błyskawiczna realizacja zamówienia

5 / 5 2017-09-14

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Informacji o statusie zamówienia aż za dużo.

5 / 5 2017-09-13

Szybka przesyłka, towar zgodny z zamówieniem.

4 / 5 2017-09-13

szybko i sprawnie za każdym razem

5 / 5 2017-09-10

Wszystko ok i szybko

5 / 5 2017-09-09

Paczka dotarła szybko, empik to był dobry wybór.

5 / 5 2017-09-06

Na EMPIK zawsze mogę liczyć. Dziękuję!

2017-09-04

Bardzo długi czas oczekiwania na zamowienie....4dni robocze! Skandal

5 / 5 2017-08-28

Jaj zwykle na 5+.

5 / 5 2017-08-24

Transakcja przebiegła pomyślnie, zamówienie zostało szybko zrealizowane. Polecam.

5 / 5 2017-08-15

100% zadowolenia!

Rzetelne opinie o Empik.com

Empik.com

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.empik.com

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
(22) 462 72 50

Logowanie