Kategorie: / Odzież i obuwie

FashionDays.pl Opinie Klientów

4.98/5.00 - ilość ocen: 133
opinie o FashionDays.pl
5 / 5 2019-03-21

udane zakupy!szybko, tanio ,doskonale.

5 / 5 2019-03-20

Super firma, będę jeszcze na pewno u nich kupował

2019-03-15

Wszystko na najwyższym poziomie !

5 / 5 2019-03-14

Gorąco polecam zakupy na FashionDays, można tu nabyć produkty wysokiej jakości w rozsądnej cenie :)

5 / 5 2019-03-14

Bardzo profesjonalne podejście do klienta pod każdym względem!

2019-03-12

Zawsze z wielką satysfakcją i pełnym zadowoleniem robię zakupy w FD.Kupuje od wielu lat, nigdy nie miałam żadnych problemów z czymkolwiek, anulowanie zamówienia z mojej strony mam błyskawicznie.WIELKI SZACUN DLA WAS!!!

5 / 5 2019-03-02

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w internetowym sklepie FashionDays.pl Wszystkie zakupione rzeczy są bardzo dobrej jakości i mam możliwość okazyjnie kupić rzeczy bardzo dobrych , znanych firm. Nie ma też kłopotu ze zwrotem towaru jeżeli po przymierzeniu okazuje się np. za małe. Polecam w 100% zakupy w tym sklepie

2019-03-01

Przyłączam się do wszystkich pozytywnych opinii, nie będę się powtarzać, firma jest rewelacyjna.Od 2 lat robię zakupy na Fashion Days, nigdy się nie zawiodłam. W ostatnich dniach kupiłam mokasyny, które okazały się za małe, w następnym dniu po otrzymaniu zwrotu dostałam zwrot środków ! Oczywiście zamówiłam nr większe i też już otrzymałam przesyłkę.Bardzo odpowiada mi nowa formuła Klubu zakupowego, kończy się kampania a rzeczy można jeszcze kupić, może w ograniczonym asortymencie ale są. Gratulacje dla Pani Natalii i reszty pracowników!

5 / 5 2019-02-25

Dzisiaj dostałam buty, które zamówiłam kilka dni temu. Dobre ceny, szybka dostawa i bezproblemowa obsługa klienta, Polecam.

2019-02-23

Doskonała obsługa przed i po sprzedażowa. Bardzo dobry kontakt. Na minus - usunęli sortowanie po cenie na stronie.

2019-02-18

Nie każde zamówienia realizowane są w terminie. Na początku obsługa była kiepska. Ostatnio jednak się polepszyła.

5 / 5 2019-02-18

JESTEM ZADOWOLONA ZAWSZE I ZE WSZYSTKIEGO- OBSŁUGA NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE,RZECZY PIĘKNE I DODATKOWO W ŚWIETNYCH CENACH. POLECAM!!!

5 / 5 2019-02-07

Rewelacyjna obsługa klienta. Błyskawiczna pomoc i bezproblemowy zwrot towaru. Polecam w 100 %!

5 / 5 2019-02-04

Wszystko bardzo profesjonalnie i z klasą. Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy cenią dobre marki w rozsądnych cenach.

5 / 5 2019-01-31

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Fashiondays - świetna jakoś produktów i bardzo rzetelna obsługa klienta. Szczerze polecam.

5 / 5 2019-01-25

W Fashion Days kupuje od niedawna. Zaskoczyli mnie dobrymi cenami, dość szybkimi dostawami i obsługą klienta. Są bardzo elastyczni, szybko odpowiadają. Potwierdzam również to co inni piszą - zwrot środków za odesłanych towar jest realizowany bardzo szybko. Polecam.

5 / 5 2019-01-25

Jestem bardzo zadowolona z jakości usług i produktu

5 / 5 2019-01-22

Profesjonalna firma ,godna zaufania.Cieszę się ,że mam możliwość wyboru z wielkiej gamy asortymentu.LOVE Fashion Days.Wspaniała obsługa ,miła i kompetentna.Brawo.

2019-01-21

Zamawiałam kilka rzeczy na FD i ogòlnie nie jest źle. Jest jednak jeden problem, ktòry może doprowadzić do szału. Po raz kolejny probowalam zamowic jakis towar I zanim zdazylam za niego zaplacic zostal on sprzedany innej osobie. To jest jedyny sklep w ktòrym stosuje się takie praktyki. Czy nie prościej byłoby zrobić np. rezerwację chociaż na 15 minut.

5 / 5 2019-01-21

Dobry sklep. Jedyne zastrzeżenie to bardzo długi termin realizacji dostawy (3 tygodnie). Zdecydowanie za długo jak na dzisiejsze standardy. Ale zakupy polecam.

2019-01-19

To najlepszy Klub Zakupowy z którego korzystam. Zawsze znajdę okazję do "wydania pieniędzy" - doskonaly dobór produktów i atrakcyjna cena sprawiają, że zakupy z Fashion Days to czysta przyjemność. Obsługa Klienta na najwyższym poziomie - zawsze można liczyc na kompetentne wsparcie. Do tego wszystkiego dochodzi bardzo łatwa procedura zwrotów i błyskawiczny zwrot pieniędzy.

5 / 5 2019-01-19

Jak do tej pory bez zastrzeżeń. Dużo tam kupujemy. Towar oryginalny, dobrej jakości. Darmowa, szybka wysyłka. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam!

2019-01-14

Piękne i modne produkty, przystępne ceny ale zbyt długie terminy dostawy.Solidna obsługa klienta. Zakupy trzeba planować z miesięcznym wyprzedzeniem.

2019-01-10

Najszybsza i najlepsza obsługa klienta spośród sklepów internetowych, z których korzystam.

2019-01-09

ciekawe okazje, proste zamawianie i płatności, rzeczowa informacja telefoniczna i pomoc, trochę za wysokie ceny czasami

5 / 5 2019-01-08

Korzystałem z usług FD kilkakrotnie i nigdy się nie zawiodłem. Wszystko zgodnie z opisami, zdjęcia i dane b. dokładne, kontakt z helpdeskiem przemiły i szybki, terminy realizacji mogłyby być krótsze, ale przynajmniej z góry wiadomo czego się spodziewać. Obsługa DPD - arcysympatyczna i punktualna. Całość warta polecenia jak rzadko która oferta z netu.

5 / 5 2019-01-02

szybka i bezproblemowa dostawa i obsługa.

2018-12-27

Kupiłam już dużo w tym fantastycznym sklepie!Mam zamiar kupować jeszcze i jeszcze bo chcę! sprawia mi to ogromną przyjemność.Towary są bardzo dobrej jakości, obsługa sklepu -błyskawiczna-pozdrawiam p.Annę Graczyk:)bardzo dziękuję:)

5 / 5 2018-12-23

Konkretna obsługa . Jestem bardzo zadowolona. Polecam

2018-12-15

Są genialni!! wszystko sprawnie i bez obaw.Ja jestem zachwycona juz kilka lat:):):)...mój maz mniej:):):)haha

2018-12-13

Godna polecenia:)

2018-12-10

Rewelacyjna obsługa, otwarta na klienta. Błyskawicznie reagująca na zapytania i potrafiąca znaleźć kompromis satysfakcjonujący dla obu stron transakcji.

5 / 5 2018-12-09

często robię zakupy, rzeczy prześliczne, zwłaszcza buty i torebki, polecam firmę i produkty, wszystko na najlepszym poziomie, zwroty czy reklamacja rozpatrywane uczciwie, rzetelnie, polecam w 100%pozdrawiamy Paweł, Ilona

5 / 5 2018-12-08

Polecam, firma zawsze wywiązuje się z zobowiązań, a kiedy pojawiają się jakieś drobne problemy dział relacji z klientem profesjonalnie pomagał rozwiązać wszelkie problemy. Nigdy nie było problemów ze zwrotem, pieniądze błyskawicznie pojawiały się na koncie. Jeszcze raz polecam :)

5 / 5 2018-12-03

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, kontakt oraz współpraca z klientem bardzo dobra, polecam!

5 / 5 2018-11-20

Bardzo profesjonalnie - polecam gorąco!!!

5 / 5 2018-11-19

Dobrej jakości rzeczy, bardzo dobre zasady współpracy z klientami i bardzo miłe i profesjonalne osoby w obsłudze klienta. Bardzo polecam!

2018-11-18

fashion days ma fajne marki i fajne ceny. przesyłki przychodzą terminowo, informacja o stanie przesyłki wyczerpującą i uprzedząjąca o terminie dostarecznia. infolinia sprawna, nie czekałam długo na połączenie. obsługa klienta bardzo miła. bez "fochów" i bardzo uprzejmie pani pomogła rozwiązać moj kłopot. i co dla mnie wazne - mozliwosc zwrotu towaru (nie zawsze to co na zdjęciu odpowiada nam na żywo). chetnie przegladam co dzien Wasz newletter.

2018-11-04

Uważam, że Fashion Days powinno otrzymać tytuł NAJPRZYJAŹNIEJSZEGO KLIENTOWI e-sklepu. Pomijając ofertę Fashion Days, która jest bardzo atrakcyjna, podkreśliłbym niebywale wysoką jakość i rzetelność obsługi klienta. Mam wrażenie (tak trzymać!), że każda sprawa, która może być rozpatrzona na korzyść klienta, tak właśnie jest rozpatrywana. Zauważyłem, że ten sklep jako pierwszy (i nadal jeden z nielicznych) zwracał koszty przesyłki przy dokonywaniu zwrotu towaru, a teraz w ogóle ich nie pobiera. Bardzo doceniam ekspresowe tempo zwrotu pieniędzy za zwrócony towar oraz możliwość anulowania zamówienia. Ponadto za wielki plus uznaję fakt, że przyznany przy zakupie rabat wraca do klienta w wypadku zwrotu towaru i można go ponownie wykorzystać. Reasumując, nie obawiam się robić zakupów w Fashion Days bo wiem, że nie zostanę pokrzywdzony. Dziękuję i życzę dalszych sukcesów.

5 / 5 2018-11-02

Fsshion Days oceniam wysoko. Problemy kupujacego bardzo czesto rozwiazywane poytywnie. Satysfakcjonujace zakupy,profesjonalna obsluga. Polecam

5 / 5 2018-10-28

Uwielbiam Fashion Days .Polecam zakupy ,nie będziecie żałować.

5 / 5 2018-10-24

Szybko, sprawnie, profesjonalnie, bezproblemowe przyjmowanie zwrotów. Firma godna zaufania. Bardzo miła obsługa i świetny kontakt. Zakupy w Fashion Days to przyjemność.

5 / 5 2018-10-23

SUPER OBSŁUGA POLECAM

5 / 5 2018-10-22

Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Odpowiedzi na zadawane pytania udzielane są błyskawicznie. Zwrot pieniędzy zawsze w terminie, polecam serdecznie

5 / 5 2018-10-18

Rewelacja, robilam juz kilkakrotnie zakupy i zawsze dotrzymany termin realizacji. Jestem bardzo zadowolona. Zwroty robię osobiście i fv korygującą zwykle dostaje kilka minut po dokonaniu zwrotu. Polecam, naprawdę warto i bez ryzyka!

5 / 5 2018-10-14

Z Markafoni(Fashion days)współprsacuję 3 lata i jestem bardzo zadowolona z zakupionych tam produktów, głównie odzieży. Są to rzeczy w 100% oryginalnych marek, b.dobre jakościowo, a co najważniejsze w przystępnych cenach. Nie ma problemu z wymianą czy zwrotem(raz nawet przekroczyłam termin zwrotu 14dni i nie było problemu). Szczerze polecam wszystkim zaukupy w tej firmie, nawet tym najbardziej wymagającym!!!

5 / 5 2018-10-12

Miła obsługa polecam dalej

5 / 5 2018-10-11

Wszystko super,od kampanii do obsługi klienta.Polecam wszystkim !

5 / 5 2018-10-09

Najlepsza obsługa klienta pod słońcem. Zawsze ekspresowo i na temat. Nigdy się nie zawiodłam. Mam zaufanie i szczerze polecam :-)

2018-10-07

Fachowa obsługa i pomoc .Zakupiony towar zgodny z opisem .Zawsze ciekawe propozycje i ceny.

5 / 5 2018-10-03

Bardzo dobra firma, przede wszystkim przyjaźnie nastawiona do Klientów :) Jak najbardziej polecam i pozdrawiam.

5 / 5 2018-09-27

Jestem mile zaskoczona. Zakupiony towar w 100% odpowiada moim oczekiwaniom. Doręczenie towaru w wyznaczonym terminie. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-09-27

Sprawnie, szybko, miły kontakt. Wszystko na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-09-26

Pełen profesjonalizm - na każdym etapie.

5 / 5 2018-09-21

Obsługa na wysokim poziomie. Polecam!

5 / 5 2018-09-20

Cóż, dodam kolejną pozytywna opinię - NAJLEPSZY sklep internetowy w jakim kupowałam kiedykolwiek. Produkty zgodne z opisem, zazwyczaj w bardzo atrakcyjnych cenach. W okresach wyprzedaży można trafić na perełki za grosze. Kupuję tam bardzo często, zawsze wszystko odbywa się błyskawicznie. Jeżeli towar mi nie pasuje, odsyłam i tu widać prawdziwą klasę w dziedzinie obsługi klienta. Inne sklepy - bierzcie przykład! Po odesłaniu towaru na drugi (!) dzień otrzymuję informację że produkt dotarł, kolejnego (!) dnia otrzymuję zwrot pieniędzy na konto. Nic dodać, nic ująć. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-09-17

Zakupy w Fashion to sama przyjemność:) Polecam!

5 / 5 2018-09-17

przedświąteczne zamówienia dotarły w terminie, a gdy okazało się, że jeden z towarów nie pasuje cała procedura dotycząca zwrotu - mimo, że podarłam fakturę - trwała 40 minut:) duży profesjonalizm, a jeszcze większa życzliwość Działu Relacji z Klientem!!!

5 / 5 2018-09-15

zamówiony towar otrzymałam w terminie.buty zgodne z opisem, doskonały gatunek.wszystko super.kontakt z firmą powyżej oczekiwań. na mój email otrzymałam natychmiastową odpowiedź. częściowy zwrot zamówionego towaru nie stanowi problemu i zostanie przyjęty nawet z małym opóżnieniem z uwagi na długi weekend. Polecam.

5 / 5 2018-09-13

Bardzo szybka i konkretna pomoc. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-09-11

Polecam, firma zawsze wywiązuje się z zobowiązań, a kiedy pojawiają się jakieś drobne problemy dział relacji z klientem profesjonalnie pomagał rozwiązać wszelkie problemy. Nigdy nie było problemów ze zwrotem, pieniądze błyskawicznie pojawiały się na koncie. Jeszcze raz polecam :)

2018-09-07

Błyskawiczna i bardzo kompetentna pomoc. Zdecydowanie polecam zakupy w Fashin Days.

2018-09-06

szeroka oferta, sprawna obsługa. nie mam żadnych zastrzeżeń

5 / 5 2018-09-04

Wszystko super. Trochę długo czekałam na zamówiony produkt, ale mimo wszystko ok. Polecam!

5 / 5 2018-09-03

Bardzo lubię zakupy na Fashion Days. Polecam każdemu. Obsługa rewelacyjna-szczególnie p. Roksana-zawsze miła i cierpliwa. Ze zwrotami nie ma problemu-szybko jest to załatwiane!GORACO polecam, bo ten sklep jest wart tego!!!

5 / 5 2018-08-29

Jestem klientką FD od kilku lat ( wcześniej były inne nazwy sklepu: Buy Vip, Markofoni..). W ostatnim czasie zauważyłam zmiany - dostawy są szybkie, nie ma żadnych opóźnień w przypadku zwrotów. Towar znakomitej jakości, ceny dostępne. Od dwóch lat nie dokonywałam zakupów w tradycyjnych sklepach. Polecam e-sklep wszystkim, którzy mają wątpliwości. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-08-27

Jestem klientką Fashion Days od początku, tj. od czasów Markafoni. Kupuję bardzo często i z pełnym przekonaniem polecam wszystkim zakupy na tym portalu. Moje najfajniejsze ubrania pochodzą z Fashion Days i jestem w stanie czekać nawet dwa miesiące jeśli kupiona rzecz ma spełnić moje oczekiwania. Nie wyobrażam sobie biegać po sklepach w poszukiwaniu czegoś oryginalnego od kiedy mam możliwość wyszukania wymarzonych fasonów w internecie, w tym na Fashion Days. W ciągu tych wszystkich lat zdarzyło mi się tylko raz otrzymać podróbkę towaru, konkretnie torbę D&G. Jednak sposób, w jaki FD załatwiła sprawę zdołał zatrzeć to niemiłe wrażenie. Pozostałe produkty bez zarzutu, zawsze zgodne z opisem. Moje zamówienie zostało anulowane kilka razy w przeszłości z powodu "wycofania się producenta z umowy", jednak zwrot gotówki następował natychmisat. To co wyróżnia FD od innych sklepów internetowych, to jakość obsługi. Zawsze uprzejma, pomocna, reagująca natychmiast na każdy kontakt z klientem. Bardzo sobie chwalę możliwość anulowania zakupu tuż po jego dokonaniu, gdyż czasem nie zdążę zwrócić uwagi na jakiś istotny szczegół opisu przed kliknięciem. Jeśli zakup okazuje się być nieudany, towar bez problemu można odesłać i za każdym razem zwrot pieniędzy następuje na drugi dzień. Jeśli chodzi o czas dostawy to w ostatnim czasie baaardzo się skrócił (nie chcę zapeszać). W przeszłości zdarzało mi się czekać nawet 2 miesiące i termin był wydłużany w trakcie oczekiwania, jednak nie zdarzało się to często i informacja o dostawie była aktualizowana na stronie FD. Reasumując, polecam wszystkim zakupy w FD. Duża frajda, zero ryzyka :-).

5 / 5 2018-08-24

Szybko sprawnie i fachowo ;) Nie ma problemów ze zwrotem., a dostarczony towar zgodny jest z tym co na zdjęciu. Naprawdę dobra, rzetelna firma wysyłkowa. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-08-20

Jestem stałym klientem od bardzo dawna. poziom obsługi jest znakomity. Polecam

5 / 5 2018-08-08

Pełen profesjonalizm Pani Karoliny Biskup.

2018-07-30

Uczciwie i rzetelnie

5 / 5 2018-07-27

Super firma - obsluga niezwykle szybka i bardzo kulturalna, zadnych problemów. Polecam !

5 / 5 2018-07-27

FIRMA RZETELNA.........OBSŁUGA BARDZO MIŁA..............produkty zgodne ze zdjęciami i opisami.........Jestem zadowolona , dziękuję i POZDRAWIAM

2018-07-26

Produkty bardzo dobrej jakości, gwarancja w pudełku wszystko się zgadza i na pewno jeszcze nie raz coś kupię ale o darmowej dostawie nie słyszałam. Pozdrawiam

5 / 5 2018-07-18

Zamawiałem kilka razy, towar zawsze dochodził w terminie podanym na stronie oferty. Jestem również zadowolony z poziomu obsługi. Gdy okulary okazały się za małe (mam dużą głowę;)), otrzymałem niezbędne info co mam zrobić, aby szybko otrzymać zwrot kasy. Paczkę odesłałem i rzeczywiście szybko otrzymałem zwrot pieniędzy. Polecam!

2018-07-18

FASHION DAYS GODNY POLECENIA!!!

2018-07-07

Zdecydowanie polecam wszystkim fashiondays.pl Poza bardzo dobrą ofertą uwagę zwraca niezwykle wysoki poziom obsługi Klienta, nawet w nietypowych przypadkach. Miałem przyjemność przekonać się o tym osobiście i pozostaję pod wrażeniem elastycznego podejścia do oczekiwań klienta. Nie były to moje ostatnie zakupy w fashiondays.pl

5 / 5 2018-07-06

Pełny profesjonalizm, przemiła obsługa, pomoc na najwyższym poziomie oczekiwań, produkty najwyższej klasy ... dodając prace w niedzielne wieczory - z dziką rozkoszą dokonam nie jednej wizyty w tym sklepie, a tym samym polecając go innym. Pozdrawiam bardzo serdecznie i ciepło Panią Karolinę i dziękuję za anielską cierpliwość.

5 / 5 2018-07-05

Kupuje dużo bo bardzo nie lubię chodzić po sklepach, zwracam wszystko, co nie pasuje rozmiarem albo mi się nie podoba. Obsługa klienta rewelacyjna, pomogą we wszystkim, odpowiedzi na maila po max 5 minutach, zwroty pieniędzy za zwrócone towary są dokonywane od razu. Zdobyli mnie jakością obsługi klienta i perelkami, które trzeba wypatrzyć i znaleźć, a które są super :)

2018-07-04

Jestem klientką F.D. od ponad 3 lat. Nigdy się nie zawiodłam.

5 / 5 2018-06-30

W fd kupiłam najwygodniejsze buty, jakie kiedykolwiek miałam na nogach. I to od pierwszego założenia. Polecam gorąco.

2018-06-25

Jest to mój ulubiony sklep internetowy nigdy mnie nie zawiódł, Dział Relacji z Klientem na najwyższym poziomie, jaki i cała reszta, towar znakomitej jakości.

5 / 5 2018-06-08

Profesjonalizm, UPRZEJMOŚĆ. NASTAWIENIE NA DOBRO KLIENTA!!!!

5 / 5 2018-06-05

Super. Polecam

5 / 5 2018-05-28

Swetna obsługa klienta ! Bardzo pomogl me pracownik firmy! Jestem bardzo wdzięczna i zadowolona! Polecam!

2018-05-27

Świetna obsługa, pozdrawiam Panią Magdę. Właśnie się zarejestrowałem. Ruszam na zakupy:)

5 / 5 2018-05-22

Pełen profesjonalizm na poziomie obsługi. Rzeczy w 100% oryginalne. Polecam

2018-05-19

Fantastyczny kontakt!!!! Rewelacyjny towar!!!

5 / 5 2018-05-11

Szczerze polecam, towary najlepszej jakości, nie ma problemu ze zwrotem.

5 / 5 2018-05-05

Zadowolenie w 100%. Profesjonalna obsługa. Serdecznie polecam i pozdrawiam

2018-05-02

Wszystko doskonale: ceny, jakość, zwroty a od kilku miesięcy jeszcze darmowa wysyłka. Absolutnie doskonale! Wzór do naśladowania!

2018-04-30

Mimo przerwy swiatecznej kosmetyki dotarły, firma warta polecenia

5 / 5 2018-04-28

Wszystko ok, noże bardzo ładne, trochę długo czekałem na paczkę ale dobra cena więc jestem zadowolony.

5 / 5 2018-04-28

Świetny produkt, szybka przesyłka pomimo widełek czasowych zmieścili się w dolnej granicy. Gorąco polecam, bo warto!

5 / 5 2018-04-26

Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Jestem pod dużym wrażenie "kontaktu z klientem", szybka i merytoryczna. Pani Klaudyno, chciałbym pogratulować zaangażowania... Dziękuję!

5 / 5 2018-04-16

Kupuję od początku i jestem mega zadowolona! Jedynym minsem jest możliwość "podkupienia" towaru i to nawet podczas płatności! Ale od kiedy przesyłka jest za darmo i też możliwość anulacji, nie jest to aż tak dotkliwe. Fajne ciuchy, których nie kupi się w naszych sklepach, w razie pomyłki możliwość odesłania z błyskawicznym zwrotem kasy, a ostatnio też szybka przesyłka zakupionych rzeczy, co było mankamentem. Dla leniuchów, co nie lubią chodzć po sklepach i mierzyć to idelane miejsce. Super.

5 / 5 2018-04-14

Bardzo przyjemne zakupy, szybki miły kontakt, brak problemów z reklamacjami.

2018-04-04

Dobra i solidna

2018-04-02

Bardzo dobry sklep internetowy zarówno w zakresie obsługi, jak i jakości towarów. Godny polecenia.

5 / 5 2018-03-31

Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-03-16

Obsługa klienta wyśmienita, bardzo ciekawe kampanie, polecam każdemu.

2018-03-14

Świetny sklep, doskonała i ekspresowa obsługa. Serdecznie polecam

5 / 5 2018-03-04

pierwszy raz spotykam sie z tak profesjonalnym podejsciem do klienta az milo robic zakupy . bende juz stalym klientem fashion days

5 / 5 2018-03-03

Pierwszy raz robiłam zakupy w Fashion Days i jestem bardzo zadowolona. Zegarek przyszedł w wyznaczonym czasie, a jego cena była rewelacyjna. Polecam jeśli ktoś nie lubi przepłacać.

5 / 5 2018-03-03

jak dla mnie- najlepszy sklep internetowy- błyskawiczny kontakt , odpowiedź na każde zapytanie, żadnych problemów z anulowaniem zamówień, ze zwrotami, pieniądze bardzo szybko na koncie. Trzeba czekać czasami trochę dłużej na dostawy, bo są sprowadzane, ale ta informacja jest podana w opisie produktu i zawsze przesyłka jest w określonym terminie. Jestem ZACHWYCONA !!!!

2018-02-26

Od roku robię zakupy w tej firmie .Uważam ,że jest to firma bardzo rzetelna.Godna polecenia.Jak do tej pory wszystkie zakupione przeze mnie rzeczy były oryginalne a nie tak jak w wielu innych tz."oryginalne Tureckie"Mój problem przy zakupach to złe dobieranie rozmiarów .Dla mnie L to za mało .bo raz jest za duże a raz za małe lubię określenie polskie rozmiar 42.

5 / 5 2018-02-26

Dzięki Fashion Days mogłam kupić buty, o których zawsze marzyłam w rozsądnej cenie. Szybka, bezpłatna dostawa oraz profesjonalna obsługa klienta sprawiają, że zakupy to czysta przyjemność. Polecam!

2018-02-23

towar otrzymałam w wyznaczonym terminie.w moim przypadku termin oczekiwania był b.długi(około 3 tygodni) ale tak było zasugerowane w systemie. Jedna wada nie ma możliwości zapłaty przy odbiorze.

5 / 5 2018-02-19

Regularnie robię zakupy w tej firmie. Produkty zawsze zgodnie z opisem, przesyłane we wskazanych terminach. Reklamacja albo zapytanie rozpatrywane bardzo szybko i profesjonalnie. Polecam bardzo!

2018-02-17

Rzetelna firma, fantastyczny kontakt, towar bez zarzutu w rewelacyjnych cenach.

2018-02-15

Wystawiam najwyższą notę za poziom i jakość usługi.Jesteście ... super zgranym zespołem. BRAWO, serdecznie polecam.

2018-02-14

Zakupy w FashionDays to czysta przyjemność. Zawsze terminowa dostawa. bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony towar a co najważniejsze - żadnych problemów w przypadku zwrotu zakupionego produktu. Pieniądze błyskawicznie "wracają" na konto.

5 / 5 2018-02-13

Super!! jestem bardzo zadowolona z zakupow w Fashion Days - proponowana oferta jest bardzo ciekawa, artykuly zdecydowanie inne (ciekawsze) niz w sklepach.

5 / 5 2018-02-12

Bardzo bardzo polecam :)

2018-01-28

Zgodnie z opisem i zdjęciami. Atrakcyjny towar za niewielkie pieniądze. Kupuję tam od lat i rzadko co odsyłam.

2018-01-12

Naprawdę rewelacyjny sklep. Świetna obsługa. Zwroty wykonywane w tempie ekspresowym bez najmniejszych problemów. Ponadto pracownicy - zawsze pomogą (i to w 5 minut od wysłania zawiadomienia o problemie). Towary markowe, zgodne z opisem i zdjęciami.

5 / 5 2018-01-11

Super firma oferuje firmowe rzeczy w dobrych cenach, a do tego jeszcze darmowa przesyłka. Rownież rewelacyjny poziom obsługi klienta. Gorąco polecam zakupy w Fashion Days.

5 / 5 2018-01-10

Sklep godny polecenia: towary oryginalne i dobrej jakości, bardzo dobry kontakt, rozmiary może trochę niedokładnie opisane, ale darmowa wysyłka zamówienia i szybkie zwroty rekompensują to :) Polecam!

5 / 5 2018-01-09

Witam, Od niedawna posiadam konto na FD. Zakupiłam już dwie rzeczy i jestem bardzo zadowolona. Gdy miałam wątpliwości Pani Roksana chętnie udzieliła odpowiedzi na pytanie. Szybka dostawa! POLECAM!!

2018-01-08

Zakupy na FD dla mnie zawsze udane, świetna obsługa, terminowa dostawa, błyskawiczne zwroty, towary zgodne z opisem.

5 / 5 2018-01-07

Transakcja przebiegła pomyślnie- polecam serdecznie.

5 / 5 2018-01-04

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPU

5 / 5 2018-01-02

Fantastyczna współpraca, szybka reakcja na zwroty/reklamacje, przesympatyczny kontakt. Można się uczyć podejścia do klienta .Polecam!!!!!

5 / 5 2018-01-01

Bardzo profesjonalne podejście do klienta,realizacja w terminie.

2017-12-31

Kupuje sporo ( jeszcze za czasów Markafoni ), każdy produkt jest wysokiej jakości tak jak w opisie, czasem jedynie nie trafię z rozmiarem butów, ale to już nie wina sklepu za to zwroty wykonywane są ekspresowo, nie trzeba się upominać jak w Złotych...Pracownicy sprawnie udzielają pomocy mailowo co bardzo sobie cenię

5 / 5 2017-12-19

Swietna obsluga! Szybko otrzymalam pomoc, gdy mialam problem. Oryginalne produkty za fajna cene. W przypadku anulowania zamowienia badz zwrotu produktu, terminowy zwrot pieniedzy. Polecam!

5 / 5 2017-12-17

Perfekcyjna obsługa klienta. Elastyczność w działaniu i szybka wymiana korespondencji. Tego doświadczyłam we współpracy z Fashion Days i tego życzę wszystkim pozostałym klientom.

2017-12-16

Jestem zawiedziona .... Od wczoraj strona juz nie działa ...i gdzie ja będę robić teraz takie fajne zakupy !!! Naprawdę bardzo żałuje :( pa pa Fashion Days moze kiedyś jeszcze wrócisz ..

2017-12-14

Szeroka oferta, bardzo atrakcyjne ceny, towar najwyższej jakości

5 / 5 2017-12-01

Jestem pod wrażeniem obsługi w fashiondays, na szczególne podkreślenie zasługuje fakt sposobu rozpatrywania reklamacji. Po zgłoszeniu mailowym problemu z zakupionym produktem, w błyskawicznym tempie udzielona została wyczerpująca odpowiedź dotycząca procedury reklamacyjnej, a następnie w ciągu trzech kolejnych dni- produkt odebrał podstawiony przez sklep kurier, pojawiła się mailowa odpowiedź o pozytywnym rozpatrzeniu reklamacji, środki zostały przekazane na wskazane konto bankowe. Dziękuję, polecam zakupy w takim sklepie.

5 / 5 2017-11-29

Wszystko w porządku, troszke długi termin dostawy, ale poza tym polecam!!!

2017-11-29

Bardzo porządna firma. Cenią dobrą cenę i jakość. Do tego doceniają klienta i dbają o każdego. Pozdrawiam

2017-11-28

nie mam nic do skrytykowania,chociaż szkoda,że zakupy wrzucone do koszyka nie są zarezerwowane tylko dostępne dla innych-mimo tego bez zarzutów i obsługa i sklep

5 / 5 2017-11-21

korzystałem nie raz, naprawdę polecam każdemu jakość obsługi na najwyższym poziomie

5 / 5 2017-11-16

Jestem klientka innych portali i mam porownanie, ze firma jest rewelacyjna,bardzo szybki kontakt (nieslychane), obsługa na najwyższym poziomie, kazda prosba jest natychmiast realizowana. Super !!!

2017-11-09

Błyskawiczna i bardzo kompetentna pomoc. Zdecydowanie polecam zakupy w Fashin Days. Szczegolnie Pozdrawiam Pania Magdalene, rannego ptaszka, ktora niezmiernie mi pomogla z samego rana. REWELACJA!

5 / 5 2017-11-03

Wszystko super. Natychmiastowe odpowiedzi na wszystkie pytania,produkty oryginalne w dobrych cenach. Bezproblemowe zwroty Polecam

2017-10-24

Rewelacja, obsługa na najwyższym poziomie, kontakt z konsultantami natychmiastowy, zwrot środków do 3 dni, dostawa skrócona do 5 dni od daty złożenia zamówienia. Zakupy na Fashion Days to czysta przyjemność!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-10-22

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-10-21

wszystko na najwyższym poziomie, obsługa szybka i bezproblemowa, zdecydowanie polecam !!!!!

5 / 5 2017-10-20

Wszystko w tej firmie funkcjonuje prawidłowo, jestem bardzo zadowolony z zakupu! Oby tak dalej, a na pewno jeszcze nie raz coś kupię!

5 / 5 2017-10-08

Polecam zakupy w Fashion Days! Jasne zasady i terminy - a obsługa rewelacyjna:) nawet o godzinie 1 w nocy w niedzielę dostałam odpowiedź po kilku minutach. Super! Niestety wydam tam jeszcze trochę kasy:)

5 / 5 2017-10-08

Towar bez zarzutu, serdecznie polecam.Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2017-10-08

Zdecydowanie polecam !!!!! Jestem klientką Fashion Days od wielu lat, jeszcze jak działała jako Markafoni i zawsze byłam , i jestem zadowolona z obsługi i towaru. A ostatnio byłam bardzo mile zaskoczona przesympatyczną , rewelacyjną wręcz obsługą mojej reklamacji. Pragnę dodać,że reklamacja dotyczyła zakupu sprzed półtora roku ( skórzane buty)....Szybko , sprawnie ......cudowna obsługa.....Gdybym tylko mogła to dałabym premię pracownikom ...Jedyny nieznaczny minus to wyszukiwarka ......

5 / 5 2017-10-07

Do tej pory kilkukrotnie korzystałem z usług firmy Fashiondays i jak do tej pory na niczym się nie zawiodłem. Profesjonalna realizacja zamówień, idealny kontakt, ekspresowa (i jak do tej pory zawsze pozytywna) odpowiedź w przypadku ewentualnego zwrotu czy reklamacji. Polecam

5 / 5 2017-09-24

Wszystko ok. Doszło w 2 tyg. Produkty oryginalne.

5 / 5 2017-09-13

Od długiego czasu współpracuję z Fashion Days i z czystym sumieniem mogę polecić firmę wszystkim. Obsługa przesympatyczna.Nigdy nie miałam żadnych problemów.Odpowiedzi na maile prawie natychmiastowe. Zawsze można na nich liczyć. A towar? Ja jestem bardzo zadowolona i dalej będę korzystać.Można tu trafić świetne rzeczy w dobrej cenie.

5 / 5 2017-09-08

Wszystko poszło gładko i płynnie. Aż się ma ochotę kupić coś jeszcze :P mały minus za czas oczekiwania. Polecam

2017-09-04

Firma naprawdę godna polecenia. Termin realizacji zamówienia zgodny z umieszczonym w ofercie, informują klienta o każdej zmianie statusu zamówienia, produkty przychodzą oryginalnie zapakowane, dobrze zabezpieczone i są bardzo dobrej jakości. Oni naprawdę dbają o zadowolenie klienta!

5 / 5 2017-09-03

Wszystko super. Produkty rewelacyjne. Obsługa klienta ponadprzeciętna. Szczerze polecam.

2017-08-30

To bardzo fajny sklep z rewelacyjnym towarem za przystepną cenę. To produkty z wyższej półki dla wymagajacych. Współpraca z obsługą na wysokim poziomie bez zbędnych opóźnień. Trzymam kciuki za dalszym rozwojem tej firmy.

5 / 5 2017-08-28

Pierwszy raz dokonałam zakupu w FASHION DAYS. Jestem zadowolona, zakupiony zegarek otrzymałam w określonym terminie. Obsługa profesionalna i miła. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-26

Goraco polecam Fashion Days. Profesjonalna obsluga na naprawde wysokim poziomie. Dzialaja blyskawicznie. Obsluga klienta jest genialna. Pani Natalia Sz. - niezastapiona.

5 / 5 2017-08-26

Wszystko tak, jak nalezy!!! POLECAM

5 / 5 2017-08-24

Bardzo dobre produkty, profesjonalizm w pełnej krasie 10/10

5 / 5 2017-08-23

BARDZO jestem zadowolona! POLECAM wszystkim ,naprawdę warto:) Doskonała obsługa i organizacja sklepu-pozdrawiam was:)Zgadzam się ze wszystkimi poprzednimi komentarzami:)

2017-08-23

Transakcjaprzebiegła pomyślnie

5 / 5 2017-08-22

Bardzo polecam wszystkim ten butik:) Produkty są w 100% oryginalne,rozmiary podane w miarę +- ale nie stanowi to problemu ponieważ firmowe ubrania odpowiadają twojemu rozmiarowi, obsługa jest przemiła-pozdrawiam tutaj .Natalię [dane osobowe] ale modelki po prostu super:) pozdrawiam modelkę która reklamuję See By Chloe ( stroje kąpielowe), oraz Goa Goa:) fantastycznie wyglądacie w tych ubraniach:) niech Wam pozazdroszczą modelki które pracują w Mediolanie dla Giogio Armaniego oraz wielu innych:))) należą się duże brawa dla fotografów,bo potrafią wyczarować klimat dla modelek-są zadowolone, uśmiechnięte-czego nie widać na twarzach tych w Mediolanie:) SERDECZNIE WAS POZDRAWIAM:) Ola.

5 / 5 2017-08-11

Wszystko ok. polecam

2017-08-08

Rewelacja;)

2017-08-08

Bardzo dobra obsluga jedynie czas realizacji dosc dlugi

5 / 5 2017-08-04

Z największą satysfakcją robię zakupy na FD, jestem zdecydowanie zadowolony, produkty świetne, ceny rewelacyjne, obsługa doskonała, zero minusów :) polecam każdemu :)

5 / 5 2017-08-02

Towar w terminie, obsługa na najwyższym poziomie, polecam i pozdrawiam. Jestem bardzo zadowolona!!!

5 / 5 2017-08-01

Dosyć często kupuję w Fashion days i jestem bardzo zadowolona.Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany i zwrot , w przypadku mniej udanego zakupu zagwarantowany bez problemu.Fachowa obsługa, dobra strona internetowa.Brakuje mnie w ofercie większych rozmiarów i wyboru na starcie oferty rozmiarów oferowanej odzieży.

2017-07-16

Jestem długoletnią klientką sklepu, jeszcze jako Markafoni i wcześniej - nie pamiętam już nazwy. Jednak, po przekształceniu w FD, rzadko korzystałam z tej firmy (kłopoty z wyszukiwarką). Ostatnio dokonałam dwukrotnie zakupów w Fashion Days i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona jakością i sprawnością obsługi oraz pozytywnym nastawieniem do klienta. Moja nietypowa sprawa z nie wpisanym do formularza zamówienia kodem rabatowym, została w trybie indywidualnym błyskawicznie załatwiona. Przekonałam się, że jesteście firmą najwyższej klasy i bardzo elastyczną w działaniu. Dziękuje i zapewne pozostanę dalej Waszą wierną klientką.

5 / 5 2017-07-04

Z przyjemnością chcę podzielić się ,już kolejny raz, pozytywną opinią .Sklep jest prawdziwą perełką! Bardzo ładne produkty, dobre jakościowo, markowe.Chciałabym zwrócić szczególną uwagę na prezentację tych ubrań w FD.Bardzo ładne zdjęcia, śliczne ,uśmiechnięte modelki,gustowne stylizację:)Naprawdę ja jestem bardzo zadowolona zakupami! Serdecznie pozdrawiam obsługę-szybko i fachowo odpowiadają na zapytania..Jeśli chodzi o zwroty-bo zdarza się że coś nie pasuję-to naprawdę odbywa się wszystko błyskawicznie:) Pozdrawiam cały zespół,życzę dużo klientów:)

5 / 5 2017-07-03

Kupowałem wielokrotnie. Zawsze otrzymywałem towar najwyższej jakości za rozsądną cenę. Szczerze polecam.

2017-07-01

Ogromny pozytyw.

5 / 5 2017-06-29

Polecam FD firma bardzo fajna.Produkt zgodny z opisem troche dlugi czas oczekiwania ale przesylka dotarla w calosci nie naruszona, tak ze goraco polecam.

5 / 5 2017-06-29

Niedawno pierwszy raz zamówiłam coś w tym sklepie - buty dostałam szybko, są świetne i zgodne z opisem, cena bardzo dobra, bieżąca informacja o zamówieniu. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam!

5 / 5 2017-06-28

polecam ! zupelnie nowe profesjonalne podejscie do klienta

2017-06-19

już któryś raz miałem przyjemność być obsługiwanym przez infolinię Fashion Days, w szczególności przez Pana D.Bart(...) - zawsze konkretnie, uprzejmie i wyczerpująco. Bardzo dobry sklep!!

5 / 5 2017-06-11

Markowe rzeczy w dobrej cenie,warto zaglądać,każdy znajdzie coś dla siebie. Poziom usług wysoki, żadnych przykrych niespodzianek. Polecam!

5 / 5 2017-06-08

Gorąco polecam! Można upolować naprawdę cudowne rzeczy i co ważne w przystępnej cenie.Gratulacje dla całego zespołu i więcej ofert dla osób powyżej rozmiaru 42.Pozdrawiam!Zofia.B.

5 / 5 2017-06-06

Polecam zakupy na Fashion Days, unikatowe produkty, super ceny! :)

5 / 5 2017-05-31

Korzystałam wielokrotnie. Produkty - rewelacja. Obsługa - bardzo szybka i pomocna.

2017-05-26

Już od kilku lat kupuję w FD, można upolować artykuły, na które nie pozwoliłabym sobie po cenie regularnej. Często są to towary z najwyższych półek. W razie gdy ochłonę, rozmyślę się, nigdy nie było problemu z anulowaniem zamówienia, przy zwrocie, bo rozmiarówka nie pasowała-pieniądze mam na koncie za dwa dni.Kupuję tylko przez internet w różnych firmach, ale na razie FD jest najbardziej wiarygodne.

5 / 5 2017-05-23

Jestem stałą klientką Fashion Days. Robię tam najlepsze internetowe zakupy (a mam porównanie). Nie ma problemów ze zwrotami, reklamacją. Obsługa jest szybka, rzetelna i miła. Wszystkim polecam, a pracowników FD pozdrawiam.

5 / 5 2017-05-21

Super produkt, super realizacja. Szczerze polecam! :)

5 / 5 2017-05-15

Witam, Jestem Klientem FD dosyć długo, zamawiałem już wielokrotnie, zdarzyło mi się również kilka razy zwrócić zamawiany produkt a ostatnio miałem okazję zareklamować obuwie po roku używania - serwis na najwyższym poziomie, szybkość, kompetentność, uprzejmość godne polecenia.

2017-05-10

Od czasu kiedy Markafoni zmieniło się w Fashion Days zakupy w serwisie stały się zdecydowanie mniej przyjemne. W każdym innym serwisie wkładając produkt do koszyka jest on zarezerwowany przez określony czas, w Fashion Days nie!!!! W czasie zakupów produkty znikają z koszyka, bo kto inny w międzyczasie może je kupić. Uwaga do zarządzających serwisiem - Zakupy mają być przyjemnością a nie wyścigiem!!! Może warto było by to zmienić ... wcześniej było zdecydowanie lepiej.

5 / 5 2017-05-10

Przemila i pomagajaca obsluga, terminowa dostawa, produkty...zalezy kto czego oczekuje. latwy proces zwrotu, o ile jest taka potrzeba. Polecam w 100% !!!!

5 / 5 2017-04-20

Świetny sklep z naprawdę markowymi produktami. Można trafić na fajne artykuły w okazjonalnych cenach. Kupuje od kilku lat i niezmiennie jestem zadowolona. Polecam wszystkim!

2017-04-19

Zamówienie w pełni zgodne z oczekiwaniami, bieżąca informacja na temat etapu realizacji, terminowa dostawa.

5 / 5 2017-04-14

Polecam, wszystkie wybrane przeze mnie rzeczy byly rzeczywistym odzwierciedleniem zdjęcia .

5 / 5 2017-04-12

Wszystko jest ok pod każdym względem a towary na wysokim poziomie jakości, zakupy zrobione szybko i sparwnie. Polecam!

5 / 5 2017-04-12

Jestem bardzo zawiedziona Fashion days zniknęło ,zakończyło współpracę na naszym rynku i gdzie ja teraz zakupy będę robić Fashion Days byłeś bezkonkurencyjny !!!! Wracaj szybki

2017-04-11

Obsługa jest rewelacyjna, różnego rodzaju problemy są rozwiązywane praktycznie natychmiast. Pomimo tego, że zdarzyło mi się zwrócić kilka zamówień (z różnych przyczyn), to i tak nadal zamawiam :).

5 / 5 2017-04-09

Jetem bardzo miło zaskoczona. Robilam już zakupy w innych znanych firmach przez internet, ale zawsze coś było nie tak. Jedyny " problem" - promocja wybranych artykułów nie trwa stale, za szybko mija. Dziękuje i pozdrawiam.

2017-03-31

Obsługa jakiej wczesniej nie spotkałam, bezproblemowy kontakt i produkty jak w opisie-markowe

2 / 5 2017-03-29

Po raz kolejny sklep anulował zamówienie. Wcześniej czekałam ponad dwa miesiące, w tym czasie sklep dysponował moją wpłatą. Informacje dotyczące zarówno opóźnienia w dostawie jak późniejsze anulowanie dopiero po moich e-mailach. Nie polecam!

5 / 5 2017-03-29

Pani Nataila Sznura reprezentując f-mę dała przykład największego profesjonalizmu. Jaszcze raz dziękuję.

5 / 5 2017-03-28

Polecam zakupy na Fashion Days. Kupuję tu od wielu lat. W razie problemów czy pytań zawsze ktoś z pracowników chętnie pomaga. Nie ma problemu ze zwrotami towaru i pieniędzy. Oby tak wszędzie.Z pewnością zrobię tu jeszcze zakupy.

2017-03-26

Świetny sklep, doskonała i ekspresowa obsługa. Serdecznie polecam

Rzetelne opinie o FashionDays.pl

FashionDays.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.fashiondays.pl

Email
[email protected]

Telefon
800 101 900

Komórka
-

Infolinia
800 101 900

Logowanie