Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Forus.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Forus.pl
5 / 5 2019-03-23

perfumy oryginalne, transakja przebiegła pomyślnie, polecam!

5 / 5 2019-03-12

Super, polecam.

5 / 5 2019-03-09

szybka i sprawna realizacja zamówienia

5 / 5 2019-03-07

Rzetelnie, fachowo, szybko

5 / 5 2019-03-03

OK.Polecam !!!!!!!!!

5 / 5 2019-02-28

Lubię zakupy w tym sklepie. Polecam

2019-02-21

Błyskawiczna realizacja zamówienia, produkt oryginalny. Nie mam zastrzeżeń, jeszcze nie raz zrobię zakupy w tym sklepie.

2019-02-15

Bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie. Fachowa obsługa, oryginalne produkty

5 / 5 2019-01-16

bardzo dobry polecam

5 / 5 2019-01-14

Polecam zakupy w tym sklepie. Oryginalne produkty.

5 / 5 2019-01-10

Produkt oryginalny, wszystko ok polecam

5 / 5 2019-01-02

Wszystko ok

2018-12-01

Wszystko ok!

2018-11-28

Wszystko w porządku, może poza stosunkowo długim czasem realizacji (ale w okresie świątecznym można wykazać zrozumienie).

5 / 5 2018-11-26

Kolejny raz bardzo zadowolona! 10 /10 !

5 / 5 2018-11-09

Bardzo profesjonalna obsługa. Polecam! Perfumy oryginalne :)

2018-11-08

Niskie ceny

5 / 5 2018-11-07

Super, szybka realizacja zamówień, oryginalne produkty

5 / 5 2018-11-01

OK

5 / 5 2018-10-27

Fachowo i profesjonalnie,polecam:)

5 / 5 2018-10-19

Polecam ten sklep. Dobrze zapakowana przesyłka. Miła obsługa.

5 / 5 2018-10-16

Miła obsługa szybka przesyłka

5 / 5 2018-10-13

polecam sklep, perfumy oryginalne, szybka wysyłka

5 / 5 2018-10-12

Wszystko super, szybko, sprawnie, perfumy oryginalne.

5 / 5 2018-10-11

Sklep bardzo fajny duzo towaru w dobrych cenach i szybko realizowane sa zamowienia jestem zadowolona i polecam zakupy w forus.pl

5 / 5 2018-10-01

Polecam zakupy w sklepie Forus. Zamówione perfumy zgodne z opisem .Miła i pomocna obsługa.

5 / 5 2018-09-09

Wszystko OK. Polecam !!!

5 / 5 2018-09-07

polecam :)

5 / 5 2018-09-07

Ocena mówi sama za siebie, wszystko super!

5 / 5 2018-08-16

Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo miła obsługa. Można przetestować perfumy na miejscu w sklepie stacjonarnym i odebrać zamówienie.

2018-08-14

Wszytko w jak najlepszym porzadku!

5 / 5 2018-08-09

wszystko w porządku, polecam

5 / 5 2018-08-07

Plusy: bardzo dobra i miła obsługa, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą i szybka realizacja zamówienia. Przede wszystkim możliwość odbioru osobistego, obejrzenia produktu i zapłacenia bezpośrednio w sklepie daje poczucie bezpieczeństwa zakupów internetowych. Minusy: tylko jedna uwaga - stan magazynowy sklepu nie zawsze aktualizowany jest "na bieżąco" i może okazać się, że zamówionego produktu może zabraknąć w magazynie, choć jest dostępny na stronach sklepu. Poza tą drobną usterką sklep jest jak najbardziej godny polecenia.

5 / 5 2018-07-26

Sklep, perfumy oraz obsługa REWELACYJNE , POLECAM Wszystkim którzy są zainteresowani zakupem wysokiej klasy perfum w bardzo dobrych cenach

2018-07-23

Bardzo miła obsługa

5 / 5 2018-07-16

Wszystko OK. Szybka przesyłka. Perfumy oryginalne. Polecam !!!!!!

5 / 5 2018-07-05

Profesjonalna szybka obsługa i wysyłka zakupionego produktu. Gorąco wszystkim polecam !

5 / 5 2018-06-26

Szybko, tanio i oryginalnie! Polecam plus swietny kontakt z obsluga

5 / 5 2018-06-22

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka realizacja zamówień .

2018-05-18

Ciekawy sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-05-14

Polecam. Szybka przesyłka, miła obsługa, perfumy w dobrej cenie!

2018-04-12

Świetny sklep. Niskie ceny

5 / 5 2018-04-07

Polecam zakupy w tym sklepie. Starannie zapakowana przesyłka.

5 / 5 2018-03-08

Super produkty i ceny!

5 / 5 2018-02-17

Bardzo udane zakupy. Szybka obsługa, dobrze zapakowana przesyłka. Polecam

5 / 5 2018-02-15

Udana transakcja. Szybka przesyłka. Polecam!!!

5 / 5 2018-02-14

Szybko i przyjemnie.

2018-02-01

Towar zgodny, zafoliowany, miła obsługa.

5 / 5 2018-01-24

Szybko, sprawnie, polecam

5 / 5 2018-01-06

szybko, miło ! jestem zadowolona !

5 / 5 2018-01-03

Bardzo udane zakupy. Polecam

5 / 5 2017-12-28

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-12-26

super ! wszystko ok! miło i oryginalnie.

2017-12-22

Sprawna transakcja, ale chyba system rejestrowania płatności on line nie działa tak płynnie, jak w innych sklepach.

5 / 5 2017-11-30

Zakup godny polecenia, perfumy oryginalne i trwale :) transakcja przebiega szybko i sprawnie

5 / 5 2017-11-27

To moje pierwsze zakupy w tym miejscu. Jestem bardzo zadowolona z zakupu oraz byskawicznej realizacji zamówienia:) Polecam gorąco!

5 / 5 2017-11-26

Polecam ten sklep. Bardzo szybka wysyłka, miła obsługa, bezproblemowy kontakt telefoniczny.

5 / 5 2017-11-22

Tranzakcja przebiegła pomyślnie, polecam!

5 / 5 2017-11-20

Bardzo szybka dostawa towaru zgodnego z opisem na stronie

2017-10-29

Rewelacja

5 / 5 2017-10-21

Fachowa, miła obsługa i oryginalne perfumy! Polecam.

2017-10-20

Bardzo dobra i miła obsługa

5 / 5 2017-10-05

Polecam perfumerię. Oryginalne perfumy w korzystnych ceanch

5 / 5 2017-09-20

Sklep godny polecenia, szybka wysyłka. Paczka dobrze zabezpieczona. Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-09-17

szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-09-12

Polecam ta perfumerie, super ceny i bardzo dobry kontakt z obsluga!

5 / 5 2017-09-06

Polecam perfumerie, szybko i profesjonalnie.

2017-08-29

Miła obsługa, udane zakupy.

5 / 5 2017-08-20

sprawna i szybka wysyłka,towar zgodny z opisem.Polecam tego sprzedawcę:)

5 / 5 2017-08-09

Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi. Osoby zajmujące się moim zamówieniem były kompetentne i życzliwe.

5 / 5 2017-07-26

Szybko i sprawnie, kupiłem coś czego na półkach w sklepach brak.

5 / 5 2017-07-24

Polecam! Szybko i tanio!

2017-07-19

Oryginalne produkty

5 / 5 2017-07-17

Rzetelna firma, mila i fachowa obsługa i ekspresowa wysyłka, a co najważniejsze produkty oryginalne. Polecam:)

2017-07-15

Ekskluzywny, bardzo miła obsługa i przyjemne dodatki do zakupu :)

5 / 5 2017-07-05

Wszystko OK. Polecam !!!!!!

5 / 5 2017-06-15

sprawnie i szybko.polecam!

5 / 5 2017-06-11

Szybka wysylka, perfumy oryginalne, a wiec polecam!

5 / 5 2017-06-10

Z przyjemnością wystawiam komentarz. Solidnie załatwiona transakcja. Wszystko w jak najlepszym porządku, znakomita współpraca i kontakt. Gorąco POLECAM !!!

5 / 5 2017-06-09

Oryginalne perfumy, szybka realizacja. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-06-03

Super obsługa, bardzo pomocna! Produkt oryginalny!

5 / 5 2017-05-21

Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu, oryginalne produkty za super niskie ceny, polecam!

5 / 5 2017-05-17

Świetne ceny i obsługa, jak najbardziej polecam!

5 / 5 2017-05-08

Szybka i rzetelna obłsuga.

5 / 5 2017-04-30

Cała transakcja przebiegła bardzo sprawnie i szybko, produkt oryginalny i zgodny z zamówieniem, POLECAM !!

5 / 5 2017-04-15

Bardzo szybka dostawa. Polecam.

2017-04-06

Sklep szczyci się bardzo szerokim asortymentem, Produkty są oryginalne, doskonałe jakościowo.

2017-03-30

niezmienna od poprzednich zakupów

2017-03-29

Dogodne warunki, przyzwoite ceny, bogata oferta.

2017-03-27

Dobra

Rzetelne opinie o Forus.pl

Forus.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.forus.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie