Kategorie: / Dom / Foto

FOTAKO Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 22
opinie o FOTAKO
5 / 5 2021-04-07

Terminowa i świetna realizacja. Fototapeta cudowna i dokładnie taka jak na zdjęciu. Brawo.

5 / 5 2021-03-28

Na mnie ogromne wrażenie zrobiła tapeta, którą tutaj zobaczyłam. Na mnie ogromne wrażenie zrobiła stara zielona struktura drewna ;)

5 / 5 2021-03-28

Duży wybór obrazów i plakatów, wszystkie są dobrze posegregowane w kategoriach, dlatego szybko można znaleźć to, czego się szuka. Warto pochwalić firmę także za szybką wysyłkę towaru i dobrą obsługę klienta. Obrazy naprawdę estetyczne, ciekawe. Warto!

5 / 5 2021-03-27

Dzięki nim mam przepiękny obraz z ramą w stylu Glamour taki jak dokładnie chciałam !! ;) dziękuję ;)

5 / 5 2021-03-25

tapeta bardzo dobrej jakości, zamówienie zrealizowane sprawie, ceny dość przystępne. Duży wybór to też duży plus.

5 / 5 2021-03-25

Zamawiałam tutaj fototapetę, do której przyznam szczerze, z początku byłam sceptycznie nastawiona. Ale jakos sie przekonałam i nie żałuję. Fajna rzecz ozdobna do przyklejenia ;)

5 / 5 2021-03-25

Bardzo polecam obrazy na płótnie. Bardzo dobrze wykonane. Jak był problem ze zdjęciem to zadzwonili i dogadaliśmy szczegóły. Wszystko wykonane jak należy.

5 / 5 2021-03-24

Mega polecam plakaty tutejsze ;) Plakaty futurystyczne świetnie się prezentują w salonie.

5 / 5 2021-03-21

Szeroki wybór obrazów i plakatów w dobrej cenie, chętnie zrobię zakupy w fotako po raz drugi, bo jeszcze przydałoby mi się udekorować ściany w sypialni. Super, szybka dostawa, miła obsługa klienta, jakość plakatów bardzo dobra.

5 / 5 2021-03-18

Zamówiłam parę plakatów do pokoju dziecięcego i salonu, nie mam żadnych ALE. Plakaty są drukowane na dobrym papierze fotorealistycznym. Szybka realizacja zamówienia, miła obsługa. Polecam serdecznie :)

Rzetelne opinie o FOTAKO

FOTAKO

Siedziba
Cieszyn

WWW
https://fotako.pl/

Email
[email protected]

Telefon
22 390 52 25

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie