Kategorie: / Pozostałe / Hobby

Goldco.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.70
opinie o Goldco.pl
5 / 5 2019-03-22

Bardzo dobry sklep, duża dbałość o klienta. Polecam.

5 / 5 2019-03-16

Uzyskałem wyczerpujące informacje. Wszystko odbyło się zgodnie z ustaleniami.

4 / 5 2019-03-16

Fachowa i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2019-03-13

Najlepszy sprzedawca wysyłkowy w branży

4 / 5 2019-03-13

Ok!

5 / 5 2019-03-08

solidny dostawca godny polecenia

5 / 5 2019-03-07

Bardzo pozytywna.

4 / 5 2019-03-06

Pełen profesjonalizm.Polecam

5 / 5 2019-03-02

Realizacja zamówienia bardzo sprawna i szybka mimo małego potknięcia z mojej strony. Kontakt i zainteresowanie przesyłką na każdym etapie realizacji zamówienia. Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam w 100%.

5 / 5 2019-02-27

Rzetelna firma. Wysoki poziom obsługi klienta. Szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2019-02-24

Rewelacyjny kontakt. Transakcja idealna.

5 / 5 2019-02-16

Cała transakcja przeprowadzona wzorcowo. Szybka przesyłka z pełną kontrolą. Gorąco polecam.

5 / 5 2019-02-16

`Pełne bezpieczeństwo.

5 / 5 2019-02-15

Szybko i profesjonalne podejście do klienta. Jestem bardzo zadowolony. Polecam.

3 / 5 2019-02-09

Dostawa miała być natychmiastowa a niestety wysyłka nastąpiła dopiero po 8 dniach. Poza tym wszystko OK.

5 / 5 2019-02-09

Wszystko szybko i sprawnie. Przesyłka dobrze zabezpieczona. Bardzo dobry i sympatyczny kontakt.

5 / 5 2019-02-08

Duży +

5 / 5 2019-02-08

Wzorowy kontakt ze sklepem od początku do samego końca. Znakomita obsługa klienta, najwyższa jakość zapakowania przesyłki. Z przyjemnością polecam wszystkim ten sklep.

4 / 5 2019-02-07

Bardzo dobry kontakt i współpraca. Polecam.

4 / 5 2019-02-03

Obsługa na najwyższym poziomie , przesyłka doskonale zabezpieczona , bardzo dobry kontakt. Polecam wszystkim

5 / 5 2019-02-03

Od chwili złożenia zamówienia do dostarczenia,wszystko pod kontrolą szefa "GOLDCO"...Zakupy u Pana Piotra to pełne bezpieczeństwo i satysfakcja...Dziękuję i pozdrawiam z wybrzeża...

5 / 5 2019-02-01

Doskonaly kontakt, szybkosc przesylki gwarantowana, sklep warty polecenia

5 / 5 2019-02-01

Polecam firmę GoldCo.

5 / 5 2019-01-28

solidna firma zakupy udane cieszą oko dostawa sprawna

4 / 5 2019-01-27

Solidnie, fachowo, świetny kontakt, indywidualne podejście do klienta. Moim zdaniem przesyłanie slabej jakosci zdjecia towaru i certyfikatu jest zupełnie niepotrzebne w przypadku monet. Polecam.

5 / 5 2019-01-26

Profesjonana i szybka obsługa. polecam wszystkim.

5 / 5 2019-01-23

Bardzo dobry kontakt ze sklepem od początku do samego końca.Znakomita obsługa klienta,najwyższa jakość zapakowania przesyłki.W/g mnie jest to najlepszy sklep w tej branży.Wszystko tutaj jest perfekt.Z przyjemnością polecam wszystkim ten sklep.

5 / 5 2019-01-21

Obsługa na wysokim poziomie. Polecam

5 / 5 2019-01-13

Niezwykle profesjonalne podejście Sprzedawcy do organizacji przesyłki. Mailowy kontakt na każdym etapie zamówienia. Brawo, brawo, brawo!

5 / 5 2019-01-08

Bardzo dobry kontakt i porządnie zapakowana przesyłka. Polecam!

5 / 5 2019-01-04

Doskonaly kontakt, fachowe doradztwo .

5 / 5 2018-12-30

Sprawna transakcja, bardzo dobry kontakt. Polecam GOLDCO

4 / 5 2018-12-30

Świetny kontakt, profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona, polecam wszystkim.

5 / 5 2018-12-28

Wszystko w najlepszym porządku.

4 / 5 2018-12-25

Towar wysłany zgodnie z zamòwieniem.Polecam

5 / 5 2018-12-25

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa.

5 / 5 2018-12-24

Bardzo doba obsługa. Transakcja od początku do końca monitorowana.

5 / 5 2018-12-14

Super wzorcowy sprzedawca, błyskawiczna realizacja zamówienia, szybki czas dostawy, produkt w 100 procentach zgodny z opisem, doskonały kontakt ze sprzedającym. Polecam wszystkim. Super wielki pozytyw.

5 / 5 2018-12-14

sprawnie, szybko i bez problemów. polecam.

5 / 5 2018-12-10

Bardzo dobry kontakt, informacje o sposobie zabezpieczenia i wysyłce przesyłki, szybka realizacja. Sprawnie, rzeczowo, kulturalnie.

5 / 5 2018-12-08

Wszystko w porządku, polecam.

5 / 5 2018-12-06

Szybka i indywidualna obsługa, pełen profesjonalizm. Polecam gorąco!

5 / 5 2018-12-03

Transakcja przebiegła bezproblemowo. POLECAM !

4 / 5 2018-11-17

polecam

4 / 5 2018-11-17

OK

5 / 5 2018-11-13

Sprawdzona firma kolejny raz :) Wszystko na najwyższym poziomie obsługi. A przesyłka towaru i certyfikowanie jeszcze"+":) Profesjonalizm.

4 / 5 2018-11-11

Precyzja, dokładność, bardzo dobra informacja o kolejnych etapach zamówienia. Polecam - ja na pewno skorzystam ponownie.

5 / 5 2018-11-11

Kolejny raz jestem bardzo zadowolony z zakupu . Polecam.

5 / 5 2018-11-10

Bardzo dobry kontakt i informacja o przebiegu transakcji. Profesjonalna obsługa. Polecam interesy z GOLDCO.

4 / 5 2018-11-06

Transakcja bez zastrzeżeń. Dostałem to co zamówiłem. Na towar czekałem 10 dni. Kontakt z klientem na dobrym poziomie. Mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep.

5 / 5 2018-11-01

Świetny kontakt. Bardzo rzetelna firma. Usługi na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-10-30

Goldco po moich pierwszych zakupach w tym sklepie jest w mojej ocenie firmą uczciwą i solidną. POLECAM Krystyna

4 / 5 2018-10-25

Wzorowy dostawca. Szybko, sprawnie, z pełna informacja (mail, sms, a nawet telefoniczną) dotyczącą stanu zamówienia. Zdecydowanie polecam!!!

4 / 5 2018-10-25

Sklep bardzo profesjonalny z dbałościa o każdy szczegół. Bdb kontakt zarowno telefoniczny jak i mailowy. POLECAM.

5 / 5 2018-10-23

Profesjonalna obsluga. Polecam.

4 / 5 2018-10-17

Kolejny raz bardzo wysoki standard transakcji. Polecam

5 / 5 2018-10-15

Kolejna transakcja i znowu super pozytywne odczucia. Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Polecam.

5 / 5 2018-10-14

Tranzakcja OK. Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa. Perfekcyjne opakowanie przesyłki.Polecam.

5 / 5 2018-10-02

Zdecydowanie polecam. Przy tego typu transakcjach niezbędny jest bieżący kontakt sprzedającego z klientem. Tutaj warunek ten został całkowicie spełniony. Przesyłka dyskretnie zapakowana, nie wzbudzająca podejrzeń osób trzecich. Towar w 100% zgodny z opisem. Tak trzymać!

5 / 5 2018-10-01

Rewelacyjny kontakt ze sprzedawcą. Transakcja zrealizowana w przeciągu kilku dni, zgodnie z zamówieniem. Sprzedawca godny polecenia.

4 / 5 2018-09-28

Na wysyłkę trzeba było trochę poczekać, ale mimo to sklep profesjonalny i godny polecenia.

5 / 5 2018-09-19

Rewelacyjna obsługa i bardzo indywidualne podejście do każdego klienta przez Pana Piotra.Polecam każdemu najdrobniejszemu inwestorowi.Towar rewelacyjnie zapakowany,komunikacja podczas dostarczania przez kuriera wzorowa.To nie był ostatni mój zakup w tej firmie.

5 / 5 2018-09-15

Bardzo sprawnie i profesjonalnie przeprowadzona transakcja, zgodnie ze specyfiką oferty.

5 / 5 2018-09-15

Bardzo dobry kontakt, wysyłka w terminie opisanym w warunkach zakupu choć wolałbym otrzymać szybciej. Produkt bez żadnych uwag.

5 / 5 2018-09-07

Wszystko ok.Polecam

5 / 5 2018-09-05

Szybko i sprawnie. Polecam !!!

5 / 5 2018-09-04

Profesjonalizm, życzliwość, kompetencja

4 / 5 2018-09-04

Polecam firmę GOLDCO za profesjonalne podejście do transakcji - zarówno tych o większej, jak i mniejszej wartości. Bardzo dobry kontakt z właścicielem. Klient jest informowany na bieżąco na jakim etapie realizacji jest jego zamówienie. Przesyłki są bezpiecznie i dyskretnie zapakowane. Towar jest odpowiednio zabezpieczony przed uszkodzeniem.

5 / 5 2018-08-29

Szybko i bezproblemowo, czyli właśnie tak jak powinno być

5 / 5 2018-08-28

Z lekka doza nieufności podszedłem do kupowania złota przez internet, natomiast transakcja z Panem Piotrem spełniła moje oczekiwania. Chetnie odpowiadał na moje pytania i tłumaczył dlaczego lepiej kupować monety niż sztabki, przesyłka wysłana ,zapakowana i zabezpieczona super itd. Generalnie duży pozytyw.

5 / 5 2018-08-28

Najlepsze miejsce w Polsce do zakupu złota. Profesjonalizm, świetnie zabezpieczona przesyłka i doskonały kontakt.

5 / 5 2018-08-26

Bardzo rzetelna firma. Wysyłka była monitorowana na każdym jej etapie. Polecam.

4 / 5 2018-08-23

Transakcja przebiegła bez zarzutu, sprawnie i szybko, towar zapakowany bardzo dobrze. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-08-23

Transakcja odbyła się bez zastrzeżeń miło i przyjemnie współpracować z taką firmą .

5 / 5 2018-08-22

Dokonałem kilku zakupów 2018/2019 i mogę szczerze polecić !!!! Profesjonalizm 100 %

4 / 5 2018-08-20

Bez problemów, szybko i fachowo.

4 / 5 2018-08-20

Świetny kontakt ze sprzedawcą. Natychmiastowa reakcja na zamówienie. Szybka realizacja zamówienia. Spełniająca moje oczekiwania informacja o statusie i czasie przesyłki. Polecam.

4 / 5 2018-08-19

Wszystko zgodne z opisem i zamówieniem, kontakt na bieżąco, dostawa po 7 dniach. Polecam.

5 / 5 2018-08-17

Wielki +

5 / 5 2018-08-17

Solidna firma.

5 / 5 2018-08-12

Wspaniały kontakt ! Expressowa dostawa ! Rewelacyjny towar w przystępnej cenie. Z czystym sumieniem polecam wszystkim !!!

5 / 5 2018-08-12

Rzetelna firma. Wysoki poziom obsługi klienta. Szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-08-11

Dobra komunikacja, szybka dostawa, produkt bardzo dobrze zabezpieczony. Polecam

5 / 5 2018-08-09

Przesyłka nadeszła w dobrym stanie, szybko i na czas. Dziękuję.

4 / 5 2018-08-09

Wszystko profesjonalnie.Zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-08-08

Profesjonalne podejście do klienta. Produkt zgodny z opisem, szybki czas realizacji. Polecam bardzo!!!

5 / 5 2018-08-07

Wszystko perfect

5 / 5 2018-08-03

Kontakt ze sklepem, produkt, dostawa - wszystko prawidłowo.

5 / 5 2018-08-03

Same superlatywy. Szybkość transakcji, bieżąca informacja o stanie dostawy, Gorąco polecam.

5 / 5 2018-07-31

Wszystko super, polecam szczerze ten sklep.

5 / 5 2018-07-31

szybko i sprawnie, polecam

4 / 5 2018-07-27

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-07-24

Wszystko tak jak powinno być

5 / 5 2018-07-22

Transakcja przebiegła mega szybko, bez problemów,przesyłka zapakowana z wielką starannością i dokładnością, zgodna z zamówieniem.Sprzedawca uczciwy i wiarygodny. Bardzo dziękuję . Polecam .

5 / 5 2018-07-20

Polecam. Profesjonalnie oraz dobry kontakt.

4 / 5 2018-07-14

polecam, profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-07-11

Bardzo dobra i szybka obsługa.

5 / 5 2018-07-09

Bardzo dobry kontakt ze sprzedajacym, przesylka zgodna w 100% z zamowieniem.

5 / 5 2018-07-02

OK. Wszystko w porządku.

5 / 5 2018-06-30

wszystko ok

5 / 5 2018-06-29

Towar zgodny z opisem. Polecam firmę

5 / 5 2018-06-21

Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja. Wszelkie wątpliwości (w pewnym momencie zamówienie zmieniło status na "anulowane") natychmiast wyjaśnione. Przesyłka wzorowo zapakowana i stosunkowo tania.

4 / 5 2018-06-20

Jakość obsługi klienta w Goldco przewyższa wszystko z czym miałem dotąd w Polsce do czynienia. Piotr - właściciel firmy - firmuje wszystko od kontaktu, po przesyłkę, swoim nazwiskiem. Dba więc o reputację firmy dokładnie tak samo jak o swoją. Kontakt jest fantastyczny, osobisty, a nie maszynowy, a cała procedura zamawiania i kupna jest dobrze przemyślana i zabezpieczona dużo lepiej niż wystarczająco. Konkurencja nie ma szans. Jedynie prędkość wysyłki nie robi wrażenia. Wszystko inne - robi. Zresztą nie są rzeczy, z którymi należy się spieszyć. Goldco pod rządami Piotra jest wzorem do naśladowania.

5 / 5 2018-06-20

Profesjonalna obsługa. Znakomity kontakt z klientem. POLECAM !!!

5 / 5 2018-06-15

SUper profesjonalnie, bardzo duża staranność w realizacji - informacje mailowe, zdjęcia przedmiotu, zabezpieczenie przesyłki, kontakt SMS itp

5 / 5 2018-06-13

Rzetelny sklep. Już poprzednio byłem klientem.

4 / 5 2018-06-04

Super obsługa ale szczególnego podkreślenia wymaga niespotykana gdzie indziej dyskrecja przy dostarczaniu przesyłki.

5 / 5 2018-06-04

Bardzo profesjonalna obsługa na każdym etapie realizacji zamówienia.

4 / 5 2018-05-31

Wszystko w pożądku. Bez zastrzeżeń. Profesjonalnie. Z czystym sumieniem polecam.

5 / 5 2018-05-30

Swietny kontakt, szybka realizacja zamowienia, polecam 100%

5 / 5 2018-05-28

profesjonalna obsługa i szybka realizacja, firma godna polecenia.

4 / 5 2018-05-28

Bardzo profesjonalna obsługa. Kontakt na każdym etapie zamówienia, nawet po dostarczeniu przesyłki, co mnie mile zaskoczyło.

5 / 5 2018-05-27

Polecam

5 / 5 2018-05-26

Rewelacyjny kontakt i bardzo szybka przesyłka. W niespełna dwie godziny po zamówieniu dotarła wiadomość z wszelkimi informacjami, a towar został wysłany w następny dzień roboczy. Nie trzeba dodawać, ale dodam - oczywiście wszystko zgodnie z zamówieniem. Bardzo polecam.

4 / 5 2018-05-25

Pozytywnie oceniam goldco.pl. Bardzo dobry kontakt. Przesyłka świetnie zapakowana. Trochę mylący jest opis "dostawa natychmiastowa do 7 dni roboczych". Czas dostawy był jednak przyzwoity. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-05-19

Wszystko oceniam pozytywnie, transakcja przebiegła bez żadnych problemów. Widać zainteresowanie Sprzedającego na każdym etapie realizacji zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-05-18

100% zadowolenia z transakcji. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-05-18

Szybko i profesjonalnie!

4 / 5 2018-05-11

Korzystalem z oferty 2 razy i zapewne nie ostatni.

4 / 5 2018-05-10

Swietny kontakt, mailowo smowy - daje poczucie bezpieczenstwa. Towar 1 klasa.

5 / 5 2018-05-09

Profesjonalne podejście i obsługa. Przyjazna strona internetowa, godna podkreślenia łatwość kontaktu telefonicznego.

5 / 5 2018-05-08

Transakcja bez problemów. Polecam!

5 / 5 2018-05-02

Jak zwykle PEŁEN PERFEKCJONALIZM. POLECAM I DZIEKUJE

5 / 5 2018-04-29

Bardzo wysoka jakość w wielu aspektach. Ponieważ to kolejne zamówienie potwierdza to fakt trzymania wysokiego poziomu przez dłuższy czas. Same superlatywy.

4 / 5 2018-04-22

Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Jako klient byłem prowadzony na każdym etapie transakcji. Odpowiedzi na pytanie udzielane natychmiastowo i w sposób wyczerpujący. Kupno złota przez internet jest ryzykowne samo w sobie ale sklep i jego właściciel dba o to aby ryzyko minimalizować. Daję szybkość realizacji na szybko ponieważ była zgodna z podaną przez sklep. Chociaż przymiotnik "natychmiastowa" trochę się kłóci z "do 7 dni". 7 dni w przypadku złota to rzecz zrozumiała

5 / 5 2018-04-21

To nie pierwsze zakupy u Pana Piotra. Polecam i zawsze będę polecal. Pelen profesjonalizm

5 / 5 2018-04-17

Profesjonalne podejście do klienta na każdym etapie realizacji zamówienia.Wyczuwalna troska o jakość i zadowolenie klienta. Zdecydowanie polecam wszystkim zainteresowanym.

5 / 5 2018-04-16

krotko-Wzorcowy

5 / 5 2018-04-11

Szybko i profesjonalnie. Polecam!

5 / 5 2018-04-08

Szybko i fachowo. Polecam.

5 / 5 2018-03-31

mimo różnych wątpliwości wszystko zorganizowane perfekcyjnie, bezpiecznie i terminowo

5 / 5 2018-03-20

Polecam serdecznie

5 / 5 2018-03-18

Bardzo dobry

5 / 5 2018-03-16

Po raz trzeci udana transakcja. Polecam!

5 / 5 2018-03-13

Bardzo sprawna obsługa na wysokim poziomie. Sklep na pewno godny polecenia.

5 / 5 2018-03-11

Bardzo dobra obsługa.Polecam

5 / 5 2018-03-08

kontakt i realizacja na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-03-06

Trudno wyobrazić sobie lepszą obsługę. Doskonały kontakt, doradztwo, a nawet zdjęcie z procedury pakowania paczki przesłane na maila. Towar najwyższej klasy i oczywiście oryginalny. Dziękuję i na pewno jeszcze skorzystam z oferty.

5 / 5 2018-03-06

Profesjonalne podejscie do klienta, Szybka wysylka, bardzo dobry kontakt , fachowe doradztwo co do przechowywania zakupionego towaru

4 / 5 2018-03-06

Bardzo dobry kontakt, realizacja w terminie. Polecam

4 / 5 2018-03-05

Polecam. Zachęcam do zakupów.

5 / 5 2018-03-04

super

4 / 5 2018-03-01

Kupuje od dawna i jestem mega zadowolona.

4 / 5 2018-02-25

Szybko, sprawnie, godny polecenia

5 / 5 2018-02-25

Jest w porządku

4 / 5 2018-02-22

Wszystko ok.

5 / 5 2018-02-22

wszystko zgodnie z opisem. polecam!

5 / 5 2018-02-21

Bardzo polecam:)

5 / 5 2018-02-18

Jestem zadowolony z transakcji.

5 / 5 2018-02-15

Jestem w pełni usatysfakcjonowany precyzją identyfikacji produktu jak i samym towarem a także fachowością przeprowadzonej transakcji.

5 / 5 2018-02-14

Pełen profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt. Wysyłany towar odpowiednio zabezpieczony, a przesyłka monitorowana. Produkt zgodny z opisem. Zapewnienia opisane na stronie internetowej sklepu również dopełnione. Zaufałem i się nie zawiodłem. POLECAM.

4 / 5 2018-02-13

Profesjonalne podejscie do klienta sklep na najwyższym poziomie szybko, miło, sprawnie polecam

5 / 5 2018-02-03

super sklep , wszystko profesjonalne , polecam w 100%

5 / 5 2018-02-01

Firma godna zaufania, pełen profesjonalizm jeśli chodzi o przebieg transakcji jak i podejście do klienta. Polecam i pozdrawiam.

4 / 5 2018-02-01

Solidny sklep. Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-01-31

bardzo dobra

5 / 5 2018-01-24

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-01-20

Profesjonalnie pod każdym względem.

4 / 5 2018-01-16

transakcja przebiegła bezproblemowo

4 / 5 2018-01-14

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie

5 / 5 2018-01-13

OK

5 / 5 2018-01-08

bardzo rzetelne i profesjonalne podejście do sprawy , dyskretnie zapakowane , szczerze polecam ,

4 / 5 2018-01-05

Bardzo rzetelne podejście do klienta, na bieżąco, na każdym etapie, informacje na temat realizacji zamówienia. Na pewno ponownie skorzystam z usług Goldco w przyszłości, polecam

5 / 5 2018-01-04

Profesjonalna obsługa, a co najważniejsze, gwarantująca bezpieczeństwo przeprowadzanej transakcji. Dokładne śledzenie całego procesu sprzedaży. Korespondencja @ + telefoniczna, dla pewności przeprowadzanej transakcji. Gorąco polecam. Kupowałem w różnych miejscach i nigdzie nie ma takiej dbałości o poczucie bezpieczeństwa klienta, jak w firmie Goldco.pl

5 / 5 2017-12-26

Wszystko pod osobistą kontrolą Pana Piotra,od początku aż do dostarczenia -perfekcja i profesjonalizm....Drugie moje zamówienie w Goldco i nie ostatnie....

5 / 5 2017-12-24

Jestem pod wielkim wrażeniem - mimo niskiej wartości transakcji (jak na profil sklepu) przesyłka została doskonale zabezpieczona, dostarczona przed ustalonym terminem, wcześniej otrzymałem informację o terminie przesyłki, która dodatkowo została jeszcze potwierdzona dzień przed oraz w dniu doręczenia. Wszystko ładnie zapakowane, transakcja zabezpieczona w 200%. Polecam każdemu.

5 / 5 2017-12-22

Jestem zadowolony z zakupu i obsługi

5 / 5 2017-12-09

Profesjonalna obsługa. Wzorowy kontakt z kupującym. Polecam.

5 / 5 2017-12-08

Transakcja przebiegła pomyślnie. Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-12-07

Profesjonalne podejście do klienta i informacje o statusie przesyłki na każdym kroku. Polecam!! :)

4 / 5 2017-12-06

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-12-03

Realizacja zamówienia b. szybka, zgodna z przyrzeczeniami sklepu, a właściwie właściciela. Można tylko polecić innym klientom zakupy w tak dobrej placówce.

5 / 5 2017-11-24

Jestem zadowolony z profesjonalnej obsługi

5 / 5 2017-11-23

To już moje kolejne zakupy w firmie GOLDCO SA. Wszystko w jak najlepszym porządku. Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie. Towar jak najbardziej zgodny z opisem.

4 / 5 2017-11-04

Pozytywna

5 / 5 2017-11-04

Witam. Sklep Goldco wywiązał się z realizacji zamówienia i dostawy fenomenalnie. Dziękuję i do następnej realizacji. Pozdrawiam

4 / 5 2017-10-30

bardzo dobra profesjonalna obsługa - polecam

5 / 5 2017-10-28

Pełen profesjonalizm na każdym etapie realizacji zamówienia. Polecam każdemu. Dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2017-10-25

sprawnie i z nalezyta dbaloscia o klienta. polecam

4 / 5 2017-10-21

Wszystko ok, profesjonalnie.

5 / 5 2017-10-17

Wyjątkowo profesjonalna obsługa. Gorąco polecam!!

4 / 5 2017-10-16

Szybko,rzetelnie , co najważniejsze nie lekceważą klienta ! Polecam .

5 / 5 2017-10-11

Co tu dużo pisać Wszystko na WYSOKIM poziomie

4 / 5 2017-10-09

Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, terminowa wysyłka i towar, moneta zgodna z opisem :-) polecam GoldCo każdemu :-)

5 / 5 2017-10-06

Bardzo dobra obsługa, polecam!

5 / 5 2017-09-30

Jak dla mnie wszystko na najwyższym poziomie. Jest to jedna z firm którą można podawać jako przykład.

4 / 5 2017-09-29

Polecam sklep, świetne ceny i obsługa.

4 / 5 2017-09-24

Pełen profesjonalizm. Po potwierdzeniu zamówienia otrzymałem informację o przewidywanym terminie wysyłki. W przeddzień wysyłki info ze zdjęciami. Przesłany numer listu przewozowego i w dniu odbioru przypomnienie wraz z numerem do kuriera. Absolutnie godna polecenia firma.

5 / 5 2017-09-23

Jak zwykle rewelacja

5 / 5 2017-09-23

Obsługa profesjonalna, Polecam!

5 / 5 2017-09-22

Bardzo udane zakupy

4 / 5 2017-09-20

Bezproblemowe zakupy. Obsługa na wysokim poziomie. Polecam.

5 / 5 2017-09-14

super sklep!!!

5 / 5 2017-08-31

Profesjonalne podejście, doskonała obsługa, wysoka jakość. Polecam.

5 / 5 2017-08-29

Profesjonalna i rzetelna obsługa!!!!!!!!

5 / 5 2017-08-28

Sklep internetowy dobrze zaprojektowany - chodzi o łatwość obsługi. Czas dostawy terminowy, towar zapakowany wyjątkowo solidnie. Czyli polecam.

4 / 5 2017-08-26

Kolejne, bardzo udane zakupy już za mną:) polecam...

5 / 5 2017-08-24

Jak zawsze solidnie. Polecam.

5 / 5 2017-08-22

Wzorcowy sklep, profesjonalne podejście do klienta, rzetelna informacja na każdym etapie realizacji zamówienia, co przekłada się na poczucie bezpieczeństwa i pełnej satysfakcji klienta. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność.

4 / 5 2017-08-20

wszystko w porządku, miły i konkretny sprzedawca

Rzetelne opinie o Goldco.pl

Goldco.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://goldco.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 71 750 90 81

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie