Kategorie: / Budownictwo / Dom i ogród / Usługi

Firma Remontowa Rafał Jamborski Opinie Klientów

4.70/5.00 - ilość ocen: 10
opinie o Firma Remontowa Rafał Jamborski
5 / 5 2020-06-18

Najgorsza firma na świecie , terminu nie dotrzymują , usterek nie chcą usunąć , i twierdzi że prace wykonał nie najwyższym poziomie bo w umówię tego nie było wiec jest na najniższym poziomie , nie polecam !!

5 / 5 2019-03-16

Sprawna i fachowa ekipa remontowa. Poszło gładko, mimo, że tak sie nie zapowiadało. Polecam firmę Pana Rafała !!!

2 / 5 2018-11-20

Umowione spotkanie wyceny remontu nie odbyło sie, podobno jeden z pracownikow, ktory mial dotrzec na wycene, mial wypadek samochodowy. Pan przez telefon powoedzial ze przyjedzie osobiscie za 4 godziny. Nie przyjechal pol dnia stracone na czekanoe na kogos kto chyba tak naprawde nie zamierzal przyjechac. Pan nie raczyl powoadomic o tym ze na spotkanie nie dotrze. Nie odbieral juz pozniej nawet telefonu. Zdecydowanie nie polecam

2018-11-14

Pan Rafał Jamborski - przez telefon miły i sympatyczny, bezproblemowy, aż zachęcał do dalszego kontaktu. Niestety dzień później nie przyjechał na umówione spotkanie, telefonu nie odbierał. Może zlecenie było niewielkie, ledwo remont dwóch pokoi, ale uważam że posiadamy telefony komórkowe nie po to żeby sobie aplikacje ściągać, ale żeby wykazać się odrobiną przyzwoitości, zadzwonić i uprzedzić klienta, że się do niego nie przyjdzie.

2018-11-13

Remont z Panem Rafałem to konkretne działania a nie chaos, jak miałam przy wcześniejszych pracach remontowych. Wszystko poszło gładko, mimo niespodzianek po drodze.

5 / 5 2018-09-07

Położyli fachowo i precyzyjnie podłogi w całym mieszkaniu. Super !!! POLECAM.

2018-06-13

Rzetelna praca, dbałość o detale. Widać, że znają się na swojej robocie. Remont trochę trwał, ale wiadomo, że nie wszystko da się przewidzieć wcześniej, zwłaszcza przy kapitalnym remoncie w starym domu.

5 / 5 2018-05-22

Wszystko ok , realizacja projektu z nadzorem. , dali radę

2018-05-14

Świetna robota !!! Po raz pierwszy remont przebiegał spokojnie i został zakończony w ustalonym terminie. Kompetentna ekipa remontowa !!!

5 / 5 2018-05-04

Panele położone mistrzowsko. Super wykończenia. Jestem zadowolony z takiej usługi.

Rzetelne opinie o Firma Remontowa Rafał Jamborski

Firma Remontowa Rafał Jamborski

Siedziba
-

WWW
http://www.baltic-development.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie