Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Biuro / Dom / Dla Dzieci / Gry / Artykuły Medyczne / Film i Muzyka

Foto-office.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 73
opinie o Foto-office.pl
2019-08-07

Wiele opinii dodanych tu o sklepie Foto-office.pl ma datę dodania z 2018 roku a także wcześniej - jakim cudem skoro domena opiniak.com została zarejestrowana w marcu 2019 roku. Prawdziwie istniejący sklep FOTO-OFFICE.NET (adres internetowy foto-office.pl) istniał od 2009 roku do końca 2014 roku, działalność została wyrejestrowana w połowie 2015 roku. W lipcu 2019 roku ktoś wykupił domenę foto-office.pl i stworzył sklep poprzez który oszukuje ludzi, zachęcając do zakupu towaru którego nie posiada w cenach ok. 30 % niższych niż w najtańszych sklepach internetowych. Niestety byli tacy którzy na tą "promocję" dali się nabrać, pomimo iż sklep nie preferował innej zapłaty za towar jak tylko przedpłata. Oczywiście żadnego towaru nikt nie dostał. Dla stworzenia wiarygodności sklepu ktoś tworzy fałszywe opinie o sklepie (z datami wstecznymi), między innymi na stronie OPINIAK. Obecnie sklep foto-office.pl nie działa, pewnie już zajęła się sprawą policja. Ale UWAGA - mam podejrzenia graniczące z pewnością, że oszust w ramach sklepu foto-office.pl usiłuje oszukiwać na Allegro, ale pod inną nazwą - w aukcjach jednak chełpił się informacją "AUKCJA PROMOCYJNA SKLEPU FOTO-OFFICE.PL" - uważajcie na takie aukcje Allegro. Na tych aukcjach oferował głównie konsole do gier oraz urządzenia Thermomix - oczywiście jedno i drugie w niewiarygodnie niskiej cenie i z płatnością tylko z góry. Oszust bazuje na danych kontaktowych właściciela dawnego sklepu, telefon podany na stronie OPINIAK oraz na Facebooku jest do właściciela dawnego sklepu, który z obecnym oszustwem nie ma nic wspólnego. Domenę foto-office.pl, z racji tego, że była wolna od 2015 roku mógł zakupić każdy i stworzyć na jej bazie sklep, ale powinien stworzyć sklep uczciwy i nie wykorzystujący danych poprzedniego właściciela domeny .

2019-08-02

Sklep Foto-Office.pl zakończył działalność na koniec 2014 a w połowie 2015 roku firma oficjalnie wyrejestrowała działalność. Opinie dodawane po tych datach to przekręt. Ktoś podszywa się pod ten sklep i aby uwiarygodnić swoją działalność tworzy opinie mające sprawić wrażenie że sklep działa od wielu lat. To wszystko jednak to ściema. Jeśli Opiniak nie ma nic wspólnego z tym przekrętem powinien usunąć wszystkie opinie oraz o Foto-Office.pl. Domena Opiniak.com będzie kontrolowana.

5 / 5 2019-02-19

Bardzo pozytywnie. Szybko sprawnie i profesjonalnie. Dobry kontakt i lokalizacja.

5 / 5 2019-02-14

Godny polecenia sklep, zrobiłam już drugi zakup w tym sklepie i po raz drugi jestem zadowolona. Sklep bardzo stara się o to by klient był w pełni zadowolony. No i jest, przynajmniej jeśli o mnie chodzi.

5 / 5 2019-02-14

ok

5 / 5 2019-02-08

Profesjonalna,dobrze zorganizowana sprzedaż.

5 / 5 2019-01-04

Polecam!!!!!!!!!! super obsługa, odpowiedzialni ludzie bardzo szybko dostałam paczkę, wspaniały kontakt mailowy i telefoniczny. Tak trzymać super!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-12-24

Jak dla mnie REWELACJA wiecej takich sprzedawcow SUPER!!!

2018-12-18

Dobry sklep

2018-12-17

Jak najlepsza

Rzetelne opinie o Foto-office.pl

Foto-office.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://foto-office.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
604-081-214

Infolinia
-

Logowanie