Kategorie: / Hobby

Goldenmark.com Opinie Klientów

średnia ocen: 4.59
opinie o Goldenmark.com
5 / 5 2019-03-25

Obsługa na najwyższym poziomie. Szybka wysyłka. Towar dobrze zabezpieczony i zgodny z opisem.

5 / 5 2019-03-24

Transakcja przebiegła pomyślnie, świetny kontakt ze sprzedającym, zamówienie wysłane w terminie. Polecam!

5 / 5 2019-03-18

Bardzo dobra informacja o każdym etapie przetwarzania zlecenia. Szybka wysyłka. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2019-03-17

Profesjonalna obsługa, polecam.

5 / 5 2019-03-17

Jestem zadowolony z transakcji,polecam Ten sklep.

5 / 5 2019-03-13

Przesylka zostala wlozona do skrzynki pocztowej. Myslalem, ze bede musial odebrac na poczcie za pokwitowaniem, poniewaz byla warta kilkaset zlotych.

5 / 5 2019-03-06

super

4 / 5 2019-03-05

Wszystkie zapowiedzi zostały wykonane zgodnie z zapowiedzią firmy. Przesyłkę otrzymałem po 30 dniach (termin był do 45 dni). Całość zachęca do kontynuowania zakupów. Zdz.

4 / 5 2019-03-01

POLECAM :)

5 / 5 2019-02-28

Polecam

5 / 5 2019-02-27

Jest OK

5 / 5 2019-02-26

Kolejny już zakup w sklepie. Wszystko bezproblemowo. Przyśpieszono nawet dostawę zamówienia dla mojej wygody. Polecam.

4 / 5 2019-02-26

ok

5 / 5 2019-02-21

Konkretnie, szybko, bez wciskania kitu - wszystko tak jak powinno być :)

4 / 5 2019-02-20

Myślę, że warto od czasu doczasu zajrzeć do sklepu i coś tam wybrać.

4 / 5 2019-02-09

Profesjonalnie

5 / 5 2019-02-08

Monety jak zawsze piękne .

5 / 5 2019-02-06

RZETELNA FIRMA.

5 / 5 2019-02-06

Super. Polecam

4 / 5 2019-01-29

Sklep bardzo rzetelny

5 / 5 2019-01-28

Wszystko OK. Szybko, Sprawnie, Rzetelnie. Polecm

5 / 5 2019-01-25

WSZYSTKO OK !!

5 / 5 2019-01-21

Wszystko załatwione na najwyższym poziomie. Do każdego produktu certyfikat, 24h po zaksięgowaniu wpłaty produkty były już u mnie. Mogę polecić z czystym sumieniem.

4 / 5 2019-01-20

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam.

4 / 5 2019-01-19

Produkt zgodny z opisem

5 / 5 2019-01-17

Solidna firma

4 / 5 2019-01-16

Perfekt

4 / 5 2019-01-15

polecam

5 / 5 2019-01-15

Pięknie wykonany produkt

5 / 5 2019-01-11

sprzedawca godny zaufania,jestem stałą klientką....

5 / 5 2019-01-07

Wszystko okej

5 / 5 2019-01-05

Moneta w stanie idealnym. Transakcja przeprowadzona sprawnie. Bardzo dobry kontakt na każdym etapie zamówienia. POLECAM.

5 / 5 2019-01-03

Profesjonalizm i fachowość.

2 / 5 2018-12-30

Nie polecam! wybrałem 15 dniową opcje dostawy towaru, a otrzymałem przesyłkę po ponad 30 dniach!

4 / 5 2018-12-26

Bardzo szybko i sprawnie zrealizowana przesyłka Polecam innym Kupującym

5 / 5 2018-12-23

solidna firma

5 / 5 2018-12-22

Godny polcenia- wszystko O.K.

5 / 5 2018-12-21

Pełny profesjonalizm, polecam

1 / 5 2018-12-19

Odradzam firme Zlozylem dwa zamowienia .Dzis miala byc awizowana dostawa zamowienia.Pracownicy oddzialu w Bydgoszczy unikaja kontaktu i mimo obietnicy oddzwonienia z info nt.dostawy ,nie oddzwaniaja.

4 / 5 2018-12-17

Wszystko odbywało się zgodnie z informacjami jakie podają

5 / 5 2018-12-17

Wszystko w nalezytym porzadku .Polecam !

5 / 5 2018-12-11

Wszystko w najlepszym porządku. Przesyła zgodna z informaciami na stronie do profilu polecam mennice wrocławską wszystkim kupującym

4 / 5 2018-12-10

Kilkakrotnie korzystałem z usług tego dystrybutora. Jak dotąd mnie nie zawiódł

5 / 5 2018-12-08

tranzakacja przeprowadzona szybko bez problemow

4 / 5 2018-12-05

Szeroki wybór i przystępne ceny, na pewno jeszcze nie raz będę dokonywał zakupów w tym sklepie. Polecam serdecznie

4 / 5 2018-12-02

OK

5 / 5 2018-12-02

Polecam tą Mennica.

5 / 5 2018-12-01

NA DODATEK DODAJĄ CERTYFIKAT DO KAŻDEGO TOWARU.

4 / 5 2018-11-30

Oryginalny prezent ślubny udany, sztabka wykonana perfekcyjnie, kontakt na plus, czas realizacji trochę za długi, ale ogólnie bardzo polecam

5 / 5 2018-11-11

Realizacja zamówienia nastąpiła sprawnie, dyskretnie i zgodnie z przyjętym planem. Gorąco polecam dokonanie zakupów w tym sklepie. Grzegorz Tuliszka

5 / 5 2018-11-06

Polecam

5 / 5 2018-11-06

Wszystko sprawnie

5 / 5 2018-11-06

wszystko git, bardzo szybka realizacja

4 / 5 2018-11-05

Polecam

5 / 5 2018-11-02

Jestem nowym klientem. Dotychczas zamówiłem dwie nieduże przesyłki. Pierwsza była zrealizowana super, ale w drugiej nie było certyfikatów do monet. Byłem przekonany, że certyfikaty będą załączane do każdej przesyłki.

5 / 5 2018-11-02

pełny profesjonalizm - polecam

5 / 5 2018-10-24

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-10-24

Polecam ten sklep

4 / 5 2018-10-21

Zgodność towaru 100%

5 / 5 2018-10-21

Polecam !!

4 / 5 2018-10-20

Wszystko OK

5 / 5 2018-10-19

Po raz kolejny udany zakup. polecam w 100%

3 / 5 2018-10-13

Okay...

4 / 5 2018-10-08

bardzo konkretny

5 / 5 2018-10-02

Zamówienie zrealizowane szybko, bezpłatna przesyłka z okazji dnia bez kosztów przesyłki. Oby takich było więcej w ciągu roku.

4 / 5 2018-09-23

Obsługa godna polecenia

5 / 5 2018-09-17

Wspaniały kontakt. Zerowe problemy. Wszystko sprawnie i szybko. Odpowiadają na każde najdrobniejsze pytanie. Jak najbardziej polecam i wiem że to nie są moje ostatnie zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-14

super sklep,natychmiastowa realizacja ,powiadomienia .. szczerze polecam :-)

4 / 5 2018-09-12

Doskonały kontakt ,wysyłka w zaplanowanym dniu .serdecznie polecam .

5 / 5 2018-09-11

Wszystko w jak najlepszym porządku zgodnie z ofertą

5 / 5 2018-09-06

Same pozytywne wrażenia. Wszystko w tym sklepie działa bez zarzutu.

5 / 5 2018-09-01

Extra

5 / 5 2018-08-29

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-08-29

Transakcja przebiegła bez problemu. Polecam zakup w Mennicy Wrocławskiej.

5 / 5 2018-08-27

Rewelacja. Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-08-26

Bardzo profesjonalny i sprawdzony sklep. Doskonała obsługa oraz towary najwyższej jakości. Polecam.

4 / 5 2018-08-16

ok

5 / 5 2018-08-14

solidny,profesjonalny,dyskretny i bezpieczny

5 / 5 2018-08-11

bardzo dobra obsl szybka dostawa polecam

5 / 5 2018-08-11

Polecam

5 / 5 2018-08-04

Bardzo szybka wysyłka, dobrze zabezpieczona. Korzystne ceny na rynku. Polecam!

5 / 5 2018-08-03

polecam:)

5 / 5 2018-07-31

transakcja przebiegła pomyślenie , odbiór złota w oddziale bez problemowy i na czas

5 / 5 2018-07-31

Jestem zadowolona z zakupu. Joanna Kasprzak

4 / 5 2018-07-31

Przesyłka spóźniona ale dostałam za to piękny gratis,srebrna monetę o wadze 1 uncji.w ramach przeprosin.Firma szanuje klienta

4 / 5 2018-07-30

Uczciwi.... Chociaż opóźniona była wysyłka towaru.

4 / 5 2018-07-24

Fajny sklep ale szkoda że nie mogłem odebrać monety w oddziale (dodatkowe 15 zł za kuriera zmniejsza opłacalność)

4 / 5 2018-07-21

Bardzo sprawna wymiana walut

5 / 5 2018-07-19

ok

5 / 5 2018-07-14

Szybko, sprawnie

5 / 5 2018-07-05

Szybko , sprawnie i na temat - polecam. aha i dostałem kupon na 10% rabatu po pierwszym zamówieniu. Polecam i Pozdrawiam

5 / 5 2018-07-03

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2018-06-28

Jak najbardziej polecam Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka

5 / 5 2018-06-26

Wszystko wg ustalen, polecam

5 / 5 2018-06-23

Ok

4 / 5 2018-06-22

Jestem zadowolony.

4 / 5 2018-06-19

Wysoka ocena za realizacje zamówienia przez MW

5 / 5 2018-06-18

Kolejna już transakcja w mennicy wrocławskiej. Wszystko według opisu, terminowo i bez potknięć.

4 / 5 2018-06-18

Szybko, dostawa wyznaczonej porze

5 / 5 2018-06-16

Profesjonalny sklep - pełna dyskrecja towar zapakowany super - kontakt z klientem bardzo dobry - polecam sklep

5 / 5 2018-06-15

Jak dotąd jestem zadowolona z zakupów. Polecam

5 / 5 2018-06-13

Świetna i bezpieczna współpraca.

5 / 5 2018-06-11

Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem w określonym terminie. Profesjonalna i miła informacja w trakcie realizacji zamówienia. Polecam .

2018-06-10

Czwarte zamówienie i trzecie złamanie terminu dostawy. Podejrzewam jakieś klopoty tego dystrybutora i sugeruję ostrożność. Ostatniego zamówienia nadal nie zrealizowano, choć właśnie minął tydzień. Innymi słowy, trudno cokolwiek planować przy takiej "solidności". Czyżby zbliżające się bankructwo?

5 / 5 2018-06-04

Znakomity

4 / 5 2018-06-04

Wszystko tak jak powinno być.

4 / 5 2018-06-02

Bardzo miły kontakt i kompetentna obsługa. Monety naprawdę dobrej jakości :)

4 / 5 2018-05-30

obsługa profesjonalna.

5 / 5 2018-05-24

Idealny

4 / 5 2018-05-23

Otrzymałam przesyłkę dokładnie 15 dnia roboczego ( ani troszkę wcześniej :)). Koperta oznaczona taśmą "GOLDENMARK" wskazuje na zawartość, przez co nie jest anonimowa. Poza tym wszystko w jak najlepszym porządku. Dziekuję

5 / 5 2018-05-18

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-05-18

jestem zadowolona

4 / 5 2018-05-15

Bez zastrzeżeń. Polecam ;)

5 / 5 2018-05-11

wszystko w jak najlepszym porządku

4 / 5 2018-05-07

Strona sklepu czytelna i łatwa w obsłudze.

5 / 5 2018-05-06

Wszystko super szybko bez żadnych problemów jak zawsze... POLECAM

5 / 5 2018-04-24

Polecam wszystkim tego sprzedającego wszystko na czas i dobrze zapakowane.Excellent seller 100% positives.

4 / 5 2018-04-18

Potrzebowałem towar na weekend i pomimo, że nie został wysłany w czwartek (z winy kuriera), to wysłano go w piątek z dostarczeniem na sobotę. Wszystko w najlepszym porządku, polecam

5 / 5 2018-04-14

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-04-09

Bardzo dobrej jakości towary w przystępnych cenach. Szybka wysyłka zakupionych przedmiotów.

5 / 5 2018-04-08

OK,polecam

5 / 5 2018-04-04

Wszystko w porządku . Rewelacja

5 / 5 2018-04-03

Bardzo szybka realizacja :) dobry kontakt i miła obsługa.

5 / 5 2018-03-29

jak zawsze 100%

5 / 5 2018-03-26

Jestem bardzo zadowolony z transakcji wszystko przebiegło zgodnie z umową, polecam . Żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-03-26

Szybko i skutecznie.

5 / 5 2018-03-23

Bardzo dobry

5 / 5 2018-03-10

super

4 / 5 2018-03-09

Konkretność oferty, jasność zamówienia, dobry kontakt z klientem, bezpieczny transport, terminowość zgodna z ustaleniami. Polecam jako wielokrotny klient

3 / 5 2018-03-08

sklep jak sklep.

5 / 5 2018-03-07

Wszystko szybko i profesjonalnie . Polecam sprzedawcę innym klientom !

2018-03-04

Wysoka ocena za realizacje zamówienia przez MW

4 / 5 2018-02-26

Fajne monety ale ceny wysokie

4 / 5 2018-02-19

Bardzo dobrze funkcjonująca instytucja.

5 / 5 2018-02-18

Opinia jak najbardziej na 5+ moneta Perth Mint: Lunar Małpka jest po prostu cudowna.

3 / 5 2018-02-14

jestem zadowolony z transakcji

5 / 5 2018-02-11

Jestem zadowolony z obslugi oraz z jakosci dostawy

5 / 5 2018-02-09

polecam 100%

4 / 5 2018-02-09

SKLEP OK.

5 / 5 2018-02-04

Bardzo dobry

5 / 5 2018-02-03

Ja osobiscie jestem bardzo zadowolony z propozycji handlowych ale nie juz za dobrze z forma platnosci . Chodzi o to ze na pewno dla wielu osob byloby bardzo wygodnie i komfortowo gdyby mozna bylo placic bezposrednio kartą platnicza VISA , MASTERCARD itp. oraz przez PayPal.

5 / 5 2018-02-03

Polecam zakup, 100 proc satysfakcji.

5 / 5 2018-02-02

Jak zwykle profesjonalnie i szybko

5 / 5 2018-01-29

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam sklep

5 / 5 2018-01-26

Jak zwykle na wysokim poziomie obsługa

5 / 5 2018-01-24

Szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-01-17

zdecydowanie polecam!

4 / 5 2018-01-16

całość przebiegła bardzo sprawnie

5 / 5 2018-01-16

Jestem bardzo zadowolony z obsługi oraz bardzo krótkiego czasu realizacji zamówienia!

5 / 5 2018-01-15

Szybka wysyłka

4 / 5 2018-01-11

Profesjonalna obsługa,polecam!

5 / 5 2017-12-28

Profesjonalna obsługa. Polecam.

4 / 5 2017-12-18

Bez negatywnych uwag

4 / 5 2017-12-17

Wszystko zgodnie z zamówieniem polecam

5 / 5 2017-12-17

Szybka wysyłka, dobrze zapakowane, jestem zadowolony.

5 / 5 2017-12-15

Bdobra obsługa ,zgodna z opisem.

4 / 5 2017-12-11

Dobrze

5 / 5 2017-12-11

Robiłem zamówienia 4 razy. Wszystko było super. POLECAM

4 / 5 2017-12-03

profesjonalna

5 / 5 2017-12-02

Wszystko w jak najlepszym porządku, co do dnia.

4 / 5 2017-12-01

Jestem zadowolony w100% . Polecam wszystkim .

5 / 5 2017-12-01

Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Polecam sklep.

4 / 5 2017-11-26

Towar wysłany zgodnie z terminarzem, stosownie opakowany. Polecam.

5 / 5 2017-11-26

rewelacja szkoda tylko ze tak daleko od Szczecina czekam na oddzial w Szczecinie

5 / 5 2017-11-17

Świetny diler złota. Kupuję tam od kilku lat i jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2017-11-16

Punktualność

5 / 5 2017-11-13

Bardzo profesjonalne podejście do klienta

5 / 5 2017-11-13

Szybka wysyła wzorowo zabezpieczona polecam wszystkim.

5 / 5 2017-11-12

Polecam!

4 / 5 2017-11-05

Żadnych zarzutów, dostałem przesyłkę w umówiony dzień, bezproblemowo. Bardzo przyjemnie się rozmawia z pracownikami mennicy. Polecam!

5 / 5 2017-11-04

Bardzo profesjonalna firma.

5 / 5 2017-10-30

polecam

5 / 5 2017-10-24

Zgodnie z oczekiwaniem.

5 / 5 2017-10-20

wszystko przebiegło sprawnie ,jestem zadowolona

5 / 5 2017-10-18

Bardzo solidna obsługa, terminowość, jakość.

4 / 5 2017-10-18

ok

5 / 5 2017-10-16

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-10-09

10/10

5 / 5 2017-10-08

Super

5 / 5 2017-10-07

Pełen profesjonalizm.

4 / 5 2017-10-07

Paczka nie dotarła w ciągu 48 godzin od zamówienia

5 / 5 2017-09-28

JESTEM BARDZO ZADOWOLONY

5 / 5 2017-09-21

bardzo dobry kontakt. Blyskawiczna przesylka.

5 / 5 2017-09-20

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-09-18

wszystko ok

5 / 5 2017-09-18

Każdy zakup u Państwa, to spotkanie z profesjonalizmem i obsługą na najwyższym poziomie. Dziękuję.

5 / 5 2017-09-14

Szybko, bezpiecznie, pięknie zapakowane

4 / 5 2017-09-13

Dobra.

4 / 5 2017-09-12

Wszystko w porządku

5 / 5 2017-09-11

Jestem bardzo zadowolona z Waszych usług. Dodam, że książkę którą zamówiłam była dostępna tylko w dwóch miejscach, w tym u Was. Polecam!

2017-09-09

Bardzo długo trzeba czekac na zamówiony towar, Przedpłata w połowie kwietnia a realizacja dopiero po 3 tygodniach.

5 / 5 2017-09-02

Bardzo rzetelnie. Towar zgodny z zamówieniem a realizacja w terminie wskazanym w ofercie. Oferta szeroka. Polecam. Sam pewnie kiedyś jeszcze skorzystam

2017-08-30

nie jasne reguły zakupu i zwrotu!

5 / 5 2017-08-22

Wszystko w porządku. Terminy dostaw utrzymane tak jak deklarowana. Punkt odbioru polecam - bardzo miła i fachowa obsługa. Znają odpowiedzi na wszystkie pytania dotyczące kruszcu.

4 / 5 2017-08-18

wysoki poziom transakcji.polecam.

5 / 5 2017-08-11

Profesjonalna obsługa . Polecam !

4 / 5 2017-08-09

Wszystko w porządku. Polecam

5 / 5 2017-08-08

Wypas

5 / 5 2017-08-08

Profesjonalona obsługa-polecam.

5 / 5 2017-08-07

Wszystko w porządku.

Rzetelne opinie o Goldenmark.com

Goldenmark.com

Siedziba
Wrocław

WWW
https://goldenmark.com/pl/

Email
[email protected]

Telefon
71 724 22 56

Komórka
717242256

Infolinia
801 000 478

Logowanie