Kategorie: / Hobby / Sport

Expertbike Opinie Klientów

średnia ocen: 4.89
opinie o Expertbike
5 / 5 2021-07-22

Jestem zadowolony. Zakup sprawnie przeprowadzony, obsługa mega pomocna z dużą wiedzą o rowerach!

5 / 5 2021-07-22

Wszystko dobrze, rower świetny w dobrej cenie. Obsługa sprawnie zrealizowała zamówienie i wysłali rower w umówionym terminie. Polecam.

5 / 5 2021-07-19

Duży wybór rowerów - od takich dla amatorów, do takich zawodowych. Jest w czym wybierać, polecam

5 / 5 2021-07-18

Bardzo szybka dostawa roweru, jestem zadowolona. Super obsługa.

5 / 5 2021-07-16

Bardzo szybka wysyłka, obsługa kompetentna i bardzo miła. Polecam to miejsce :)

5 / 5 2021-06-16

Rowery marki Kross w bardzo fajnych cenach, polecam zajrzeć jeśli ktoś rozgląda się za dobrym rowerem.

5 / 5 2021-06-15

Rower pięknie wygląda, nawet lepiej niż na stronie internetowej! Polecam :)

5 / 5 2021-06-11

Bardzo szybka realizacja mojego zamówienia, po dwóch dniach rower był u mnie.

5 / 5 2021-06-09

Ogromny wybór akcesoriów rowerowych, szybka wysyłka - jestem zadowolony i na pewno wrócę.

5 / 5 2021-06-08

Duży wybór rowerow i akcesoriów - paczka mimo że duża, dotarła do mnie w 3 dni.

5 / 5 2021-05-26

Wszystko ok. Wysyłka roweru była na czas, wszystko przebiegło bardzo dobrze i profesjonalnie.

5 / 5 2021-05-24

Sprawnie dostarczona przesyłka w wyznaczonym wcześniej terminie. Sklep ekstra, polecam

5 / 5 2021-05-20

Mega fajny sklep, super działający. Polecam!

5 / 5 2021-05-18

Super sklep, świetna obsługa i szybka realizacja. Polecam!

5 / 5 2021-05-10

Sklep świetnie działa, dostawa terminowa. Polecam

5 / 5 2021-04-26

Wszystko super, dostawa i asortyment w porządku. Polecam, ja często korzystam z tego sklepu

5 / 5 2021-04-24

Wszystko fajnie zabezpieczone, wysyłka szybka i sprawna. Polecam

5 / 5 2021-04-23

Sklep bardzo szybko realizuje zamówienia. Wszystko super zabezpieczone, polecam

5 / 5 2021-04-21

Szybka wysyłka zamówienia - cały proces trwał dosłownie 2 dni. Super!

5 / 5 2021-04-20

Bardzo fajny sklep z dużym asortymentem i co najważniejsze - szybką realizacją. Ja polecam!

5 / 5 2021-03-24

Polecam sklep, naprawdę duży wybór towaru, rower bardzo solidny, obsługa naprawde chętna do pomocy, ceny przystepne.

5 / 5 2021-03-23

sklep dobrze zaopatrzony ,jestem zadowolona z zakupu, obsługa miła i bardzo pomocna, z pewnością będę tu często wracać

5 / 5 2021-03-23

Bardzo szybka dostawa, zamówienie zgodne z opisami na stronie. Polecam!

5 / 5 2021-03-23

Szybka dostawa, rower zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2021-03-23

Duży wybór rowerów, jestem zadowolona z zakupu, polecam sprzedawcę.

5 / 5 2021-03-22

Kupiłam dwa rowery i jestem zadowolona z zakupu, z obsługi również. Mam nadzieje ze będę tu częściej zaglądać, chociażby z powodu akcesoriów rowerowych, które będę potrzebowała.

5 / 5 2021-03-19

Bardzo szybka dostawa, rower zgodny z opisami i zdjęciami - super.

5 / 5 2021-03-18

Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie obsługa sklepu. Mili i doradzili co i jak. Po kolejny sprzęt też pewnie tu wrócę.

5 / 5 2021-03-17

Bardzo dobrze zaopatrzony sklep, świetna obsługa, dawno nikt tyle mi nie powiedział na temat rowerów. z takimi sprzedawcami można brać rower w ciemno :)

5 / 5 2021-03-17

Chciałem kupić dobry rower i ciesze się, ze właśnie tutaj trafiłem. Wybór super i miła obsługa.

5 / 5 2021-03-17

Bardzo duży wybór produktów i ceny przystępne, To był bardzo udany zakup.

5 / 5 2021-03-05

Duży wybór rowerów, sklep super funkcjonuje i mega szybko realizuje zamówienia. Polecam :)

1 / 5 2020-10-06

Tragedia. Zwykli oszuści.

5 / 5 2020-03-07

Znają się na rowerach

5 / 5 2019-08-10

Rowery w dobrych cenach.

Rzetelne opinie o Expertbike

Expertbike

Siedziba
Lublin

WWW
https://www.expertbike.pl

Email
[email protected]

Telefon
506311165

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie