Kategorie: / Odzież i Obuwie / Sport / Hobby

Fitforyou.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.72
opinie o Fitforyou.pl
4 / 5 2019-03-25

Towar zgodny z zamówieniem. Trochę długo czekałam na dostawę.

5 / 5 2019-03-23

Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2019-03-21

Profesjonalna obsługa. Produkt taki sam jak na stronie internetowej sklepu Fit for you. Gorąco polecam

4 / 5 2019-03-20

Transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2019-03-15

Polecam

3 / 5 2019-03-09

Kontakt OK. Natomiast problem był z szybkością wysyłki gdyż zakupiony przeze mnie towar nie był w posiadaniu sklepu (zakupu nie dokonywałem przez allegro)

5 / 5 2019-03-08

Wszystko przebieglo ok.

5 / 5 2019-03-04

Towar zgodny z zamówieniem. Szybka obsługa. Polecam.

5 / 5 2019-03-02

Produkt zgodny z opisem oraz szybka wysyłka.

5 / 5 2019-02-24

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-02-19

Obsługa bardzo dobra. Rolki musiałam zwrócić i nie było z tym problemu.

5 / 5 2019-02-18

Wszystko jest ok

5 / 5 2019-02-06

Szybka i sprawna wysyłka bez problemu. Wrotki fajne. Polecamy

5 / 5 2019-01-30

Bardzo dobry sklep.

5 / 5 2019-01-27

polecam

5 / 5 2019-01-26

wszystko ok polecam

5 / 5 2019-01-20

Świetny towar i szybka dostawa

5 / 5 2019-01-19

wszystko ok polecam

4 / 5 2019-01-19

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakup w tym sklepie

5 / 5 2019-01-18

Polecam !

5 / 5 2019-01-17

Szybko dostarczony towar. Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2019-01-17

Polecam. Wszystko tak jak powinno

5 / 5 2019-01-16

Super sklep! Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-01-16

Zamówienie szybko zrealizowane, polecam każdemu tą stronę.

5 / 5 2019-01-12

Transakcja odbyła się szybko .Pocecam

5 / 5 2019-01-10

ok,ok,ok

4 / 5 2019-01-10

Profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.

5 / 5 2019-01-09

Super.Polecam. Szybka i sprawna transakcja.

5 / 5 2019-01-09

super polecam

5 / 5 2019-01-01

Wszytko ok

5 / 5 2018-12-29

Super szybka przesyłka pełen profesjonalizm wszystko zgodne z opisem serdecznie polecam

5 / 5 2018-12-29

Bardzo szybka realizacja. Przesyłkę miałam na nastepny dzień. Polecam!!!

5 / 5 2018-12-27

Wszystko super, sprawnie !

4 / 5 2018-12-17

Like

5 / 5 2018-12-16

Wszystko ok

4 / 5 2018-12-14

Wsystko ok.

4 / 5 2018-12-11

Doskonała jakość towaru przesyłka przyszła na czas krótki termin realizacji polecam zakupy

5 / 5 2018-12-11

Polecam !

5 / 5 2018-12-11

Profesjonalna obsługa. Transakcja przebiegła expresowo, zgodnie z opisem. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-12-10

Bardzo dobra obsługa klienta. Szybka i sprawna realizacja zamówienia.

4 / 5 2018-12-08

Warto

5 / 5 2018-12-03

Polecam

4 / 5 2018-12-03

Artykuł dotarł w dobrym stanie i jest zgodny z opisem na stronie.

5 / 5 2018-12-03

bardzo szybka realizacja

5 / 5 2018-12-02

Wszystko sprawnie i szybko. Polecam!

5 / 5 2018-12-01

Pozytywnie

5 / 5 2018-11-30

PEŁEN PROFESJONALIZM!

5 / 5 2018-11-27

jestem zadowolona zarówno z zamówionego towaru jak i obsługi

5 / 5 2018-11-21

polecam!

5 / 5 2018-11-20

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-11-19

POZYTYWNIE

5 / 5 2018-11-18

Szybko, sprawnie, POLECAM!

5 / 5 2018-11-15

Wszystko ok.

4 / 5 2018-11-12

Zadowolona

4 / 5 2018-11-07

Szybko, sprawnie, profesjonalnie!

5 / 5 2018-10-31

Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem. Kupiłam sanki, były lekko uszczerbione od góry, jakby ktoś w nie uderzył i odprysnął fragment, ale dziecku to nie będzie przeszkadzać :) Polecam sklep!

4 / 5 2018-10-29

OK,polecam

5 / 5 2018-10-25

wszystko ok

5 / 5 2018-10-25

Profesjonalnie na całej linii. Polecam

3 / 5 2018-10-22

zamowienie ,zrealizowano dobrze.

5 / 5 2018-10-21

Bardzo szybka wysyłka, a towar zgodny z opisem. 100% zadowolenia

5 / 5 2018-10-20

Wszystko ok!

5 / 5 2018-10-14

Jestem zadowolony. Profesjonalnie

5 / 5 2018-10-04

Profesjonalna obsługa.Jak najbardziej polecam zakupy.

5 / 5 2018-10-02

Super sklep. Towar następnego dnia od zamówienia.

5 / 5 2018-10-01

Sprawna wysyłka, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, produkt wysokiej jakości.

5 / 5 2018-09-30

Super

5 / 5 2018-09-27

Ogólnie jestem zadowolony z zakupu w tym sklepie. Wszystko przebiegło bez żadnych nieprzyjemności czy utrudnień

5 / 5 2018-09-26

SUUUUPPPEEERRR

5 / 5 2018-09-22

szybkosc i dobra cena

5 / 5 2018-09-21

Transakcja bezproblemowa .Szybko,miło i przyjemnie.Polecam

4 / 5 2018-09-20

Bardzo przydatny produkt, faktycznie dużo więcej miejsca w szafce z butami. Poleca ten produkt.

5 / 5 2018-09-18

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Produkt SUPER. Polecam!!!!

5 / 5 2018-09-15

wszystko w jak najlepszym porządku ... godne polecenia

4 / 5 2018-09-13

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2018-09-09

Polecam bardzoo

5 / 5 2018-09-08

profesjonalna obsluga polecam

4 / 5 2018-09-06

Bez zastrzeżeń. Wszystko ok.Polecam.

5 / 5 2018-09-04

ekstra

3 / 5 2018-09-03

Bardzo dlugi czas dostawy

5 / 5 2018-08-30

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam ten sklep.

4 / 5 2018-08-28

Transakcja, przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-08-28

Super szybka przesyłka. Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Polecam!

5 / 5 2018-08-28

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Pomimo problemów z paczkomatem została zaproponowana zmiana na kuriera. Namiot i karimata przetestowane, sprawdziły się świetnie.

5 / 5 2018-08-28

Polecam

5 / 5 2018-08-27

Super profesjonalna obsługa od początku zakupu aż do dostarczenia towaru do domu. Polecam serdecznie zakupy w FitForYou

4 / 5 2018-08-26

Na zamówienie musiałem trochę poczekać, ale wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-08-25

Znakomity towar w konkurencyjnej cenie. Błyskawiczna wysyłka. Polecam sklep

5 / 5 2018-08-19

Przesyłka na czas sprawdzoną firmą kurierską. Zamówienie zrobiłem w niedziele wieczorem a towar od kuriera odebrałem we wtorek rano. Polecam.

5 / 5 2018-08-11

Świetny produkt. Cena najlepsza ze wszystkich jakie widziałem w sieci. Obsługa bez problemów. Jak najbardziej polecam i chętnie tu jeszcze wrócę

5 / 5 2018-08-11

Wszystko zgodnie z planem. Polecam wszystkim

3 / 5 2018-08-09

Standardowe , podobne do innych sklepów zamówienie ,oczekiwanie i odbiór.(osobisty).

5 / 5 2018-07-31

Polecam zakupy w ty sklepie

5 / 5 2018-07-29

Zamówienie zrealizowane perfekcyjnie. Polecam.

5 / 5 2018-07-27

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-07-27

Polecam

4 / 5 2018-07-26

Szybko i sprawnie, towar dobrej jakości

4 / 5 2018-07-18

Super dzięki

4 / 5 2018-07-18

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-07-11

Towar zgodny z opisem. Przesyłka błyskawiczna. Polecam

3 / 5 2018-07-04

Długie oczekiwanie na przesyłkę ze wzgl na pomyłkę , reszta ok

5 / 5 2018-07-02

Towar zgodny z opisem, termin dostarczenia zgodny z deklarowanym. Wszystko bardzo sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-06-30

Towar dobrej jakości i szybka wysyłka

3 / 5 2018-06-25

Wszystko było ok

5 / 5 2018-06-23

Wszystko ok

5 / 5 2018-06-23

Szybko, sprawnie - super

5 / 5 2018-06-20

Polecam

5 / 5 2018-06-14

Jestem bardzo zadowolona i z przyjemnoscią polecam sklep moim znajomym

5 / 5 2018-06-11

Dobry sprzęt, dobra cena, szybka wysyłka! Polecam!

5 / 5 2018-06-09

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-06-08

Wszystko odbyło się tak jak powinno. Serdecznie polecam ;)

5 / 5 2018-06-01

polecam

5 / 5 2018-05-31

Zakupy w tej firmie to czysta przyjemność. Polecam .

5 / 5 2018-05-26

Towar i dostawa bez zarzutu ;)

4 / 5 2018-05-26

Zamówiony towar dotarł bardzo szybko, dobrze zapakowany. Wszystko ok

5 / 5 2018-05-26

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-05-22

Szybko, sprawnie. Produkt zgodny z opisem na stronie.

5 / 5 2018-05-22

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2018-05-15

super

5 / 5 2018-05-10

Polecam

5 / 5 2018-05-08

Wszystko okej.

4 / 5 2018-05-06

Polecam ten sklep , szybko , sprawnie , bezproblemowo ,czego chcieć więcej

5 / 5 2018-05-05

Byłem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-05-03

Szybkość realizacji zamówienia na 6, tylko piłka która była w komplecie z siatką niestety była uszkodzona.

5 / 5 2018-05-01

wszystko ok

5 / 5 2018-04-29

Super sklep

4 / 5 2018-04-17

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-04-16

Wszystko w jak najlepszym porządku .

5 / 5 2018-04-13

Wszystko w najlepszym porządku!

5 / 5 2018-04-07

Wszystko ok.

5 / 5 2018-04-07

Profesjonalna obsługa. Produkt dokładnie jak na zdjęciach. Polecam

4 / 5 2018-04-04

Wysyłka po 3 dniach po zakupie,

5 / 5 2018-04-04

super, sprawnie....

5 / 5 2018-04-04

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-04-02

wszystko przebiegło bez zastrzeżeń

4 / 5 2018-03-30

Polecam zakupy w sklepie fitforyou

5 / 5 2018-03-29

zdecydowanie polecam - sprawnie, szybko i profesjonalnie !

5 / 5 2018-03-29

Fantastyczny sklep- szybka obsługa i bardzo spersonalizowane potraktowanie klienta - wyjątkowa sprawa! Szczerze polecam

4 / 5 2018-03-28

Bardzo sprawne dostarczenie przesyłki.

5 / 5 2018-03-27

Profesjonalna obsługa, i bardzo, bardzo życzliwa. Polecam z całego serca ten sklep. Zamówienie dostarczone w terminie, ładnie zapakowane, a telefonicznie przemiły Pan pomógł mi zmienić i wypełnić dane do zamówienia. Dziękuję.

5 / 5 2018-03-27

polecam

4 / 5 2018-03-25

Szybka profesjonalna realizacja, pełna informacja o dostępności produktu i terminie realizacji.

5 / 5 2018-03-21

Zagłówek dobrej jakości. Szybka dostawa. Uczciwy sprzedawca. POLECAM !!!!!

5 / 5 2018-03-17

WSZYSTKO OK

5 / 5 2018-03-16

Szybko sprawnie i na temat

5 / 5 2018-03-16

Ogólnie to "GITARA" :-)

5 / 5 2018-03-15

W porządku.

4 / 5 2018-03-09

Pozytywna

5 / 5 2018-03-09

Wszystko ok.

5 / 5 2018-03-07

Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-02-27

Wszystko odbyło się szybko, a towar został dostarczony w oryginalnym opakowaniu, bez uszkodzeń. Polecam ten sklep Internautom, a także same puzzle, które są dobrze wykonane i, co dla mnie najważniejsze, nie śmierdzą. Także cena jest adekwatna do jakości. Polecam.

5 / 5 2018-02-25

Profesjonalna obsluga moge polecic ten sklep

5 / 5 2018-02-20

wszystko w porządku... Polecam

5 / 5 2018-02-19

profesjonalna obsługa,towar zgodny ze zdjęciem,polecam

5 / 5 2018-02-18

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-02-18

Ocena bdb

5 / 5 2018-02-16

Wszystko na plus

4 / 5 2018-02-13

1 dzień opóźnienia, ale bardzo kontaktowa i miła obsługa.

5 / 5 2018-02-13

Szybko, bez żadnych problemów, w dobrej cenie. To moje pierwsze zakupy w tym sklepie, ale na pewno nie ostatnie. Polecam!

5 / 5 2018-02-11

Profesjonalna obsługa. Bardzo szybka wysyłka. Polecam zdecydowanie :)

5 / 5 2018-02-07

wszystko ok

5 / 5 2018-02-07

Super

5 / 5 2018-02-05

polecam

5 / 5 2018-02-05

Polecam, szybko sprawnie i super.

5 / 5 2018-02-04

Wszystko poszło dobrze.

5 / 5 2018-01-29

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-01-20

dobrze

5 / 5 2018-01-20

sprawnie bez problemu

5 / 5 2018-01-14

Przyjęcie zamówienia realizacja bardzo profesjonalna. Jestem bardzo zadowolony. Wszystko się zgadzało zgodnie z zamówieniem. Cena rewelacja w porównaniu z innymi sklepami oferującymi ten sam produkt. Na pewno jeszcze coś u nich kupię.

5 / 5 2018-01-14

Wszystko na wysokim poziomie

5 / 5 2018-01-09

Wszystko OK.

3 / 5 2018-01-07

Polecam,

4 / 5 2018-01-07

Profesjonalna obsługa .Polecam

4 / 5 2018-01-05

w porzadku

5 / 5 2018-01-04

Ideolo

5 / 5 2018-01-01

Super

4 / 5 2018-01-01

Szybka realizacja zamówienia, bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-12-31

Super

5 / 5 2017-12-30

Jak najbardziej o.k

4 / 5 2017-12-26

Szybka wysylka. Rozmiarowka zawyżona

5 / 5 2017-12-24

bardzo szybka przesyłka i towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-12-22

Ok ok ok

5 / 5 2017-12-19

100% zadowolenia

5 / 5 2017-12-19

Szybko sprawnie, polecam

5 / 5 2017-12-17

Szybko, profesjonalnie

5 / 5 2017-12-16

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-11

Zgodnie z opisem, szybciej niż podany pierwotnie termin. Polexam

5 / 5 2017-12-08

Szybko,sprawnie,profesjonalnie,jak najbardziej polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-08

Szybko, odpowiedzialnie.

5 / 5 2017-12-08

Namiot przyszedł w idealnym stanie i przydał się podczas wyjazdu do Norwegii. Jak najbardziej polecam!

4 / 5 2017-12-07

Obsługa ok

5 / 5 2017-12-02

super :)

5 / 5 2017-11-30

Super, szybko i sprawnie

5 / 5 2017-11-30

ok polecam

5 / 5 2017-11-28

Jest wszystko dobrze i na czas

5 / 5 2017-11-25

Polecam jak najbardziej.

4 / 5 2017-11-20

sklep nie podaje rozmiarów czapek jedynie "damskie" moja jest najwyżej na małą dziewczynkę. podarowałam znajomym

3 / 5 2017-11-19

Bardzo dobra obsługa, Świetna jakoś towaru. Wysyłka bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-11-17

Szybko i bezproblemowo, polecam

5 / 5 2017-11-16

Wszystkio na 6

Rzetelne opinie o Fitforyou.pl

Fitforyou.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://fitforyou.pl

Email
[email protected]

Telefon
506 993 915

Komórka
506 993 315

Infolinia
-

Logowanie