Kategorie: / Komputery / RTV / Zdrowie I Uroda / Biuro / Militaria / Zegarki i biżuteria

Hihawa.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 127
opinie o Hihawa.pl
2019-03-25

Gdybym był jurorem w, jak np w X FACTOR, dałbym 3 x TAK.

5 / 5 2019-03-23

szybko i bezpłatnie dostarczono towar

5 / 5 2019-03-22

Bardzo profesjonalna, rzetelna i miła obsługa. W razie problemów chętnie pomogą. Szybkość realizacji zamówienia bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła.

5 / 5 2019-03-06

szybkość i sprawność w realizowaniu zamówienia - przykład dla innych.

5 / 5 2019-03-02

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona szybkością i jakością obsługi. Kontakt ze sklepem wzorowy (e-mail, tel.) obsługa bardzo miła. Szybkość dostawy przekroczyła moje najśmielsze oczekiwania.Kupowanie w takim sklepie to naprawdę czysta przyjemność. Szczerze polecam.

5 / 5 2019-02-24

Polecam tego sprzedawce

5 / 5 2019-02-23

Sklep można spokojnie polecić na internetowe zakupy.Bardzo dobry i miły kontakt @,szybka wysyłka,przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona.Widzę też w sklepie duży asortyment towarów.Sklep ocenia na 10 z +.

5 / 5 2019-02-16

super szybka transakcja polecam !!!!!!!!!

2019-02-14

Wszystko na piątkę, a raczej dziesiątkę Szkoda, że nie ma większej "rozmiarówki" kopert, nie musiałabym nigdzie indziej szukać

5 / 5 2019-02-14

Polecam!

5 / 5 2019-02-13

Wszystko OK.

5 / 5 2019-02-12

REWELACJA!!! To był mój drugi zakup kalkulatora Casio i doszło super, zapakowane, full profeska, szybko i tak jak powinno być! ;D Jak chcecie kupować kalkulator, tylko tam ;P (inne rzeczy pewnie też:D)

5 / 5 2019-02-07

pełen profesjonalizm, produkt zgodny z opisem, szybka przesyłka

5 / 5 2019-02-05

Wszystko super. Świetny towar, szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt. Zdecydowanie polecam.

2019-02-03

Towar zgodny z opisem , błyskawiczna wysyłka , bardzo dobry kontakt.

2019-01-25

Wszystko zgodnie z ofertą. Szkoda, że przesyłka wysłana została jako list polecony. Poczta polska dostarcza je dużo dłużej niż zwykły list.

2019-01-17

Doskonały sklep, dobry kontakt, towar zgodny z opisem. Błyskawiczna wysyłka - wszystko OK!

5 / 5 2019-01-14

Bardzo szybka wysyłka. Towar solidnie zapakowany. Kupowanie w tym sklepie to czysta przyjemność. Polecam wszystkim.

2019-01-11

Zakupy w sklepie hihawa.pl to czysta przyjemność :)

5 / 5 2019-01-06

Doskonały kontakt ze sprzedawcą - błyskawiczne odpowiedzi na zadane pytania - produkt zakupiony w pełni spełnił moje oczekiwania - dlatego dokonałam kolejnych zakupów w tym sklepie. Wszystkim polecam!!!

5 / 5 2019-01-03

Szybko i sprawnie. 28 zamówiłem, 30 produkt był u mnie.

5 / 5 2019-01-01

W skali od 0 do 10 zdecydowanie 11. Towar w 100% zgodny z zamówionym, porządnie zapakowany, w środku paragon i podbita karta gwarancyjna, wysyłka natychmiastowa i super szybka dostawa. Z czystym sumieniem polecam!!!

2018-12-31

Bardzo dobra

2018-12-30

Wszystko w najlepszym porządku. Miła obsługa, doskonały kontakt.

5 / 5 2018-12-29

Sprawnie i szybko - polecam

5 / 5 2018-12-29

Wszystko w jak najlepszym porządku, super kontakt, towar od ręki w super cenie. Sklep godny polecenia w 100%. Pozdrawiam

5 / 5 2018-12-27

Obsługa i sposób realizacji super!!! Jestem bardzo zadowolony z dokonanego zakupu. Goraco polecam.

5 / 5 2018-12-23

Wszystko w jak najlepszym porządku. POLECAM

5 / 5 2018-12-21

Polecam zakupy w tym sklepie.Mam o nim jak najlepszą opinię.

5 / 5 2018-12-19

To już mój drugi zakup w tym sklepie. Bardzo duży plus za dostawę w dniu zamówienia! Polecam!

5 / 5 2018-12-04

Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-12-03

Znakomity kontakt, profesjonalna obsługa (znająca się na rzeczy), brak ukrytych kosztów - wszystko klarowne. Zamiast tradycyjnych zakupów - można spokojnie robić zakupy internetowe u tego sprzedawcy!!!

5 / 5 2018-12-02

Bardzo porządnie. Szybka dostawa, dobrze zapakowane, przedmiot zgodny z opisem.

5 / 5 2018-11-25

Bardzo pozytywna

5 / 5 2018-11-25

Genialny sklep! Zamówiony produkt był u mnie po 3 godzinach. Szybko, sprawnie, profesjonalnie i do tego bardzo miły kurier, który sam polecił sprawdzić zawartość paczki. POLECAM!

5 / 5 2018-11-20

Szybka wysyłka, tower zgodny z opisem. Polecam!!!

5 / 5 2018-11-17

Sprawna obsługa, towar zgodny z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2018-11-15

Super sprawna realizacja. Dostawa w Warszawie w ciągu 3 godzin.

5 / 5 2018-11-15

Transakcja jak zwykle udana:). Szybko, sprawnie, bardzo dobra "komunikacja" ze sprzedającym.Polecam Sprzedawcę w 100%.Dziękuję i pozdrawiam.i do zobaczenia

5 / 5 2018-10-30

SUPER. Bardzo polecam, ekstremalnie szybka realizacja zamówienia, bez żadnych problemów, świetna obsługa. Towar zgodny z opisem, bardzo fajny.

5 / 5 2018-10-24

Rewelacyjna obsługa, błyskawiczna odpowiedź na maile. Towar bezpiecznie zapakowany i zgodny z opisem. Wszystko w jak najlepszym porządku. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-10-20

Zamówienie zostało zrealizowane wręcz błyskawicznie!Obsługa w pełni profesjonalna.

5 / 5 2018-10-20

opinia jak najbardziej pozytywna, szybka dostawa sklep godny zaufania i polecenia

5 / 5 2018-10-19

Sprawnie, profesjonalnie- polecam

5 / 5 2018-10-16

profesjonalne podejście do klienta, świetny kontakt, szybka i tania wysyłka, towar zgodny z opisem w ofercie!

2018-10-14

Wzorowy kontakt z klientem. Jasny i zrozumiały serwis internetowy.

5 / 5 2018-10-13

Super sklep!Błyskawiczna przesyłka,opakowanie zamówionego towaru profesjonalne,możliwość śledzenia przesyłki w drodze.Satysfakcja 100%!Warto w tym sklepie robić zakupy.Polecam bez wahania!

5 / 5 2018-10-09

jest OK

5 / 5 2018-10-06

100 % poytyw. super obsługa a dostawa zaskakująco szybko, towar porządnie zapakowany. wszystko zgodnie z opisem. Miło i przyjemnie

5 / 5 2018-10-03

Wszystko w jak najlepszym porządku, bardzo miły kontakt, ekspresowa przesyłka. Wszystkim gorąco polecam :) wielki pozytyw :)

2018-10-01

wszystko w jak najlepszym porządku :)

2018-09-26

Wszystko jak należy

5 / 5 2018-09-11

Polecam jak najbardziej ten sklep osobom które szukają produktów w niskiej cenie

5 / 5 2018-09-06

Szybka wysyłka, miła obsługa, niskie ceny, towar zgodny z opisem i w 100% sprawny, sklep jak najbardziej godny polecenia. Jedyne o co mógłbym się przyczepić, a co pozostaje kwestią gustu, to szata graficzna sklepu. Kolorystyka strony powoduje, iż przez chwilę się zastanawiałem... :)

5 / 5 2018-09-05

bardzo szybka wysyłka, świetny produkt, najlepsza cena

2018-09-05

Nie raz tu coś kupowałem - i nigdy się ni zawiodłem, bardzo przyjemna obsługa.

5 / 5 2018-08-29

pomocna i kompetentna obsługa. Szybka dostawa. Super

2018-08-27

OK!

5 / 5 2018-08-24

błyskawiczna realizacja zamówienia, produkt w 100% zgodny z ofertą, szczerze polecam :)

5 / 5 2018-08-13

jak dla mnie sklep jest bardzo rzetelny,świetna obsługa i szybka dostawa+ rabaty...brawo:)

5 / 5 2018-08-11

Wszystko w jak najlepszym porządku, super kontakt, towar od ręki w super cenie. Sklep godny polecenia w 100%. Pozdrawiam

5 / 5 2018-08-01

Bardzo dobry kontakt, szybko i na temat. Polecam.

5 / 5 2018-07-31

Szybko, sprawnie. Dostawa w kilka godzin.

5 / 5 2018-07-20

Super sprzedawca

5 / 5 2018-07-10

Wszystko w porządku, miły i szybki kontakt ze sprzedawcą, przesyłka ekspresowa :)

5 / 5 2018-07-04

Bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem. Profesjonalna transakacja. POLECAM :)

5 / 5 2018-06-22

Jestem w 100% zadowolony, bezproblemowy odbiór osobisty w Warszawie, szybka i do tego bardzo miła obsługa. Polecam

5 / 5 2018-06-20

ok

5 / 5 2018-06-10

Bardzo miła obsługa:) Polecam:)

5 / 5 2018-05-29

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-05-29

Bardzo profesjonalna, rzetelna i miła obsługa. Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie szybkość realizacji zamówienia.

2018-05-26

Towar dotarł (kurier) w 15 godzin od złożenia zamówienia. Dla mnie bomba

2018-05-20

POZYTYWNY

2018-05-19

Zdecydowanie polecam, bezproblemowo :]

2018-05-17

bardzo dobra

5 / 5 2018-05-16

Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-05-12

Wczoraj zamówione,dziś dostarczone.Szczerze polecam i serdecznie pozdrawiam.

5 / 5 2018-05-09

Pierwszy raz robiłem zakupy i jestem miło zaskoczony jakością usługi. Szybko, sprawnie i solidnie.

5 / 5 2018-05-03

Sklep ok, polecam;)

5 / 5 2018-05-01

Błyskawiczna przesyłka, świetny kontakt, polecam

5 / 5 2018-04-26

sklep OK

2018-04-22

ocena 5

5 / 5 2018-04-17

profesjonalne podejście do klienta, gorąco polecam!

5 / 5 2018-04-16

REWELACJA !!! Wszystko co najlepsze, esencja solidność w aukcji, bardzo profesjonalne podejście do transakcji oraz komunikatywność najwyższego formatu!! Zdecydowanie POLECAM

5 / 5 2018-04-02

super sklep

5 / 5 2018-03-26

Polecam z czystym sumieniem. Szybka, bezproblemowa transakcja!

5 / 5 2018-03-25

Bardzo dobry sklep-polecam.

2018-02-14

NIE MAM ZASTRZEŻEŃ

5 / 5 2018-01-27

Swietny sklep. Otrzymałem zamówiony kalkulator SHARP EL W506 w iście ekspresowym tempie. Polecam ten sklep! Feliks.

5 / 5 2018-01-25

Wszystko bez zarzutów. Szybka dostawa i towar bez zastrzeżeń. Polecam!

2018-01-24

mila,konkretna obsluga

5 / 5 2018-01-19

Wszystko OK !

5 / 5 2018-01-18

Po raz kolejny jestem zachwycona ! Odbiór własny, dosłownie na drugi dzień po złożeniu zamówienia, podsyca radość z rewelacyjnych zakupów. Gorąco polecam. Jeśli czegokolwiek poszukuję, zawsze zaczynam od HIHAWY. Pozdrawiam Ekipę sklepu.

2018-01-18

oki

5 / 5 2018-01-15

Wielki pozytyw, szybka realizacja zamówienia, przystępna cena, wszystko w jak najlepszym porządku. ;)

2018-01-13

Sklep godny polecenia - wręcz rewelacja. Bardzo dobry i miły kontakt, ekspresowa wysyłka, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona.Sklep ocenia na 10 z +.

5 / 5 2017-12-29

Dziękuje za udaną transakcję. Szybka przesyłka, bardzo miły kontakt. Po prostu perfekcyjnie :)

5 / 5 2017-12-23

Bardzo polecam ten sklep, szybka realizacja zamówienia, mimo tego, że wybrałam przesyłkę ekonomiczną.

5 / 5 2017-12-22

Kolejna mój zakup w firmie. Oceniam w samych superlatywach. Zarówno realizację jak i b. miły kontakt osobisty. Bardzo pozdrawiam

5 / 5 2017-12-20

Udane zakupy , szybka wysyłka , dobry kontakt , polecam

2017-12-17

wszystko ok:)

5 / 5 2017-12-17

Wszystko w jak najlepszym porządku, bardzo szybka wysyłka, pełen profesjonalizm. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-12-14

Szybka wysyłka i towar świetnej jakości! Polecam!

5 / 5 2017-12-13

Bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka profesjonalnie zapakowany towar. Polecam

5 / 5 2017-12-09

Kupiłem w tym sklepie kalkulator Casio - błyskawiczna dostawa (zamówiłem w niedzielę - odebrałem w poniedziałek), towar zgodny z zamówieniem, miła, uprzejma i profesjonalna obsługa. Bardzo dziękuję i gorąco polecam.

2017-12-08

Wszystko zgodnie z zamówieniem i bardzo sprawnie.

2017-12-07

Absolutnie perfekcyjny..........

5 / 5 2017-12-06

Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia.Dziękuje

5 / 5 2017-12-03

Polecam serdecznie!

5 / 5 2017-11-30

wszystko tak jak powinno być przy zakupach internetowych. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem i bardzo dobra cena. Polecam wszystkim, nawet najbardziej wymagającym klientom !

5 / 5 2017-11-26

Sklep w/g mnie na najwyższym poziomie. Profesjonalne podejście do klienta. Błyskawiczna wysyłka towaru, który działa bez zarzutu.

5 / 5 2017-11-26

Sklep godny zaufania. Szybka i miła obsługa. Towar od ręki do odebrania.

5 / 5 2017-11-19

Towar doręczony od zamuwienia w niecałe 24 godziny, oraz dobrze opakowany. POLECAM.

5 / 5 2017-11-18

Transakcja jak zwykle udana:).Bardzo sprawnie przeprowadzona,szybka realizacja i bardzo dobra "komunikacja" ze sprzedającym.Polecam Sprzedawcę w 100%.Dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2017-11-18

Sklep w porządku, solidnie i terminowo załatwia transakcje, idzie się dogadać w sprawach cenowych, kosztów wysyłki. Polecam.

5 / 5 2017-11-16

Wszystko sprawnie i szybko.

5 / 5 2017-11-15

Przesyłka błyskawiczna, miła obsługa oraz perfekcyjnie zapakowany towar. Polecam!!!

2017-11-14

Bez zstrzeżeń

5 / 5 2017-11-13

Sklep godny zaufania. Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem, sprawny technicznie. Na czas transportu bezpiecznie i estetycznie zapakowany. Zdecydowany pozytyw za profesjonalizm ! POLECAM !

5 / 5 2017-11-11

wszystko ok, szybko, sprawnie, do polecenia

2017-11-03

Bardzo dobry towar w bardzo dobrej cenie.

5 / 5 2017-11-01

Wyjątkowy sklep zasługującu na miano najlepszego. Miło i przyjemnie zostałem obsłużony. Bez oczekiwania i bardzo szybko.

2017-10-15

Świetny kontrahent, tylko takich sobie życzyć :)

5 / 5 2017-10-12

Bardzo miła obsługa, zamówiony towar otrzymałam po 2 godzinach i do tego bezpłatnie! Cały czas jestem w szoku... Bardzo polecam!

2017-10-10

Rewelacyjny sklep. Obsługa, wysyłka i kontakt z prędkością światła. Wszystko w miłej atmosferze.

5 / 5 2017-10-08

Szybko zrealizowane zamówienie. Towar zapakowany bardzo dobrze. Zakupy były miłe i przyjemne. Polecam zdecydowanie.

5 / 5 2017-10-06

Wszystko w porządku, miły kontakt ze sprzedawcą, szybka przesyłka :)

5 / 5 2017-09-25

Szybko, sprawnie, bezpiecznie, towar zgodny z opisem.

2017-09-23

bardzo dobry!wyszlam z niego z usmiechem na twarzy!nie mam sie do czego przyczepic nawet,gdybym chciala=)

5 / 5 2017-09-22

Udana transakcja, odbiór osobisty zaraz po złożeniu zamówienia, miła obsługa. Polecam

5 / 5 2017-09-22

bardzo dobra firma,szybka realizacja,0problemow,polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-09-20

Towar zgodny z zamówieniem. Idealny dostawca.Błyskawiczna dostawa.Polecam w 100% MK.

2017-09-07

doskonały kontakt, otrzymałem wyczerpujące informacje o produkcie.

2017-08-28

Co tu dużo pisać, wszystko na medal.

5 / 5 2017-08-26

Miła obsługa, dobry kontakt. Możliwość zwrotu towaru. Polecam.

5 / 5 2017-08-25

Polecam 100%.Zamowienie przez gadu gadu dostawa rowerem .Mega pozytyw

5 / 5 2017-08-22

Konkretna, baaaaaardzo szybka, fachowa, zdecydowana, niepowtarzalna, 100%-towa, bardzo wysokiej jakości, pewna, oszałamiająca i skuteczna szybkość realizacji zamówienia, idąca w parze z "jedynym" na Rynku poziomem obsługi klienta. Myślę, że teraz wystarczy jak tylko napiszę, że Bardzo Polecam Hihawę, jako Sklep Internetowy. 100% ZADOWOLENIA.

5 / 5 2017-08-15

Bardzo szybka i udana transakcja. Uprzejma i kompetentna obsługa potrafiąca udzielić wczerpujących odpowiedzi. Polecam.

5 / 5 2017-07-29

To mój pierwszy zakup w tym sklepie. Jest podany kontakt i adres, nie chowają się nak niektórzy za jakimś tajemniczym hasłem. Niezwykle miła obsługa, jasne warunki sprzedaży, wszystko jak należy. Polecam Kupującym.

2017-07-27

Wszystko w najlepszym porządku. Sklep godny zaufania.

5 / 5 2017-07-26

Sklep super. Szybko Sprawnie i Przyjemnie.

2017-07-22

Solidny sprzedawca, godny polecenia.

5 / 5 2017-07-19

bardzo dobra obsluga, szybka realizacja zamowienia.

5 / 5 2017-07-19

Jak najbardziej polecam !!!!!

5 / 5 2017-07-17

Super sprzedawca. Polecam!!!

5 / 5 2017-07-14

Był to mój pierwszy zakup w tym sklepie, lecz miałem wrażenie iż jest to "mój" sprzedawca od zawsze. Wszystko w porządku, krótki czas realizacji, towar idealny, klient jest na bieżąco informowany o etapach realizacji zamówienia. Z czystym sumieniem POLECAM !

5 / 5 2017-07-11

Kupiłem w tym sklepie kalkulator Sharp - z czystym sumieniem mogę polecić: błyskawiczna dostawa, towar zgodny z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2017-07-06

polecam, szybka przesyłka.

2017-07-02

OK..

5 / 5 2017-06-21

SUPER ! Szybko,sprawnie ,sympatycznie !;-))

5 / 5 2017-06-20

Jak zwykle szybko, tanio, a towar w bardzo dobrej jakości

5 / 5 2017-06-17

Super sprzedawca, inni magą brać przykład

2017-06-12

Sklep godny polecenia!

5 / 5 2017-05-31

Wszystko OK! Polecam

5 / 5 2017-05-22

Szybka realizacja. Dzięki podaniu nr listu przewozowego możliwość śledzenia przesyłki

2017-05-19

Bardzo miła obsługa. Wszystko na czas. Doskonały kontakt. I najważniejsze: UCZCIWOŚĆ SPRZEDAWCY. Dziękuję.

5 / 5 2017-05-14

Super sklep, bardzo miła obsługa, towar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2017-05-13

szybko, sprawnie, bez żadnych problemów!

5 / 5 2017-05-12

Wszystko ok, transakcja przebiegła na przyzwoitym poziomie, polecam.

5 / 5 2017-05-02

Towar świetny, zgodny z opisem, ekspresowa wysyłka. Polecam!

5 / 5 2017-04-29

Super !!!

5 / 5 2017-04-28

Bardzo szybki kontakt, profesjonalna obsługa, polecam!

2017-04-18

Wszystko tak jak należy! :)

5 / 5 2017-04-04

Gorąco polecam. Kupiłam od nich stacje pogodową i jestem bardzo zadowolona z kontaktu i ze sprzętu.

5 / 5 2017-04-02

W obecnych czasach trudno o bardziej uprzejmych sprzedawców i imponująco szybką realizację. Sklep naprawdę godny polecenia. :-)

Rzetelne opinie o Hihawa.pl

Hihawa.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.hihawa.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 402 22 22

Komórka
-

Infolinia
22 292 38 78

Logowanie