Kategorie: / AGD / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci

Futurio.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 137
opinie o Futurio.pl
5 / 5 2019-03-21

Sklep godny polecenia, szybka wysyłka, konkurencyjne ceny.

5 / 5 2019-03-16

polecam. sprawna obsługa i szybka przesyłka

5 / 5 2019-03-16

Polecam, szybko i sprawnie, supe!!!

5 / 5 2019-03-12

Super obsługa i błyskawiczna szybkość realizacji zamówienia, nawet pomimo tego, że był to okres przed świąteczny. Polecam!

5 / 5 2019-03-10

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona błyskawiczną realizacją zamówienia.Wszystkim POLECAM ten sklep !!!!

5 / 5 2019-03-08

Super szybka dostawa,produkt dobrze zabezpieczony

5 / 5 2019-03-06

Wszystko ok

5 / 5 2019-03-03

Sklep super. Bardzo dobry kontakt. Błyskawiczna realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-02-09

Bardzo szybka i profesjonalna realizacja zamówienia

5 / 5 2019-02-09

Obsługa sklepu na wysokim poziomie, ceni i liczy się z klientem. Nawet przedświąteczna gorączka zakupów nie powoduje chaosu w zamówieniach i braku profesjonalizmu.

5 / 5 2019-01-17

Polecam zakupy w sklepie "Futurio" solidna i sympatyczna dostawa :-)

5 / 5 2019-01-12

szybka dostawa towar zapakowany super zero problemów POLECAM:)

5 / 5 2019-01-07

Polecam, ekspresowa obsługa!

2019-01-06

Zadowolona jestem z zakupu

5 / 5 2019-01-04

Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2019-01-01

Rzeczywiście rewelacja, tak szybko i sprawnie przesyłka nie przyszła w okresie międzyświątecznym na taką odległość.Pełen profesjonalizm .Szczerze polecam.

5 / 5 2019-01-01

polecam

5 / 5 2018-12-27

Super kontakt! Ekspresowa wysyłka! Polecam i Pozdrawiam!

5 / 5 2018-12-16

Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-12-14

Transakcja zrealizowana błyskawicznie.Pełen profesjonalizm.Polecam!

5 / 5 2018-12-11

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Wszystko dobyło się sprawnie i bez problemu. Dobry sprzęt w atrakcyjnych cenach - taniej nigdzie nie znalazłam. POLECAM z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-12-11

witam transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Dostawa w deklarowanym terminie. polecam

5 / 5 2018-12-06

Szczerze polecam.

5 / 5 2018-12-06

transakcja bardzo sprawna, polecam

5 / 5 2018-12-05

Polecam

5 / 5 2018-12-04

Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa

5 / 5 2018-11-29

Polecam.Profesjonalna obsługa.Towar zgodny z zamówieniem.Bardzo szybka dostawa.

2018-11-27

Ocena pozytywna. Zamówienie zrealizowane w przeciągu 48 godzin.

5 / 5 2018-11-25

Bardzo szybka i sprawna obsługa. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-11-22

Jestem zadowolony i polecam.

5 / 5 2018-11-16

Polecam, szybka realizacja zamówienia, znakomita informacja mailowa monitorująca przesyłkę, jednym słowem profesjonalizm.

5 / 5 2018-11-03

Gorąco polecam.Błyskawiczna dostawa,perfekcyjny monitoring dostawy.

5 / 5 2018-10-30

Transakcja przebiegła bez zarzutów. Gorąco polecam

2018-10-27

bardo szy7bka wysyłak

5 / 5 2018-10-26

nigdy tak szybko nie dostarczono mi przesylki.POLECAM!!

5 / 5 2018-10-14

Gorąco polecam! Obsługa szyba i sprawna!

5 / 5 2018-10-08

Świetna obsługa, szybka dostawa. Produkt jak na razie spisuje się świetnie. Polecam!

5 / 5 2018-10-05

Szybka i bezproblemowa obsługa, zawsze wiadomo jaki status ma przesyłka.

5 / 5 2018-09-29

jestem bardzo zadowolony z transakcji. Polecam!

5 / 5 2018-09-20

Wszystko szybko, sprawnie nie mam zadnych zastrzeżeń !

2018-09-19

Zamówienie zostało zrealizowane w ciągu 30 godzin,informacja doskonała,zdecydowanie najlepszy sklep w którym rodiłem zakupy.

5 / 5 2018-09-16

Szybka i profesjonalna obsługa. Zero problemów. Sprzęt bezpiecznie zapakowany. Pełen profesjonalizm. POLECAM

5 / 5 2018-09-16

Wszystko OK

5 / 5 2018-09-08

sklep polecam

5 / 5 2018-08-28

Jestem zadowolona mila obsługa dobry kontakt towar przesłany zgodnie z terminem polecam

2018-08-25

Sklep godny polecenia w 100%

5 / 5 2018-08-05

Gorąco polecam. wszystko ok

2018-08-05

Dobry, nie mam uwag.

2018-08-04

Bardzo rzetelnie informuja o tym co się dzieje z zamówieniem

5 / 5 2018-08-01

jestem zadowolona z dokonanego zakupu, zakupione urządzenie jest sprawne i zgodne ze złożonym zamówieniem

5 / 5 2018-07-30

Szybka i sprawna realizacja zamówienia, jestem bardzo zadowolona,Polecam

2018-07-26

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Ekspresowa wysyłka. Towar zgodny z opisem. Świetny kontakt

5 / 5 2018-07-24

Szybko, sprawnie, bez problemów ! Dobra informacja. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-07-20

Polecam. Bardzo przystępna procedura zamówienia dla nowych klientów potrzebujących konkretnego artykułu. Nie wymaga logowania. Tanio. Szybko. Jeszcze raz polecam!

5 / 5 2018-07-20

Wszystko zgodnie z zamówieniem, przesyłka dotarła w wyznaczonym czasie. Polecam ten sklep

2018-07-19

To nie pierwsze moje zakupy w tym sklepie, ale pewnie i nie ostatnie. Transakcja przebiegła sprawnie. Zakupiony towar przesłano zgodnie z terminem określonym w ofercie, bardzo dobrze zabezpieczony przed ewentualnym uszkodzeniem. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-07-11

Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-07-07

Transakcja przebiegła bardzo szybko i bezproblemowo. ZDECYDOWANIE POLECAM!!! :)

5 / 5 2018-07-03

Dobry kontakt ze sprzedawcą. Produkt zamówiony przed 10 a już następnego dnia kurier zapukał do drzwi. Polecam

5 / 5 2018-07-01

Sklep solidny.Bardzo szybka realiacja zamówienia. Jestm jak najbardziej zadowolona z obsługi.W przyszłości na pewno skorzystam i polecam innym.

5 / 5 2018-07-01

Realizacja szybka, sprawna, jestem zadowolona. Polecam!

5 / 5 2018-06-30

polecam jest bardzo dobry i szybko działający

2018-06-28

opis towaru zgodny z rzeczywistością, dostawa w deklarowanym terminie.

5 / 5 2018-06-25

Szybka wysyłka , towar zgodny z opisem. Wszystko zgodnie ze sztuką Polecam

5 / 5 2018-06-15

Polecam sklep.

2018-06-15

Ekspresowa wysyłka

5 / 5 2018-06-04

Polecam. Dobra cena. Szybka realizacja

2018-05-27

godny polecenia

5 / 5 2018-05-26

Szybka dostawa, dobry kontakt - super

2018-05-25

Odpowiedzialna obsługa.

5 / 5 2018-05-17

Super! Polecam!

5 / 5 2018-05-16

Sprawna, szybka obsługa. Godny polecenia. Co mnie zaskoczyło, to opłaty dodatkowe w ramach ubezpieczeń towaru powiększające całkowity koszt zakupu. Nie mniej, rozumiem, że jest to cena za bezpieczeństwo przesyłki, dzięki czemu w razie jakichś pechowych "przypadków" jest się do czego odnieść.

5 / 5 2018-05-14

Szybko, sprawnie, bardzo dobra komunikacja, cały czas wiemy jaki jest status zamówienia - generalnie ok :-)

5 / 5 2018-05-13

Świetny kontakt, szybka wysyłka, golarka w nienaruszonym stanie. Pełen profesjonalizm. POLECAM !!!

5 / 5 2018-05-12

Wszystko bardzo dobrze zorganizowane. Transakcja przebiegła błyskawicznie, Maile informacyjne jasne i czytelne.Polecam.

5 / 5 2018-05-04

Pełen profesjonalizm. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-05-04

Bardzo polecam, sprawnie przeprowadzona transakcja, a zakupiony sprzęt jest bardzo dobrej jakości, całkowicie zgodny z opisem na stronie.

5 / 5 2018-04-29

godny polecenia profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-04-24

Transakcja przebiegła ekspresowo, pełen profesjonalizm. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-04-12

realizacja szybka i sprawna.polecam

5 / 5 2018-03-31

Bardzo szybka dostawa. Polecam!

5 / 5 2018-03-30

Po raz pierwszy kupowałam w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona. Wysyłka błyskawiczna, kontakt ze sklepem bardzo dobry

2018-03-27

Towar dostarczony na drugi dzień.

5 / 5 2018-03-15

firma profesjonalna, dbją o zadowolenie klienta, precyzyjnie informują o realizacji zamówienia.POLECAM

2018-03-14

Godny polecenia, z pewnością jak zajdzie potrzeba to będę korzystała i polecę innym klientom.

2018-03-14

dokonałem pierwszego zakupu - żadnych zastrzeżeń

5 / 5 2018-03-13

Wzorowa transakcja -polecam.J.Mieczkowski

2018-03-06

Sklep oceniam bardzo dobrze

5 / 5 2018-03-02

Drugi sklep, który mnie bardzo pozytywnie zaskoczył. Realizacja zamówienia bardzo szybka w piątek zamówiłam po południu w poniedziałek 12 odebrałem 100% polecam sklep

5 / 5 2018-03-02

Super szybka dostawa,produkt dobrze zabezpieczony ,obsługa wspaniała

5 / 5 2018-02-25

Polecam!!!

5 / 5 2018-02-17

Jestem bardzo zadowolona z zakupu, polecam wszystkim jak najbardziej, błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-02-15

Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam!

2018-02-10

Ekspresowa realizacja zamówienia. Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-01-28

Gorąco polecam znakomity kontakt oraz szybka realizacja

2018-01-24

wszystko dobrze

5 / 5 2018-01-18

Transakcja zrealizowana błyskawicznie.Pełen profesjonalizm.Polecam!

5 / 5 2018-01-18

Bardzo szybka dostawa towaru zaraz po zamówieniu, wyczerpująca informacja o przesyłce. Towar bardzo dobrze zabezpieczony. Polecam.

2018-01-05

Dobry sklep, dobry kontakt z klientem.

5 / 5 2018-01-02

polecam

5 / 5 2018-01-01

Bardzo szybka realizacja zamówienia, produkt solidnie zabezpieczony, miła obsługa polecam

5 / 5 2017-12-28

Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry, szybka przesyłka, towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2017-12-20

towar zgodny z opisem szybka dostawa polecam z czystym sercem

2017-12-16

Godny polecenia !

5 / 5 2017-12-12

Bardzo szybka i sprawna obsługa, jasne instrukcje i komunikaty wysyłane mailowo na bieząco. Polecam!

5 / 5 2017-12-08

kupiłam garnki firmy Tefal, transakcja została zrealizowana bardzo szybko i sprawnie,począwszy od informacji o wysyłce i dostarczeniu towaru, jestem zadowolona i polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-03

Godny polecenia! Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem! :)

2017-11-26

Rewelacja! Dobra cena, nie ma problemu z kontaktem, natychmiastowa przesyłka.

5 / 5 2017-11-26

wszystko ok, szybka i bezproblemowa wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-11-25

Super szybka dostawa przesyłka dobrze zabezpieczona. Bardzo profesjonalne podejście do współpracy z klientem - polecam ten sklep .

5 / 5 2017-11-25

realizacja zamówienia przebiegła zgodnie z oczekiwaniem , jestem zadowolony z realizacją zakupu

5 / 5 2017-11-20

Transakcja przebiegła szybko i terminowo. Towar zgodny z zmówieniem.

5 / 5 2017-11-18

Szybki i sprawny. Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-11-15

Bardzo dobra komunikacja, szybkie reakcje w razie problemów. Jedyna uwaga - na stronie internetowej niektóre produkty widniały jako dostępne w 24h, a nie było ich w magazynie, musiałam z nich zrezygnować.

2017-11-13

bardzo dobra

5 / 5 2017-11-09

Super kontakt, szybka przesyłka.

5 / 5 2017-11-03

Szybka realizacja zamówienia, komunikacja wspaniała, życzliwa obsługa, towar zgodny z opisami, polecam, jestem bardzo zadowolona ze współpracy.

5 / 5 2017-10-31

jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-10-25

Super błyskawiczna realizacja szczerze polecam sklep.

5 / 5 2017-10-25

Polecam wszelkie transakcje zawierane w FUTURIO.PL :) Błyskawiczna wysyłka, praktycznie od ręki, co oczywiście jest bardzo dużym plusem. Do tego jeszcze dochodzi rewelacyjny kontakt mailowy z zamawiającym i monitorowanie zamawianego produktu w drodze do celu. Wielkie podziękowania za błyskawiczną realizację całej obsłudze sklepowej :) ,dzięki czemu prezent na Dzień Babci i Dziadka doszedł na czas !!!

5 / 5 2017-10-25

mój pierwszy zakup w sklepie. Jestem zadowolona,bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-10-05

Godny polecenia, szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-10-03

profesjonalna, szybka i rzetelna sprzedaż i wysyłka. Ma się wrażenie, że cała transakcja z dostawą przeprowadzana jest w ekspresowym tempie z myślą o nawet najbardziej niecierpliwym kliencie. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-10-03

wszystko ok, polecam

5 / 5 2017-10-03

Sprawnie i bezproblemowo:) polecam

5 / 5 2017-09-22

jestem bardzo , ale to bardzo zadowolona, zarówno z obsługi zamówienia jak i towaru

2017-09-18

Zakupy w tym sklepie to przyjemność,towar otrzymałam w stanie idealnym,przesyłka ekspresowa,

5 / 5 2017-09-11

Szybka wysyłka, dobry kontakt , Polecam zakupy w tym sklepie!!!!!

5 / 5 2017-09-10

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Polecam Sprzedawcę.

5 / 5 2017-09-03

Wszystko zgodnie z zamówieniem, przesyłka dotarła w wyznaczonym czasie. Polecam ten sklep

5 / 5 2017-08-17

transakcja przebiegła bardzo sprawnie i profesjonalnie,wszystkim polecam

5 / 5 2017-08-11

Transakcja przebiegła sprawnie, sklep na bieżąco informował o statusie zakupu. Polecam.

2017-08-05

świetna współpraca

5 / 5 2017-08-03

Polecam.

5 / 5 2017-07-29

Wszystko ok. Towar doszedł bardzo szybko, komunikacja z obsługą bardzo dobra. Pełen profesjonalizm. Polecam

5 / 5 2017-07-22

Po raz pierwszy kupowałam w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona. Wysyłka błyskawiczna, kontakt ze sklepem bardzo dobry

5 / 5 2017-07-20

bardzo szybka wysyłka towar taki jak chciałam

5 / 5 2017-07-13

Wszystko przebiegło bez problemu i elegancko. Polecam!

5 / 5 2017-07-11

Sklep godny polecenia. Wysyłka bez najmniejszych problemów - szybko i sprawnie. GORĄCO POLECAM

5 / 5 2017-07-07

Polecam

5 / 5 2017-07-02

Szybko i sprawnie polecam sprzedawce

5 / 5 2017-06-13

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, polecam w 100 %.

5 / 5 2017-06-11

Bardzo dobry sklep! Ceny są najniższe jeśli chodzi o patelnie Tefal i bardzo polecam ten sklep!!! Szybka wysyłka!

5 / 5 2017-06-09

Dziękuję za szybką i profesjonalną obsługę!

5 / 5 2017-06-06

POLECAM

5 / 5 2017-06-04

Bardzo jestem zadowolony z realizacji swojego zamówienia Szybko i sprawnie /nic dodać nic ując/

5 / 5 2017-06-04

Polecam, przesyłka była już na drugi dzień, wszystko sprawnie bez zarzutu.

5 / 5 2017-05-28

Bardzo sprawna i szybka transakcja. Polecam.

5 / 5 2017-05-26

Szybko i zgodnie z opisem, polecam

5 / 5 2017-05-24

Wszystko w porządku, przesyłka dotarła szybko, bez żadnych problemów czy dopłat. Polecam!

2017-05-23

Rewelacja!!!!

2017-05-23

Są perfekcyjni. Dostawa błyskawiczna , cena produktu bardzo dobra. Sklep na najwyższym poziomie.

2017-05-22

Jest O.K.

5 / 5 2017-05-21

Polecam z wielką przyjemnością

5 / 5 2017-05-04

SPRAWNIE SZYBKO POLECAM 100%

5 / 5 2017-05-02

Szybko, sprawnie, kompetentnie. Tak trzymać

5 / 5 2017-04-29

Szybka realizacja bezproblemowo

5 / 5 2017-04-22

Bardzo szybko i solidnie zrealizowane zamówienie. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-04-19

Jak zwykle szybko, sprawnie i bez zbędnego gadania :-)

5 / 5 2017-04-14

Bardzo szybka wysylka. Towar zamowiony chyba do 14.00 otrzymalam juz nastepnego dnia. Polecam

5 / 5 2017-04-09

Szybka, profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-04-06

Szybko i solidnie, polecam!

5 / 5 2017-04-03

Wszystko zgodnie z zamówieniem, przesyłka dotarła w wyznaczonym czasie. Polecam

5 / 5 2017-04-03

Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i szybko. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-03-27

Komunikacja bardzo dobra, szybka wysyłka, polecam sklep.

Rzetelne opinie o Futurio.pl

Futurio.pl

Siedziba
Wałbrzych

WWW
http://www.futurio.pl

Email
[email protected]

Telefon
692162998

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie