Kategorie: / Dom / Hobby

Fajkowo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Fajkowo.pl
5 / 5 2019-03-17

Polecam zakupy w sklepie internetowym "fajkowo"

5 / 5 2019-03-10

Gorąco polecam!!!

5 / 5 2019-03-10

Pełny Profesjonalizm.Polecam

5 / 5 2019-03-02

Po PROSTU SUPER !!!!!!

5 / 5 2019-02-20

Szybka wysyłka , towar zgodny z zamówieniem. Wszystko w porządku. POLECAM,

5 / 5 2019-02-15

To co na zdjęciach to w przesyłce. Dobry kontakt. Zamówienie szybko zrealizowane.

5 / 5 2019-02-10

Polecam!

5 / 5 2019-02-09

Szeroki asortyment. Wspaniała obsługa. Super firma.

5 / 5 2019-02-08

Szybka i bezproblemowa realizacja dostawy. Najlepiej zaopatrzony sklep w fajki i związane z nimi akcesoria. Mile dostać gratisy.

2019-02-07

Szeroki wybór produktów, błyskawiczna obsługa.

2019-02-07

godny polecenia

5 / 5 2019-02-07

Solidny sklep, zawsze bez zwłoki realizowane są zamówienia. Jestem bardzo zadowolony, szczerze polecam.

5 / 5 2019-02-06

Pełen PRO - polecam!

5 / 5 2019-02-04

polecam

5 / 5 2019-02-04

bardzo bogaty asortyment polecam

2019-02-01

zakupy robilem pierwszy raz ale na 100% bede wracal do sklepu

5 / 5 2019-01-29

Polecam!!

5 / 5 2019-01-28

Polecam szybka wyslka niskie ceny

5 / 5 2019-01-25

SUPER

2019-01-22

Bardzo rzetelna firma. Z przyjemnością godna polecenia.

5 / 5 2019-01-21

Kupiłem w tym sklepie parę rzeczy i jestem zadowolony

2019-01-20

Wszystko elegancko :)

5 / 5 2019-01-20

Jestem bardzo zadowolony,gorąco polecam.

5 / 5 2019-01-18

Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa wszystko w najlepszym porządku, zdecydowanie polecam tego sprzedawcę

2019-01-17

Zacny asortyment :)

5 / 5 2019-01-15

super sprzedawca , polecam bardzo

5 / 5 2019-01-13

Bardzo porządny sklep i perfekcyjna obsługa. Gorąco polecam.

5 / 5 2019-01-12

Szybka dostawa, dobra jakość. Super.

5 / 5 2019-01-06

Jak zwykle , rzeczowo i szybko, pełna wiedza i bardzo dobre doradztwo.

5 / 5 2019-01-03

Towar najwyższej jakości, sprawna i szybka obsługa. Jestem stałym klientem i pozostanę.

2018-12-30

Ludzie nie wiem jak to robią ale są mega najlepsi Fachowcy w swojej branży

5 / 5 2018-12-27

Wielokrotnie robiłem zakupy w sklepie "FAJKOWO". Charakteryzuje się bogatą i przystępną cenowo ofertą. Zakupiny towar jest dostarczany praktycznie w ciągu 24 h. Lubię robić zakupy w tym sklepie i szczeże polecam potencjalnym Klientom.Czekam na nowe oferty i nie jest to moja ostatnia wizyta w sklepie.Powodzenia.

2018-12-25

Mój jedyny i najlepszy sklep.Zaopatruję się w nim dość długo.Serdecznie polecam.

2018-12-25

Rzetelny, godny polecenia fajkowy sklep.

5 / 5 2018-12-24

Świetny sklep. Polecam!!!

2018-12-15

Zdecydowany POZYTYW !!!

5 / 5 2018-12-14

Bardzo miły kontakt ze sprzedawca, dodatkowe opakowanie na prezent, dorzucony gratis. Polecam w 100%. Oby więcej takich sklepów!

5 / 5 2018-12-07

Super, profesjonalne i miłe podejście do klienta, jestem bardzo zadowolona ze współpracy.

2018-12-06

Transakcja przebiegła w sposób wzorcowy. Otrzymałem towar bardzo wysokiej jakości, dobrze opakowany,zabezpieczony przed zniszczeniem oraz w ekspresowym i oczekiwanym tempie. Również rozmowa telefoniczna z Przedstawicielem sklepu Fajkowo.pl posiadała wszelkie znamiona kompetencji i życzliwości dla klienta. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2018-12-03

Ekstra szybko i profesjonalnie- kurier miły.Skorzystam w przyszłości i owszem

5 / 5 2018-12-03

Super, udało mi się zamówić piękną fajkę i kilka innych nie zbędnych rzeczy, paczkę zamówiłam wczoraj a dzisiaj już ją mam w domu, w razie problemu Pan przez tel też bardzo miły. Bardzo dziękuję za szybką realizację mi się wszystko bardzo podoba, mam nadzieję że Tacie też ale to się okażę dopiero w sobotę, pozdrawiam Fajkowo

5 / 5 2018-12-01

Profesjonalizm pod każdym względem

5 / 5 2018-12-01

Od około półtora roku robię zakupy w Tym sklepie i wydaje mi się,że trudno o bardziej solidną firmę.Zakupione towary zawsze docierają w ekspresowym tempie,zgodne z opisem i wyjątkowo solidnie zapakowane.Współpraca z taką firmą to czysta przyjemność i satysfakcja dla kupującego.Gorąco POLECAM i pozdrawiam.Napewmo jeszcze nie jeden raz zrobię u Nich zakupy. Roman ze Świdnicy.

2018-11-28

Najlepsza trafika internetowa w Polsce.

5 / 5 2018-11-27

Realizacja zamówienia szybka i sprawna. Nie wszystkie zamówione produkty były dostępne w sklepie - obsługa kontaktowała się ze mną i w sposób uprzejmy i sympatyczny zaproponowano rozwiązanie sytuacji. Szybko i sprawnie skompletowano zamówienie i dokonano wysyłki. Towar otrzymałem bezzwłocznie.

2018-11-26

Solidna firma.

5 / 5 2018-11-23

Robić zakupy z tym sklepem to sama przyjemność. Błyskawiczna dostawa i super towar. Gorąco polecam.

2018-11-19

bardzo fajny

2018-11-14

Niezawodny

5 / 5 2018-11-08

Wszystko Ok. Polecam

2018-11-07

niezawodny

5 / 5 2018-11-05

Bardzo pozytywne wrażenia - czytelna stronka, duży wybór, łatwy kontakt (również telefoniczny), kompetentna obsługa, szybkie skompletowanie zamówienia i wysyłka

5 / 5 2018-11-05

Bardzo miła obsługa i szybka dostawa

5 / 5 2018-11-03

Szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt telefoniczny. Polecam.

2018-11-01

bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-10-29

polecam

2018-10-29

Gdyby wszystkie sklepy tak postępowały........... No cóż, rozmażyłem się.Nie ma podobnego sklepu, jak Fajkowo.

2018-10-27

Najlepsza trafika w sieci .

5 / 5 2018-10-20

polecam

5 / 5 2018-10-20

Zakupiłem w tym sklepie zapalniczkę Zippo i paliwo do niej. Świetny kontakt ze sprzedawcą, produkt oryginalny i bardzo konkurencyjna cena, polecam!

5 / 5 2018-10-20

Ok ok

5 / 5 2018-10-19

Dokonałem tutaj już kilku zakupów. Za każdym razem obsługa klienta na najwyższym poziomie. Polecam!

5 / 5 2018-10-17

Wszystko OK polecam

5 / 5 2018-10-15

Bardzo szybka obsługa.Towar wspaniale zapakowany.

5 / 5 2018-10-13

Profesjonalnie, szybko i przemiło.

5 / 5 2018-10-13

Mega pozytyw dostałem rzeczy droższe o parę złoty na pewno będę wracał tylko do tego sklepu POLECAM !!! :)

5 / 5 2018-10-11

Bardzo dobry sklep, jak i sprzedawca. Sprzedawca jest bardzo pomocny, miły i odpowiada w szybkim czasie (maksymalnie do 6 godzin od zapytania). Moja ocena: Sklep: 7/10 (Bardzo fajna strona, oraz "czytelna") Ceny: 8/10 (Wiele rzeczy o wiele tańszych, niż na innych stronach) Sprzedawca: 7/10 (Miły, oraz pomocny i szybko odpowiada) Całokształt: 7,3/10

5 / 5 2018-10-10

Polecam wszystkim koneserom dobrego tytoniu. Szybka i fachowa obsługa zamówień.

5 / 5 2018-09-18

Szybko krótko i na temat. Nic dodać nic ująć 10/10

5 / 5 2018-09-13

Bardzo szybka realizacja zamowienia

5 / 5 2018-09-10

Wszystko w porządku, polecam ten sklep.

2018-09-07

Zamówienie złożyłem 14.04.2014 o 13:50 towar wysłali do firmy kurierskiej o 15::00 Następnego dnia był u mnie A jak dzwoniłem do sklepu przed złożeniem zamówienia żeby spytać się o interesującą rzecz numer był zajęty. Po około 5-10 minutach oddzwonili.

5 / 5 2018-09-02

Polecam .Szybko zrealizowane zamówienie.

5 / 5 2018-09-01

Bardzo rzetelny, miły i uczciwy sprzedawca. Gorąco polecam.

2018-08-27

od 3 lat sklep mnie nie zawiódł

5 / 5 2018-08-24

Profesjonalna obsługa oraz bardzo dobry kontakt. Polecam

5 / 5 2018-08-22

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony szybkoscia ,dokładnością oraz tym iż przy kilku zakupionych rzeczach możemy liczyć na mały gratis ;)

5 / 5 2018-08-22

Bardzo duży asortyment, ciekawe akcesoria, miła obsługa przystępne ceny. Na wyróżnienie zasługuje pan Piotr N. Bardzo dobry kontakt ,polecam!

2018-08-22

Paczka dotarła po 3 dniach od zapłacenia, produkt zakupiony o wiele ładniej prezentuje się na żywo niż on-line co nie często się zdarza, w szczególności gdy ma to być prezent i każdemu zależy żeby prezentował się jak najlepiej.

2018-08-21

Wszystko Idealnie i na czas.

2018-08-20

Wszystko w jak najwyższym porządku. Wysyłka oraz dostawa poniżej 24h!! Godny polecenia sklep!

2018-08-18

Bardzo rzetelna firma zamawiałem towar kilkukrotnie, zawsze najwyższy poziom obsługi i towaru.

5 / 5 2018-08-16

Jestem bardzo zadowolona z zakupów . Towar bardzo dobrej jakości . Ekspresowa wysyłka . Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym . Polecam .

5 / 5 2018-08-11

Sklep godny polecenia. Szybka wysyłka. Wszystko OK.

5 / 5 2018-08-11

bardzo profesjonalne podejście do klienta i szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-08-09

Super sklep, napewno skorzystam jeszcze nie raz

5 / 5 2018-08-09

Towar dobrej jakości, szeroki asortyment i szybka obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-08-03

Wszystko OK polecam

5 / 5 2018-07-29

Sklep prowadzony perfekcyjnie: od przyjaznej strony internetowej, poprzez jakość produktów, miły kontakt po ekspresową przesyłkę. Polecam sklep!!!!!

5 / 5 2018-07-27

Sprawna realizacja zamówienia i dobry kontakt. Polecam

5 / 5 2018-07-25

Fantastyczny sklep ! Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą .Wyczerpująca informacja ,zastosowanie rezerwacji produktu.Błyskawiczna realizacja zamówienia .Polecam wszystkim. [dane osobowe]

5 / 5 2018-07-22

Dobry sklep, i bardzo szybkie odpowiedzi na wszelkie pytania.

5 / 5 2018-07-21

super jak zawsze

5 / 5 2018-07-19

Sklep godny polecenia. Bardzo dobry kontakt i dbałość o zadowolenie klienta. Realizacja zamówień - szybkość i jakość na najwyższym poziomie.

2018-07-18

Miłym akcentem transakcji był upominek nie wyszczególniony w ofercie. :)

5 / 5 2018-07-13

Solidny sklep z profesjonalnym podejściem do klienta.

2018-07-13

kolejna perfekcyjna transakcja, bez uwag -- absolutnie polecam Fajkowo.pl

2018-07-11

Doskonale prowadzony sklep internetowy. Godny polecenia

2018-07-09

Wszystko OK!!!

5 / 5 2018-07-09

Polecam!!!!!!!

5 / 5 2018-07-07

bardzo polecam

5 / 5 2018-07-05

Gdy zabraknie mi do palenia, ponownie udam się do Fajkowa. Bardzo dobry sklep.Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-06-29

od jakiegoś czasu jestem klientem sklepu Fajkowo.pl. Wszystkie zakupy realizowane są profesjonalnie. Sklep godny polecenia

2018-06-25

Sklep otwarty na potrzeby klienta.

2018-06-22

Bardzo fachowa obsługa i expresowa wysyłka dziękuje .

5 / 5 2018-06-21

Sprawna i szybka realizacja. Dobry kontakt. Polecam gorąco!

2018-06-20

Wszystko na 5+

5 / 5 2018-06-20

Natychmiastowa dostawa, bardzo dobra obsługa klienta a do tego Dobrej jakości towar. Polecam !!!

2018-06-18

Bardzo rzetelnie, wszystko zgodnie z opisem i bardzo sprawnie :) Paczka dotarla szybciej niz myslalm ze bedzie

5 / 5 2018-06-17

Bardzo profesjonalnie i szybko,to jest chyba 7 raz jak korzystam z usług FAJKOWO i zawsze było ok.

5 / 5 2018-06-09

Paczka wysłana ekspresowo super sklep :)

5 / 5 2018-06-02

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie i polecam korzystanie z jego usług.

5 / 5 2018-05-29

Szybko,solidnie, bardzo duży wybór, bardzo atrakcyjne ceny, produkty zgodne z opisem, dobrej jakości, do tego bardzo dobrze zapakowana i zabezpieczona przesyłka z dobrą ceną wysyłki. Jestem bardzo zadowolony z zakupów i transakcji. BARDZO POLECAM SKLEP.

5 / 5 2018-05-27

Towar dokladnie taki jak zamowiony i szybko

5 / 5 2018-05-27

Bardzo szybka reakcja. Dziś wpłacam, jutro towar. Czego chciec wiecej_

5 / 5 2018-05-24

Za każdym razem zakupy realizowane bardzo sprawnie i zgodnie z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2018-05-20

POZYTYWNA

2018-05-20

Jako stały klient, cóż powiedzieć...znakomity sklep, obsługa, towar wyśmienity. Polecenia godny każdemu !!!

5 / 5 2018-05-18

Tanio, szybko, szeroki wybór tabak. Polecam

5 / 5 2018-05-16

Bardzo porządny sklep, szybka wysyłka, dobrze zapakowane zamówienie, gorąco polecam.

2018-05-16

Świetny sklep, dobre ceny, towar oryginalny oraz błyskawiczna wysyłka. Towar zamówiony wieczorem był u mnie za 2 dni rano. Paczka dobrze zabezpieczona. Serdecznie polecam zakupy w sklepie.

2018-04-30

dobry - godzien polecenia

5 / 5 2018-04-28

Bardzo fajny sklep, dobry wybór, dostępne potrzebne artykuły .Polecam

5 / 5 2018-04-26

Szybko i sprawnie! Polecam!

2018-04-26

wszystko o.k.

2018-04-25

Bardzo dobry. Przesyłka dotarła cała i zdrowa. :)

5 / 5 2018-04-25

Wspaniałe podejście do klienta...nawet takiego, który kompletnie nie jest w temacie fajek. Pełny profesjonalizm oraz zamiłowanie do tego co robią...całkowicie hm...dopieszcza klienta. Z ogromną przyjemnością-polecam

5 / 5 2018-04-20

Zostałam mile zaskoczona szybkością obsługi, polecam

5 / 5 2018-04-17

to już czwarty zakup w fajkowo w ostatnim czasie.Można się tylko wypowiedzieć w samych superlatywach o zakupach w tym sklepie.od początku do końca pełny profesjonalizm. Tak trzymać

5 / 5 2018-04-12

Jestem bardzo zadowolony, Zamówienie dokonane 1 listopada po południu, w 3 listopada odbiór w paczkomacie. Asortyment w 100% spełnił oczekiwania, Tak trzymać

5 / 5 2018-04-04

Jestem bardzo zadowolony z obsługi szkoda tylko że jest to co prawda nie z Waszej winy prawdopodobnie ostatni zakup tytoniu ,Wszystko z powodu "dobrej zmiany" Przykro mi.

5 / 5 2018-04-01

godny zaufania, profesjonalna i przyjazna obsługa - zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-03-30

Bardzo dobry sklep posiadający niezwykle bogatą ofertę w całkiem przystępnych cenach. Od wielu miesięcy jestem klientem tego sklepu i nigdy się jeszcze nie zawiodłem. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-03-27

Szybko, sprawnie, zamowiony towar dioskonale zapakowany.

5 / 5 2018-03-26

Świetny sklep, błyskawiczna przesyłka dostarczona poniżej 24 godzin, fachowo zapakowana, a do tego drobny gratis poprawiający humor na cały dzień. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-03-23

Bardzo szybka wysyłka, porządne opakowanie, produkt w pełni zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-03-10

Polecam

5 / 5 2018-03-09

Obsługa bardzo szybka i sprawna. Bardzo fajny sposób komunikowania się z klientem przez facebooka. Paczka przyszła bardzo ładnie zapakowana, z dodatkami. Kartoniki wprost prześliczne. Zakup to była sama przyjemność ;) Mogę szczerze polecić!

5 / 5 2018-03-05

Polecam wszystkim kupującym i niezdecydowanym. Szybko i bezproblemowo. Brawo.!

2018-02-23

Jedyny w swim rodzaju.Bezbłędny. Pan Piotr niezwykle pomocny, uprzejmy i znający się na rzeczy. KUPOWAĆ...

5 / 5 2018-02-22

Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Polecam!

2018-02-21

EXTRA

2018-02-15

Dziękuję p Piotrze. Przesyłkę otrzymałem "natychmiast'. Ustniki pasują. Tylko nakładki to całe życie nie jestem przekonany co do gumek :) ale wszystkiego trzeba spróbować. Pozdrawiam Krzysztof W.

5 / 5 2018-02-13

Zapalniczka Zippo oryginalna dobrze wykonana polecam

5 / 5 2018-02-03

Solidny , uczciwy . Polecam

5 / 5 2018-01-27

Po dłuższej nieobecności znów zamówiłem w Fajkowie i... nuda, nic się nie zmieniło. Ten sam profesjonalizm, dbałość o klienta i wysoka jakość produktów. Szczerze polecam. Są THE BEST!

2018-01-27

Jeden z nielicznych sklepów tak w kraju i zagranicą, który dosłownie w przeciągu 24 godzin dostarcza zamówiony towar. Godny polecenia!!!

5 / 5 2018-01-26

Polecam, najwyższa jakość.

2018-01-24

Bardzo dobry sklep, kontakt ze sprzedawcą, rozwianie wszelkich wątpliwości i do tego trafiłem na dzień darmowej dostawy i to kurierem. Przesyłka zapakowana nawet lepiej niż wymagała tego zawartość, jakby były to jakieś szklane antyki z antycznej Grecji, a to przecież tylko (aż!) parę paczek tytoniu ;)

5 / 5 2018-01-22

wszystko jest ok tyle że koniec jest bliski w związku z przyjętymi nowymi regulacjami,prawnymi i jestem ciekaw jakie lobby za tym stoi.

5 / 5 2018-01-21

Doskonała informacja o przebiegu transakcji.Błyskawicznie wysłany towar podnosi zadowolenie z zakupu.Polecam miłośnikom fajki i nie tylko.

5 / 5 2018-01-17

Od lat niezawodny Sklep.Polecam!

5 / 5 2018-01-12

Profesjonalna i szybka obsługa. Bogata oferta markowych produktów. Atrakcyjne ceny.Polecam .

5 / 5 2018-01-06

szeroki wybór produktów, rzeczowa i pomocna obsługa. polecam :)

5 / 5 2018-01-03

Polecam sklep! Do zamòwienia dołączono miłe niespodzianki.

5 / 5 2017-12-24

Sklep tytoniowy nr.1 na rynku internetowym .Polecam 100% zadowolenia.

5 / 5 2017-12-24

Dostawa na czas, profesjonalnie

5 / 5 2017-12-24

Konkurencyjne ceny, wysoki poziom obsługi klienta, szybka realizacja zamówienia. Fajkowo.pl - polecam z całego serca. :)

5 / 5 2017-12-24

Polecam wszystkim, szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-12-22

Wszystko OK

5 / 5 2017-12-05

Bardzo dobry sklep, ceny niektóre wyższe niż gdzie indziej ale warto. Świetny kontakt, szybka wysyłka i miły upominek w paczce

2017-12-03

Sklep w porządku. Robię tam już zakupy któryś raz i nie zawiodłem się ani razu. Wielką zaletą jest fakt, że obsługują Paczkomaty. Przynajmniej dla mnie :)

5 / 5 2017-12-03

Tak jak zawsze-super!!!!!

5 / 5 2017-11-28

Świetny sklep z tytoniem. Ekspresowa wysylka, dobry asortyment. Polecam kazdemu!

5 / 5 2017-11-21

Szybko, miło i sprawnie

5 / 5 2017-11-18

Towar zgodny z zamówieniem , szybko i polecam zakupy .

2017-11-17

Wyjątkowo solidna firma. Bardzo życzliwa i kompetentna obsługa.

5 / 5 2017-11-16

Wielokrotnie dokonywałem zakupów w fajkowo.pl i zawsze byłem bardzo zadowolony. Obsługa informuje też bez problemu o dostepności produktów, które są chwilowo niedostępne, a pojawiają się ponownie w sklepie.

5 / 5 2017-11-03

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2017-10-31

Polecam ten sklep po zakupie towar ootrzymalem w trybie ekspresowym....

5 / 5 2017-10-26

Szybko i sprawnie!

5 / 5 2017-10-19

Wszystko OK. Polecam

5 / 5 2017-10-19

polecam

5 / 5 2017-10-15

Polecam

5 / 5 2017-10-14

Profesjonalna obsługa zapalniczka dotarła szybko i w dobrym stanie polecam ten sklep

5 / 5 2017-10-07

Paczka zamówiona w piątek rano została wysłana bardzo sprawnie, dobrze zapakowana dotarła już na następny dzień (w sobotę) z samego rana. Polecam jak najbardziej.

2017-10-02

Najlepsza trafika w sieci .

5 / 5 2017-10-01

Profesjonalna i przyjazna obsługa. Błyskawiczna wysyłka. Bardzo dobry kontakt telefoniczny jak i mailowy. Polecam.

5 / 5 2017-09-28

Sklep super ,jak zwykle expresowa wysyłka.Polecam.

5 / 5 2017-09-24

Wszystko tak jak należy ,paczka bardzo dobrze zabezpieczona ,polecam

2017-09-22

Jak zwykle perfekcja

5 / 5 2017-09-21

Super szybki czas realizacji, kontakt na 6! No i pięknie zapakowana paczka, aż żal było rozpakować :)

5 / 5 2017-09-18

Doskonały kontakt, szybka przesyłka :)

5 / 5 2017-09-16

Bardzo sprawna wysyłka, profesjonalna obsługa, produkt wysokiej jakości. Następne zakupy tylko tutaj.

2017-09-07

Sympatyczny,konstruktywny kontakt.Błyskawicznie wysłany zakupiony towar.

5 / 5 2017-09-06

Super

2017-09-03

nie mam zastrzezeń do firmy, wywiązała się wyslaniem towaru znakomicie:)

2017-08-24

REWELACJA

5 / 5 2017-08-17

No, łatwo szybko i przyjemnie. Nie mam do czego się doczepić

5 / 5 2017-08-11

Kontakt ze sklepem - szybko, krótko, na temat, bez ceregieli. Towar jak towar, zastrzeżeń brak. Prędkość realizacji zamówienia natomiast na 5+. Polecam każdemu, aż miło zakupy robić.

5 / 5 2017-08-10

Pełny profesjonalizm.

5 / 5 2017-08-09

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.Paczka dobrze zabezpieczona przyszła na czas.To już kolejne zakupy w tym sklepie .Polecam.

5 / 5 2017-08-08

błyskawiczna wysyłka, świetnie zabezpieczona, super sklep

2017-08-07

Co tu pisać REWELACJA

2017-08-04

Błyskawiczna obsługa. Towar zgodny z zamawianym.

5 / 5 2017-08-01

Polecam. Świetny asortyment i najlepsza obsługa.

5 / 5 2017-08-01

Kupuję już kolejny raz polecam

2017-07-22

Szeroki wybór, natychmiastowa realizacja zamówienia, szkoda tylko, że przesyłka wykonywana jest przez DPD. Za każdym razem problemy z dostarczeniem przez kuriera.

5 / 5 2017-07-19

Pierwszy raz zamawiałem i jestem bardzo zadowolony - szybko, bez problemu. Jednak jeszcze fajki nie zapaliłem więc nie mogę napisać nic o tytoniu.

5 / 5 2017-07-09

Wszystko super i tyle w temacie

Rzetelne opinie o Fajkowo.pl

Fajkowo.pl

Siedziba
Białystok

WWW
http://www.fajkowo.pl

Email
[email protected]

Telefon
(085) 874 53 52

Komórka
600 687 549

Infolinia
-

Logowanie