Kategorie: / Budownictwo / Dom i ogród / Usługi

Firma Remontowa Rafał Jamborski Opinie Klientów

średnia ocen: 4.73
opinie o Firma Remontowa Rafał Jamborski
5 / 5 2021-11-12

Pan Rafał zwrócił się do mnie z prośbą o opinię o swojej firmie. Minęło już ponad rok od remontu kapitalnego mojego pokomunistycznego mieszkania wykonanego przez Baltic Development . Muszę stwierdzić, że mimo wielkich starań z mojej strony nie znalazłem żadnych mankamentów do których mógłbym mieć zastrzeżenia. Remont tego dosyć zniszczonego mieszkania powierzyłem Panu Rafałowi. Bałem się, że będę musiał biegać po sklepach, hurtowniach i dobierać wszelkiego rodzaju akcesoria,wyposażenie itp. Tymczasem wystarczyło powiedzieć czego oczekuję a wszystko zostało wykonane zgodnie z z moim wyobrażeniem od przebudowy pomieszczeń, położenia nowych instalacji elektrycznej i hydraulicznej po wykonanie zabudów meblowych wykonanych pod wymiar. Efekt końcowy jest pozytywnie szokujący. Chcę jeszcze raz podziękować za dobrą robotę, pozdrowienia serdeczne :-)

5 / 5 2020-06-18

Najgorsza firma na świecie , terminu nie dotrzymują , usterek nie chcą usunąć , i twierdzi że prace wykonał nie najwyższym poziomie bo w umówię tego nie było wiec jest na najniższym poziomie , nie polecam !!

5 / 5 2019-03-16

Sprawna i fachowa ekipa remontowa. Poszło gładko, mimo, że tak sie nie zapowiadało. Polecam firmę Pana Rafała !!!

2 / 5 2018-11-20

Umowione spotkanie wyceny remontu nie odbyło sie, podobno jeden z pracownikow, ktory mial dotrzec na wycene, mial wypadek samochodowy. Pan przez telefon powoedzial ze przyjedzie osobiscie za 4 godziny. Nie przyjechal pol dnia stracone na czekanoe na kogos kto chyba tak naprawde nie zamierzal przyjechac. Pan nie raczyl powoadomic o tym ze na spotkanie nie dotrze. Nie odbieral juz pozniej nawet telefonu. Zdecydowanie nie polecam

2018-11-14

Pan Rafał Jamborski - przez telefon miły i sympatyczny, bezproblemowy, aż zachęcał do dalszego kontaktu. Niestety dzień później nie przyjechał na umówione spotkanie, telefonu nie odbierał. Może zlecenie było niewielkie, ledwo remont dwóch pokoi, ale uważam że posiadamy telefony komórkowe nie po to żeby sobie aplikacje ściągać, ale żeby wykazać się odrobiną przyzwoitości, zadzwonić i uprzedzić klienta, że się do niego nie przyjdzie.

2018-11-13

Remont z Panem Rafałem to konkretne działania a nie chaos, jak miałam przy wcześniejszych pracach remontowych. Wszystko poszło gładko, mimo niespodzianek po drodze.

5 / 5 2018-09-07

Położyli fachowo i precyzyjnie podłogi w całym mieszkaniu. Super !!! POLECAM.

2018-06-13

Rzetelna praca, dbałość o detale. Widać, że znają się na swojej robocie. Remont trochę trwał, ale wiadomo, że nie wszystko da się przewidzieć wcześniej, zwłaszcza przy kapitalnym remoncie w starym domu.

5 / 5 2018-05-22

Wszystko ok , realizacja projektu z nadzorem. , dali radę

2018-05-14

Świetna robota !!! Po raz pierwszy remont przebiegał spokojnie i został zakończony w ustalonym terminie. Kompetentna ekipa remontowa !!!

5 / 5 2018-05-04

Panele położone mistrzowsko. Super wykończenia. Jestem zadowolony z takiej usługi.

5 / 5 2018-03-22

Doskonale zrealizowany remont łazienki. Wszystkie prace wykonane dokładnie i precyzyjnie. Pięknie położone kafle. Wszystko zrealizowane w bardzo krótkim czasie, dzięki czemu nie odczuliśmy dyskomfortu związanego z brakiem łazienki. Polecam tych fachowców !!!

5 / 5 2018-03-09

U mnie remont kapitalny, łącznie z nową instalacją. Pracowali intensywnie, mieszkanie oddane do użytku zgodnie z umową. Szczerze polecam firmę pana Rafała.

2017-11-22

Zleciłem kapitalny remont mieszkania - zostałem z krzywymi ścianami, zniszczonymi kaflami, nie domalowanymi ścianami i "pływającymi" panelami oraz całym balkonem pustych butelek po piwie. Żałosna firma, bo mimo iż próbowałem się z nim dogadać - on nie miał czasu bo już miał inne zlecenie i zaplanowany wyjazd na wakacje, oczywiście moim błędem było dawanie mu kasy kiedy tylko chciał, ale sprawiał wrażenie uczciwego i solidnego.. ehh

2017-10-14

Skorzystałem z usług tej firmy i jestem mile zaskoczony, że jeszcze w Polsce są firmy, które dotrzymują terminów i nie piją, a zarazem dobrze wykonują swoją prace. Panowie wykonywali mi elewacje i kompleksowe wykończenie domu oczywiście do ich pracy nie mam żadnych zastrzeżeń. Naprawdę godny do polecenia wykonawca.

5 / 5 2017-08-18

Sprawnie wykonany remont, panowie zadbali o czystość, tak więc sąsiedzi nie musieli się denerwować ;-) Bardzo jestem zadowolona.

2017-06-12

Remont zrobiony według projektu, nie było żadnych niespodzianek w trakcie. Bardzo solidna firma!!!

5 / 5 2017-06-11

Firma Pana Rafała wykonała remont mojej kuchni. Trochę trzeba było przebudować, więc pracy mieli sporo. Nie musiałam stać nad ekipą i pilnować, wiedzieli co i jak i działali zgodnie z projektem. Kuchnia była gotowa w umówionym terminie. Wszystko ok, bez konieczności jakichkolwiek poprawek.

2017-04-08

Ogromne podziękowania dla Pana Rafała za tak sprawne przeprowadzony remont mieszkania. Bardzo rzetelna firma !

Rzetelne opinie o Firma Remontowa Rafał Jamborski

Firma Remontowa Rafał Jamborski

Siedziba
-

WWW
http://www.baltic-development.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie