Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Biuro / Dom / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

Higiena.net.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 90
opinie o Higiena.net.pl
5 / 5 2019-03-24

Super, Super, Super ...

2019-03-21

min.5 znakow

5 / 5 2019-03-19

wszystko ok

2019-03-15

Błyskawiczna obsługa, świetny kontakt. Realizacja zgodna z zamówieniem.

5 / 5 2019-03-13

Robie zamówienie juz po raz 5-ty. Wrazenia pozytywne. Ceny konkurencyjne. Szybka dostawa czasem odbieram osobiście. Pozytyw i polecam.

5 / 5 2019-02-22

Polecam sprzedawcę.

5 / 5 2019-02-20

Polecam

5 / 5 2019-02-17

Wszystko super, szybka wysyłka i realizacja zamówienia. Jedynym zdziwieniem było to , że kiedy przyszły mi 3 butelki 500ml zapachu w każdej z nich był inny poziom zapachów. Jedna zapełniona po samą górę, druga mniej i trzecia najmniej więc chyba to się nie równa 500ml....

5 / 5 2019-02-07

Super sklep

5 / 5 2019-02-06

Przesyłka doszła bardzo szybko, świeczki pachną super, polecam!

5 / 5 2019-02-05

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-02-05

Szybka dostawa, produkt zgodny z zamówieniem. Dobra cena.

5 / 5 2019-01-31

wszystko ok. Polecam

5 / 5 2019-01-30

Szybko i bezproblemowo, jak przy każdym zamówieniu.

5 / 5 2019-01-17

Polecam. Szybka wysyłka

5 / 5 2019-01-12

Polecamy sprzedawcę.

2019-01-05

Wszystko w należytym porządku. Sklep dba o klientów i widać, że im zależy. Na pewno wrócimy.

5 / 5 2019-01-05

Super:-)

5 / 5 2019-01-05

Wszystko sprawnie i szybko

5 / 5 2018-12-28

Towar dobrej jakości,jak i obsługa bardzo dobra,szybka....jestem bardzo zadowolona.Polecam...!

2018-12-15

Nie jest źle... ;)

5 / 5 2018-12-02

Spory asortyment, ceny hurtowe nawet przy detalicznych zamówieniach, produkty profesjonalne, których nie znajdzie się w marketach.

5 / 5 2018-11-24

polecam , b.dobre ceny i wybor towarów

5 / 5 2018-11-22

Wszystko OK

5 / 5 2018-11-22

polecam

2018-11-22

Wszystko w jak najlepszym porządku :)

5 / 5 2018-11-13

Wszystko ok

2018-11-06

Wszystko przebiegło zgodnie z planem.

5 / 5 2018-10-31

Super szybka przesyłka, dobre ceny .Polecam

5 / 5 2018-10-26

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-10-18

szybko,sprawnie i polecam ten sklep. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-10-15

Wszystko OK, polecam:)

5 / 5 2018-10-08

Wszystko ok.

5 / 5 2018-09-28

polecam szybko i sprawnie na pewno skorzystam jeszcze nie raz Danuta

5 / 5 2018-09-27

Na pewno tu jeszcze wrócę :) . Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

5 / 5 2018-09-22

Profesjonalna obsługa. Szybko, bez problemów i zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-09-18

polecam

5 / 5 2018-09-01

Super

5 / 5 2018-08-29

Polecam !

5 / 5 2018-08-20

super

5 / 5 2018-08-17

profesjonalna obsługa, towar dobrze zapakowany i zabezpieczony, wysłany błyskawicznie. Zdecydowanie polecam ten sklep.

5 / 5 2018-08-14

Jestem bardzo zadowolona: szybka wysyłka, rzetelna informacja, duży wybór asortymentu. Polecam !!!

5 / 5 2018-08-06

Profesjonalizm w czystym wydaniu. Polecam!!!

5 / 5 2018-08-02

Profesjonalne podejście do klienta. Szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-08-01

WSZYSTKO OK

5 / 5 2018-07-27

Wszystko świetnie,polecam

5 / 5 2018-07-22

Transakcja przebiegła zgodnie z oczekiwaniami, bardzo szybkim terminie-polecam w 100%.

5 / 5 2018-07-14

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-07-04

Profesjonalna obsługa gorąco polecam

5 / 5 2018-06-23

Polecam !!!!!! Bardzo szeroki wybór asortymentu, szybka i sprawna wysyłka.

5 / 5 2018-06-17

Profesjonalnie

5 / 5 2018-06-15

Jestem bardzo zadowolona z zakupów . Zamówiony produkt już następnego dnia był u mnie . Szybko i bez problemów.

2018-06-11

ok bardzo dobrze

5 / 5 2018-06-09

Polecam- maximum zadowolenia

5 / 5 2018-05-31

Wszystko w jak najlepszym porządku, sprawna, szybka wysyłka, duży plus za świetny kontakt :) Polecam!!!

5 / 5 2018-05-31

Sklep ok polecam

5 / 5 2018-05-26

Wszystko w porządku. Sklep oferuje całe mnóstwo produktów. Ja akurat potrzebowałem rzeczy do domu, ale z tego co widzę to każda branża znajdzie wyposażenie dla siebie, a przede wszystkim wyposażenie łazienek. Zamówienie poszło szybko i sprawnie także polecam.

5 / 5 2018-05-15

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia i jego realizacji.

5 / 5 2018-04-23

Szybka przesyłka,towar bardzo dobrej jakości.Polecam!!!!

5 / 5 2018-04-10

Profesjonalna obsługa. Wszystko zgodnie z opisem.polecam

2018-04-02

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-03-30

Bardzo dobra cena, profesjonalna obsługa i szybka wysyłka - polecam.

5 / 5 2018-03-28

ok polecam

5 / 5 2018-03-11

Polecam !!!

5 / 5 2018-03-06

Szeroki wybór asortymentu. Dobry kontakt z obsługą klienta . Wysyłka szybką bez problemu polecam . Wszystko ci potrzeba w jednym miejscu

5 / 5 2018-03-01

ok polecam profesjonalne podejście dobry kontakt

5 / 5 2018-03-01

Szybka i przyjemna transakcja. Bardzo sprawnie dzialajacy sklep. Polecam!

5 / 5 2018-02-28

Bardzo profesjonalna obsługa...jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-02-17

Polecam

2018-02-16

ok na 5

5 / 5 2018-02-15

Profesjonalna obsługa , szybkość dostawy jak najbardziej polecam . Już poleciłam znajomym.

5 / 5 2018-01-21

Polecam zakupy w sklepie, szybka, profesjonalna obsługa, dobre ceny, fachowe doradztwo. Przesyłka skompletowana szybko i bez problemu.

5 / 5 2018-01-18

Profesjonalna obsługa, konkurencyjne ceny, szybka realizacja przesyłek. Polecam !

2018-01-01

pomyślnie

5 / 5 2017-12-25

szybko,sprawnie, polecam :)

5 / 5 2017-12-23

Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Dzwoniłem wcześniej, wszystko cierpliwie mi wytłumaczono i dzięki temu dokonałem dobrego zakupu. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-12-20

Polecam

5 / 5 2017-12-11

Polecam

5 / 5 2017-12-06

Szybko, tanio, solidnie.

5 / 5 2017-12-03

Szybkie i przyjemne zakupy w dobrej cenie. Mogę polecić wszystkim

5 / 5 2017-11-26

Profesjonalne

5 / 5 2017-11-20

b. Czytelny opis i struktura sklepu. Szybko i czytelnie

5 / 5 2017-10-24

Polecam

5 / 5 2017-10-22

Profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka. Polecam zakupy w sklepie Higiena NET.pl

5 / 5 2017-09-21

Wszystko ok

2017-09-16

Wszystko jak należy.

5 / 5 2017-09-14

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, polecam.

2017-09-07

B.D. OBSŁUGA

5 / 5 2017-08-24

Polecam zakupu w tym sklepie :-)

5 / 5 2017-08-14

Polecam, wszystko w największym porządku !

2017-07-16

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-07-14

ok

5 / 5 2017-07-10

Jestem zadowolona . Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2017-07-09

Transakcja została wykonana bardzo sprawnie i szybko ku mojej pełnej satysfakcji.

5 / 5 2017-07-04

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-06-25

Polecam zakupy w tym sklepie.

2017-06-12

sklep godny polecenia

5 / 5 2017-06-04

POLECAM

2017-05-22

Od dnia 22.04 data zamówienia - nie otrzymałam zamówionego towaru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10 gwiazdek ujemnych ani nawet na 1. Po otrzymaniu wreszcie przesyłki (kiedyś w życiu) na pewno nie skorzystam z tego sklepu internetowego.

5 / 5 2017-05-06

Bardzo szybko i sprawnie

5 / 5 2017-05-04

po prostu super!!! pełna profeska!!!

5 / 5 2017-04-28

Szybka obsługa

5 / 5 2017-04-04

super

5 / 5 2017-03-27

polecam

5 / 5 2017-03-27

Polecam

Rzetelne opinie o Higiena.net.pl

Higiena.net.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://higiena.net.pl

Email
[email protected]

Telefon
42 663 25 08

Komórka
530 030 870

Infolinia
530 030 870

Logowanie