Kategorie: / Komputery / Foto

Goblin.org.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 87
opinie o Goblin.org.pl
5 / 5 2019-03-24

Wszystko w jak najlepszym porządku, towar zgodny z opisem. Polecam!!!!!!!!

5 / 5 2019-03-18

Ten sklep powinien być wzorem do naśladowania dla innych sklepów. Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna dostawa towaru, szczerze polecam.

2019-03-07

Najlepszy sklep internetowy w jakim robiłem zakupy sprzetu elektronicznego. Bardzo duży wybór towaru. Cena za każdy towar niższa niz gdziekolwiek indziej. Dodatkowo za przesyłke nie placilem nic!! To juz mega duzo taniej niz u konkurencji. Kolejny plus to ze w liscie było kilka milych i zabawnych słów ręcznie napisanych od sklepu. A juz wogle bylem na maksa zaskoczony jak do paczki dodali mi cukierki. Cala moja firma byla pod wrazeniem! Takiej jakosci uslugi w Polsce jeszcze nie spotkalem. A ten komentarz napisalem sam z siebie bo czulem ze musze :D

5 / 5 2019-03-03

Dobry kontakt, szybka wysyłka, drobne gratisy :-), polecam !!!

5 / 5 2019-02-24

doskonałe ceny, szybka dostawa, bardzo dobry kontakt, przesyłka starannie zapakowana. no i te ceny :-)) ceny :-)

5 / 5 2019-02-21

Super sklep!!!!!!!11

5 / 5 2019-02-20

Super Sklep!Rewelacyjne podejście do klienta,konkurencyjne ceny.Bardzo szybka i darmowa dostawa.Towar zgodny z oczekiwaniami.A te cukiereczki:-).Dziękuję bardzo!Tak trzymajcie!!!Pozdrawiam

5 / 5 2019-02-20

Szybko sprawnie bez problemów, obsługa miła. Polecam ten sklep wszystkim :)

5 / 5 2019-02-17

Bardzo profesjonalna obsluga oraz szybka realizacja. Jestem w 100% zadowolony. Polecam kupujacym.

5 / 5 2019-02-15

najniższe ceny! szybka wysyłka! to chyba wystarczy, żeby klient sklepu internetowego był zadowolony.

2019-02-09

Wszystko w najlepszym porządku!!! Sklep godny uwagi i polecenia!!!

5 / 5 2019-01-26

Super sklep, super towar i przystępne ceny. POLECAM!!!

5 / 5 2019-01-14

Super kontakt, błyskawiczna dostawa. Zakupiony gwizdek śmiga, że aż miło. Jednym słowem wzorowa transakcja - tak trzymać !

5 / 5 2019-01-09

Szybka wysyłka, towar na razie testuję (karta pamięci Sandisk SD 16GB)

2019-01-07

Bardzo dobry sklep

2018-12-31

Odpowiednie opakowanie to standard, ale ręcznie wymalowane podziękowanie, uśmiech i słodycze w środku to już jawne uwodzenie klienta! Nie spodziewałem się, że transakcja zostanie przeprowadzona tak fantastycznie, zdecydowanie polecam i na dniach kontynuuję zakupy w sklepie Goblina! ]:-D

5 / 5 2018-12-23

Co tu wiele pisać: super kontakt, szybka i dobrze zapakowana przesyłka - a do tego w cenie, paragon drukowany - nie wyblaknie z czasem :), ceny super, wybór towaru też ogromny. Polecam zakupy u Goblin - ów :) Dzięki za słodki upominek :) Pozdrawiam! - jeszcze zajrzę do Was :)

5 / 5 2018-12-18

Świetny sprzedawca. Polecam zakupy. Bardzo miła obsługa.

5 / 5 2018-12-03

Profesjonalnie sprawnie i bez zbędnych ceregieli,towar przysłany szybko i dobrze zapakowany.

5 / 5 2018-12-03

super bardzo dobry kontakt przesyłka bardzo szybka znalazła się na miejscu.Bardzo polecam ten sklep

5 / 5 2018-11-30

Rewelacja! Indywidualne podejście do klienta, szybkość w realizacji zamówienia, niskie ceny i gwarancja jakości :) Polecam!

2018-11-19

Świetny sklep, konkurencyjne ceny, ekspresowa wysyłka towaru. 10/10

5 / 5 2018-11-12

Towar zgodny z opisem. Sklep w pełni profesjonalny i dbający o klienta. Bardzo miła obsługa :) W 100% polecam ;)

5 / 5 2018-11-10

dzięki ziomy! super obsługa! dzięki za cukierasy szczególnie potrzebne teraz- gdy próbuję wyrwać się ze szpon nałogu nikotynowego... Jesteście najlepsi! POLECAM!!!

5 / 5 2018-11-08

Wszystko ok. sprzedawca i towar wart polecenia ,pomimo czekania bo towaru nie było ale za to towar ok.jak jest dobry kontakt można poczekać bardzo polecam i dziękuję

5 / 5 2018-10-22

Dobry kontakt z klientem. Szybka porada w wyborze odpowiedniej karty ( mimo iż nie byłem jeszcze klientem sklepu). Przesyłka dobrze zapakowana i dołączony wydrukowany rachunek na normalnym papierze (nie na termicznym). Do całości dołączona karta gwarancyjna. Reasumując solidna obsługa. Polecam ten sklep każdemu.

5 / 5 2018-10-19

Dla mnie bomba. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-10-19

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie. Szybki czas realizacji, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Towar był zgodny z zamówieniem. Przesyłka przyszła bezpiecznie zapakowana (a w środku znajdowały się małe słodkości :D) Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-10-03

Szybka dostawa, dobre ceny, ale najbardziej spodobało mi się podejście sklepu do klienta - uczciwie, po partnersku, bez kruczków, sztuczek i zbędnego zadęcia (co widać chociażby w ludzkim jezyku w jakim napisany jest regulamin sklepu).

5 / 5 2018-09-27

Wszystko w porządku, szybka i miła obsługa, towar dotarł bardzo szybko, ogólnie bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-09-23

Witam, karta jak w opisie,kontakt i dostawa wzorowa,szybko i konkretnie. Polecam

5 / 5 2018-08-28

Polecam zakupy w tym sklepie, wszystko przebiegło idealnie a towar jak najbardziej Ok ;)

5 / 5 2018-08-26

W dzisiejszych czasach aż miło że ktoś pokazuje jak powinno się handlować przez internet. Jestem zadowolony w 100% i wszystkim życzę tego samego. Jeżeli chodzi o moją opinię dla sklepu to 5 z PLUSEM.

2018-08-23

Czas wysyłki niespotykany. Towar nie dość, że po bardzo dobrej cenie to jeszcze z bezpłatną przesyłką. Wkrótce będę zamawiał kolejną kartę pamięci do mp3 tym razem bo oferta i cena są bezkonkurencyjne.

5 / 5 2018-08-18

1000 X SUPER/pełny PROFESJONALIZM

2018-08-18

sklep z miłą i fachową obsługą-potrafiącą doradzić w zakupach no i ceny bardzo przystępne

5 / 5 2018-08-16

niesamowite ! Ci Państwo opanowali sztuke reklamy do perfekcji :) Co jest tą reklamą? Błyskawicza wysyłka, bardzo dobry kontakt oraz prezenty...a jakie? To już musicie zobaczyć sami :) Sklep goblina w tej chwili jest sklepem, do którego będę zaglądał na samym początku ! Bardzo polecam ! Pozdrawiam:)

5 / 5 2018-08-07

REwelacja - nigdzie nie spotkałem sie z tak miłą i kompetentną obsługą. Szybkość realizacji wręcz rewelacyjna. Tak zdobywa się stałych klientów :)

5 / 5 2018-07-31

Bardzo sympatyczny sklep. Profesjonalny serwis. Polecam Wszystkim.

5 / 5 2018-07-01

Super, wszystko OK, od zgodności z opisem po szybkość realizacji, polecam, a ja pewnie wrócę na zakupy... Jakość zapakowania przesyłki - doskonała z plusem!

5 / 5 2018-06-23

super szybkie załatwienie zamówienia,bardzo dobry kontakt

5 / 5 2018-06-13

Wszystko w najlepszym porządku, rewelacyjna cena i szybkość realizacji zamówienia, gorąco polecam.

5 / 5 2018-05-19

Szybka dostawa. Brak problemów

2018-05-18

Rewelacja nic dodać nic ująć;))

5 / 5 2018-05-07

Szanowni Państwo. Jestem pozytywnie zaskoczony obsługą klienta w sklepie Goblin. Był co prawda drobny problem z ładowarką, ale ci Państwo (czuć to naprawdę) stanęli na rzęsach abym był zadowolony i jestem. System dawania prezentów to coś czego nigdzie indziej nie spotkałem. Efekt jest taki - wrócę do nich

5 / 5 2018-05-04

Wszytko super. Miła obsługa niesamowicie szybka przesyłka i konkurencyjne ceny. Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-05-04

Super profesjonalna obsługa, piekielnie szybka wysyłka, idealnie działająca firma w e-handlu...reszta powinna brać z nich przykład...

2018-04-29

Bardzo dobry system automatycznych powiadomień o stanie zamówienia, błyskawiczna przesyłka, pancerne opakowanie i atrakcyjna cena wysokojakościowego towaru. Jakby tego było mało, dostałem jeszcze cukierki. I jak tu nie wracać do Golina?..

5 / 5 2018-04-22

Bardzo pozytywne wrażenia - pełen profesjonalizm, błyskawiczne realizowanie zleceń, a przede wszystkim sympatyczne i niestandardowe podejście do klienta - cukierki w kopercie podbiły moje serce.

5 / 5 2018-04-19

Wszystko Ok, dzięki za smaczne cukierki ;-)

2018-04-09

Fantastyczny Sprzedawca

5 / 5 2018-04-01

SUPER SKLEP!!!

5 / 5 2018-03-25

Duży profesjonalizm,dobre podejscie do klienta,super kontakt,tylko kupować:)polecam

5 / 5 2018-03-21

Sklep rewelacyjny . Bardzo skuteczny , szybko reagujący na zamówienie .

5 / 5 2018-03-10

wszystko super i przyjemnie - karta dotarła do mnie w ekspresowym tempie

5 / 5 2018-03-04

Mały doskonale rozwijający się sklep . Wyjątkowo atrakcyjne ceny ,rzetelny i szybki kontakt , często darmowa wysyłka i natychmiastowy czas dostawy ( w moim przypadku przelew o godz 16 , dostawa o 9 rano następnego dnia ).

5 / 5 2018-02-27

szybka dostawa, ładnie zapakowane. uniklaność oferty, nikt tego inny nie miał

5 / 5 2018-02-24

Wszystko w jak najlepszym porządku. POLECAM!!!

5 / 5 2018-02-23

Bardzo dobra cena - kupiłem statyw fotograficzny, przemiła obsługa, szybka realizacja zamówienia, humor w kontakcie telefonicznym, sympatyczny list, cukierki w przesyłce... same zalety! Sklep godny zaufania!

5 / 5 2018-02-04

Super kontakt, bardzo szybka wysyłka i kompetentni ludzie. Sprzęt w bardzo konkurencyjnych cenach.

5 / 5 2018-01-31

Bardzo szybka wysyłka, świetny kontakt. 100% profesjonalizmu i tyle samo zadowolenia z mojej strony jako klienta. Polecam

5 / 5 2018-01-27

Ta firma powinna uczyć inne jak należy postępować w e-handlu oraz w kontaktach z klientem, pełen profesjonalizm w każdym calu :))))

5 / 5 2018-01-24

Sklep rewelacja.Polecam,naprawdę warto w nim kupowac

5 / 5 2018-01-23

Szybko, konkretnie i najlepiej jak się da

2018-01-22

Błyskawiczna, miła i konkretna obsługa. Przesyłka dotarła do mnie ekspresowo. Towar w 100% zgodny z opisem, najwyższej jakości. Chłopaki wiedzą jak osłodzić życie. Sami się przekonajcie :)

5 / 5 2018-01-15

Jeśli mogłeś gdzieś spotkać idealnego sprzedawce, to właśnie o nim czytasz. Firma Goblin.org.pl jest nie dość, że konkurencyjna cenowo (co jest momentami najważniejsze), ale także sama wysoka jakość obsługi i podejście do klienta ! Dziś, gdy konkurencja jest spora to tym bardziej należy wspierać taką firmę ! Ja zrobiłem dobry zakup, szybko zapłaciłem, przesyłka została wysłana jeszcze tego samego dnia (?!), zaraz po tym otrzymałem informację o przygotowaniu i wysyłce paczki. Wszystko zgodnie z opisem Sklepu, Profesjonalnie, Pewnie i Bezpiecznie !!! POLECAM KAŻDEMU KTO CHCE ZROBIĆ DOBRY, TANI, SZYBKI I PEWNY ZAKUP Ps. Opinia niesponsorowana, byłem, kupiłem i wiem, że Warto Zaufać Ludziom którzy prowadzą tą Firmę.

5 / 5 2018-01-10

Szybka realizacja zakupionego przedmiotu

5 / 5 2018-01-07

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa. Karta pamięci wysokiej klasy. Konkurencyjna cena. Jak chcesz mieć pełną satysfakcję z zakupu to polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-23

Sklep świetny. Szybka wysyłka. Niskie ceny. Fajne promocje. I cukierki gratisem :-P

2017-12-20

Czuję się w obowiązku złożyć swoją opinię, bo najlepszych trzeba doceniać i nagradzać. Tylko w ten sposób świat ewoluuje. Wielu mogłoby się uczyć od sklepu GOBLIN jak traktować klientów.

5 / 5 2017-12-19

Polecam! Świetna i szybka obsługa. Akumulatorki bardzo dobrej jakości! No i ten słodki prezent........ I'm in LOVE with you:)*

5 / 5 2017-12-14

Wzorowy sklep,bardzo dobry kontakt i wyczerpujące odpowiedzi ,bardzo atrakcyjne ceny ,płatność kartą-bezpieczna,darmowa przesyłka i słodki upominek w kopercie.Czy można oczekiwać coś więcej od sprzedawcy ,ja z pewnością jeszcze skorzystam .BARDZO POLECAM I DZIĘKUJĘ

5 / 5 2017-11-26

Bardzo miła obsługa, dobre ceny - polecam!!!

5 / 5 2017-11-21

Super sklep :) super towar w super cenach! POLECAM

5 / 5 2017-10-30

wzór do naśladowania dla innych, szczerze polecam

5 / 5 2017-09-26

SUPER i SZYBCIUTKO -> POLECAM

5 / 5 2017-09-25

Wszystko w porzadku, mila obsluga polecam.

5 / 5 2017-09-23

Szybko, sprawnie, profesjonalnie i atrakcyjnie cenowo.

5 / 5 2017-09-11

Gorąco polecam Goblina i jego sklep. Nie dość że dobra cena i jakość towaru, to jeszcze bardzo szybka przesyłka, na bieżąco wysyłane informacje o przyjęciu zamówienia i nadaniu przesyłki. Ponadto, kilka ciepłych słów w przesyłce i słodki gratis. Wspaniała jakość obsługi, indywidualny styl, z odrobiną humoru, już od samego wyglądu stron sklepu, aż po samą realizację zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-09-01

Wszystko w porządku.Polecam

5 / 5 2017-08-29

nadspodziewanie szybko otrzymałem zamówioną przesyłkę polecam bez żadnych obaw

5 / 5 2017-08-10

Bardzo dobry sklep, obsługa profesjonalnie podchodzi do sprwy, wszystko bez najmniejszego zarzutu, polecam !

5 / 5 2017-08-07

bardzo dobry sklep ,szybko sprawnie i profesjonalnie

2017-08-06

Błyskawiczna dostawa, mimo wyboru darmowej przesyłki ekonomicznej, nadane zostało priorytetem. Sympatyczna obsługa klienta. Ogólnie miłe zaskoczenie.

2017-07-28

Transakcja w jak najlepszym porządku. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do tego sprzedawcy.

5 / 5 2017-07-25

Wszystko fajnie. Polecam

2017-07-18

Jedna tylko uwaga. Przesyłki priorytetowe przez Pocztę Polską zostaną dostarczone na drugi dzień, pod warunkiem nadania ich przed ostatnią wysyłką z poczty (podobno przed 17, wiadomość z poczty). Jeśli przesyłka nadana będzie w czwartek, to można się na nią przed poniedziałkiem nie doczekać.

5 / 5 2017-07-12

Pełen profesionalizm, szybka realizacja, pozytywne nastawienie do klienta - serdecznie polecam.

5 / 5 2017-07-11

Bardzo przyjemna obsługa. Doradzili i pomogli przy ważnym dla mnie zakupie. Przesyłka doszła błyskawicznie. Pełen profesjonalizm. P O L E C A M w 100%

5 / 5 2017-07-09

solidne podejście do klienta,dzięki za cukierki.Szczerze polecam!!!

5 / 5 2017-06-21

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Szybki kontakt e-mailowy, sprawnie działająca przyjazna strona internetowa, świetne ceny i uczciwi oraz mili sprzedawcy. Oprócz produktów na które złożyłem zamówienie chciałem zakupić jeszcze pojedyncze sztuki baterii które dostępne były w czteropakach, uzyskałem informację aby informację o tym umieścić w uwagach i przelać ustalona mailowo dodatkową kwotę. Tak też uczyniłem ale w przesyłce którą otrzymałem tych baterii nie było. Jednak po kontakcie mailowym zostałem przeproszony za zaistniałą sytuację a baterie zostały wysłane kolejną darmową przesyłką i były w moim domu na drugi dzień co mnie pozytywnie zaskoczyło. Polecam gorąco ten sklep, sam jeśli będę potrzebował kolejne produkty które posiada w ofercie dokonam kolejnego zakupu jeśli ceny będą równie dobre jak w przypadku mojego pierwszego zamówienia.

5 / 5 2017-06-15

Bardzo profesjonalna obsluga oraz szybka realizacja. Jestem w 100% zadowolony. POLECAM !!!

5 / 5 2017-06-06

Wszystko w porządku, szybka i sprawna transakcja. Towar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2017-05-05

super sklep wysoki standard obsługi klienta na pewno tu wrócę

5 / 5 2017-05-01

Jestem bardzo zadowolony z komunikacji ze sklepem , przejrzysta strona internetowa , błyskawiczna realizacja zamówienia .

5 / 5 2017-04-29

Pełen PROFESJONALIZM :). Poszukiwałem dość szybkiego pena i telefonicznie konsultowałem mój wybór z miłym Panem ze sklepu Goblin i po przedstawieniu za i przeciw wybrałem pena 32GB ADATA N005 i muszę chylić czoło i dziękować za polecenie tego modelu nawet po sformatowaniu w FAT32 (domyślnie był w NTFS) prędkość zapisu mam na poziomie +- 21MB/s przy korzystaniu z USB 2.0 - jak dla mnie wystarczająco. Dość duża aluminiowa obudowa szybko staje się ciepła lecz to zaliczam do plusów przynajmniej widać że dobrze odprowadza ciepło z kości. Pozostały asortyment który kupiłem również bez zastrzeżeń. Polecam ten sklep ze względu na: - Fachowość - Miłą obsługę - Błyskawiczną wysyłkę - Przyzwoite ceny - Przy płatności przelewem wysyłka Pocztą Polską gratis - Bardzo duży wybór wszelkiego rodzaju pamięci i nie tylko - Profesjonalne podejście do kupującego (miły gest imienny list z podziękowaniami za zakupy) - Bardzo zacny i miły prezent :) Zapewniam że jeżeli poziom usług w dalszym ciągu będzie na tak wzorowym poziomie to zawsze na zakupy wstąpię do Goblina. Pozdrawiam i Miłego Dnia Życzę

5 / 5 2017-04-28

Jestem pod dużym wrażeniem. Znalazłam sklep przez przypadek. Do zakupu w tym sklepie przekonał mnie test pen drivea. Jak to jest opisane :-) fantastycznie. Potem sprawdziłam komentarze tutaj i kolejne bardzo pozytywne wrażenie odniosłam po komentarzu do negatywnej oceny. I potem już bez wahania dokonałam zakupu, nie szukałam już żadnego innego sklepu. Przesyłkę dostałam niemal natychmiast. Przy otwieraniu koperty miałam dodatkową miłą niespodziankę, mala rzecz a cieszy :-) W tym wszystkim podoba mi się dbałość o zadowolenie klienta, pozytywne i bardzo sympatyczne podejście do kupującego i szybka realizacja zamówienia oczywiście. Pozdrawiam!

5 / 5 2017-04-24

Bardzo dobry sklep,Szybka dostawa i jak dla mnie,bardzo pomocne opisy produktów,w moim przypadku karty pamięci SDHC.Polecam wszystkim te informacje.

5 / 5 2017-04-22

szybko, sprawnie + cukierki!;) gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-04-20

Profesjonalny doradca

2017-04-07

Bez zastrzerzeń !

5 / 5 2017-04-01

WSZYSTKO OK!!! POLECAM

5 / 5 2017-03-26

Jestem bardzo zadowolona.Pełen profesjonalizm.Szybka przesyłka i dbałość o klijenta.Ceny rewelacyjne.Polecam wszystkim znajomym!!!

Rzetelne opinie o Goblin.org.pl

Goblin.org.pl

Siedziba
Jarosław

WWW
http://goblin.org.pl

Email
[email protected]

Telefon
(016) 648-92-44

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie