Kategorie: / Hobby / Sport / Turystyka i wypoczynek / Usługi

GSTEAM.PL Opinie Klientów

4.80/5.00 - ilość ocen: 64
opinie o GSTEAM.PL
5 / 5 2019-03-01

Profesjonalizm i pasja

5 / 5 2019-02-11

Polecam serdecznie

5 / 5 2019-02-07

Świetny wyjazd, szkolenie, doskonała organizacja, super atmosfera.

5 / 5 2019-02-01

Pozytywna. Polecam bez zastrzeżeń

5 / 5 2019-01-21

Dobra organizacja. Super podejście szkoleniowe do dzieciaków :)

5 / 5 2018-12-24

Wspaniałe towarzystwo , opieka nad dziećmi , instruktorzy na najwyższym poziomie .

5 / 5 2018-12-13

OK

5 / 5 2018-11-09

100 PROCENT-GWARANCJA SZYBKO I NA TEMAT POLECAM

5 / 5 2018-10-08

Super ekipa !!!

5 / 5 2018-09-28

Wyjazd spełnił moje, nazwijmy to, życzenia.

5 / 5 2018-09-28

Profesjonalna organizacja szkolenia narciarskiego dla dzieci z videoanalizą, bardzo dobrze przygotowane zawody, instruktorzy o wysokich umiejętnościach szkoleniowych i pedagogicznych.

5 / 5 2018-08-30

Nocleg i lokalizacja zgodna z opisem. Dobra kadra instruktorska. Polecam

3 / 5 2018-08-30

Szkółka i szkolenie narciarskie zorganizowane rewelacyjnie. Mam zastrzeżenie , co do jakości noclegów i dostosowania miejsc hotelowych oraz wyżywienia dla rodzin z dziećmi.

5 / 5 2018-08-17

Nie mam żadnych zastrzeżeń, szkolenie na wysokim poziomie, dostosowane do wieku, kondycji i umiejętności dzieci, dzięki temu dziecko bardzo polubiło jazdę na nartach i nie chciało wracać do domu ;) napewno powtórzymy !

5 / 5 2018-08-16

super, pełny profesjonalizm, urozmaicone zajęcia, na pewno będziemy chcieli w przyszłości korzystać z Waszych usług.

5 / 5 2018-08-09

Pierwszy raz skorzystałem ze szkolenie oferowanego przez GSTeam. Całą rodziną jesteśmy zachwyceni. Wszystko na 100%. Za rok też na pewno pojedziemy!

4 / 5 2018-08-08

Super ekipa polecam na wyjazd rodzinny

4 / 5 2018-08-06

Jesteśmy b. zadowoleni z wyjazdu, z całą pewnością możemy polecić tą firmę. Jedyne zastrzeżenie, jest takie, że grupy dlaj najmłodszych narciarzy były większe, niż te wcześniej deklarowane.

5 / 5 2018-08-05

Profesjonaliści w każdym calu, a przy tym mili i ciekawi ludzie. Bardzo pomocni nie tylko na stoku, ale też gdy potzreba coś załatwić w hotelu. Czekamy na ofertę na przyszły sezon, bo na bank jedziemy:)

5 / 5 2018-07-23

">TEST

5 / 5 2018-06-30

">TEST

5 / 5 2018-06-22

Jakość obsługi na najwyższym poziomie. Profesjonalne podejście do szkolenia z ogromną dozą dobrej zabawy i miło spędzonego czasu. Odpoczynek / szkolenie z GS Team to czysta przyjemność. Dobór kadry podczas szkoleń na najwyższym poziomie. Polecam.

5 / 5 2018-06-17

Pełny profesjonalizm! tak trzymać!

5 / 5 2018-05-29

Recomended

5 / 5 2018-05-24

GSteam.pl znam od początku działalności (a część zarządu nawet jeszcze wcześniej). Szczególnie w sportowych grupach - Marta, Konrad, gościnnie Ania czy Dagmara, to pierwsza klasa w Polsce. Wszyscy z doświadczeniem nie tylko trenerskim, pucharowym czy olimpijskim; Połączenie solidności (i bezwzględnności w ocenie podczas szkolenia!) z cudowną atmosferą jest nie lada sztuką. Z jednej strony śmichy-hihy, z drugiej tyczki o świcie już stoją, a naprawdę poważna rozgrzewka niejednemu już uratowała kolana i szyję. Pełen profesjonalizm, super klimat i brak masówki: rezerwujcie wcześniej!

4 / 5 2018-05-23

Polecam wyjazdu z GS team

5 / 5 2018-05-22

firma profesjonalna, rzetelna i kreatywna - polecam

5 / 5 2018-05-21

11 lat wspólnych wyjazdów ! Nic więcej nie trzeba dodawać !

5 / 5 2018-04-23

Polecam każdemu, kto chce się nauczyć jeździć na nartach albo doskonalić swoje umiejętności. Opieka instruktorska na najwyższym poziomie : )

4 / 5 2018-04-09

Bardzo dobra,rzeczywiscie godna polecenia,swietni instruktorzy!

4 / 5 2018-04-07

Trzeba pilnować aby usługa została wykonana zgodnie z ofertą, ale można się porozumieć bezkonfliktowo.

5 / 5 2018-04-01

Super. Trochę mało piją, ale wiadomo, w pracy nie wypada...

4 / 5 2018-03-27

Wyjazd narciarski był super - świetnie zaplanowany, super instruktorzy, bardzo dobre hotele i świetna atmosfera - dla dzieci i dorosłych. Dobry kontakt z organizatorami przed i po wyjeździe. Jedynie co mogłoby pomóc to trochę lepsze informacje przed wyjazdem - przypomnienia o płatnościach, terminach i adresach w bardziej przyjaznej formie. Realnie obsługa jest świetna, ale może być jeszcze lepsza. GSTEAM wysłał zdjęcia po wyjeździe i robią coś co jest nietypowe - czyli po sprzedaży cały czas dbają o klienta. Ja już rezerwuję z nimi wyjazd na kolejny rok.

5 / 5 2018-03-24

Bardzo profesjonalnie i z dużym zaangażowani realizują swoją ofertę. Widać pasję i kreatywność w zajęciach szkoleniowych. To wspaniały zespół instruktorów narciarstwa

4 / 5 2018-01-30

Udany wyjazd, profesionalne podejscie do klijenta.

5 / 5 2018-01-25

opinia na podstawie 1 tygodnia szkolenia w Kronplatz (bez pobytu hotelowego - wydawał się nam zbyt daleko położony od stoku); 2 osoby dorosłe (amatorska jazda) i 3 dzieci (kilka-kilkanaście lat) PLUSY: rewelacyjne szkolenie narciarskie; pełny profesjonalizm i dbałość o szczegóły w organizacji zajęć i czasu po zajęciach; miłe niespodzianki w postaci rejestracji wideo i analizy nagrań treningowych; rezerwacja stoków dla Szkoły; wielki przeskok w stosunku do włoskich i austriackich treningów w j. obcym; dbałość o dobrą atmosferę w grupie; zawody narciarskie ostatniego dnia - slalom z precyzyjnym pomiarem czasu; MINUSY: czasami zbyt ambitne podejście do szkolenia starszych dzieci; całkowicie wypełniony czas, brak 1-2 pełnych dni na zjazdy z dziećmi (w przyszłym roku wydłużymy pobyt); Minusy są niewielkie i nie umniejszają całości; w przyszłym roku powtórzymy !!!

4 / 5 2018-01-16

W przyszłym roku bankowo jedziemy-a więc opinia lepiej niż dobra.

5 / 5 2018-01-16

Profesjonalnie pod każdym względem. Uczą jazdy a nie holują za sobą. Uwielbiam :)

5 / 5 2018-01-10

Skorzystaliśmy drugi raz. Polecam

5 / 5 2018-01-09

full profeska

5 / 5 2018-01-06

Super organizacja, trenerzy i atmosfera! Polecam!

4 / 5 2017-12-19

Bardzo dobre podejscie do dzieci.

5 / 5 2017-12-10

Kapitalnie pod każdym względem. Nawet z opornym narciarzem czynią cuda :))) a conajmniej próbują :)

5 / 5 2017-12-09

Wyjazd przygotowany profesjonalnie. Trenerzy zaangażowani. Poleciłbym z czystym sumieniem. Muszą jeszcze popracować nad załatwieniem dobrej pogody u Szefa :)

5 / 5 2017-12-06

Firma godna polecenia, dbająca o szczegóły i zadowolenie uczestników szkoleń, które organizuje. Świetna kadra instruktorska! Byliśmy na wyjeździe rodzinnym i z pewnością wybierzemy się pomownie. Dzieciom bardzo przypadły do gustu zajęcia na stoku oraz wieczorne animacje. Bardzo dobra jakość do ceny.

5 / 5 2017-11-18

Byłem z nimi po raz trzeci i to nie jest moje ostatnie słowo.

5 / 5 2017-11-07

Świetna organizacja, ludzkie podejście, skuteczne szkolenia.

4 / 5 2017-11-01

Szkolenie narciarskie przeprowadzone sprawnie ale mało indywidualnie

5 / 5 2017-10-19

Bardzo udany wyjazd!

5 / 5 2017-10-07

Wspaniałle !

5 / 5 2017-10-06

Wyjazd super! Ekipa i szkolenia na najwyższym poziomie. Co prawda łatwo nie było... ale już planuję następny wyjazd :) Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-09-27

Pełna profeska!

5 / 5 2017-09-16

Bardzo sympatyczni ludzie i profesjonalna obsługa. Specjalne podziękowania dla instruktora Tomka L.

5 / 5 2017-09-04

Najlepsi instruktorzy na świecie!!!

4 / 5 2017-08-15

Decydując się na wyjazd byłem przekonany, że kurs podstawowy dla Ani się odbędzie. Pomimo zaangażowania Kasi, zajęcia z Anią były za krótkie i za mało intensywne. Gdybym o tym wiedział, nie zdecydowałbym się na wykupienie kursu.

5 / 5 2017-08-12

Bardzo profesjonalne podejście i przede wszystkim świetne szkolenia narciarskie. Indywidualne podejście, cierpliwość, sympatyczna atmosfera. Cały zespół świetnie współpracuje i reaguje natychmiast na wszelkie wątpliwości, zapytania czy obawy. Co roku wyszukują fajne miejscówki i co roku mają w zapasie fajne atrakcje i nowe gadżety;) Dzięki temu, że firma ma taki charakter i organizuje dedykowane wyjazdy, a nie jest wielkim sieciowym biurem podróży, można poczuć prawdziwą radochę ze śnieżnego szaleństwa, ale w kameralnej atmosferze. Jeżdżę z nimi od lat. Polecam gorąco!!!

5 / 5 2017-07-24

test

5 / 5 2017-07-02

z całą pewnością polecam organizatora wyjazdu. Jest to ekipa młodych osób, która czuwa nad komfortem, bezpieczeństwem i dobrą zabawą uczestników. Każdego dnia widać było zaangażowanie zespołu trenerów: od rana (podczas szkolenia na stoku) aż do wieczora, kiedy to były organizowane albo atrakcje dla dzieci albo analizy treningów dorosłych. Pracę organizatorów mogę opisać krótko w ten sposób, że byli zawsze gdy się ich potrzebowało. Wszystkie „atrakcje” organizowane były z rozmysłem, widać było doświadczenie. Bardzo dobrzy trenerzy. Moja córka była pod opieką trenera Rysia, ja i mój mąż- trenera Tomka. Jednoznacznie należy wskazać na ich zaangażowanie, pasję i (najważniejsze!!!)- wykazywali się ogromną cierpliwością :)) Bardzo dobry ośrodek (Civetta Residence)- rzeczywiście 100 m od stoku (gondoli), z okien piękny widok na góry, bardzo przestronne apartamenty w drewnianym budynku w stylu górskim (klimatu dodawał piękny zapach drewna w pokoju). Jedyne czego brakowało to śniadań w ośrodku, jednakże pokoje są wyposażone w aneks kuchenny- można wiec samemu przyrządzić śniadanie. Podsumowując - ośrodek należy ocenić jako bardzo dobry, w tym jakość w stosunku do ceny, biorąc pod uwagę włoskie standardy wielkości apartamentów, czystości czy remontu - tu jest wszystko prawie nowe, pachnące, czyste i przestronne. Z pewnością wybierzemy się ponownie na rodzinny wyjazd narciarski z GSteam. Polecam również każdemu kto czyta moją opinię

5 / 5 2017-06-14

Solidnie, na czas, z dobrą organizacja i indywidualnym podejściem. Polecam !

5 / 5 2017-05-19

bardzo dobra

5 / 5 2017-05-13

Wyjazd zorganizowany od A do Z bardzo profesjonalnie. Hotel położony w ładnym miejscu, bardzo czysty (codziennie sprzątany) z miłą obsługą, jedzenie smaczne i urozmaicone. Uważam, że wyjazd z GSTeam to idealna propozycja dla rodzin z dziećmi. Przez cały pobyt mój syn był pod opieką wykwalifikowanych instruktorów. Mogłem w tym czasie skoncentrować się na szlifowaniu swoich umiejętności narciarskich pod okiem instruktora w grupie dorosłych. Słowo na temat samych instruktorów - już dawno nie spotkałem się z ludźmi tak profesjonalnie podchodzącymi do swojej pracy. Jednocześnie zajęcia były prowadzone na luzie i z uśmiechem. Umiejętności instruktorów są po prostu z innej narciarskiej planety. Kiedy masz do czynienia z byłym utytułowanym zawodnikiem, masz pewność, że nie wciska ci kitu, a swój czas na stoku wykorzystasz maksymalnie. W ciągu całego pobytu kilka razy byłem filmowany, a nagrania analizowane pod kątem błędów technicznych. Bardzo miłym zaskoczeniem były pamiątkowe zdjęcia na stoku (i nie tylko) robione przez instruktorów. Od powrotu do domu minęło już trochę czasu, ale codziennie wspominam ten wyjazd.

5 / 5 2017-05-07

Świetne szkolenie na tyczkach z Martą! Szczerze polecam!

5 / 5 2017-05-02

Świetna kadra, z bardzo dobrym podejściem do dzieciaków. Nieliczne grupy co pozwala na bardziej indywidualne podejście. Możliwość wykupienia dodatkowych godzin indywidualnie. Zwracają uwagę na technikę i oswojenie się z prędkością. Dla mnie jedna z lepszych szkółek narciarskich na Kronplatz - bo właśnie tam korzystałam z ich usług

5 / 5 2017-04-06

Szkolenie na najwyższym poziomie dla każdej grupy od początkującej grupy dzieci, przez dzieci już jeżdżące do grupy dorosłych. Tak trzymać.

Rzetelne opinie o GSTEAM.PL

GSTEAM.PL

Siedziba
ZAKOPANE

WWW
http://gsteam.pl

Email
[email protected]

Telefon
00 48 531 888 602

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie