Kategorie: / Nieruchomości / Usługi

GRZEGORZ DYKOWSKI LIDER TWÓJ DORADCA FINANSOWY Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 38
opinie o GRZEGORZ DYKOWSKI LIDER TWÓJ DORADCA FINANSOWY
5 / 5 2019-03-14

Polecam to biuro

5 / 5 2019-02-03

Biuro solidnie i sprawdzone bez zarzutów Polecam

5 / 5 2019-01-17

Najtańsze biuro nieruchomości w Lęborku. Dowiadywałam się u konkurencji w Metrohause i zażyczyli sobie za sprzedaż 6%, po negocjacjach zaproponowali 4%. Lider sprzedał moją nieruchomość w 4 dni i za 2% brutto. Szybka tania i fachowa obsługa z najtańszymi cenami w mieści gorąco polecam

5 / 5 2019-01-10

Firma solidna i utczciwa nie ma ukrytuch kosztów w odrożnieniu od konkurencji i nie pobierają faktycznie prowizji od kupującego.Mieszkania teńsze od konkurencji conajmniej o kilka tyś zł.Polecam

5 / 5 2018-12-31

Firma solidna uczciwa i sprawdzona. Rzetelnie podchodzą do sprzedaży i nie ukrywają kosztów tak jak to robią w konkurencji. Reklamują się iż nie pobierają prowizji od kupującego i faktycznie tak jest a nie jak u konkurencji , która również się tak reklamuje i dolicza prowizję do warności nieruchomości w skutek czego nieruchomości w konkrecji są o kilka tysięcy droższe. Reasumując firma godna zaufania polecam

5 / 5 2018-10-23

Polecam biuro Lider firma przeżnie działająca i bardzo szybko sprzedali moją nieruchomość

5 / 5 2018-10-21

Obzługa i cały proces sprzedaży mojego domu bez zarzutów. Profesjonalni i żeleni pośrednicy. Gorąco polecam usługi biura Lider

5 / 5 2018-10-13

Polecam usługi biura Lider

5 / 5 2018-09-09

Polecam firmę Lider. Miła i profesjonalna obsłucha, kompetentni pracownicy.

5 / 5 2018-08-28

Polecam usługi biura miał i profesjonalna obsługa pełna obsługa finansowa na miejscu bez zbędnych formalności. Profesjonalna pomoc w wyborze najkorzystniejszego kredytu.

5 / 5 2018-08-22

Firma super godna zaufania i polecenia. Miałem skomplikowaną sytuację prawna, ale dziku doradcą z Lidera szybko rozwiązałem swój kłopot i udało mi się dobrze sprzedać nieruchomość

5 / 5 2018-08-18

Polecam tą firmę jasne i przejrzyste zasady w umowie żadnych niespodzianek i niedomówień.

5 / 5 2018-08-08

Super obsługa i najtańsza prowizja polecam.

5 / 5 2018-05-19

Polecam usługi firmy Lider miła kompetentna obsługa profesjonalna obsługa w zakresie sprzedaży nieruchomości i doradztwa kredytowego. Gorąco polecam

5 / 5 2018-04-30

Solidny, profesjonalny pośrednik -kupując w Liderze mieszkanie nie płaciłem prowizji. Uzyskałem najtańszy kredyt, porównali mi oferty ponad 20 banków. Dostałem zestawienie ofert do domu abym mógł wybrać sobie najciekawszą ofertę. Wszystkie formalności z kredytem i zakupem załatwiłem na miejscu w biurze. Zaledwie w tydzień mieszkanie było moje. Biuro godne polecenia, mili, rzetelni i kompetentni pracownicy.

2018-04-17

Zupełnie inne podejście do klienta uczciwe i bez żadnych kombinacji , przejrzyste zasady i miła obsługa.

5 / 5 2018-04-16

Nic dodać nic ująć firma profesjonalna i godna polecenia

5 / 5 2018-04-01

Polecam usługi tego pośrednika wszystkie formalności załatwiłem szybko i sprawnie

2018-03-16

Uczciwi doradcy uczciwe biuro bez zbędnej ściemy jak w jednej z pseudo sieciówki w której pobierają prowizję od 4-6%

2018-03-16

Bardzo chętnie polecam usługi biura Lider poziom obsługi rewelacyjny

5 / 5 2018-02-11

Polecam biuro Lider rewelacyjnie pomogli mi uzyskać kredyt mieszkaniowy i uzyskałem pomoc w zakupie nieruchomości . Bardzo chętnie polecam biuro jestem bardzo zadowolony z mieszkania, z kredytu i obsługi biura.

5 / 5 2018-01-27

Polecam firmę Lider jestem zadowolony z usług tego pośrednika

5 / 5 2018-01-21

Polecam usługi tego pośrednika , sprawna szybka obsługa, najtańsza firma bez ukrytych kosztów.

5 / 5 2018-01-17

Super biuro fajni ludzie polecam ich usługi

5 / 5 2018-01-13

Polecam usługi biura Lider. Posiadają największą bazę nieruchomości w powiecie co wiąże się z szeroką gamą nieruchomości . Zanim się zdecydowałem na zakup mojego mieszkania oglądałem nieruchomości u różnych pośredników jednakże przy tak niewielkim wyborze u konkurencji Lidera nie miałem z czego wybrać , również dosługa klienta w pozostałych biurach pozostawiała wiele do życzenia. W Liderze zanim się zdecydowałem na zakup obejrzałem ponad dziesięć nieruchomości. Spotkałem się u nich z miłą i profesjonalną obsłucha no i nie ukrywam lubię mieć wybór. Konkurencja musi jeszcze sporo nadrobić aby dorównać temu pośrednikowi

5 / 5 2017-12-27

Biuro gorąco polecam szybko sprzedałam swoją nieruchomość i otrzymałam wyższa kwotę niż wcześniej zakładałam. Polecam

5 / 5 2017-12-18

Bardzo dobra współpraca z biurem miła i fachowa obsługa. Profesjonalna pomoc doradcy kredytowego z 13-letnim doświadczeniem w wyborze najkorzystniejszego kredytu. Pełna obsługa kredytowa na miejscu w biurze bez konieczności biegania po bankach lub innych pośrednikach. Śmiało polecam

5 / 5 2017-12-14

Plecem tą firmę zgodnie z obietnicą szybko sprzedali moją nieruchomość i miałem wolą rękę mogłem również sam ją sprzedać bez żadnych kosztów. Zgodnie z tym co obiecywali pobierają prowizję tylko i wyłącznie za efekt i to najtańszą w mieście.

5 / 5 2017-11-26

Polecam miła i kompetentna obsługa

5 / 5 2017-11-14

Polecam firmę Lider szybka i profesjonalna sprzedaz mojej nieruchomosci za konkuręcyjną prowizję.

2017-11-01

Pośrednik godny polecenia solidny i uczciwy

5 / 5 2017-10-21

Biuro godne zaufania i polecenia z pełną obsługą doradcy finansowego w biurze. Profesjonalne doradztwo kredytowe z 12 letnim doświaedczeniem i szeroką gamą kredytów

2017-10-19

Bardzo chętnie polecam usługi firmy Lider

5 / 5 2017-10-08

Profesjonalna i tania firma, sprzedali moje mieszkanie w tydzień za przyzwoite pieniądze. Najtańsza firma w Lęborku i faktycznie nie pobrali prowizji od kupującego, żadnych ukrytych kosztów. Firma godna polecenia w 100% gorąco polecam usługi Lidera.

5 / 5 2017-09-30

Polecam Biuro Nieruchomości Lider Biuro godne zaufania

5 / 5 2017-09-13

Firma solidna profesjonalna i uczciwa polecam

5 / 5 2017-08-29

Polecam usługi biura Lider sprzedali mój dom w zaledwie 2 dni od wystawienia oferty. Znaleźli mi klienta z gotówką i całą operację zamknęliśmy w niecały tydzień

5 / 5 2017-08-27

Polecam usługi tego biura

5 / 5 2017-07-25

Polecam Biuro Nieruchomości Lider miał i fachowa obsługa. Szybko sprzedali moją nieruchomość bez komplikacji

5 / 5 2017-07-18

Miła fachowa kompetentna obsługa- Najlepsze i najtańsze biuro w Lęborku -Polecam

5 / 5 2017-07-06

Polecam usługi biura Lider. Szybko sprzedali moją nieruchomości za bardzo dobre pieniądze i niewielką prowizję. Firma godna zaufania i kompetentna obsługa

5 / 5 2017-06-01

Polecam usługi biura Lider. Kupiłem za ich pośrednictwem ładne mieszkanie bez dodatkowych kosztów i prowizji. Uzyskałem również kredyt hipoteczny za pośrednictwem biura bez zbędnych formalności wystarczył tylko dowód osobisty i zaświadczenie o zarobkach. Miła fachowa i sprawna obsługa polecam z czystym sumieniem

2017-05-15

Nic dodać nic ująć biuro godne zaufania i polecenia innym.

5 / 5 2017-05-08

Polecam biuro jasne i przejrzyste zasady współpracy, żadnych niedomówień i kombinacji .

Rzetelne opinie o GRZEGORZ DYKOWSKI LIDER TWÓJ DORADCA FINANSOWY

GRZEGORZ DYKOWSKI LIDER TWÓJ DORADCA FINANSOWY

Siedziba
Lębork

WWW
http://www.nieruchomosci-lider.pl

Email
[email protected]

Telefon
598622536

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie