Kategorie: / Dom / Foto

FOTAKO Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 32
opinie o FOTAKO
5 / 5 2021-05-20

Ja jestem bardzo zadowolona z jakości usług tej firmy. Pełen profesjonalizm! Jakoś obrazów doskonała. Jak dla mnie wspaniały pomysł na prezent dla sobie i najbliższych.

5 / 5 2021-05-20

Niespodziewalam się tak szybkiej realizacji. Wyszło pięknie. Już nie mogę się doczekać kiedy fototapeta będzie na ścianie.

5 / 5 2021-05-19

Zamówiłem obraz na płótnie. Obraz przyszedł dokładnie taki, jak chciałem. Zdjęcie na płótnie jest ostre, kolory świetne. Dobra jakość wykonania. Przesyłka dotarła ekspresowo. Warto polecać!

5 / 5 2021-05-19

Jak najbardziej polecam! Obraz rewelacyjnej jakości i co ważne przesyłka odpowiednio zabezpieczona. Na pewno jeszcze wrócę!

5 / 5 2021-05-18

Jakiś czas temu zamówiłem obraz o dużych gabarytach i wisi już u mnie na ścianie. Wykonanie super, lepiej niż się spodziewałem, szybki czas realizacji, dostawa bez zarzutu. Obraz wygląda pięknie! Polecam wszystkim!

5 / 5 2021-05-18

Bardzo duży profesjonalizm, fajna jakość zamawianych produktów, no i oczywiście szybka realizacja zamówienia. Cena adekwatna do jakości. Polecam wszystkim!

5 / 5 2021-05-17

Serdecznie polecam. Bardzo szeroka oferta. wydruki świetnej jakości. Kilka razy zamawiałam - raz obraz, dwa razy naklejki. Zawsze super obsługa, szybka przesyłka i wszystko jak trzeba.

5 / 5 2021-05-10

Piękna naklejki na ścianę. Dokładnie takie jakie chciałam. Szybka realizacja. Do tego żadnych problemów z dostawą. Sam proces zamawiania też banalnie prosty. Solidna firma, polecam.

5 / 5 2021-05-06

Polecam. Bardzo dobrze zrealizowana usługa. Szybko, zgodnie z zamówienie. Obrazy, które zamawiałem, były prezentami, dlatego zależało mi na czasie i jakości. Wszystko bezproblemowo i do tego mega dobry kontakt ze sklepem.

5 / 5 2021-04-27

Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Zamówiłam u nich obraz na płótnie - tryptyk. To miał być prezent ślubny. I to co otrzymałam przeszło moje oczekiwania. Obraz piękny, solidnie zrobiony, z widoczną strukturą płótna malarskiego. Szybka realizacja, a do tego cena bardzo dobra. Z pewnością zamówię ponownie.

Rzetelne opinie o FOTAKO

FOTAKO

Siedziba
Cieszyn

WWW
https://fotako.pl/

Email
[email protected]

Telefon
22 390 52 25

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie