Kategorie: / Dla Dzieci / Film i Muzyka / Hobby

Gohobby.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Gohobby.pl
5 / 5 2019-03-05

Wszystko OK.

2019-02-23

BRAK GRATISÓW W PRZESYŁCE,

2019-02-20

Cudo

5 / 5 2019-02-20

Przesylka zrealizowana zgodnie z opisem. Towar b dobrej jakosci. Rewelacyjny kontak i podglad trasy przesylki. Polecam sprzedawce.

5 / 5 2019-02-15

jest super

5 / 5 2019-02-11

Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem.

5 / 5 2019-02-04

Wszystko OK

2019-02-03

Rzetelny sklep, wysoki poziom obsługi.

5 / 5 2019-01-19

Sklep jak zwykle szybko i sprawnie zrealizował moje zamówienie. Pełen profesjonalizm. Polecam

5 / 5 2019-01-19

Wszystko OK.

2019-01-19

Wszystko o.k.

2019-01-17

Jedyne co mogę powiedzieć to to że byłem zachwycony z jakości zapakowania i na pewno jeszcze wiele razy zamówię coś w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-13

Szybko, sprawie, bezproblemowo. Nie mam uwag i polecam.

2019-01-11

Serdecznie Polecam. Najlepszy sklep dla kolekcjonerów.

5 / 5 2019-01-01

ok

5 / 5 2018-12-19

Ciszę się, że na trafiłam na ten sklep. Znalazłam karty kolekcjonerskie i to pojedyncze sztuki, których brakowało w albumie mojego wnuka. Bez problemów, w bardzo krótkim czasie otrzymałam zamówione egzemplarze. Polecam wszystkim ten sklep.

2018-12-16

spełnia oczekiwania

5 / 5 2018-11-18

Bardzo szybko doszło. Mam nadzieję że to nie pierwsze zakupy.

5 / 5 2018-11-06

Wszystko szybko i sprawnie

5 / 5 2018-11-04

Towar zgodnie z zamówieniem. Szybkość dostawy zgodnie z oczekiwaniami

5 / 5 2018-11-03

polecam

2018-11-02

rewelacyjny

5 / 5 2018-10-31

Wszystko, ok

5 / 5 2018-10-29

super

5 / 5 2018-10-11

Ok! Polecam!

5 / 5 2018-10-02

Super szybka realizacja zamówienia. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam

5 / 5 2018-09-23

WSZYSTKO OK. BŁYSKAWICZNA WYSYŁKA 100% PROFESJONALIZMU

5 / 5 2018-09-08

super

5 / 5 2018-09-07

szybko i dobrze ;)

5 / 5 2018-09-05

Bardzo dobra obsługa, bardzo szybka i bardzo dobrze zapakowana przesyłka.

5 / 5 2018-09-03

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-21

PolecAm

2018-07-05

godny polecenia

2018-06-20

GoHobby-świetna strona dla kolekcjonerów:)

2018-06-20

Sklep posiadał zamówiony produkt , wysyłka nie trwała długo, klaser otrzymałem w ciągu dwóch dni według wybranej taryfy pocztowej.

5 / 5 2018-06-19

Polecam

2018-05-15

Często robię tu zakupy zawsze wszystko jest perfekcyjne.

5 / 5 2018-05-13

OK

2018-05-12

bardzo dobry

5 / 5 2018-04-29

Bardzo dobry produkt.Sklep super-polecam.

2018-04-21

bardzo dobry

5 / 5 2018-04-11

Zakupy tu to sama przyjemność, ekspresowa wysyłka, polecamy

2018-04-09

Ok.

5 / 5 2018-03-22

Pozytywna

2018-02-28

Sprzedawca godny polecenia !!!!!!

2018-02-28

Bardzo fajny sklep

2018-01-27

rewelacja

5 / 5 2018-01-02

Dziękuję za realizację zamówienia. Bardzo szybka przesyłka, towar dokładnie taki jak w specyfikacji, miła i konkretna obsługa przy kontakcie telefonicznym. Polecam wszystkim ten sklep.

5 / 5 2017-12-27

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam wszystkim

5 / 5 2017-11-24

Paczkę otrzymałam w terminie . Jestem zadowolona z zakupu .

5 / 5 2017-11-24

Paczka kompletna szybka dostawa super

2017-11-16

Palce lizać dobry sklep.

5 / 5 2017-10-31

wszystko w ok :) - polecam

2017-10-30

Dobra

5 / 5 2017-10-25

Solidny sklep. Transakcje przebiegają szybko i pomyślnie. Polecam

5 / 5 2017-10-21

Towar dostarczony szybko i zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2017-10-17

Jestem zadowolony.

5 / 5 2017-10-14

Wszystko w porządku, szybka wysyłka

2017-10-13

Dobry sklep!

5 / 5 2017-10-10

Słaby wybór kolekcji. Szkoda że wszystko oddane na mystery paczki. Mimo to polecam

2017-10-01

zawsze zamawiam i zawsze są wszyscy zadowolenia z obsługi jak również z towaru

5 / 5 2017-09-14

Bardzo sprawna i szybka realizacja zamówienia. Ciekawy gratis :) Jedyne do czego mogę się przyczepić to stan nadesłanych akcesoriów. Fabrycznie zapakowane a poobijane kanty holderów.. Domyślam się że towar sprowadzany bezpośrednio ze Stanów Zjednoczonych ale nie rozumiem po co wysyłać wadliwy produkt? Zakupy mógłbym odesłać ale szkoda zachodu.

5 / 5 2017-09-10

Wspaniała obsługa, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, plus gratisy. Syn przeszcześliwy. Wkrótce znowu wpadniemy na zakupy.

5 / 5 2017-09-03

Bardzo szybka wysyłka. Towar znakomicie zabezpieczony. Wysoka jakość produktów, które niestety mają też swoją cenę i to jest chyba jedyny minus sklepu. Mógłbym polecić ten sklep każdemu kolekcjonerowi kart. :)

5 / 5 2017-09-02

bdb obsługa szybka wysyłka towar na drugi dzień po wpłaceniu pieniędzy był już u mnie

2017-09-01

Pozytyw za transakcję, przesyłkę i towar.

5 / 5 2017-08-26

Super sklep. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam w 100%. Pozdrawiam

5 / 5 2017-08-26

Polecam

5 / 5 2017-08-26

SUPER POLECAM!!!!!

5 / 5 2017-08-24

Wszystko sprawnie i szybko

5 / 5 2017-08-21

BARDZO DOBRZE OPISANY I POKAZANY TOWAR NA FOTKACH. SZYBKA TRANSAKCJA.

5 / 5 2017-08-14

super

5 / 5 2017-08-12

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam !!!!

5 / 5 2017-08-10

wszystko ok

5 / 5 2017-08-08

Polecamy - szybka wysyłka, super karty i gratisy.

5 / 5 2017-08-07

Wysyłka zrealizowana bardzo szybko, szybko uzyskałem zamówione przedmioty. Przesyłka zapakowana w pudełko wielokrotnego użytku, mogę je teraz użyć do przechowywania gadżetów. Z przyjemnością daję 4x10.

5 / 5 2017-08-03

Gorąco polecam.:)

5 / 5 2017-07-31

Szybka wysyłka, rewelacyjne ceny i szeroka gama produktów.

5 / 5 2017-07-05

super

2017-06-30

rzetelny

5 / 5 2017-06-26

Świetny sklep. Polecam każdemu.

5 / 5 2017-06-20

Baaardzo gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-06-13

Szybka dostawa , paczka w idealnym stanie.

5 / 5 2017-06-07

Polecam. Wszystko w najlepszym porządku. Transakcja na 6.

2017-05-29

bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-05-25

Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie. Jak zawsze wszystko robią perfekcyjnie. No i do zamówienia dodają dodatek. Super :)

5 / 5 2017-05-12

towar zgodny z opisem, szybka przesyłka

2017-04-12

Wszytsko sprawnie i bez opóźnień

5 / 5 2017-03-28

Super!

2017-03-26

bardzo dobry

Rzetelne opinie o Gohobby.pl

Gohobby.pl

Siedziba
Raszyn

WWW
http://gohobby.pl

Email
[email protected]

Telefon
517151502

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie