Kategorie: / Dom / Dla Dzieci / Sport / Pozostałe

Gadzetykibica.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 76
opinie o Gadzetykibica.pl
5 / 5 2019-03-13

Polecam zakupy w sklepie gadzetykibica.pl

5 / 5 2019-03-13

wszystko ok, polecam

2019-03-08

Świetne produkty, miły kontakt, błyskawiczna wysyłka!! Sklep na 6 z plusem!!! :)

5 / 5 2019-03-05

Wszystko przebiegło bez zastrzeżen. Towar spelnił moje oczekiwania, szybka wysylka, dobra cena.

5 / 5 2019-02-28

Bardzo wszybka realizacja zamówienia

2019-02-19

Wszystko w najlepszym porządku,błyskawiczna realizacja złożonego zamówienia,bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka,sklep godny polecenia

5 / 5 2019-02-12

SUPER SZYBKA OBSŁUGA, TOWAR REWELACYJNY

5 / 5 2019-02-02

Bardzo szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2019-01-22

Wysyłka bardzo sprawna , produkt zgodny z opisem, zapakowany w eleganckie pudełeczko , i dodatkowo na czas transportu w folię :) bardzo profesjonalny sklep ! Polecam

2019-01-17

Przedmioty bardzo dobrze zapakowane , ale niestety kubek jest delikatnie uszkodzony . Są to małe wgniecenia .

5 / 5 2019-01-14

Polecam.

5 / 5 2019-01-11

POLECAM W 100%

5 / 5 2019-01-07

Ok

5 / 5 2019-01-04

Szybka obsługa, zero problemów.

5 / 5 2019-01-02

Super

2018-11-25

Fajny sklep

5 / 5 2018-11-24

Szybka transakcja, produkt zgodny z opisem , polecam :)

5 / 5 2018-11-23

Polecam

5 / 5 2018-11-20

Wszystko poszło szybko i sprawnie. zanim się zastanowiłem kiedy dostanę zakupiony towar, było on już w mojej skrzynce na listy :-)

5 / 5 2018-11-19

Polecam w 100%

5 / 5 2018-11-13

Bardzo szybko, sprawnie, w 100% produkt zgodny z opisem. POLECAM!

5 / 5 2018-10-30

Transakcja przebiegła b. sprawnie. Jakość zamówionych produktów bardzo dobra. Z czystym sumieniem polecam sklep.

2018-10-22

Wszystko bezproblemowo

5 / 5 2018-10-16

Polecam serdecznie.

5 / 5 2018-10-13

Sklep rzetelny,dobra komunikacja ze sprzedawcą. Przesyłka szybka i sprawna w ciągu dwóch dni Polecam serdecznie.

2018-10-08

Produkty dostępne od ręki, nie trzeba oczekiwać na ich pojawienie się w magazynie.

5 / 5 2018-10-03

POLECAM GORĄCO. SZYBKA REALIZACJA I ŚWIETNE PRODUKTY:) MĄŻ CIESZYŁ SIĘ JAK DZIECKO

5 / 5 2018-09-30

Super szybko polecam

5 / 5 2018-09-17

Bezproblemowo, szybko, solidnie-polecam.

5 / 5 2018-09-15

szybka wysyłka, breloczek zgodny z zamówieniem, w rzeczywistości fajniejszy niż na zdjęciu :)

5 / 5 2018-09-01

POLECAM.

2018-08-30

Świetny sklep każdy znajdzie coś dla siebie

5 / 5 2018-08-27

Fajny sklep, szybka wysylka. Polecam

2018-08-21

rewelacja

5 / 5 2018-08-15

SUPER SZYBKA OBSŁUGA, TOWAR REWELACYJNY

5 / 5 2018-08-14

Szybka dostawa, zamówione produkty perfekcyjnie zapakowane. 100% pozytyw :)

5 / 5 2018-08-14

Profesjonalne i sprawne podejście do transakcji. Sprzedawca godny polecenia. Szybka wysyłka, polecam.

2018-08-13

Ładny towar, jakość gadżetów bez zrzutu, ucieszą fana zespołu :-)

2018-08-12

godny polecenia

5 / 5 2018-08-11

Bardzo szybka realizacja zamówienia, stały kontakt z klientem. Produkt pierwsza klasa :) Warte polecenia :D

2018-08-10

dobra

5 / 5 2018-07-27

Pełny profesjonalizm.

5 / 5 2018-07-02

Transakcja zrealizowana szybko, sprawnie. Polecam.

2018-07-02

bardzo dobra

5 / 5 2018-07-01

Polecam

5 / 5 2018-06-26

Rewelacyjna współpraca, miły kontakt, szybka dostawa. Polecam.

2018-06-17

godna polecenia

5 / 5 2018-06-13

szybko sprawnie

5 / 5 2018-06-12

Produkty zgodne z oczekiwaniem. Szybka przesyłka, na której mi bardzo zależało. Polecam

5 / 5 2018-06-09

Bardzo przyjemne zakupy, polecam.

5 / 5 2018-06-02

polecam

2018-05-05

Dobra obsługa

2018-04-23

Bardzo dobrze zaopatrzony sklep, wysyłają towar ekspresowo zgodnie z zamówieniem, w dobrym opakowaniu

2018-04-21

solidny

5 / 5 2018-04-20

Bardzo łatwy kontakt, szybka odpowiedź na pytania klienta. Polecam zakupy w sklepie pełnym gadżetów dla prawdziwych kibiców :)

5 / 5 2018-04-09

Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem. Polecam

2018-04-03

godny polecenia

2018-04-02

Doskonala

5 / 5 2018-03-14

Błyskawiczna wysyłka, przesyłka należycie zapakowana, polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-04

Szybka transakcja bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-02-24

Polecam, to co najważniejsze to szybka realizacja zamówień, żadnych uszkodzeń produktu, wszystko zapakowane oryginalnie. Na pewno skorzystam ponownie

5 / 5 2018-02-18

Z zakupów w tym sklepie jestem bardzo zadowolona. Zamówione przedmioty zgodne z moimi oczekiwaniami. Wygląd i jakość tych produktów bardzo dobra. Polecam.

5 / 5 2018-02-06

Transakjca przebiegła pomyślnie, wysyłka szybka

2018-02-02

Bardzo dobra współpraca

5 / 5 2017-12-22

Bardzo szybka wysyłka. Informacje na bierząco o statusie przesyłki. Dokładnie i bezpiecznie zapakowane. Polecam

2017-12-18

wszystko przebiegło zgodnie.

5 / 5 2017-12-11

Szybka wysylka. Wszystko przebieglo prawidlowo. Polecam

5 / 5 2017-12-01

ok

2017-11-21

Transakcja przebiegła ekspresowo, bez żadnych problemów. Wszystkie przedmioty zgodne z zamówieniem.

5 / 5 2017-11-13

Polecam!

5 / 5 2017-11-13

wszystko ok

5 / 5 2017-11-06

Moim zdaniem, sklep ten jest bardzo fajny, ponieważ można znaleźć tutaj różne przydatne rzeczy :) bardzo polecam

5 / 5 2017-10-13

goraco polecam sklep. bardzo dobry kontakt ze sprxedajacym, szybka wysylka i produkt dobrej jakosci.

5 / 5 2017-09-25

jestem bardzo zadowolona z zakupu

2017-09-23

bardzo dobra

5 / 5 2017-09-16

Polecam serdecznie!

5 / 5 2017-09-10

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Towar perfekcyjnie zapakowany w ochronne opakowanie. Polecam

5 / 5 2017-09-02

Wszystko ok

5 / 5 2017-08-17

Wszystko ok polecam :)

5 / 5 2017-08-12

Gorąco polecam.

5 / 5 2017-08-09

wszystko super! towar zgodny z opisem, polecam :)

2017-08-03

Znakomita obsluga i blyskawiczny przebieg calej transakcji.

5 / 5 2017-08-02

super :)

5 / 5 2017-08-02

Dobry sklep Polecam wszystkim

5 / 5 2017-07-31

Super sklep. Idealny dla fanów piłki nożnej. Bardzo czytelna strona internetowa, świetny kontakt i szybka wysyłka. Polecam☺

5 / 5 2017-07-18

super

2017-07-15

sklep posiada bardzo szeroki asortyment produktów, przyjazny klientowi

2017-07-07

Spoko bez problemów, pozdrawiam:-)

5 / 5 2017-06-20

Super sklep, bardzo duży wybór produktów

2017-06-18

Bezproblemowa realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-05-29

Szybka realizacja zamówienia mimo gorącego okresu przedświątecznego i towar w dobrej jakości oraz cenie. Polecam.

5 / 5 2017-05-28

Rzetelny sprzedawca, produkt zgodny z opisie, wszystko przebiegło miło i sprawnie. Polecam gorąco:)

5 / 5 2017-05-27

wszystko OK polecam

5 / 5 2017-05-19

Extra artykuły,super szybko i wygodnie. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-05-14

Bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2017-05-07

Byłam pod ogromnym wrażeniem, jakości obsługi klienta oraz szybkości w realizacji zamówienia. Przesyłka dotarła do mnie mega szybko, a dodatkowe uwagi dodane przy składaniu zamówienia były wzięte pod uwagę i wykonane doskonale. Z wielką przyjemnością polecę ten sklep znajomym i być może sama coś jeszcze z niego zamówię

5 / 5 2017-04-29

Wszystko ok

5 / 5 2017-04-25

Szybko, solidnie bez uwag;)!

5 / 5 2017-04-17

Super sklep. Bardzo potrzebny na rynku kolekcjonerów odznak sportowych. Aby tylko stopniowo rozszerzali swoją ofertę :)

2017-04-10

bardzo dobry sklep

5 / 5 2017-04-05

Szybko,sprawnie,skutecznie Polecam

2017-03-26

mila i konkretna obsluga

5 / 5 2017-03-26

szybka i sprawna transakcja

5 / 5 2017-03-26

Z uwagi na szybka obsługę i dobry kontakt klienta, polecam.

Rzetelne opinie o Gadzetykibica.pl

Gadzetykibica.pl

Siedziba
Raszyn

WWW
http://gadzetykibica.pl

Email
[email protected]

Telefon
607-679-472

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie