Kategorie: / Usługi / Zdrowie i uroda

Epilira Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 24
opinie o Epilira
5 / 5 2019-03-19

Obsługa i dbałość o klienta na najwyższym poziomie. Duży plus za w 2 kliniki w świetnych lokalizacjach w Warszawie. Zabiegi wykonywane są faktycznie szybko i sprawnie dzięki zastosowaniu dużej głowicy lasera Light Sheer Duet. Moje ciało z zabiegu na zabieg coraz gładsze. Polecam

5 / 5 2019-03-07

Witam. Byłam na próbie laserowej dopiero. W przyszłym tygodniu mam pierwszy zabieg. Pani w salonie we Wrocławiu wszystko mi wyjaśniła, odpowiedziała na wszystkie moje pytania. Próbę wykonała i przekonałam się, że nie było to takie straszne,da się wytrzymać.Dla chętnych podaję kod zniżkowy 50zl który można wykorzystać przy pierwszej wizycie 01FFE73B Polecam. Napiszę po pierwszym zabiegu jakie odczucia.

5 / 5 2019-02-18

Słyszałam od koleżanki wiele dobrego o tej firmie, więc wybrałam się na zabieg. Okazało się że miała rację: miła obsługa, bardzo kompetentna dziewczyna wykonująca zabieg, i wszystko bardzo profesjonalnie zorganizowane. Tak trzymać!

2019-01-06

Już po pierwszym zabiegu depilacji widoczne duże efekty. Obsługa bardzo miła. Kod rabatowy dający 50 zł zniżki : 7523D2C4 . Kod należy podać podczas pierwszej wizyty

5 / 5 2018-12-19

Poszłam za namową koleżanki, która naopowiadała mi o profesjonaliźmie i skuteczności, więc miałam wysokie oczekiwania, i nie zawiodłam się!

5 / 5 2018-11-27

+ super efekty ( piszę po skończonej serii) + świetna atmosfera + bardzo dobra obsługa + cierpliwość i rzeczowość w odpowiedzi na pytania + bardzo dobra ( jak dla mnie :)) lokalizacja- Powiśle + bardzo efektowne wnętrza :)

5 / 5 2018-11-20

Rewelacyjna obsługa oraz jakość wykonywanych usług. Polecam z czystym sumieniem!

5 / 5 2018-10-26

O firmie przeczytałam w internecie, postanowiłam skorzystać z nielimitowanych pakietów depilacji LightSheer na strefę nóg. Mogę śmiało się wypowiedzieć po blisko roku współpracy z firmą epilira, że są to specjaliści. Po około 6 zabiegach stan moich nóg jest bardzo dobry- prawie nie mam na nich włosów. Bardzo polecam! :-)

5 / 5 2018-10-22

Profesjonalna obsługa, bezpieczny sprzęt, niska cena. Trafiłam z polecenia przyjaciółki i już nigdzie indziej nie pójdę.

5 / 5 2018-10-21

Pierwszy raz spotkałem się z tak profesjonalnym i ciepłym podejściem do klienta przy tego typu zabiegach. Moje wątpliwości zostały medycznie wyjaśnione, a ja czułem się bezpiecznie powierzając moje plecy w dobre ręce. Polecam!

2018-10-10

rewelacja!!!:)

5 / 5 2018-10-06

Polecam, wszystko ok

5 / 5 2018-09-19

Idealne miejsce dla wszystkich, którzy cenią sobie profesjonalną obsługę oraz indywidualne podejście do klienta. Zakupiłam pakiet nielimitowanej depilacji laserowej ważnej przez okres 2 lat. Gdy zaszłam w ciążę spotkałam się z dużą życzliwością i zrozumieniem właścicieli. Pakiet został zawieszony na czas ciąży i karmienia piersią.

5 / 5 2018-09-03

Chodzę na depilację w Warszawie przy ul. Domaniewskiej. Byłam już na 7 zabiegach i moje odczucia są mieszane. Rzeczywiście ceny są bardzo niskie ale panie nie starają się w ogóle. Zabieg na 3 części ciała trwa mniej ok 15min. Omijają dużo miejsc. Jakieś efekty są ale spodziewałam się większych po 7 zabiegach a dodam, że mam jasną karnację i ciemne włosy. Pierwszy raz jak byłam usłyszałam, ze potrzeba 3-5 zabiegów, później że ok 7, teraz że 10. Po 7 zabiegach, zniknęło ok 40% owłosienia. Zastanawiam się czy nie lepiej pójść do jakiejś porządnej kliniki zapłacić więcej ale zrobią to dokładnie i rzeczywiście te 4 zabiegi wystarczą.

5 / 5 2018-06-14

Firme znalazlam przypadkiem w internecie po wpisaniu depilacja laserowa warszawa. Przekonały mnie niskie ceny i zdecydowałam się na pachy i bikini. W sumie za obie partie zapłaciłam 159 zł, więc jest to dużo mniej, niż w innych gabinetach. Sam zabieg bardzo szybki. Odczuwałam delikatne ukucie, jednak nie było ono jakoś specjalnie uciążliwe. Pani, która wykonywała zabieg - miła i profesjonalna, Wytłumaczyła mi, jak mam postępować po zabiegu i czego powinnam unikac. Polecam wszystkim :)

5 / 5 2018-05-20

Polecam wszystkim jeszcze zastanawiającym się nad wybrem kliniki. Profesjonalne Panie kosmetolog, najwyższej jakości laser no i wyśmienite efekty depilacji. Najlepsza kosmetyka laserowa w Warszawie.

5 / 5 2018-04-03

Jestem bardzo zadowolona z wizyty w gabinecie Epilira. Moja ankieta przed zabiegiem została przeanalizowana bardzo dokładnie, dowiedziałam się również jak działa laser. Sam zabieg bardzo szybki i komfortowy :) polecam! dostałam również 50 zł zwrotu na moje konto za polecenie koleżanki. Fajne podejście :) Wszystko na plus:)

2018-03-28

+ cena; chyba najtańsza depilacja w całej Warszawie + prawdziwy laser, który naprawdę działa i usuwa włosy - zabieg wykonany na "odwal się" (masa "plam" całkowicie pominiętych podczas depilacji); - długie terminy zapisu

5 / 5 2018-03-02

Z reguły jestem sceptycznie nastawiona do tego typu zabiegów, ale Epilira b. mile mnie zaskoczyło. Cena atrakcyjna, dbałość o klienta oraz profesjonalizm, nie wspominając już o efekcie. :)

5 / 5 2018-02-21

Zacznę od tego, że do całości zabieg podeszłam dość sceptycznie- kilka lat temu wykonywałam depilację urządzeniem IPL i niestety moje włoski jak były przed zabiegiem tak pozostały i po zabiegu na moim ciele. Szukając odpowiedniej firmy natknęłam się na ofertę epilira w 2015 roku. Ponad 2 tygodnie temu skończyłam serię zabiegów na 2 lata i z pełną odpowiedzialnością mówię moim koleżankom, że laser Light Sheer Duet działa. Jestem zadowolona z efektów- nie ma włosków na nogach ( depilowałam łydki i uda) . Zastanawiam się teraz nad twarzą, bo przekonałam się już o tym, że w tym gabinecie można czuć się bezpiecznie.

5 / 5 2018-01-07

Byłam w epilira na zabiegu na bikini. Przed przyjściem otrzymałam maila z potwierdzeniem wizyty (co nie jest standardem) i dokładnymi danymi, jak dojechać. Gabinet w centrum Warszawy - łatwo trafiłam. Sama wizyta przebiegała profesjonalnie - dostałam wskazówki, co robić po zabiegu i informacje, dlaczego powinnam się do tegos stosować. Cena ok. Na efekty pewnie będę musiała trochę poczekać ale jak one również spełnią moje oczekiwania, zdecydowanie polecę to miejsce znajomym

5 / 5 2017-12-27

Pełen profesjonalizm, przemiła atmosfera, a efekty widoczne już po pierwszych zabiegach, jak depilacja laserowa to tylko w EPILIRA!!! Świetny stosunek ceny do jakości. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-12-22

Jestem po pierwszej wizycie we Wrocławiu. I tak: Pani bardzo miła i profesjonalna, zadbała o bardzo przyjemna atmosferę. A efekty rewelacyjne już po pierwszym zabiegu!! W 100 % mogę polecić. Zniżka 50 zł na mój kod : 2CEEAC80

5 / 5 2017-12-16

Jestem po pierwszym zabiegu i kilka dni przed drugim. Sama jestem zaskoczona z efektów, bo nie spodziewałam się że już za pierwszym razem zauważę różnicę, a jednak! Wiele włosków wypadło, widoczne jest to szczególnie w okolicach bikini i pod pachami (poddałam się zabiegom na całe ciało). Serdecznie polecam, tym bardziej, że Pani wykonująca zabieg, który trwał ponad godzinę była bardzo profesjonalna. Zachęcam również do skorzystania z kodu dzięki któremu każda z Was może uzyskać dodatkowy rabat 50 zł.

5 / 5 2017-09-19

Skorzystałam z promocji, zastanawiając się czy zabieg będzie wykonany dobrze. Jestem pod wrażeniem obsługi, byłam mile zaskoczona profesjonalizmem Pani Kosmetolog. Zabieg został wykonany dokładnie ( wykonywałam już wcześniej zabiegi w innej klinice i niestety Pani zrobiła go wówczas '" po łebkach" ). Teraz jest super!

5 / 5 2017-08-04

Bardzo miła pani przeprowadzająca zabieg, tłumaczyła, odpowiadała na pytania. Gabinet czysty, schludny. Zabieg przeprowadzony profesjonalnie. Jestem zadowolona z efektów zniżka 50zł E12F1E0F

5 / 5 2017-04-23

To co absolutnie przekonało mnie do tego miejsce to perfekcja w każdym calu. Panie od poczatku do konca zadbały o moj komfort - rzeczowo wytłumaczyły co bedą robic, jak działa sprzęt, a przede wszystkim jak moja skóra moze reagować. Przez cały czas trwania zabiegu nie poczułam dyskomfortu. Miła i w pełni profesjonalna załoga. Moge polecic każdemu!!

Rzetelne opinie o Epilira

Epilira

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.epilira.pl

Email
[email protected]

Telefon
690 432 015

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie