Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Biuro / Dom / Dla Dzieci / Gry / Artykuły Medyczne / Film i Muzyka

Foto-office.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Foto-office.pl
2019-08-07

Wiele opinii dodanych tu o sklepie Foto-office.pl ma datę dodania z 2018 roku a także wcześniej - jakim cudem skoro domena opiniak.com została zarejestrowana w marcu 2019 roku. Prawdziwie istniejący sklep FOTO-OFFICE.NET (adres internetowy foto-office.pl) istniał od 2009 roku do końca 2014 roku, działalność została wyrejestrowana w połowie 2015 roku. W lipcu 2019 roku ktoś wykupił domenę foto-office.pl i stworzył sklep poprzez który oszukuje ludzi, zachęcając do zakupu towaru którego nie posiada w cenach ok. 30 % niższych niż w najtańszych sklepach internetowych. Niestety byli tacy którzy na tą "promocję" dali się nabrać, pomimo iż sklep nie preferował innej zapłaty za towar jak tylko przedpłata. Oczywiście żadnego towaru nikt nie dostał. Dla stworzenia wiarygodności sklepu ktoś tworzy fałszywe opinie o sklepie (z datami wstecznymi), między innymi na stronie OPINIAK. Obecnie sklep foto-office.pl nie działa, pewnie już zajęła się sprawą policja. Ale UWAGA - mam podejrzenia graniczące z pewnością, że oszust w ramach sklepu foto-office.pl usiłuje oszukiwać na Allegro, ale pod inną nazwą - w aukcjach jednak chełpił się informacją "AUKCJA PROMOCYJNA SKLEPU FOTO-OFFICE.PL" - uważajcie na takie aukcje Allegro. Na tych aukcjach oferował głównie konsole do gier oraz urządzenia Thermomix - oczywiście jedno i drugie w niewiarygodnie niskiej cenie i z płatnością tylko z góry. Oszust bazuje na danych kontaktowych właściciela dawnego sklepu, telefon podany na stronie OPINIAK oraz na Facebooku jest do właściciela dawnego sklepu, który z obecnym oszustwem nie ma nic wspólnego. Domenę foto-office.pl, z racji tego, że była wolna od 2015 roku mógł zakupić każdy i stworzyć na jej bazie sklep, ale powinien stworzyć sklep uczciwy i nie wykorzystujący danych poprzedniego właściciela domeny .

2019-08-02

Sklep Foto-Office.pl zakończył działalność na koniec 2014 a w połowie 2015 roku firma oficjalnie wyrejestrowała działalność. Opinie dodawane po tych datach to przekręt. Ktoś podszywa się pod ten sklep i aby uwiarygodnić swoją działalność tworzy opinie mające sprawić wrażenie że sklep działa od wielu lat. To wszystko jednak to ściema. Jeśli Opiniak nie ma nic wspólnego z tym przekrętem powinien usunąć wszystkie opinie oraz o Foto-Office.pl. Domena Opiniak.com będzie kontrolowana.

5 / 5 2019-02-19

Bardzo pozytywnie. Szybko sprawnie i profesjonalnie. Dobry kontakt i lokalizacja.

5 / 5 2019-02-14

Godny polecenia sklep, zrobiłam już drugi zakup w tym sklepie i po raz drugi jestem zadowolona. Sklep bardzo stara się o to by klient był w pełni zadowolony. No i jest, przynajmniej jeśli o mnie chodzi.

5 / 5 2019-02-14

ok

5 / 5 2019-02-08

Profesjonalna,dobrze zorganizowana sprzedaż.

5 / 5 2019-01-04

Polecam!!!!!!!!!! super obsługa, odpowiedzialni ludzie bardzo szybko dostałam paczkę, wspaniały kontakt mailowy i telefoniczny. Tak trzymać super!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-12-24

Jak dla mnie REWELACJA wiecej takich sprzedawcow SUPER!!!

2018-12-18

Dobry sklep

2018-12-17

Jak najlepsza

5 / 5 2018-12-17

Szybko i tanio

5 / 5 2018-11-29

Solidny sprzedawca; bardzo szybko otrzymałam informację o możliwości odbioru towaru( drugiego dnia roboczego); polecam!!!!!!

5 / 5 2018-11-24

Rewelacja.Kupowałem już nie raz w sklepach internetowych,ale ten sklep bije inne na głowę.Podczas zamawiania pomyliłem się przy formie płatności, nie minęło 5 min jak już był telefon ze sklepu z informacją oraz z instrukcją jak dalej postępowac.Kontakt za sklepem super, dostawa błyskawiczna, towar w pełni zgodny z opisem, inne sklepy internetowe powinny brac przykład z tego sklepu jak rzetelnie podchodzic do swich klientów.Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-19

Doskonały kontakt ze sprzedającym,towar zgodny z oferowanym i bardzo szybka wysyłka.Bardzo pozytywne wrażenie.

5 / 5 2018-11-11

Szybko i udana transakcja.

5 / 5 2018-11-08

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie internetowym. Towar oryginalny.Miła obsługa i bardzo szybka wysyłka.Polecam

5 / 5 2018-10-31

Szybko i sprawnie w niecałe 24 godziny zakupiony towar zapakowany wzorowo dotarł do mnie. Polecam z czystym sercem!!!!!!!

5 / 5 2018-10-23

Polecam w 100%. Konkretna, szczegółowa i najważniejsze - bezpieczna.

5 / 5 2018-10-20

M-E-G-A___P-O-Z-Y-T-Y-W***---*** Profesjonalnie, miło i sympatycznie :)!!! Doskonały kontakt. Transakcja przeprowadzona szybko i sprawnie. Taka współpraca to sama przyjemność. Polecam

5 / 5 2018-09-26

Sklep godny polecenia. Profesjonalne podejście sprzedającego do transakcji jak i do kupującego.

5 / 5 2018-09-15

Bardzo dobry kontakt. Przesyłka dostarczona w ekspresowym tempie.Starannie zapakowana. Polecam wszystkim

2018-09-11

W jak najlepszym porządku

5 / 5 2018-09-11

Polecam każdemu ten sklep. Fachowa obsługa i szybka przesyłka.

2018-09-09

obsługa i realizacja zamówienia jak najbardziej w porządku.

2018-09-03

Fantastyczny kontakt ze sprzedawcą

5 / 5 2018-08-30

Opinia jak najlepsza. Dobry kontakt ze sprzedającym, informowanie na bieżąco co dzieje się z przesyłką, szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2018-08-30

JAK NAJBARDZIEJ POLECAM , PROFESJONALNIE , SZYBKO , MIŁO

5 / 5 2018-08-27

Bardzo miła transakcja, indywidualne podejście, wygodne godziny odbioru osobistego (do 21!), atrakcyjne ceny. Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-08-16

Bardzo miła i szybka obsługa POLECAAAM !!!!

5 / 5 2018-07-27

Transakcja przeprowadzona profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-07-23

SUPER!!! Już po raz kolejny dokonywałam zakupu w sklepie FOTO-OFICE.NET i jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie: szybka dostawa, profesjonalna przemiła obsługa. Z czystym sumieniem polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-07-17

Profesjonalne podejście do klienta!!! Polecam.

2018-07-17

błyskawiczna obsługa, rewelacyjna obsługa, doskonała informacja o zamówieniu

2018-07-01

Bardzo fajny sklep, obsluga na najwyzdzym poziomie.

5 / 5 2018-06-12

Wszystko profesjonalnie.

5 / 5 2018-06-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w sklepie Foto-office.pl. Bardzo miła obsługa, szybka dostawa i towar w idealnym stanie.Zakupu dokonałam już po raz drugi i niejednokrotnie będę zamawiała artykuły w tym sklepie. Foto-office.pl zasługuje na najwyższą ocenę.Polecam każdemu!!!

2018-06-04

zadowolony na 100%

2018-05-30

fantastyczna obsługa

2018-05-30

Serdecznie polecam, transakcja przebiegła bardzo sprawnie, 100% zadowolenia!

5 / 5 2018-05-09

Wszystko super: niskie ceny, krótkie terminy, komunikacja, dostępność towaru.

5 / 5 2018-05-09

Bardzo szybko i sprawnie przeprowadzony zakup. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Paczka starannie zapakowana. Gorąco polecam.

2018-05-07

Bardzo sympatyczny kontakt ze sprzedającym, a fakt możliwości odbioru osobistego w godzinach wieczornych, umożliwił mi wcześniejsze odebranie zakupu.

5 / 5 2018-04-08

Szczerze polecam.

5 / 5 2018-03-30

Bardzo miło i rzetelnie, polecam!

2018-03-30

towar odbierałem osobiście więc przesyłki nie oceniam, natomiast wszystko inne wzorowo.

2018-03-28

Dobry kontakt.

5 / 5 2018-03-26

Bardzo dobry sklep, ekspresowa realizacja zamówienia, bardzo dobra cena. Polecam.

5 / 5 2018-03-25

Rozglądałam się za modelem do sklejania i trafiłam przypadkiem na ten sklep. Jestem bardzo zadowolona z obsługi! Niemalże natychmiast wysłano paczkę - złożyłam zamówienie w piątek a już w poniedziałek dostałam zamówioną rzecz,na bieżąco dostawałam maile z informacjami o przesyłce. Naprawdę gorąco polecam! Już dawno nie spotkałam się z tak profesjonalną obsługą. A jeszcze sposób zapakowania towaru - rewelacja

2018-03-18

profeska

2018-02-28

Szczególna dbałość o klienta, świetny kontakt i błyskawiczna realizacja

5 / 5 2018-02-23

Obsługa bardzo profesjonalna, towar dotarł do celu szybko i bezpiecznie. Polecam zakupy w tym sklepie....

5 / 5 2018-02-08

super, wszystko ok

5 / 5 2018-02-04

Może to zabrzmi dziwnie, ale tak mogę napisać bez wahania, bo lepiej nie byłem nigdy wcześniej tak profesjonalnie obsłużony, ze starannością i troską o klienta. Bardzo dziękuję, a przy następnej okazji skorzystam z waszej oferty.

5 / 5 2018-02-03

nie wiem jak trzeba być wymagającym i wybrednym klientem, żeby w ogóle znaleźć jakieś zastrzeżenia. Kontakt wzorowy, obsługa miła i wyrozumiała, profesjonalne podejście do klienta. Transakcja szybka, sprawna i bez powikłań. Nic dodać, nic ująć.

5 / 5 2018-01-26

Błyskawiczny kontakt i rzetelny w czasie całego procesu od zamówienia do realizacji. Polecam.

5 / 5 2018-01-09

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2017-12-31

Szybko i profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2017-12-21

Sklep bardzo szybko wysłał zamówiony towar. Na każdym etapie mail z postępem zamówienia. Towar zgodny z opisem - czyli jak piszą tak jest! Polecam

5 / 5 2017-12-20

Bradzo dobry kontakt telefoniczny, miła i szybka obsługa.

2017-12-17

solidny

5 / 5 2017-12-14

Profesjonalne podejście do sprawy.Sprzedawca informuje o stanie zamówienia i monituje paczkę.

5 / 5 2017-12-09

przesyłka przyszła szybko i była fachowo opakowana

5 / 5 2017-11-28

sprawna obsługa , szybkość dostawy polecam innym

5 / 5 2017-11-27

super

5 / 5 2017-11-25

Super profesjonalnie.

2017-11-24

Bardzo sprawna realizacja zamówienia od chwili przyjęcia zamówienia, aż do dostarczenia przesyłki. Sklep interesuje się przesyłką do chwili jej doręczenia.

5 / 5 2017-11-21

Polecam ten sklep. Bardzo fachowa i szybka obsługa. Towar bardzo dobrze opakowany, taki jak w opisie. Komunikacja ze sklepem - Super!

2017-11-14

bez zarzutu

5 / 5 2017-11-13

bardzo dobra,miła obsługa,rzetelne podejście do klienta, szybka wysyłka i to co najważniejsze - zadowolenie zamawiającego. POLECAM WARTO ROBIĆ W TYM SKLEPIE ZAKUPY.

5 / 5 2017-11-08

profesjonalny kontakt, błyskawiczna realizacja, klient czuje, że jest celem a nie ciężarem

5 / 5 2017-11-08

Pelen profesjonalizm w kazdym calu. Super kontakt, oraz ekspresowa wysylka. Szczerze polecam!!!

5 / 5 2017-11-06

Jestem bardzo zadowolony, łatwy i przyjemny kontakt, terminowe i zgodne z zamówieniem przesyłki, polecam zakupy w tym sklepie

2017-10-09

Wszystko w jak najlepszym porządku. przesyłka błyskawiczna i zgodna z opisem

5 / 5 2017-09-15

Bardzo szybka, sprawna obsługa. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-09-09

Świetny kontakt ze Sklepem. Szybka dostawa, no i dobre ceny. Polecam.

5 / 5 2017-08-30

szybko i solidnie polecam

5 / 5 2017-08-15

ZAUFANY SKLEP.POLECAM

2017-08-14

Błyskawiczny kontakt po zamówieniu przez stronę internetową sklepu. Duży plus za możliwość odbioru osobistego do godziny 21:00.

5 / 5 2017-08-05

Bardzo dobry sklep. Wydawało mi się, że tak miła obsługa jest niemożliwa w czasach handlu internetowego aż do momentu tego doświadczenia .... Polecam!

5 / 5 2017-07-29

SUPER!!! Polecam wszystkim. Szybka dostawa, profesjonalna obsługa, jakość na najwyższym poziomie. Z usług sklepu korzystam nie pierwszy i nie ostatni raz.W sklepie FOTO-OFFICE.NET na pewno zrealizuję jeszcze niejedno zamówienie. Jeszcze raz polecam z ogromną przyjemnością.

5 / 5 2017-07-25

szybko,sprawnie, bez kłopotów

5 / 5 2017-07-23

jest super

5 / 5 2017-07-18

Polecam

5 / 5 2017-07-17

bardzo sprawna realizacja zamówienia, polecam ten sklep.

5 / 5 2017-07-13

Profesjonalna obsługa! Polecam:)

5 / 5 2017-07-12

profesjonalna obłsuga, bardzo życzliwe podejście do klienta

5 / 5 2017-06-27

Świetny kontakt ze sprzedawcą, odbiór własny oraz szybka realizacja zamówień. POLECAM

5 / 5 2017-06-11

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Fantastyczny kontakt. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Pełen profesjonalizm. Polecam z czystym sercem.

5 / 5 2017-05-27

Szybka realizacja zamówienia, konkurencyjne, punkt odbioru osobistego w dobrej lokalizacji i czynny do 21. Polecam!

5 / 5 2017-05-12

Szybka realizacja - dali radę zorganizowac wszysrko w ciągu jednego dnia.

5 / 5 2017-05-11

Pozytywna

2017-05-03

Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-04-30

Szybko,sprawnie i miła obsługa.Polecam.

5 / 5 2017-04-21

Całość transakcji przebiegła wzorowo. Polecam każdemu.

2017-04-07

Bardzo dobry kontakt,świetna informacja o historii zamówienia i błyskawiczna realizacja,nie wspominając o samych pozytywach, zakupionego w sklepie,produktu.

5 / 5 2017-04-07

Sklep oceniam bardzo dobrze. Szybka wysyłka, towar idealnie zapakowany, Klient na bieźąco informowany o realizacji zamówienia.

5 / 5 2017-04-04

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Bardzo duża ilość powiadomień dzięki temu wiem wszystko co sie dzieje z moim zamówieniem. Naprawde polecam ten slep.

Rzetelne opinie o Foto-office.pl

Foto-office.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://foto-office.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
604-081-214

Infolinia
-

Logowanie