Kategorie: / Finanse i ubezpieczenia / Usługi

GetBucks Poland Sp. z o.o. Opinie Klientów

4.94/5.00 - ilość ocen: 180
opinie o GetBucks Poland Sp. z o.o.
5 / 5 2019-03-24

Bardzo fajna firma pożyczkowa. Szybko i skutecznie, polecam jak najbardziej. Sprawdza się w wielu sytuacjach życiowych. U nas przydała się platforma pożyczkowa na last minute wakacje.

5 / 5 2019-03-24

Jedna z niewielu firm pożyczkowych, którą naprawdę można polecić. Nie ma w niej żadnych ukrytych opłat, a wszystkie zasady są jasne. Super, polecam!

5 / 5 2019-03-13

Ja polecam, bo spełnili moje poczekiwania. Szybko i bez problemów dostałam pożyczkę, a bardzo jej potrzebowałam. Firma nie robiła żadnych problemów więc jeśli ktoś potrzebuje na szybko gotówki, to bardzo polecam.

5 / 5 2019-03-07

Niewiele można znaleźć uczciwych firm udzielających pożyczek – ta się do nich zalicza. Kilkukrotnie korzystałam jej oferty i jeśli będzie taka potrzeba – zrobię to ponownie!

5 / 5 2019-02-28

Pożyczyłam tylko raz tam pożyczkę, ale w razie potrzeby pożyczę jeszcze raz. Bardzo fajna obsługa. Szybkie pieniądze na koncie i do tego na dobrych warunkach. Polecam jak najbardziej.

5 / 5 2019-02-22

Super firma pożyczkowa, ma wiele dobrych stron. Szybko i bezproblemowo można wziąć kredyt na dowolny cel. Podobają mi się ich zasady i przejrzystość umowy. Polecam.

5 / 5 2019-02-21

Nie myślałam, że pożyczkę można wziąć tak łatwo i szybko. Wszystko załatwiłam online i bez problemów. Jesli ktoś nie lubi biurokracji, papierologii i potrzebuje szybkiej pożyczki, to GetBucks będzie do tego najlepsze.

5 / 5 2019-02-18

Potrzebowała szybkiej gotówki i właśnie tutaj ją otrzymałam. Szybka pożyczka bez zbędnych formalności. Pożyczyłam 4 tysiące na kilka dni. Polecam jak najbardziej tą pożyczkę.

5 / 5 2019-02-15

Wszystko ok. Mogę polecić, bo sprawdzili się jako firma pozyczkowa. Z pożyczkami online różnie bywa, ale tutaj mogę wypowiedzieć się tylko w superlatywach.

5 / 5 2019-02-15

Muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona, bardzo miłą obsługą - Pani była bardzo cierpliwa do tak nieufnej i zadającej milion pytań klientki. Wielkim plusem, o którym warto wspomnieć jest także błyskawiczne tempo otrzymania gotówki. Myślę, że jeśli miałabym kolejny raz brać kredyt, znowu zdecydowałabym się na GetBucks

Rzetelne opinie o GetBucks Poland Sp. z o.o.

GetBucks Poland Sp. z o.o.

Siedziba
Warszawa

WWW
http://pl.getbucks.com

Email
[email protected]

Telefon
22 307 53 57

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie