Kategorie: / Książki / Dla Dzieci / Gry / Film i Muzyka

Gandalf.com.pl Opinie Klientów

4.73/5.00 - ilość ocen: 123
opinie o Gandalf.com.pl
1 / 5 2022-11-24

Zwyczajni naciągacze, sprzedają towar którego nie mają, stąd te 2 dni na wysyłke to zwyczajne oszustwo. Unikajcie tej gównofiremki.

5 / 5 2019-03-05

Polecam zakupy w tym sklepie. Super ekspresowa dostawa. Wieczorem w poniedziałek zamówienie a dostawa już w środę o 13.

5 / 5 2019-03-05

Jestem bardzo zadowolona. Polecam

5 / 5 2019-03-02

Jestem zadowolona z zakupu polecam innym zainteresowanym.

2019-02-20

wszystko świetnie tylko wysyłka mogła by trwać szybciej Dagmara

5 / 5 2019-02-15

Zawsze wszystko jest błyskawiczne - i szybkość dostawy, i towar zgodny z opisem a obsługa przy odbiorze na Beskidzkiej serdeczna i miła, zawsze chętna do pomocy. Polecam z całego serca

5 / 5 2019-02-14

Super. W stosunku do ubiegłego roku lepiej o całe niebo.

5 / 5 2019-02-03

Asortyment i ceny ok. Dwa razy zamawiałam i dwa razy opóźnienie z dostawą. Nie trzymają się terminów pokazanych na stronie.

5 / 5 2019-02-02

Wspaniała szybka obsługa i szybkość wysłania zamówienia.Jestem pod wrażeniem

5 / 5 2019-02-02

Szybka dostawa miła obsługa polecę sklep znajomym.Pozdrawiam

5 / 5 2019-01-31

Profesjonalna i bardzo miła obsługa.Przesyłka jest dostarczana błyskawicznie. To godny polecenia sklep internetowy. Polecam na 100%.

5 / 5 2019-01-30

Robiłam w Gandalfie spore zamówienie na ok. 150zł. Dostępność każdego z produktów została określona na 24-48h. Mimo tego, paczka została wysłana dopiero po kilku dniach, a o opóźnieniu nie została poinformowana przez sklep. Dodatkowo, z dwoma produktami jest problem - szczoteczkę dostała w kolorze różowym, a zamawiałam czarną i na takiej własnie mi zależało. Z kolei plastry do depilacji były w pogietym opakowaniu, a do tego wybrakowanym - brakowało połowy plastrów.

5 / 5 2019-01-18

Polecam! Szybciej niż się spodziewałam. Podręczniki zamówiłam po południu w czwartek, a w piątek przed 9 rano były już u mnie. Szybciej się nie da! Zapakowane tak, że wszystko nienaruszone (worki z powietrzem, dodatkowo folia bąbelkowa) i wszystko bez pomyłki, jak w zamówieniu, a pozycji było kilkanaście :-)

5 / 5 2019-01-15

Szybka dostawa, książka nie uszkodzona, profesjonalna usługa

2019-01-12

Zamawiałem w okresie przed Bożym Narodzeniem. Pomimo, że termin realizacji wynosił 2-3 dni plus czas wysyłki, to przesyłka przyszła na 3 dzień roboczy. W konkurencyjnym Empiku po zamówieniu Świnki Peppy, gdzie wysyłka miała być w ciągu 24 godzin, zamówiony towar we wtorek przyszedł mi dopiero po 'imieninach' siostrzeńca dopiero po tygodniu, w poniedziałek. Jak na razie, serdecznie polecam sklep. Jest tu duży wybór i dobry kontakt telefoniczny.

5 / 5 2019-01-05

szybka i mila obsluga - polecam !

5 / 5 2019-01-04

Polecam, szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem.

2019-01-02

Pozytyw na 100%

5 / 5 2019-01-02

Jeśli zakupy "książkowe" to tylko księgarnia Gandalf Nigdy mnie nie zawiodła :) Zawsze dobrze zapakowane i dostarczone na czas. Polecam

5 / 5 2018-12-29

Bardzo szybka wysyłka, rewelacyjne ceny. Polecam!!

2018-12-15

Regulamin sklepu nie pozwolił kupić mi dwóch pozycji co wydaje mi się absurdalne.

2018-12-12

Bardzo dobry sklep . Kupuje w nim systematycznie gry planszowe. Miła obsługa, szeroki dostęp towarów. Dobre ceny.

5 / 5 2018-11-28

wszystko ok

5 / 5 2018-11-26

Szybko, sprawnie, w dobrej cenie. Polecam!

2018-11-22

"pliki są w trakcie przygotowywania - może to potrwać od 10 minut do 1 godziny" Serio mam czekać godzinę na pobranie pliku? W innych sklepach online mam go w minutę. Ludzie, jest XXI wiek!

5 / 5 2018-11-19

bardzo szybka wysyłka polecam w 100%

5 / 5 2018-11-04

Szybko, sprawnie, dobry kontakt

5 / 5 2018-10-27

Polecam. Jestem zaskoczona szybkością realizowania zamówień.

5 / 5 2018-10-17

Jestem bardzo zadowolona z zakupu ze względu na szybkość realizacji zamówienia jak i jakość zapakowania mojej przesyłki. Wszystko poszło sprawnie. Polecam :)

5 / 5 2018-10-13

Szybko i bezproblemowo. Polecam drużynę Gandalfa.

2 / 5 2018-10-09

Nie polecam! Złożyłem zamówienie 11.12, po kilku dniach otrzymałem smsa że wysyłka się przedłuży. 16.12 otrzymałem maila że wysyłka anulowana, ponieważ jednak nie mają tego produktu. Śmiech na sali, ponieważ miał to być prezent dla dziewczyny. Nie polecam raz jeszcze!

5 / 5 2018-10-08

Rewelacyjnie szybka wysyłka zamówienia!!! Jestem bardzo wdzięczna Załodze Gandalf.com.pl ponieważ dzięki Nim zdążyłam z prezentami! Dziękuję! Polecam sklep!

5 / 5 2018-10-06

Pełen profesjonalizm Gorąco polecam!!!

1 / 5 2018-10-06

Produkty wysłane 15.01 a zamówione były 19.12. Fatalny kontakt z bokiem - pomylono mnie z innym klientem, treść wiadomości nie dotyczyła mojego zamówienia. Pisałam ze pilnie potrzebuje książki. Dostałam informacje ze z racji wadliwego egzemplarza dostaną nowy produkt 2-3 stycznia. I co? Wysyłają 15.01. Nawet nie zapytają klienta czy nie chce za mniejsza cenę uszkodzonego towaru. Nie odbieram zamówienia - książki dawno mam od konkurencji, książki były w przeciągu 3 dni roboczych, a jak w gandalfie po miesiącu !!!!!

5 / 5 2018-10-02

Bardzo intuicyjnie i przyjemnie znajdziemy tu interesujący nas produkt. Książki były zapakowane w taki sposób że, żadna nie uległa zniszczeniu. Polecam

5 / 5 2018-10-01

Pełen profesjonalizm.Polecam.

2018-09-26

Wzorowo przeprowadzona transakcja. Paczka wysłana w najszybszym możliwym terminie i bardzo dobrze zapakowana. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-09-23

Bardzo POLECAM. Przesyłka dotarła bardzo szybko . I dziękuję za niespodziankę w postaci gadżetów ;-)

5 / 5 2018-09-15

Fantastyczny sklep. Miałam problemy i musiałam zmienić dane i adres odbiorcy. Gandalf zrobił to bez żadnych uwag, wykazując duże zrozumienie. Paczka doszła, pięknie zapakowana na prezent, z gustowną karteczką z życzeniami. Wszystkie rzeczy ładne, takie jak na zdjęciach. Dziękuję bardzo Gandalf! Polecam wszystkim. Są super!

2018-09-13

REWELACJA

2018-09-11

3-8 dni roboczych na dotarcie do mnie wedle zapewnień. Zamówienie z dnia 22/12/18, opłata została zaksięgowana 27/12/18. Mail napisany 07/01/19 w godzinach późno wieczornych. 08/01/19 bez odpowiedzi w związku z zapytaniem otrzymuję informację, że zostało wysłane. O ile w tygodniu świątecznym oraz noworocznym cały sklep nie poszedł na zbiorowy urlop, to coś mi się nie zgadza nawet licząc święta.

5 / 5 2018-09-07

Lata 80 w Polce jesli chodzi o obsluge klienta. Obsluga nie jest zbyt mila, cos jak p. Krysia z miesnego. Brak elastycznosci. Zamowilam towar za 370 zl - wtedy towar powinien byc wyslany za darmo. Okazalo sie, ze czesciowo jest tylko na magazynie. Gdy poprosilam, by wyslano czesc dzis, reszte gdy bedzie juz dostepny - powiedziano mi, ze musze zaplacic za dwie (!!!) przesylki, bo wtedy zamowienie jest ponizej 300 zl. Zero dyskusji. Polecam trzymac sie z daleka!!!!! W dodatku zdecydowanie zawyzone ceny wysylki za granice (Norwegia) 20 zl + 12 zl za kazda sztuke ....

5 / 5 2018-09-03

Super! Szybko! Towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-08-19

Wysyłka w określonym terminie (2 dni roboczych). Książki bardzo dobrze zabezpieczone, więc dotarły w stanie idealnym. Ceny atrakcyjne. Cóż chcieć więcej? Polecam!

2018-08-18

Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-08-10

Szybko, sprawnie, miła i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-08-09

Najlepsza ksiegarnia internetowa. Niskie ceny, szybka realizacja zamowienia. Nigdy sie nie zawiodlem. Jak mam zamowic ksiazke w internecie, to tylko tam!

5 / 5 2018-08-04

profesjonalna obsługa,szybko i sprawnie załatwione zamówienie, bez problemu. Pozdrawiam i polecam

1 / 5 2018-07-28

Moje zamówienie od 2 tygodni jest "w realizacji". Od czasu dokonania zamównia nie dostałem żadnej wiadomości co się dzieje z zamówieniem, czemu to tak długo trwa - nic. Gandalf stosuje praktyki nieakceptowalne i niespotykane w poważnych sklepach wysyłkowych. Podsumowując: 1- Handlują rzeczami, których nie mają. 2 - Obsługa zamówień - fatalna 3 - Kontakt z klientem - żaden Nie polecam. Odradzam.

5 / 5 2018-07-25

Polecam, polecam, polecam.........

5 / 5 2018-07-22

wszystko super, polecam

5 / 5 2018-07-20

Profesjonalna obsługa klienta.Polecam zakupy w tym sklepie.Transakcja okazała się szybka,przyjemna i bezproblemowa

2018-07-13

Owszem ostatnio z moim zamówieniem był poślizg, ale ogólnie nie mam zastrzeżeń, lubię zamawiać u Was, są klarowne stronki, szeroki wybór, z czystym sercem poleciłabym znajomym. Pozdrawiam serdecznie Małgorzata Skonecka

5 / 5 2018-07-11

Profesjonalna obsługa ,duży wybór ,szybka obsługa .Polecam

5 / 5 2018-07-10

Szybka realizacja I dostawa zamowienia. Przesylke moglam sledzic od dnia wyslania. Informacje na stronie internetowej sklepu I w emailu potwierdzajacym przesylke wyczerpujace I dokladne. Polecam ten sklep jak najbardziej.

2018-07-09

wszystko zgodnie z opisem

2 / 5 2018-07-01

Otrzymałam informację, że jednej z książek, którą zamawiałam nie ma. Nie profesjonalnie, nie polecam, sprzedają książki, których nie mają, jestem zawiedziona, to moje pierwsze i ostatnie zakupy w tej księgarni.

5 / 5 2018-06-28

Znakomity kontrahent. Towar zgodny z opisem, błyskawiczna wysyłka, wszystko zgodne z reklamowanym produktem i usługą. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-06-21

Szybka i terminowa dostawa. Polecam!

5 / 5 2018-06-20

bardzo profesjonalny sklep, wszystko na czas - czas realizacji dokladnie taki jaki poadaja 0- nawet w okresie swiatecznym - git

5 / 5 2018-06-12

Szybka i sprawna obsługa,polecam wszystkim.

5 / 5 2018-06-08

Wszystko zgodnie z opisem. Gorąco polecam.

2018-05-29

Towar dobrze zapakowany, przesyłka w terminie, wszystko zgodnie z zamówieniem. Duży pozytyw, mogę spokojnie polecić.

2018-05-27

witam w Gandalfowie ,rysiek z tej strony , lubie Waszego Gandalfa i od lat jestem Waszym klientem , dostajecie odemnie same piatki ( 5 ) w/g ocen szkolnych w czasie kiedy ja chodzilem uczylem sie czy w podstawowce , sredniej szkole czy studiach , ale nalezy o czyms napisac co nie dziala , sledzenie przesylki , podajecie nr przesylki ,ale to sledzenie wogole nie dziala i to nie tylko teraz , za kazdym razem kiedy robie zakupy przez Gandalfa tak sie dzieje , dlaczego ?

5 / 5 2018-05-25

Polecam! Super ceny

5 / 5 2018-05-18

Jestem zadowolona ze złożenia zamówienia w Gandalf. Transakcja przebiegła szybko i bez zakłóceń.

5 / 5 2018-05-15

Dziękuje Pani Marcie Ratajczak z Biura Obsługi Klienta za pomoc w realizacji ważnego dla mnie zamówienia. Sklep bardzo polecam :)

2018-05-13

Kupuję w sklepie Gandalf kolejny raz i kolejny raz się nie zawiodłam.Na pewno znów dokonam tu zakupów.

2018-04-21

W środe zamówiłem trzy płyty cd.Przesyłka dotarła w poniedzialek.Wszystko orginalne i zgodne z opisem.

2018-04-20

To kolejny raz kiedy zamawiam książki i prędkość realizacji zamówienia jest niebywała. Tak naprawdę wystarczył 36 godzin żebym miała wszystkie książki ( tym razem 4 szt.) w ręku. Dziękuję

5 / 5 2018-04-18

Sklep jest super , zawsze służą pomocą i informują o wszystkim -Gorąco Polecam

5 / 5 2018-04-15

Bardzo sprawnie i na wysokim poziomie obsługa strony szybka wysylka

5 / 5 2018-04-12

Idealne rozwiązanie dla zabieganych miłośników książek, ale i zapachów bez podróbek...gorąco polecam również drogerię!

5 / 5 2018-04-08

Szybko,sprawnie i przyjaźnie do klienta. Polecam sklep wszystkim chcącym wysłać prezent za granicę. Jestem po prostu zachwycona obsługą.

5 / 5 2018-03-31

Bardzo szybka wysyłka towaru,Szybki system płatności, zawiadamianie klienta na bieżąco.Bardzo polecam

5 / 5 2018-03-27

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Polecam.

2018-03-27

Wpis osobom ktore zastanawiaja sie czy zamawiac z zagranicy. Przesylka dotarla cala w dobrym stanie i w wyznaczonym dniu. Juz wiem skad bede zamawiac w przyszlosci.

5 / 5 2018-03-20

Szeroka oferta, szybka realizacja. Polecam!!!

5 / 5 2018-03-14

Paczki dostarczają przez kuriera UPS który z założenia nie współpracuje z klientem - płaci się za dostawę a oni podejmują tylko PRÓBY dostawy. Paczkę miałam najpóźniej dostać w piątek (OPŁACIŁAM DOSTAWĘ w 24h), aktualnie jest poniedziałek. Na prośbę w sklepie o interwencje w UPS otrzymałam informację, że nie będą interweniować i nie pomogą mi a ja jestem winna sama sobie bo jestem głupia i na ich stronie wybrałam UPS a nie np. pocztę polską (piszę podsumowanie twierdzeń pani sklepowej). Mam poczekać aż paczka za dwa tyg. wróci do nich wtedy otrzymam zwrot pieniędzy (wydałam b. dużą kwotę a i książki szkolne są dziecku potrzebne już). Rozmawia się z obsługą sklepu jak w filmie Barei (absurdy komuny!) Nie radzę korzystać z tego sklepu bo w przypadku kłopotu NIE OTRZYMACIE ŻADNEJ POMOCY a pieniądze nie będą przez nich zwracane tak, aby potrzebne już książki można było szybko zamówić w innym sklepie. P.S. UPS powiedziało, że mogę odebrać sobie paczkę z ich punktu, który - znajduje się ok. 40 km od mojego domu!!! Nikt inny nie może odebrać, bo jest na moje nazwisko!!!! Jak taka firma kurierska może w ogóle istnieć na rynku????? i jak sklep może z nią współpracować.

5 / 5 2018-03-13

Często korzystam i za każdym razem jestem zadowolona Wyszukiwarka wg autora lub tytułu jest bardzo wygodna , łatwo i szybko znajduje się pożądane pozycje. Polecam

5 / 5 2018-03-05

Bardzo miła i profesjonalna obsługa, szybka realizacja,polecam.

2018-03-03

Firma bardzo solidna, warto tu robić zakupy. Marian Dragon

2 / 5 2018-02-20

Zdecydowanie nie polecam sklepu który sprzedaje kosmetyki z bardzo krótką datą ważności nie informując o tym na stronach przedmiotów. Sklep odpowiada że jeśli produkt się nie podoba to można zwrócić (!)

5 / 5 2018-02-20

Polecam! Szybka wysyłka, dobrze zapakowany towar

5 / 5 2018-02-20

Polecam! Wszystko w najlepszym porządku!!

5 / 5 2018-02-18

Szybko,w dobrej cenie.Polecam wszystkim.

2018-02-16

yyy...

5 / 5 2018-02-13

Zamawiam książki, podręczniki Zawsze jestem zadowolona z oferty i obsługi. Polecam

5 / 5 2018-02-12

Od dawna kupuję u was w sklepie, nigdy nie było nie miłych niespodzianek. Szybka obsługa, rzetelne i indywidualne podejście do klienta.

5 / 5 2018-02-08

Bez zarzutu. Super!

5 / 5 2018-02-06

Szeroki wybór, profesjonalna obsługa. Polecam !!!

5 / 5 2018-01-31

Super, szybko, zgodne z zamówieniem. Polecam bardzo.

5 / 5 2018-01-28

Od paru lat jestem klientem gandalfa i nigdy się nie zawiodłam. Profesjonalizm i rzetelne podejście do klientów zawsze na pierwszy miejscu.

5 / 5 2018-01-28

Bez uwag. Polecam

2018-01-27

Wszystko tak jak być powinno. Nic dodać, nic ująć.

2018-01-20

Któryś raz z kolei okazuje się, że zamówionego produktu nie ma w magazynie. Wysyłka bardzo powolna.

2018-01-09

Z Czarodziejem zawsze po drodze

5 / 5 2018-01-08

Jestem bardzo zadowolona z księgarni.Książki które są opisane w księgarni są 100% prawdziwe.Szczerze polecam wszystkim księgarnię.

2018-01-04

Wow, zamówienie dotarło w mniej niż 24h.

5 / 5 2018-01-03

Nic dodac, nic ujac.... super, tak trzymajcie !!! Gwiazdki swiadcza o Waszym profesjonalizmie. Powodzenia !!!

1 / 5 2018-01-02

Negatywna. Nie posiadają towaru ktoru sprzedaja

5 / 5 2017-12-21

Profesjonalna obsługa pod każdym względem. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-12-19

Profesjonalna obsługa , ekspresowa wysylka!

5 / 5 2017-12-17

Wszystko w 100% sprawnie i szybko.

2017-12-16

Velice dobrá spolupráce. Velká péče o zákazníka. Rychlé dodání zboží. Doporučuji všem zájemcům. Bouša

5 / 5 2017-12-16

Szybko, bez problemów.

2017-12-14

to jest prawdziwa księgarnia to znaczy że ma ksiażki w ofercie a nie tylko parę najnowszych kryminałów i kucharskich a reszta to kubki i inne pierdoły... bardzo to szanuje.

5 / 5 2017-12-12

Szybko, bez problemu i wszystko się zgadza :) Polecam !

5 / 5 2017-12-06

Pięknie, ładnie, szybko. Zadowolony bardzo:)

5 / 5 2017-12-05

Szybka obsługa,krótki czas realizacji.Polecam

5 / 5 2017-11-29

To dla mnie premiera - jeśli chodzi o zakupy w Gandalfie - i zaskoczenie, że można tak tanio, tak szybko i z uśmiechem od miłych dziewczyn krzątających się w Łodzi przy Beskidzkiej... :)

5 / 5 2017-11-28

ogromny wybór książek w doskonałych cenach, szybka wysyłka, szybka realizacja zamówienia. generalnie moja ulubiona strona jeśli chodzi o kupowanie książek.

5 / 5 2017-11-27

Jesteście niesamowici!!!! Kupuję już po raz piąty w Gandalf - jako klient niezalogowany. Nie dość, że produkty w bardzo konkurencyjnych cenach, wybór produktów "po pachy", to bijecie na łeb na szyję ekspresową wysyłką. Za każdym razem kupuję na ostatnią chwilę i przesyłkę otrzymuję przed czasem o który proszę. BRAWO WY!!! Z czystym sumieniem polecam. Hania

2017-11-24

Jak zwykle wszystko w porządku. :))

2017-11-10

GANDALF - Moim zdaniem najlepsza księgarnia internetowa w zasięgu mojego internetu.

5 / 5 2017-11-09

Wszystko działa perfekcyjnie od zamówienie - po czytelną stronę internetową Gandalfu po czas realizacji, polecam!

5 / 5 2017-11-07

Szybko, sprawnie bez zastrzeżeń. Kompetentna obsługa. Szeroki wybór w dobrych cenach.

5 / 5 2017-11-04

Zamawiam książki, podręczniki Zawsze jestem zadowolona z oferty i obsługi. Polecam

5 / 5 2017-11-02

Ekspresowa realizacja zamówienia! Polecam w 100% :)

2017-10-31

Jestem pozytywnie zaskoczona czasem dostawy :-)

5 / 5 2017-10-26

Sklep super,dobry kontakt z klientem. Szybko i sprawnie.

2017-10-23

Duży wybór oraz konkurencyjne ceny

5 / 5 2017-10-21

Szybko, zgodnie z zamówieniem, polecam.

5 / 5 2017-10-15

Szybka reakcja i przygotowanie zamówionego towaru. Przy odbiorze uprzejma Pani sprawdziła zamówiony towar . Jestem zadowolona z obsługi , polecam innym do skorzystania z zakupu w GANDALF sp. z o.o.

5 / 5 2017-10-13

Super!

5 / 5 2017-10-10

wszystko super

5 / 5 2017-10-09

Jestem zadowolony z obsługi sklepu internetowego Gandalf.com.pl Polecam go ponieważ obsługa jest szybka,wysyłka też szybka,dobrze zabezpieczona no i często są w nim promocje na różne artykuły.Polecam każdemu najlepiej spróbować samemu coś w nim kupić-Będziecie zadowoleni!!! Pozdrawiam drużynę Gandalf.com.pl

5 / 5 2017-10-01

Super książeczki!

5 / 5 2017-09-16

Sklep bardzo szybko odpowiada na wiadomości, logujac się na stronę informacje o zamówieniu są bardzo przejrzyste. Minus jedna gwiazdka za wysyłkę, która miała być w poniedziałek ale przesunęła się na kolejny dzień - rozumiem że mogło to być spowodowane okresem przedświątecznym. Paczka doszła cała, bardzo dobrze zabezpieczona z gratisowa zakładka i karteczkami. Polecam !

5 / 5 2017-09-10

Bardzo mili ludzie, w razie problemów pomagają, książka doszła szybko, więc jestem zadowolona i serdecznie polecam! :)

5 / 5 2017-08-30

Polecam jak najbardziej. Wszystko wzorowo.

5 / 5 2017-08-29

Szybka i jak podana wysyłka polecam

2017-08-22

TYLKO POLECAĆ !!!!!!

5 / 5 2017-08-19

Ksiegarnia Gandalf to od lat znakomita firma. Zawsze jestem zadowolony z poziomu obslugi, szybkosci realizacji zamowien oraz - co chyba najwazniejsze w tym biznesie - bardzo klarownej stronie internetowej. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-08-15

Super i szybka obsługa

2017-08-10

Wszystko sprawnie i bez problemowo. Podany termin realizacji 2-3 dni. drugiego dnia przesyłka gotowa.

5 / 5 2017-08-06

Dzisiaj zamówienie , dzisiaj odbiór ! Super!!!!

2017-07-27

to już nie pierwszy zakup winyli... w z każdym dużym sklepem - Gandalf przebija wszystkich 1000-krotnie!

2017-07-19

Transakcja błyskawiczna, do każdej wysyłanej książki włożona jest ,,sympatyczna'' zakładka. Jestem jak zawsze w pełni usatysfakcjonowana. Tak trzymać!

2 / 5 2017-07-14

Niestety po raz kolejny sklep wystawił na sprzedaż produkt, którego nie ma na magazynie. Oczekiwanie na zwrot pieniędzy do 14 dni to nieporozumienie. Nie polecam.

2017-07-07

Mieszkam na wsi i mam daleko do księgarni, dzięki Gandalfowi córka otrzymała podreczniki do technikum , które dotarły do internatu gdzie zamieszkuje

5 / 5 2017-07-05

Towar zgodny z opisem. Wszystko się zgadza. Polecam

5 / 5 2017-07-03

SUPER SKLEP! Prosiłem o przyśpieszoną realizację zamówienia i udało się! Prezent na urodziny dotarł na czas. Bardzo dziękuję!!!

5 / 5 2017-06-30

Szybka realizacja zamówienia. Zabawka bezpiecznie zapakowana. Sprzedawca godny zaufania. Polecam

2017-06-29

Pozostaje mi serdecznie podziękować Obsłudze sklepu Gandalf. Wczoraj rano kupiłem box Black Sabbath. Dotarł do mnie od chwili złożenia zamówienia w 24 godziny!!!. Box doskonale zabezpieczony na czas transportu. Do tego w bardzo dobrej cenie. Zdecydowanie POLECAM i będę tam z przyjemnością robił kolejne zakupy takich winylowych rarytasów jak ten zakupiony przeze mnie. Pozdrawiam! Radek

2017-06-25

Gandalf to naprawdę przyjemne zakupy! Dziękuję po raz kolejny.

2017-06-17

Bez uwag.

5 / 5 2017-06-07

Ogromny asortyment, szybki czas realizacji zamówień. Ceny odpowiednie!

5 / 5 2017-06-03

Super

5 / 5 2017-05-20

Szybko, miło i profesjonalnie. Polecam

2017-05-20

Kolejny udany i bezproblemowy zakup zabawek. Przeszedłem z przereklamowanego Smyka, na którym się zawiodłem, gdzie towar dostępny w 24 godz. (zabawka miała być na prezent), przyszedł po przeszło tygodniu. Pozdrawiam.

5 / 5 2017-05-14

Szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2017-05-10

Naprawdę profesjonalne podejście do kupującego, produkty dobrej jakości. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Pełny pozytyw, POLECAM. SAMA CZĘSTO ROBIE ZAKUPY NA GANDALF.COM.PL. POZDRAWIAM. - mama dwójki dzieci

5 / 5 2017-05-01

szybka obsługa.

2 / 5 2017-04-27

Nie polecam

2017-04-26

Wszystko fantastyczne zalatwione.

5 / 5 2017-04-25

bardzo szybka obsługa polecam wszystkim

5 / 5 2017-04-23

Szybka realizacja, dobry kontakt i bardzo dobrze zapakowana książka

2017-04-20

Przesyłka wysłana 16.11.2018 do dnia dzisiejszego tj. 22.11.2018 paczka leży na sortowni, nikt do tej pory nie podjął próby dostarczenia. Co będzie w sezonie przed świętami Bożego Narodzenia? Proszę się zastanowić nad zamawianiem w tej księgarni. Brak pomocy ze strony sklepu. Czas dostawy... brak komentarza

2017-04-19

Ekspresowa wysyłka - zamówienie złożone o 14:00, kurier z paczką puka do drzwi następnego dnia o 9:00 rano. Rewelacja

5 / 5 2017-04-17

Dobry sprzedawca. Kupuję dużo książek zawsze wysyłanych szybko i bezpiecznie zapakowanych. Polityka cenowa jest bardzo elastyczna. Wiele zniżek i innych bonusów. Dobra komunikacja - zawsze odpowiadamy szybko na wszystkie pytania. Gorąco go polecam

5 / 5 2017-04-16

Sklep super. Super szybka przesyłka. Opakowanie bardzo staranne i dokładne. Oby wszyscy dostawcy tak postępowali. Z przebiegu dostawy jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-04-15

Szybka wysyłka,wszystko tak jak powinno być,polecam.

2017-04-14

Great courtesy and availability. Fast delivery Easy purchase thanks to the information translated into English provided to me by the seller. Highly recommended Thank you! Daniele (IT)

3 / 5 2017-04-03

Czas realizacji zamówienia dla jednej płyty wynosił 3 do 5 dni, dla drugiej - 5 do 7 dni. Po złożeniu i opłaceniu zamówienia w poprzednią środę (24.10.18) wieczorem zostało ono wysłane po 5 dniach roboczych, w środę 31.10.18r. Paczka dostarczona przez kuriera wydawała się się dobrze zapakowana - z zewnątrz folia, w środku dosyć twarda koperta z logiem UPS, w niej 2 płyty zakryte przez tekturkę. Psikus - obydwa pudełka mają pęknięcia (jedno o długości 5 cm na środku frontu, drugie o długości 3 cm w rogu na tyle). Nie mam cierpliwości by bawić się z systemem zwrotów, zwłaszcza przy takim terminie realizacji spodziewam się reklamacji opiewającej na ~3 tygodnie więc zwyczajnie sobie odpuszczę, ale nigdy więcej nie zrobię zakupów w Gandalfie i szczerze odradzam, chyba że ktoś ma anielską cierpliwość i woli ryzykować np. zamawianie płyt, które nie są owinięte folią bąbelkową zamiast dopłacić 10 zł w innym sklepie...

5 / 5 2017-03-31

Szybkie zamówienie - szybka dostawa bez problemowo bez owijania w bawełnę polecam i zapraszam na zakupy bo warto.

Rzetelne opinie o Gandalf.com.pl

Gandalf.com.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.gandalf.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
42 252 39 23

Komórka
-

Infolinia
0801 000 798

Logowanie