Kategorie: / Komputery / Książki / Militaria / Odzież i Obuwie / Dla Dzieci / Zegarki i biżuteria

Eprezenty.pl Opinie Klientów

4.75/5.00 - ilość ocen: 253
opinie o Eprezenty.pl
1 / 5 2021-09-23

Nie polecam nikomu . Grawer tak straszny ,że ledwo ,co widać pod Słońce . Jakby ktoś pinezką przejechał po metalu .Zaś breloczek do auta uszkodzony . Mogę podesłać zdjęcia dla wiarygodności . Mój mail - [email protected]

5 / 5 2019-03-25

Produkt bardzo dobrej jakości, napis ładnie rozmieszczony. Przesyłka nadeszła szybko. Sklep wiarygodny i szczerze polecam. Propozycja zgodna z opisem i co do jakości nie było żadnnych zastrzeżeń.

4 / 5 2019-03-24

Ogolnie sklep oraz zakup oceniam bardzo pozytywnie.

5 / 5 2019-03-21

SKlep godny polecenia

5 / 5 2019-03-21

Bardzo dobra i mila obsluga

5 / 5 2019-03-19

Super miejsce dla wymagających klientów, dla których czas i jakość się liczą.

5 / 5 2019-03-19

Transakcja zrealizowana pomyślnie dobrze i szybko. Polecam na przyszłość.

5 / 5 2019-03-18

Sklep godny polecenia. Bardzo szybka dostawa. Produkt jest taki jak na zdjęciu.

5 / 5 2019-03-18

Bardzo bardzo bardzo polecam. Na prawdę rzadko kiedy zdarza się taki sklep. Szybka wysyłka. Kontakt również bez żadnych problemów/

5 / 5 2019-03-17

Szybko, sprawnie i bezpiecznie. Zamówienie realizowane ekspresowo, płatność bez zastrzeżeń, dostawa super. Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2019-03-12

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam :)

5 / 5 2019-03-12

Szybko, zgodnie z opisem, sprawnie.

5 / 5 2019-03-07

Szybka i fachowa realizacja zamówienia z ogromną przyjemnością polecam sklep.

5 / 5 2019-03-03

Polecam!

5 / 5 2019-03-02

Bardzo szybko, bardzo sprawnie. Kontakt z obsługą bez zastrzeżeń. Miło. Polecam.

5 / 5 2019-03-01

Godny polecenia

4 / 5 2019-02-28

Bardzo życzliwa i kompetentna obsługa a przy składaniu zamówienia uzyskałam telefonicznie wszystkie niezbędne informacje. Zamówiony prezent i grawerowanie spełniły moje oczekiwania. Myślę, że w przyszłości skorzystam jeszcze z tej oferty. Polecam!

5 / 5 2019-02-27

Bardzo dobra

5 / 5 2019-02-26

polecam

5 / 5 2019-02-25

Same superlatywy. Błyskawiczna dostawa, bardzo staranne zapakowanie.

4 / 5 2019-02-24

Myślę że ok

5 / 5 2019-02-21

Polecam wszystkim zainteresowanym na pewno nie będzie nikt rozczarowany.

4 / 5 2019-02-16

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2019-02-16

Super szybka transakcja! Towar zgodny z opisem. Polecam gorąco :)

5 / 5 2019-02-13

Super!

5 / 5 2019-02-04

Bardzo szybka realizacja, zgodna z wizualizacją,

5 / 5 2019-02-03

Profesjonalnie,super,szybko realizacja-polecam serdecznie.

5 / 5 2019-01-31

Mogę każdemu polecić sklep" eprezenty".Osoby pracujące w nim wiedzą co do nich należy.Recenzje przy każdym produkcie są pomocne przy wybraniu upatrzonego idealnego prezentu dla całej rodziny.Są przejrzyste i zawierają niezbędne do podjęcie decyzji dane.Ta właśnie firma i działający w niej ludzie nie dadzą innym szans na przebicie się w podobnym polu rynku w Polsce..Trzymam kciuki za całą firmę.

5 / 5 2019-01-28

Następnego dnia po zamówieniu towar został doręczony. Wykonanie profesjonalne, żadnych zastrzeżeń co do sposobu pakowania. Przecierałem oczy ze zdziwienia:). Polecam wszystkim.

5 / 5 2019-01-22

Bardzo miła obsługa, towar w 100% jak w sklepie, profesjonalne wykonanie. Polecam!

3 / 5 2019-01-21

dobra

4 / 5 2019-01-20

duży wybór produktów, ciekawy asortyment, szybka i miła obsługa ( w przypadku wystąpienia niejasności pracownicy sklepu niezwłocznie kontaktują się w celu ich wyjaśnienia)

5 / 5 2019-01-20

Świetnie się spisali, nie mam żadnych zastrzeżeń :)

5 / 5 2019-01-19

Zamówienie zostało zrealizowane szybko i solidnie . Polecam korzystanie ze sklepu .

5 / 5 2019-01-17

szybko sprawnie zgodnie z zamówieniem, kolejny raz, bardzo polecam

5 / 5 2019-01-12

Rewelacyjne pomysły, szybka dostawa, jak nabardziej polecam.

5 / 5 2019-01-12

Przedmiot w 100% zgodny z opisem, bardzo ładny grawer, a do tego super szybki czas realizacji. Duży pozytyw za wszystko

5 / 5 2019-01-03

pozytywna

5 / 5 2019-01-02

Prezent genialny. Wszystko sprawnie, elegancko i błyskawicznie.

5 / 5 2019-01-01

Wzorowa realizacja zamówienia, nic dodać nic ująć. Polecam wszystkim serdecznie

5 / 5 2018-12-24

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2018-12-24

polecam

5 / 5 2018-12-20

Rewelacyjna obsługa.Będę polecać znajomych.

5 / 5 2018-12-11

Przesyłka zgodna z zamówieniem, wszystko sprawnie, miło i szybko.

5 / 5 2018-12-08

Zamówiłam spersonalizowane pudełko na ślub i jestem bardzo zadowolona. Pudełko jest piękne, solidnie wykonane. Dostawa szybka i sprawna. Z czystym sumieniem polecam :)

5 / 5 2018-12-04

Bardzo szybka realizacja zamówienia.

4 / 5 2018-12-04

towar zgodny z opisem- polecam!

5 / 5 2018-12-02

Bardzo miła obsługa, szybko sprawnie

4 / 5 2018-12-02

sprawna i kompetentna obsluga

5 / 5 2018-11-30

Zamowienie zostalo szybko zrealizowane. Dostawa na czas. Zamowilam karafke z grawerem i szklanki jako prezent dla taty na 60 urodziny. Jakosc jest bardzo dobra, piekny grawer. Tata byl wniebowziety. Bardzo dziekuje!

5 / 5 2018-11-30

Bardzo dobry sklep. Polecam !

5 / 5 2018-11-26

Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie.

5 / 5 2018-11-22

Bardzo dobry sklep, szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-11-16

Bardzo szybkie i rzetelne wykonanie

5 / 5 2018-11-10

Super sprawnie, tempo błyskawiczne.

5 / 5 2018-11-10

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Tego samego dnia co zlozone zamowienie, towar został wysłany. Sumienna firma

4 / 5 2018-11-08

Ok

4 / 5 2018-11-07

Zadnych komplikacji, rewlacja

3 / 5 2018-11-06

kontakt ze sprzedającym oceniam jako dobry, jednak mimo prosby o zwekszenie liczby liter przy grawerowaniu na produkcie nie zostala spełniona. Produkt sam w sobie dobry. Szybka wysylka

5 / 5 2018-11-01

Wszystko w porządku.

5 / 5 2018-10-31

Prezent ładniejszy niż na zdjęciu,grawer wykonany idealnie jak zamawiałam,ekspresowa wysyłka,świetny kontakt ze sprzedającym. Gorąco polecam

5 / 5 2018-10-28

Zakupiłam w sklepie eprezenty.pl skrzynkę na wino wraz z grawerem. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Szybka realizacja, prezent jeszcze lepiej wyglądał w rzeczywistości niż na zdjęciu - robił wrażenie. Brakowało mi tylko "etykietki - ręcznie zrobione" (ale to drobiazg). Polecam

5 / 5 2018-10-27

100% satysfakcji :) błyskawiczne wykonane i przesyłka, towar zgodny z opisem, starannie wykonany. Zdecydowanie polecam!

4 / 5 2018-10-27

Zamówiłam spinki do mankietów z grawerem. Bałam się o jakoś wyrobu, jednak po szybkim otrzymaniu przesyłki (była chyba 2 dni później) zobaczyłam że wszystko super wygląda. Jestem bardzo zadowolona ;) Polecam!

4 / 5 2018-10-23

Szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem. Gorąco polecam

5 / 5 2018-10-19

Super sklep, wszystko szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-10-16

Wzorcowo :)

5 / 5 2018-10-10

Dużo ciekawych produktów

5 / 5 2018-10-08

Wszystko w jak najlepszym porzadku

5 / 5 2018-10-07

Oferta ePrezenty.pl-to rozwiązanie problemów prezentowych dla wszystkich,a obrus z wyszytą dedykacją wzbudził mój zachwyt.Staranne i gustowne wykonanie,przystępna cena usługi,pięknie zapakowany prezent,to atuty godne polecenia.Osobiście będę korzystał z bogatej oferty e Prezentów.

5 / 5 2018-10-04

Jeden z najlepszych sprzedawców. Perfekcyjny kontakt. Perfekcyjna wysyłka. Mogę się przyczepić -do niczego :) Polecam gorąco!

5 / 5 2018-10-01

Żadnych zastrzeżeń, towar solidny, zgodny z opisem, szybka dostawa.

5 / 5 2018-09-30

Zamówienie przyszło w terminie. Paczka w stanie idealnym.

5 / 5 2018-09-30

Szybka, profesjonalna obsługa

3 / 5 2018-09-29

Zirytowało mnie to, że musiałam wysyłać potwierdzenie przelewu, aby towar został wysłany, zaś stan nieśmiertelnika był super, jedyny wada to fakt, że trzeba było czekać i się wkurzać.

5 / 5 2018-09-29

Zamówiony portfel z grawerem doszedł błyskawicznie, bez żadnych wad, dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem w transporcie w ładnym opakowaniu. Idealnie na prezent

5 / 5 2018-09-26

bardzo fachowa obsługa :)

5 / 5 2018-09-26

Dobra jakość towaru, szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-09-14

Polecam !!! Szybko, sprawnie. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-09-14

Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-09-09

Dobra obsługa informacyjna. Bardzo szybka realizacja zgodnie ze złożonym zamówieniem

5 / 5 2018-08-29

Godny polecenia.

5 / 5 2018-08-27

Pełen profesjonalizm - polecam ! Skorzystałem z usług tego sklepu pierwszy raz i nie zawiodłem się.

4 / 5 2018-08-25

Pozytywnie :)

5 / 5 2018-08-24

Błyskawiczna realizacja, świetna jakość towaru, cóż chcieć więcej ?

4 / 5 2018-08-24

Zakupy w tym sklepie to prawdziwa przyjemność a do tego szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-08-24

Przedmiot zgodny z opisem. Szybka dostawa. Polecam

4 / 5 2018-08-21

Bardzo szybka wysyłka. Nóż z grawerem który zamówiłam jest elegancki jak również kartka urodzinowa warte tej ceny którą zapłaciłam; ) Na pewno jeszcze wrócę żeby komuś zprezentować jakieś cudeńko

5 / 5 2018-08-16

Transakcja przebiegła pomyślnie , jestem bardzo zadowolona , jedyne moje zastrzeżenie to to że bransoletka mogła by mieć więcej oczek do regulacji ale po za tym to rewelacja :)

5 / 5 2018-08-16

wspaniały sklep, polecam

4 / 5 2018-08-14

Duży wybór, szybka przesylka

5 / 5 2018-08-04

Mogę z pełną odpowiedzialnością polecić rzecz, którą ja zamawiałam mianowicie sztućce na chrzest z grawerem. Rewelacja, niesamowita pamiątka, wykonanie super, lepiej prezentują się nawet niż na zdjęciach. Za chwilę kolejne chrzciny ale mam już patent na prezent :)

5 / 5 2018-08-03

Udane zakupy, szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-08-01

Super! Polecam każdemu, sprawna obsługa, szybka przesyłka!

5 / 5 2018-08-01

Wszystko ok. Błyskawiczna realizacja

5 / 5 2018-07-31

bardzo dobrze szybko godne polecenia

4 / 5 2018-07-26

Sprawna obsługa

3 / 5 2018-07-20

Produkt NIEZGODNY Z OPISEM, nieprecyzyjnie wykonany, nie polecam.

5 / 5 2018-07-17

WSZYSTKO ZGODNIE Z ZAMOWIENIEM, TOWAR PERFECT, POLECAM

5 / 5 2018-07-15

Super! Wszystko dokładnie jak w opisie, szybkość wykonania i dostarczenia - oszałamiająca! Wszystko świetnie zapakowane! Polecam!

5 / 5 2018-07-15

super. polecam

4 / 5 2018-07-14

Sprawnie i szybko.

5 / 5 2018-07-12

Profesjonalne podejście,konkretna strona z różnymi opcjami-podoba mi się!

5 / 5 2018-07-11

Bardzo konkretna oferta, bardzo ładnie opisana w serwisie gorąco polecam

5 / 5 2018-07-10

Super zakupy, szybka wysyłka. Towar porządnie wykonany, nie ma tandety. Naprawdę polecam!

4 / 5 2018-07-10

Bardzo fajny sklep ;-) bardzo szybka wysyłka ;-)

4 / 5 2018-07-10

Ciekawy wybor produktow

5 / 5 2018-07-07

Świetna obsługa. Mogę śmiało polecić ten sklep.

4 / 5 2018-07-02

Szybko i sprawnie

4 / 5 2018-06-28

Transakcja przbiegła pomyślnie,polecam

5 / 5 2018-06-18

szybka i miła obsługa,POLECAM

5 / 5 2018-06-17

polecam !

5 / 5 2018-06-05

super szybka i dokładna obsługa

5 / 5 2018-06-03

Super i ekstra. Można wszystko dogadać przez telefon w razie potrzeby. terminowo i dokładnie dostarczony towar

5 / 5 2018-06-03

Wszystko szybko, dobry kontakt, towar świetnie zabezpieczony

4 / 5 2018-06-01

ok.:)

5 / 5 2018-05-31

Polecam sklep.Szybka obsługa. Prezent zapakowany bardzo dobrze.

5 / 5 2018-05-29

Polecam

5 / 5 2018-05-21

Prezent taki sam jak na zdjęciu! Zamówienie szybko zrealizowanie, przesyłka również. Polecam! : )

5 / 5 2018-05-18

Szybko, sprawnie, bez problemów. Polecam

5 / 5 2018-05-16

Opinia z mojej strony bardzo pozytywna. Towar zgodny z zamówieniem. Szybka realizacja zamówienia i szybka dostawa. Bardzo dziękuję. Polecam i pozdrawiam.

5 / 5 2018-05-16

Zamówione produkty dobrej jakości, porządnie zapakowane, szybko dotarły do adresata. Usługa na wysokim poziomie.

5 / 5 2018-05-14

Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam

5 / 5 2018-05-08

Szybka wysyłka i miła pomoc telefoniczna.

5 / 5 2018-05-03

naprawdę szybka realizacja! do tego produkt super jakości i wykonania! przy tym cena bardzo atrakcyjna

5 / 5 2018-05-01

bardzo polecam tego sprzedawce, przemiła obsługa oraz bezproblemowa, szybka przesyłka

5 / 5 2018-04-29

polecam jak najbardziej. Szybko, rzetelnie, fachowa pomoc!!!

5 / 5 2018-04-24

bardzo solidny,duży wybór,dobre ceny,obsługa błyskawiczna

5 / 5 2018-04-16

super znalazłem co chciałem. Wygoda i miła obsługa.

5 / 5 2018-04-14

bardzo polecam

4 / 5 2018-04-12

Może być

5 / 5 2018-04-10

. towar zgodny z ofertą. szybka przesyłka .Wszystko O.K polecam

5 / 5 2018-04-08

Szybkość zamówienia rewelacyjna.

5 / 5 2018-04-08

Dobry sklep, pełen pomysłów na prezenty na różne okazje.

5 / 5 2018-04-07

towar ok, szybko i sprawnie dostarczony,według zamówienia, godne polecenia

5 / 5 2018-04-07

Witam, Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-04-06

profesjonalna i szybka obsługa, wysoka jakość zamówionego przedmiotu

5 / 5 2018-03-29

Super realizacja. Polecam.

5 / 5 2018-03-28

Błyskawiczna wysyłka,towar pierwsza klasa:)POLECAM!!!!

5 / 5 2018-03-27

Polecam-wszystko szybko sprawnie i na temat. Zamawiam w tym sklepie po raz kolejny i nie było się do czego przyczepić-polecam raz jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 / 5 2018-03-23

Bardzo szybko i bezproblemowo dostarczona przesyłka, wszystko zgodne z opisem. Polecam

5 / 5 2018-03-14

Jak najbardziej sklep godzien polecenia !!!

5 / 5 2018-03-13

Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2018-03-06

Sklep rewelacja, szybka wysyłka wszystko zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-03-05

Polecam sklep:)

4 / 5 2018-02-23

Brak zastrzerzen z wyjatkiem

5 / 5 2018-02-20

Wszystko zgodne. Grawer został dobrze wykonany. Szybka przesyłka. Pozdrawiam :)

5 / 5 2018-02-14

Bardzo pozytywnie :) Wszystko na najwyższym poziomie, polecam!

5 / 5 2018-02-13

super oferta dla każdego

4 / 5 2018-02-05

polecam

5 / 5 2018-02-01

Jestem zadowolona z szybkości realizacji zamowienia, zwłaszcza ze zalezało mi na czasie. Nie rozczarowałam się. Myślę że zrobię zakupy w tym sklepie nie raz.Polecam.

5 / 5 2018-02-01

bdb szybka wysyłka :)

5 / 5 2018-01-31

Świetny sklep. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-01-25

Bardzo szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-01-24

Milo,szybko, konkretnie I rzetelnie.

5 / 5 2018-01-20

Rewelacja! Duży wybór ciekawych pomysłów w przystępnych cenach.

5 / 5 2018-01-19

bardzo dobra

5 / 5 2018-01-13

Sklep godny uwagi.

3 / 5 2018-01-13

Towar super, obsługa niekompetentna.

5 / 5 2018-01-10

polecam ten sklep, transakcja przebiegła szybko i bez problemów, dobry kontakt polecam

5 / 5 2018-01-06

eprezenty.pl to jeden z moich ulubionych sklepow, bardzo czesto robie tam zakupy. Maja produkty świetnej jakości, o pięknym wyglądzie i wysokiej trwałości

4 / 5 2018-01-06

ciekawy asortyment, szybka i rzetelna realizacja zamowienia

5 / 5 2018-01-05

Wspaniała obsługa i doradztwo, dzwonią i dopytują gdy są jakieś niejasności, wszystko w najlepszym gatunku, świetnie zapakowane, produkty bez uszkodzeń i wad, szybka dostawa. Polecam z całą odpowiedzialnością.

5 / 5 2017-12-23

szybka wysyłka miły kontakt

5 / 5 2017-12-22

bardzo szybka profesjonalna obsługa, ciekawe prezenty, duży wybór.

5 / 5 2017-12-18

Jestem bardzo zadowolona zarowno z poziomu obslugi klienta jak rowniez z szybkiego zrealizowania zamowienia.napewno skorzystam ponownie w przyszlosci i polece sklep znajomym.pozdrawiam i dziekuje.:)

5 / 5 2017-12-14

Bardzo miła obsługa, rewelacyjny kontakt ze sprzedającym bardzo polecam

5 / 5 2017-12-06

Polecam :)

5 / 5 2017-12-02

Profesjonalne podejscie do klienta, produkt dotarl w idealnym stanie. Polecam :)

5 / 5 2017-12-01

Super

5 / 5 2017-11-29

Bardzo jestem zadowolona z zakupionego produktu u Państwa. Paczka zawierała to wszystko o co prosiłam. Byłam zaskoczona że tak szybko dostarczyliście do mnie to zamówienie. Dziękuję bardzo na pewno jak czegoś będę potrzebowała to się z Państwem skontaktuje:)

5 / 5 2017-11-27

Naprawdę gorąco polecam,każdy tutaj znajdzie pomysł na prezent

4 / 5 2017-11-25

Wszystko OK

5 / 5 2017-11-25

Gorąco polecam. Szybka transkacja towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-11-24

Szybko i sprawnie- godny polecenia

5 / 5 2017-11-11

Transakcja przebiegła pomyślnie...szybka realizacja i bardzo dobry kontakt.Polecam.

5 / 5 2017-11-09

Szybka transakcja i wysyłka. Polecam!

5 / 5 2017-11-08

Przesyłka dotarła wczoraj rano, świetna robota, dziękuję bardzo i pozdrawiam :-)

5 / 5 2017-11-03

Sklep godny polecenia.

4 / 5 2017-10-29

Bardzo dobry. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-10-26

Rewelacja. Polecam.

4 / 5 2017-10-25

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-10-24

Dobra i szybka tranzakcja

5 / 5 2017-10-20

Szybko i profesjonalnie prezent z klasą.

5 / 5 2017-10-18

Polecam ! Jedyne zastrzeżenie jakie mam to cena graweru...

5 / 5 2017-10-17

Bardzo fajny sklep, wszystko szybciutko, sprawnie i zgodnie z opisem. Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam.

5 / 5 2017-10-11

Szybka wysyłka,jestem bardzo zadowolona z prezentu ktory zakupilam! Polecam!

5 / 5 2017-10-08

Super

5 / 5 2017-10-04

Bardzo profesjonalna i ekspresowa obsługa.

5 / 5 2017-10-03

Wszystko planowo i zgodnie z opis em.

5 / 5 2017-10-02

Bardzo dobry i rzetelny sklep. Szybka, satysfakcjonujaca transakcja.

4 / 5 2017-09-30

Dzien dobry jestem zadowolona z transakcji ,dostalam to co zamowilam z elegancka dedykacja,w ladnym pudelku .

4 / 5 2017-09-28

Wszystko ok!

5 / 5 2017-09-25

Bardzo profesjonalny

5 / 5 2017-09-20

Polecam,towar pierwsza klasa,szybka wysyłka miła obsługa kontakt doskonały,na pewno bedę robiła zakupy w tym sklepie częściej

5 / 5 2017-09-18

polecam

3 / 5 2017-09-17

Towar prezentowany na stronie nie odpowiada towarowi w rzeczywistości

5 / 5 2017-09-11

Gorąco polecam !!

5 / 5 2017-09-03

Szybka dostawa towar zgodny z opisem, nic tylko polecać!!!

5 / 5 2017-09-03

kupuję nie pierwszy raz w tym sklepie i zawsze jest profesjonalnie i szybko. Polecam

Rzetelne opinie o Eprezenty.pl

Eprezenty.pl

Siedziba
-

WWW
https://eprezenty.pl/

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie